|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
5.5.2007 13:16:38   
petja
Teni, moje mnjenje je, da ti lepše stoji obleka številka 2. 
Vseeno ti pa priporočam, da izbereš tisto, v kateri se bolje počutiš, ker boš ful časa (skoraj 24h) v njej. 

Lp, petja

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.5.2007 22:31:53   
tincci
Teni, številka dve absolutno, je bolj skladna na tvojem telesu, enka te nekako prelomi, na pade lepo, preveč poudari pas (vem, kar sem tudi jaz morala pazit na to).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.5.2007 22:39:41   
Teni_
Toliko, da javim, da obe obleki približno enako padeta, ampak sem vedno bila spredaj širška, od strani ne toliko in sem pri drugi sliki slikana od strani. Pri prvi pa spredaj. Nimam nobene slike, da bi bila slikana enako. No, ne bom še povedala, katera je izbrana.user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.5.2007 9:34:23   
petja
Teni, meni je pri drugi top (korzet) ful lepši, prvi top mi zaradi ovratnika všeč. Ampak vsake oči imajo svojega malarja ...

Lp, petja

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.5.2007 10:42:02   
amy26
user posted image

Moja malčka spita,
Pa danes mi ni treba kuhat, kuha tašča tako da imam ob nedeljah ful časa zaseuser posted image  pa seveda čez teden ko je Aleks v varstvu.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.5.2007 17:59:16   
Urša
Jaz sem tudi za 2. obleko.
Včeraj sem bila v Ikei in sem si napasla oči. Večino opreme imam zbrane. user posted image  Samo pred opremljanjem nas čaka še ogrooooomno dela v stanovanju.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.5.2007 22:03:22   
petarda
Čeeeeeeeeeruser posted image

Teni meni je tudi druga obleka bolj všečuser posted image ...se mi zdi, da ti bolj pristoji.

Mi smo se imeli lepo...še mal pa bo za kopat, zaenkrat smo pa samo noge namakaliuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
7.5.2007 7:11:14   
amy26
Sanja, ful lepe slikice, Luka je še vedno srčkan sploh s čupicouser posted image
Pa ste zdaj vsi zdravi, no vsaj želim vam da bi biliuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
7.5.2007 7:56:06   
petarda
Jutroooooooouser posted image

Ja, smo zdraviuser posted image user posted image user posted image ...Hvala bogu, ker ni hujšega, kot če ti je otrok bolanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
7.5.2007 10:01:16   
petarda
Nekega dne pride Micka iz šole in že na vratih prične vpiti: 
>> Mama, mama! Danes smo se v šoli učili šteti in vsi  otroci so znali šteti
>> samo do pet, jaz pa sem znala do deset!!! 1, 2,  3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,
>> 10! Vidiš.!? 
>>  Odlično, reče na to mama.

>> 
Mami, a je  to zato, ker sem blondinka? vpraša Micka .
>>  Da, to je zato, ker si blondinka!  odgovori mama.
>> Naslednjega dne priteče Micka zopet iz šole  vsa srečna in vesela in
>> zavpije z vrat:

>> Mama, mama! Danes smo se v šoli  učili črk in vsi
>> otroci so znali samo do črke D, jaz pa sem znala do  črke G!!! A, B,
>> C, Č, D,  E, F, G! Vidiš.!?
>>

Odlično, reče zopet  mama.

>> Mami, a je to zato, ker sem blondinka? vpraša Micka .
>> Da, to je zato, ker si blondinka! odgovori mama.
>>  Dan za tem  zopet pride Micka iz šole domov:
>>  Mama, mama! Danes smo imeli v šoli  telovadbo in med tuširanjem sem
>> videla, da imajo vse punce ravne prsi,  jaz pa imam to!! !

>> 
zavpije, dvigne majico in pokaže svoje joške -  solidna štirica.
>> Odlično, reče malo v nelagodju mama.
>>  Mami, a je to  zato, ker sem blondinka? vpraša Micka.
>>  Ne srček, to je zato, ker imaš 22 let.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
7.5.2007 14:42:12   
petarda
jooooooooj, kolk ste pa danes dolgočasne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
7.5.2007 16:19:13   
Urša
Kako lepe pomorske slikice!user posted image  Sanja, jst sploh ne morem verjet, da Luka tako poje!user posted image user posted image user posted image  On bo sigurno znani pevec, ker je že v tako mladih letih začel!

