ada2
|
Ada, Kaj pa je narobe s Catjo? Sem lih hotela napisat, da naj nam malo sporoči, kaj počneta Jaka in Luka. Jaka je zbolel. kaj več vam bo pa sama napisala, ko se oglasi. mi smo noč preživeli veliko bolje kot prejšnje, sicer se je še vedno zbujal, pa jokal, ampak ne več toliko. iz noska mu lije gost zelen gnoj. ko mu zbrišem in še zraven pihne nimava dovolj en robček. aja, pa danes je za zajtrk pojedel malo čokolina Nuša pa je šla na končni izlet. in bi me skoraj uspela na rob živčnega zloma spravit najprej se spomni včeraj zvečer, da rabi zraven sendvič n sok (no, saj je res, da bi jaz lahko vedela, da bo to rabila ), sem potem pogledala v hladilnik in je bilo dovolj sestavin za sendvič doma, torej sem se odločila, da ji ga zjutraj pripravim. namesto soka je dobila plastenko vode - jabolčne (saj je itak boljše kot a sok, ne?), potem mi reče, da bi že včeraj mogla plačat za prevoz (vlak) in vstopnine, in ker ni imela s sabo je zanjo založila učiteljica . no prav, spet sem bila jaz kriva, saj je učiteljica poslala obvestilo na katerem je lepo pisalo denar prinesti do ponedeljka. potem sem ji v avtu (ko sem jo peljala v šolo (mogli so biti že ob 6.45 v šoli )) dajala še napotke kako naj pazi na svoje stvari, da ne bo kaj na vlaku pozabila .... in mi je dol trdila, da bo itak isti vlak po njih prišel in če bo že kaj pozabila bo potem vzela no, ok, to smo potem razčistili in pridema pred šolo, tam pa vsi njeni sošolci lepo z rumenimi rutkami okoli vratu in mi postane sumljivo, pa rečem: zdaj mi pa še samo reči, da rabiš rutico?! in seveda jo je rabila!!!!!! ampak, ker sem s to rutico zgubljala živce že odkar je začela v šolo hodit, sem enkrat poiskala doma še moje rumene rutice in ji dala v šolsko omarico in tako je bil tudi ta problem rešen. v šoli, oz. med poukom jih ne nosijo, ker se potem vlečejo za njih, ko pa grejo kam pa jih morajo imeti. ja, vem, da bi jo mogla imeti tudi na poti v in iz šole, ampak je nima. spet moja krivda. ah, še malo pa bodo počitnice in potem bo šla že v tretji razred in ne bo treba več rutice nosit