|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
15.5.2007 13:03:48   
jana26
Po dolgem času bom še novo stran odprla user posted image  user posted image   (bravo jaz)

Tina ti se pa čimprej se pozdravi user posted image  

< Sporočilo je popravil jana26 -- 15.5.2007 13:05:01 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
15.5.2007 13:12:52   
Anonimen
Tina, čimprejšnjo pozdravitev ti žlim. user posted image user posted image

Amy, res sta prava cukra tvoja dva. user posted image

(odgovor članu jana26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
15.5.2007 13:16:49   
Anonimen
Amy, kak se vi vozite z vozeki? Kakšne imate?

(odgovor članu jana26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
15.5.2007 13:41:55   
amy26
Amy, kak se vi vozite z vozeki? Kakšne imate?

V glavnem se vozi samo Ela, pa še to imam voziček od Aleksa Abc design trikolesnik, ko smo pa vsi trije oz. štirje zunaj in gremo na sprehod, damo pa Aleksa v manjši voziček marelo.
Pa še Aleks je v varstvu, tako da sama z obema ne hodim ven pa tudi ne bi mogla, vsaj dokler se Aleks ne nauči hoditi po stopnicah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
15.5.2007 15:14:10   
petarda
Daaaaaaaaaanuser posted image

Jaz grem pa zdaj na govorilne ure user posted image user posted image user posted image  Joj, mi je hecnouser posted image user posted image user posted image  Samo me res zanima, če Luka kaj je, če kaj spi...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
15.5.2007 19:07:18   
NinaŠ
Jaz grem pa zdaj na govorilne ure user posted image user posted image user posted image  Joj, mi je hecnouser posted image user posted image user posted image  Samo me res zanima, če Luka kaj je, če kaj spi...

user posted image jaz sem jih tudi danes imela... ...uf, moram reči, da sem vsaj za 2 cm zrasla, ko so mi Anžeta takoooooo pohvalili user posted image - no, seveda sem takoj vprašala, če govorimo o istem otroku user posted image user posted image . Tina je bila prav tako pohvaljena oz. nič posebnega niso imeli za izpostaviti. Je menda zelo priljubljena pri sošolcih, saj se z vsakim razume, jih objema in lupčka user posted image , pridno je, spi in kaka user posted image ter sodeluje pri skupinskih igrah, ustvarjanjih,...

Zdaj grem pa drobižka iz banje pobrat user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
15.5.2007 19:54:02   
NinaŠ
NO enkrat za spremembo sta drobižka takoj omagala, ko sem ju v posteljo dala user posted image . Zdaj smo si postelje malo izmenjali in že kakih 14 dni spita drobižka z menoj v tavelki postelji, user posted image   pa v Anžetovi user posted image user posted image . Jah bo treba počasi stvari na svoje mesto postavit, samo še zbiram energijo, da to izpeljem user posted image .

Drugače je Tina danes že bolje, vročine nima ali jo ima minimalno (nisem merila), tudi jedla in pila je kar nekaj user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
15.5.2007 20:04:56   
Anonimen
Kje pa je Catja? user posted image  A sta  J&L že zdrava?

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
15.5.2007 20:30:50   
Urša
Oj hoj!
Pri nas nič novega. Nika nekaj kašlja, ampak vročine zaenkrat nima. Jaka pa je vredu, živahen. Na GU so meni rekli, da je najbolj živ in da ima posebno spremstvo (študenstko), ko gredo na sprehod, ker se noče ostalih otrok držat in hoče it kar po svoje.user posted image

Danes smo imeli ekološki dan, smo ločevali odpadke. Da vas malo razsvetlim:
Koliko časa potrebujejo stvari, da razpadejo?
bananin olupek-3 tedne
kartonasta škatla-2 meseca
bombažna nogavica-6 mesecev
lesena deska-5 let
plenica-500 let user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
15.5.2007 21:24:24   
nincy
Čer!

Se na hitrco oglasim, potem pa laufam še mal pilatesirat (sem to navado zadnje 2 meseca čist opustila user posted image ).

Sanja, še migaš? Pa 90 dnevna dieta... je še aktualna?  

Amy, tvoja dva sta taka cukra user posted image .

