|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
8.5.2007 9:25:50   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Rok user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se zdaj tako nasmejala, da so vsi ziher vedeli, da ne knjižimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da ste bolje!!! user posted image user posted image user posted image

Še za Adama in Jakauser posted image user posted image user posted image user posted image ...Upam, da ni kaj resnegauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.5.2007 9:32:21   
Urša
Ojoj, Ada, kaj takega pa niem pričakovala od tebe! user posted image user posted image user posted image  Se hecam...
Rok, jst bi bla čist panična, če bi me iz vrtca klicali, da so mojega otroka z rešilcem odpeljali zaradi vročinskih krčev!user posted image  Meni je tudi vas Rakitna bolj všeč kot sama okolica jezera, zdaj bo pa sploh še bolj turistično zaradi hotela.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.5.2007 9:43:31   
Rok_LM
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Rok, jst bi bla čist panična, če bi me iz vrtca klicali, da so mojega otroka z rešilcem odpeljali zaradi vročinskih krčev!user posted image   

Ja saj sem bil jaz tudi, še posebej ker vzgojiteljicam ni bilo nič jasno kaj se dogaja, in so mi, ko so me klicale iz vrtca omenjale epileptični napad. No saj znaki so res skoraj isti, tako da ne moreš ločiti, na srečo pa ni bilo to in je dobila krče, ker se ji je temperatura v kratkem času preveč na hitro dvignila.

Letel sem pa v vrtec tako, da sem še rešilca ujel na Ižanki.

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.5.2007 19:40:34   
ada2
no tako, Adam je danes spet jedel. ne sicer tako zelo kot včasih, ampak nekaj je pa pojedel. in ko smo imeli večerjo in so si otroci (še nečak in nečakinja moja sta bila tu, ker njuna mama dela popoldne, ata je pa v Pakistanu) delali sendviče s poliko, paradajzom in žemljami, si je on tudi delal sendvič, ampak samo s paradajzom in polikouser posted image user posted image user posted image

drugače pa: rajši bi šla delat, pa da bi bil zdrav!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.5.2007 19:42:08   
ada2
aja, zgovorne pa smo, a ne?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.5.2007 8:30:12   
petarda
Juuuutroooooooooouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.5.2007 9:31:31   
ada2
dober dan!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.5.2007 17:00:08   
ada2
Tincci Nutelo zanima koliko soka rabiš, ker gre v nedljo v LJ in ti bo dostavila.

kje pa ste danes vse?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.5.2007 17:43:41   
tincci
Urša, Rok, meni je ob jezeru zakon med tednom, ker ni nikjer nikogar in je tišina in ful lepo, med vikendi se pa izogibam, mogoče dopoldan za kavo, potem pa tudi slučajno ne. Tisto je pa za odpad, ja, kosovnega smo imeli danes ali jutri, skratka te dni. Drugače je lepo ta, kako bodo pa z jezerom se zmenili, pa ne vem. Je od 15-20 kmetov, ki ne pustijo, da se rihta, ker nočejo "turistov" tam.. občina jim je ponudila pa smešno ceno za odkup.. tako da .. bomo vidl. Meni je najbolj všeč it eno krožno turo peš, pa do zdravilišča na tobogane. Drugače imam pa svoj kotiček tam ob jezeru in med tednom si greva s hanko tja nafilat baterije, če se mi seveda pop sploh še kam da, ko pridem domov.

Poroka je pa 6.6. Mah, lih zdej se prepirava skos neki, ker bi tašča kr še ene ljudi vabila, tko da me mineva vse skupi, ampak to je že druge zgodba.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.5.2007 18:01:34   
amy26
tincci, tvoja poroka se pa res zelo bližauser posted image  no upam da bosta s taščo najdle skupen jezik in da bo na koncu tako kot si boš ti želela saj je le tvoja poroka

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.5.2007 18:04:25   
amy26
user posted image user posted image user posted image user posted image

1000-objava user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.5.2007 18:15:56   
simonao
Tina je pa danes imela sistematični pregled. Mere: 12340 g, 83,5 cm. Bila je cepljena, ko pa sva prišli domov, pa je vse letelo iz nje (iz ritke in skozi usta). Sva bili obe pokozlani in še kopalnica zraven. Je pa moja mami tudi že dva dni taka in mislim, da je to dobila od nje. Zdravnico sem na to opozorila, vendar jo je vseeno cepila. Udarilo pa je ven 2 uri po cepljenju. Klicala sem P, pa je rekla, da če bo bruhala in driskala 6x na dan, naj jo peljemo na urgenco. Tudi stranski učinki cepljenja bodo menda hujši. Se že veselim današnje noči.user posted image user posted image user posted image .

