petarda
|
Čeeeeeeeeer Sanja, še migaš? Pa 90 dnevna dieta... je še aktualna? Ne. Čakam tebe, da me mal priganjaš ...Takrat, ko sva skupaj telovadili, pa še Naty...takrat sem se res fuuuul držala...odkar pa sem službo dobila pa nič Joj, zdaj sem se spomnila nate Amy....bom posnela, samo mi je DVD zmanjkalo...moram nabavit, pa ti pošljem Govorilne ure....Luki je bil itak pohvaljen, da ful govori, pa ful rad knjigice bere, pa vse ve katera je kera žival, kaj dela, kako se oglaša....pa čist je bila šokirana vzgojiteljica, da jo kliče po imenu...ker njeno ime je dost težko za izgovorit in jo vsi otroci kličejo po imenu druge vzgojiteljice....samo Luki jo po njenem Naš oči je tudi kar 2 cm zrastel in hitro povedal, da naš tudi poje... ...Drgač pa je rekla, da kar lepo je, spi normalno in je priden...Nič posebnega v glavnem. Edino kar je rekla, da bo verjetno zmeraj rabil več ukvarjanja in pozornosti kot ostali vrstniki...no, to pa ni problem ....Pa rekla je, da joče samo še kakih 5 minut, ko ga pustim v vrtcu, potem pa se pomiri in zaigra...ah komaj čakam, da bo spet tekel noter. ...ker se mu res pozna, da je bil bolan, pa ti prazniki... Aja...pa rekla je, da zdaj bo imel verjetno obdobje trme....no, doma smo to opazili, v vrtcu po njenih besedah...še ni probal....in da mu ne smemo popuščati....je povedala, da bo stalno poskušal prestavljat meje in poskušal do kod lahko grem.... In našega očija so se besede prijele ...Smo prišli domov in je Luka vrgel eno plastenko po tleh....in sta sedela na stopnicah, dokler je ni Luka pospravil nazaj na svoje mesto....skor pol ure sta se pogovarjala ....ampak je zmagal oči Me zanima kolk časa bo imel tako živce.... No...zdaj pa se pozna, da je že toplo zunaj...midva se vsak večer vsedeva pred hišo in debatirava, potem pa se itak kaka družba zmeraj najde... No...toliko...lahko noč. DO ŠESTIH
|