Še naše potepanje po Bistri:

user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
7.5.2007 18:19:11   
ada2
Adam ima gnojno angino in močno vnetje ušesuser posted image

zato pa že cel teden ne je.

torej: Adam jemlje antibiotike, jaz sem od danes pa do petka na bolniški, ponoči ne spimo, je še vedno nič, pije pa kar zadovoljivo.

saj ni konec sveta, ampak, ko bo spet zdrav si bom pa zelo oddahnila.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
7.5.2007 18:28:12   
ada2
Sanja in Urša ful lepe slikice. pa jaz sem si danes verjetno 10x Luka ogledala, pa Adamu kazala kako poje. ampak Adam ga le gleda in kaže s prstom nanj in zraven govori :aaaa, brrrr!
očitno mi pravi, da se Luka pelje z avtomuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
7.5.2007 18:31:53   
ada2
aja, kje se pa Naty potika?

no, saj je še nekaj drugih kar poniknilo, ampak za catjo vem kaj je user posted image .

pa ostale? Nej, Alesnik, Podgurka, Rok, Šmarnica??????

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
7.5.2007 19:05:27   
petarda
za rit sem grem user posted image , tolk sem jezna, da me je ven vrglo!!!!!!!!!!!!!!!! Pa tolk sem napisala!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.5.2007 19:41:10   
Urša
Adam ima gnojno angino in močno vnetje ušes

Bogi Adam...user posted image  Jst mu želim, da se hitro pozdravi!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.5.2007 19:50:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Adam ima gnojno angino in močno vnetje ušes

Bogi Adam...user posted image  Jst mu želim, da se hitro pozdravi!

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ne skrbi Ada...ste dobili Summamed? Luka je bil po treh dneh zdrav kot ribauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
7.5.2007 19:57:14   
petarda
Urša tvoje fotke so pa itak superske!!!user posted image  Sem se prej malo razpisala o tem, ...pa me je ven vrglo...v glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image ...meni ste vi ena ful, ful, ful lušna mlada družinicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
7.5.2007 20:59:55   
ada2
Pa ne skrbi Ada...ste dobili Summamed?

ne, dobili smo Augmentin.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.5.2007 21:27:14   
sharpy
Teni meni si tudi lepša v obleki št. 2.  Ma ke lepo Teni..... user posted image

Upam, da se Adam kmalu pozdravi user posted image

Ada, Kaj pa je narobe s Catjo? Sem lih hotela napisat, da naj nam malo sporoči, kaj počneta Jaka in Luka.

Tincci,.... ti boš pa tudi kmalu  poročena, ne? Kdaj imate datum?  user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.5.2007 22:10:36   
Urša
meni ste vi ena ful, ful, ful lušna mlada družinica

user posted image user posted image user posted image  Hvala, hvala...Mlada? Mi smo že v srednjih letih!user posted image user posted image user posted image  A niso po 30-em srednja leta?

Catja, user posted image , karkoli je že narobe.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
8.5.2007 8:05:34   
Rok_LM
Dobro jutro proletarke in delovne ženske. Upam, da ste lepo preživele prvomajske praznike.

Naše otroke je tudi dobila angina. Začelo se je že pred prazniki, ko je Marjetki v pol ure zrasla temperatura iz 36 na 39. Seveda je zraven dobila vročinske krčeuser posted image , tako, da so jo iz vrtca odpeljali z rešilcem. Dva dni je preživela na infekcijski, dobila Sumamed in tretji dan je že bila kot nova. Čez dan ji je Hana delala družbo, ponoči pa je pogumno spala sama. Prvi večer je še malo poskušala koga prepričati, da bi ostal pri njej in pripravila sto izgovorov. Najbolj jo je skrbelo če jo bo ponoči tiščalo lulat pa smo ji rekli naj kar sestro pokliče. Ona pa kot iz topa, da kako naj jo pokliče, če ne ve kako ji je ime. Ko smo ji rekli naj pokliče kar sestra, pa je že imela pripravljen odgovor, kaj če bo zbudila druge otroke, ko bo klicala sestro. Tako so šla pogajanja naprej, končali pa smo jih v obojestransko zadovoljstvo, ko smo ji obljubili, da bo drugi dan dobila v bolnico folijske barve za steklo.

Preventivno so pregledali tudi Roka in ugotovili, da je tudi on pozitiven ter mu predpisali Ospen.