Paštetka daj prilepi kakšno slikco tvojga trebuščka user posted image

Se mi zdi da je ta let spet plodn user posted image . 2 dni nazaj sem zvedla, da je moja najboljša kolegica noseča, pa avgusta bom prvič postala tetauser posted image .

Grem zdaj migat, pa se potem še mogoče oglasim.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
15.5.2007 22:04:01   
petarda
Čeeeeeeeeeruser posted image

Sanja, še migaš? Pa 90 dnevna dieta... je še aktualna?

Ne. user posted image  Čakam tebe, da me mal priganjaš user posted image ...Takrat, ko sva skupaj telovadili, pa še Naty...takrat sem se res fuuuul držala...odkar pa sem službo dobila pa nič user posted image user posted image user posted image user posted image  

Joj, zdaj sem se spomnila nate Amy....bom posnela, samo mi je DVD zmanjkalo...moram nabavit, pa ti pošljem user posted image

Govorilne ure....Luki je bil itak pohvaljen, da ful govori, pa ful rad knjigice bere, pa vse ve katera je kera žival, kaj dela, kako se oglaša....pa čist je bila šokirana vzgojiteljica, da jo kliče po imenu...ker njeno ime je dost težko za izgovorit in jo vsi otroci kličejo po imenu druge vzgojiteljice....samo Luki jo po njenem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Naš oči je tudi kar 2 cm zrastel in hitro povedal, da naš tudi poje...user posted image user posted image user posted image ...Drgač pa je rekla, da kar lepo je, spi normalno in je priden...Nič posebnega v glavnem. Edino kar je rekla, da bo verjetno zmeraj rabil več ukvarjanja in pozornosti kot ostali vrstniki...no, to pa ni problemuser posted image ....Pa rekla je, da joče samo še kakih 5 minut, ko ga pustim v vrtcu, potem pa se pomiri in zaigra...ah komaj čakam, da bo spet tekel noter.user posted image user posted image user posted image ...ker se mu res pozna, da je bil bolan, pa ti prazniki...

Aja...pa rekla je, da zdaj bo imel verjetno obdobje trme....no, doma smo to opazili, v vrtcu po njenih besedah...še ni probal....in da mu ne smemo popuščati....je povedala, da bo stalno poskušal prestavljat meje in poskušal do kod lahko grem....user posted image user posted image user posted image

In našega očija so se besede prijeleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Smo prišli domov in je Luka vrgel eno plastenko po tleh....in sta sedela na stopnicah, dokler je ni Luka pospravil nazaj na svoje mesto....skor pol ure sta se pogovarjala user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak je zmagal oči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me zanima kolk časa bo imel tako živce....user posted image

No...zdaj pa se pozna, da je že toplo zunaj...midva se vsak večer vsedeva pred hišo in debatirava, potem pa se itak kaka družba zmeraj najde...user posted image user posted image user posted image

No...toliko...lahko noč. DO ŠESTIH user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
15.5.2007 22:17:45   
nincy
Jaz grem tud pod kovter... NOČKA do 5 user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.5.2007 22:18:24   
nincy
Aja s pilatesom ni blo nič. user posted image

Zdaj pa res grem.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
16.5.2007 7:46:22   
amy26
Luka je pa res glavcauser posted image  da tako že veliko govori, se pozna Sanja da se vidva res veliko ukvarjata z njimuser posted image  dobr sej se vsak starš z svojim otrokom vendar vidva pa sploh vsaj tak imam občutekuser posted image

Glede uveljavljanje svojega jaz-a je pa pri nas tako, da Aleks bo recimo pospravil igračke sam če ve da bo šel ven oz. pa pa, drugače ne.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
16.5.2007 8:11:49   
Anonimen
Glede uveljavljanje svojega jaz-a je pa pri nas tako, da Aleks bo recimo pospravil igračke sam če ve da bo šel ven oz. pa pa, drugače ne.
ž

Moj niti tako ne. PA sem tudi že sedela z njim, se pogovarjala, pa kregala (to še najmanj pali). Zdaj bom probala še s podkupovanjem. kakšno čokolado npr. user posted image . Tako nam je ratalo tudi na kahlico, zdaj smo pa že brez čokolade.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
16.5.2007 8:16:36   
Anonimen
Paštetka daj prilepi kakšno slikco tvojga trebuščka

Bom, popoldne, ko bo mišek spal. zdaj pa greva na potep iskat, bagerje, pa mravlje, pa luknje v drevesih, pa mlade račke imamo...