Tina je naša od 08.11.2005.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.5.2007 19:51:40   
tincci
Ma ne, saj ni panike, Amy, se itak sproti vse zmeniva, ampak stalno ima ene nasvete, no pač taka je, ampak jaz sem pa taka, da bo na koncu po moje user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.5.2007 21:18:04   
ada2
Adam se kar naprej nekaj zbujauser posted image
prej je ful čokolina pojedel za večerjo, zdaj pa mislim, da ga boli trebušček. revček se je preveč najedel. pa končno se mu je nekaj zluštalo in s takim užitkom je jedel.... očitno se mu je želodček precej skrčil v tem tednuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.5.2007 21:26:12   
ada2
nič, grem še jaz spančkat.

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.5.2007 21:35:31   
amy26
Simona, upam da bo z Tino kmalu bolje in da se bo driska ustavilauser posted image user posted image

Pa za Adamauser posted image da se mu trebušček umiri.

Tudi Aleks ni čisto zdrav, zdej zvečer je nekaj zakuhal tako da je imel temp.38,7 dobil svečko in upam da mu bo vročina padla, ne vem pa od česa bi jo lahko imel.
In vsekakor upam da se ne bo preveč pooči zbujal.

Ela tudi že spi, alergijo in pikice ima še vedno vendar je veliko bolje vsaj po obrazu, dobili sva tudi napotnico za alergologa tako da čakamo na datum, predvidevam pa da bo ene 2-3 meseca za počakat, do takrat pa moram biti še vedno na dietiuser posted image  no sej bo, se kar navadiš. Vendar ne vem če se bom kasneje če se kožica lepo spuca še strogo držala diete, pomoje bom poskusila mleko pa da vidim če bo spet kaka reakcija.

Tincci, eno vprašanje, ali si ti takoj šla na dieto in pa kdaj so se Hani pojavili prvi znaki alergije?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.5.2007 23:22:09   
sharpy
Amy jaz ti ful priporočam, da niti ne probavaš mleka in mlečnih izdelkov tudi, ko se koža spuca. Telo rabi ful časa, da se spuca tega tudi ko ti že greš na dieto. Še vedno pa upam, da ni alergična.

Upam, da bojo Aleks, Marjetka in Tina  kmalu dobro. Tudi pri nas doma so imeli to virozo,...driska in bruhanje. Grave!

Ada, mogoče pa Adam zvija v trebuščku zaradi AB. Mark je imel skoraj en teden ful hude krče zaradi AB. Katastrofa...ful je bil bogi. So mu že drugič predpisali te bolj močne, ki jih je jemal samo tri dni in obakrat je imel močne krče.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
10.5.2007 7:58:02   
petarda
Jutrooooooouser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.5.2007 8:21:15   
petarda
Za vse bolančke in njihove mamice user posted image user posted image user posted image

Pa za vse zdrave....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka je pa zjutraj imel govor...in glavna beseda... PORKADUŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim...saj sem čakala dan, ko bo prinesel kaj takega domov.....in itak je spet to slišal od mamice...user posted image user posted image user posted image user posted image , če verjamešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.5.2007 14:40:14   
ada2
no, dober dan!user posted image

prej mi je internet nekaj štekal in se nisem mogla oglasit, pa saj dobro, sem vsaj vse postorila kar je bilo treba.user posted image zdaj pa samo na hitro, ker je Adam buden in se bom raje njemu posvečala.

torej: včeraj zvečer sem šla na vrt in kaj vidim?????