Ko sta starejša dva prišla k sebi, pa je začelo Leni teči iz ušesa. Celo noč je pomalo jokala, drugi dan pa še ona dobila antibiotike.

Tincci, smo pa bili med prazniki na vaši planini. Najprej smo šli do jezera, ki ga bojo upam kmalu uredili, saj tako kot je res bolj slabo zgleda. Ne vem a ste imeli odvoz kosovnega materiala ampak ravno ko sem parkiral na parkirišču je nek traktorist pripeljal eno prikolico smeti in ji stresel tam zraven. Ko smo se po sprehodu razkomotili pred brunarico in sva ravno dobila svoj kapučino, pa mimo po makadamu prileti nek turist v starem golfu, ki se mu je zgleda mudilo na piknik in nas zapraši, da je cela terasa kašljala in lovila sapo kot ribe na suhemuser posted image . Ko smo vstali, da gremo malo skozi vas pa mimo nas prileti par upokojencev v kopalkah kot da so sredi julija na Makarski rivieri. Najprej sva se samo spogledala. Ko so stopili v tisto ledeno mlako sva si rekla no ja, najbrž si bojo samo noge namočili, oni pa veselo zaplavajo proti sredini jezera. Še našim otrokom ni bilo nič jasno. 

Ko smo šli pa skozi vas do zdravilišča pa je bilo kot v drugem svetuuser posted image . Vas imate izredno lepo, par zelo lepih starih hiš, sploh od cerkve proti zdravilišču, tam pa lepo urejeno in veliiiiiiko igrišče za otroke.

Kako pa kaj priprave. Šrange še nismo videli nobene postavljeneuser posted image .

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
8.5.2007 8:26:18   
ada2
Ada, Kaj pa je narobe s Catjo? Sem lih hotela napisat, da naj nam malo sporoči, kaj počneta Jaka in Luka.

Jaka je zbolel. kaj več vam bo pa sama napisala, ko se oglasi.

mi smo noč preživeli veliko bolje kot prejšnje, sicer se je še vedno zbujal, pa jokal, ampak ne več toliko.
iz noska mu lije gost zelen gnoj. ko mu zbrišem in še zraven pihne nimava dovolj en robček.

aja, pa danes je za zajtrk pojedel malo čokolinauser posted image

Nuša pa je šla na končni izlet. in bi me skoraj uspela na rob živčnega zloma spravituser posted image  najprej se spomni včeraj zvečer, da rabi zraven sendvič n sok (no, saj je res, da bi jaz lahko vedela, da bo to rabilauser posted image ), sem potem pogledala v hladilnik in je bilo dovolj sestavin za sendvič doma, torej sem se odločila, da ji ga zjutraj pripravim. namesto soka je dobila plastenko vode - jabolčne (saj je itak boljše kot a sok, ne?), potem mi reče, da bi že včeraj mogla plačat za prevoz (vlak) in vstopnine, in ker ni imela s sabo je zanjo založila učiteljicauser posted image user posted image . no prav, spet sem bila jaz kriva, saj je učiteljica poslala obvestilo na katerem je lepo pisalo denar prinesti do ponedeljka.
potem sem ji v avtu (ko sem jo peljala v šolo (mogli so biti že ob 6.45 v šoliuser posted image )) dajala še napotke kako naj pazi na svoje stvari, da ne bo kaj na vlaku pozabila .... in mi je dol trdila, da bo itak isti vlak po njih prišel in če bo že kaj pozabila bo potem vzelauser posted image       no, ok, to smo potem razčistili in pridema pred šolo, tam pa vsi njeni sošolci lepo z rumenimi rutkami okoli vratu in mi postane sumljivo, pa rečem: zdaj mi pa še samo reči, da rabiš rutico?!  in seveda jo je rabila!!!!!! ampak, ker sem s to rutico zgubljala živce že odkar je začela v šolo hodit, sem enkrat poiskala doma še moje rumene rutice in ji dala v šolsko omarico in tako je bil tudi ta problem rešen. v šoli, oz. med poukom jih ne nosijo, ker se potem vlečejo za njih, ko pa grejo kam pa jih morajo imeti. ja, vem, da bi jo mogla imeti tudi na poti v in iz šole, ampak je nima. spet moja krivda. ah, še malo pa bodo počitnice in potem bo šla že v tretji razred in ne bo treba več rutice nosituser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
8.5.2007 8:31:02   
ada2
user posted image  pardon, nisem niti opazila kako sem skomplicirala in zatežila -- ni treba brati.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.