Popoldne bomo pa naredili družinski plakat (sliko, ki jo bomo potem uokvirili)  s prstnimi barvami z odtisi naših rok. Zdaj še moram samo razmisliti kako, da ne bo vse preveč popacano stanovanje. Moraam časopis skupaj najti, da tla polepim  v dnevni user posted image

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
16.5.2007 9:47:55   
NinaŠ
plenica-500 let user posted image user posted image user posted image

user posted image fajn posrano dediščino bomo pustili bodočim rodovom user posted image

Drugače dobro jutro!

Tina je danes že kot nova, spali smo OK,.... ...zdaj ji dam še juhico za malico, jo spravim spat, potem grem pa v službo user posted image . No na žalost, je pa Anže zjutraj začel prav grdo kašljati user posted image , tako da samo upam, da se ne izcimi spet kaka pljučnica user posted image user posted image .

Za doseganje mojih zahtev pa tudi jaz velikokrat uporabim "izsiljevanje" user posted image (če ne boš to, ne bo tega....), kar sicer ni prav, vendar velikokrat ne gre drugače user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
16.5.2007 13:51:40   
Anonimen
Jaz sem pa danes pridna. sem končno očistila in uredila naš majhen balkonček, tak, da se bo moj mišek lahko zunaj igral tudi, če je slabo vreme. Sem mu kar tak eno malo sobico - igralnico naredila. Bom videla kako bo reagiral, ko bo vstal. Namreč ful uživa zunaj. Tako bom mogoče lahko tudi kaj v miru naredila. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
16.5.2007 17:22:38   
ada2
user posted image user posted image user posted image  2 dni me ni, pa me nič ne pogrešate user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.5.2007 17:27:09   
ada2
no, pa vseeno:

Adam je postrižen. na nulouser posted image

ne čisto na nulo, ampak s strojčkom zelo na kratko.

no, tak je, kot da bi ga v sirotišnici dobiliuser posted image

ampak mu vsaj ni vročeuser posted image

čeprav tako na kratko......ne, dokler sem jaz živauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.5.2007 19:50:23   
*bubi*
Ada, daj kako slikico gor. Mi smo našega bubija tudi z mašinco postrigli, ker je pri frizerju preveč drenja. Doma pa smo bili hitro gotovi user posted image  Pa mu ful paše, se mi zdi, da je taki fantek ratal. Čez poletje bomo kar to prakticirali.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.5.2007 20:05:53   
ada2
bom dala sliko gor, ampak ne danes, ker se mi  ne da, pa še ranjena semuser posted image

sem se namreč prej rolala z Nušo in sem padla in si dlani in prste ranila. komaj sem si rane oskrbela, me pa kar skrbi, kako bo jutri v službi z razkuževanjem. uhh bo peklo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubiuser posted image  no, mislim, da vem kdo siuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.5.2007 20:15:54   
Anonimen
Par slikic user posted image :

TAkole midva pripravljava zajtrk: palačinke z nutelo in pomarančni sok medtem, ko še ati drnjoha:

user posted image

takole smo se v nedeljo kopali:

user posted image

evo naše drakule:

user posted image

bratec posluša kaj mu sestrica govori: pravi, da brm, brm user posted image

user posted image

tole sva danes na sprehodu:

user posted image

pa v srčku:

user posted image

tole je bilo pri adi v tunelu:

user posted image

tole je pa ravnokar slikani moj bauhec v 28 t. :user posted image

user posted image

tak, zdaj pa imate preveč fotk user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.5.2007 20:22:40   
Anonimen
halo bubi kaj bo novega?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.5.2007 20:28:29   
*bubi*
Vau, paštetka! Lušn tvoj princ, ni kaj! Pa tvoj trebušček user posted image  Kaj pa v primerjavi s prvič, je zdaj kaj večji v istem tednu?

Pri nas nič novega. Čakamo dopust. Se bomo še načakali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.