jagode zorijo.user posted image pa nove stopnice imamo za k teti (sosednja hiša). user posted image če se spomnite, ko sem 1x dala gor sliko od Adama, ki poje na stopnicah. no, te stopnice je potem 1x moj ati povozil in so razpadle in zdaj je nove naročil. skratka, utrgala sem prvo jagodo in se vsedla na stopnice in jo z užitkom pojedla.user posted image user posted image user posted image

Adamu pa se je trebušček včeraj pomiril dokaj hitro. sem mu malo masirala, pa je začel ful prdeti in potem je zaspal in mirno spal celo noč. user posted image

pa še to: NUša se je včeraj v dežu rolala s pampers palerino in je potem po 2 krogih prišla vprašat, če si mora še dežnik vzeti, da si ne bo čelade zmočilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.5.2007 7:55:32   
ada2
dobro jutro!

porazne steuser posted image , nobenega čveka večuser posted image

mi2 se zdaj odpravljava na kontrolo in upam, da je vse ok. saj zgleda že zdrav, edino, ko mleko pije na flaško si mora še vedno predahe jemat, ker dihanje na nos mu pa še ne greuser posted image

no, se javim potem..... al pa tud ne user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.5.2007 10:14:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

porazne steuser posted image , nobenega čveka večuser posted image

no, se javim potem..... al pa tud ne user posted image

Jaz nisem...te še dohajamuser posted image user posted image user posted image

Kar javi se zvečer, bomo mal čvekaleuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.5.2007 10:48:42   
Nej
Lep pozdrav!
Nisem kaj dosti brala za nazaj, zato ne vem kaj se dogaja- upam, da nisem kaj pomembnega zamudila.
No pri nas vse po starem. Anej dnevno razširja svoj besedni zaklad- zdaj pa se mu res odpirauser posted image . No stavka še ne pove nobenega- razen mama adijo, mama daj oz. teh nekaj kratkih. Pesmic še niti slučajno ne poje. Bravo in še enkrat bravo user posted image user posted image user posted image za Luka, ki tako lepo poje.
Dosti pa še tudi pokaže z gestami, če kaj hoče. Aja pa štet ve do tri oz. ve kdaj je npr. ena račka ali dve ali triuser posted image . Reče ena in pokaže kazalec, reče da (dva) in pokaže palec in kazalec, reče ti (tri) ter pokaže tri ali večuser posted image prstov. Svoje ime tudi že pove, vsaj mislimuser posted image , ker zveni podobno kot ne, zato ne vemo, če reče ne, ko ga vprašamo kako mu je ime ali reče nej.
Zdravi smo (trikrat trkam).
Me pa zanima, če bo katera zdaj odvajala od pleničk- mi bomo probali, čeprav še mu ni niti enkrat sploh uspelo v kahlico lulat ali kakat. Ko mu rečem naj gre lulat v kahlico, se vsede gor in se napravlja kot, da kaka ampak že v naslednji sekundi je na nogah in dirka po stanovanje. Na koncu pa se polula v nekem kotu in mi seveda pride pokazat, zraven pa reče bek.user posted image user posted image .
No se še malo javim.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.5.2007 11:33:08   
petarda
Me pa zanima, če bo katera zdaj odvajala od pleničk- mi bomo probali, čeprav še mu ni niti enkrat sploh uspelo v kahlico lulat ali kakat.

Enako! Pa me fuuuul veseli, da si se oglasila!!! Daj kako slikico tvojega srčka, da vidimo kolk je zraseluser posted image . Če ti je bedno jo dat tuki gor, jo lahko tudi po mailu pošlješuser posted image .

Tri prste je pa verjetno res težko pokazatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.5.2007 13:34:44   
Anonimen
Drage moje novemberke, pogrešam vas, evo tak user posted image . To sem jaz, jaaaaaaaaaaaaaaa. Evo, zdaj pa lahko čvekamo, ker me boli kinta za nevoščljivo babo. Upam, da se someone tudi prijavi, pa da udarimo po starem čveku, ker vidim, da več nič ne tolčete po tipkah user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.