|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.5.2007 21:18:54   
NinaŠ
Čer!

Res mi je žal, da nismo prišli v ZOO user posted image .... da Anže spozna svojo bodočo nevesto user posted image , Tina pa kakor je vedno ta glavna itak da bi podjarmila oba princa user posted image

Smo pa popoldne atija za kazen doma pustili in jo (po spanju user posted image ) mahnili na Leško letališče letala gledat in v Završnico medvede - imajo celo družino z dvema mladičkoma.

Dopoldne smo pa pridno smrekove vršičke nabrali... ...no jih bomo mogli še, saj je bilo potrpljenja konec kaj kmalu in sem jih "vložila" le 2 kozarca. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
2.5.2007 22:31:13   
sharpy
Ciao!

Fule lepe slikice user posted image

Mark je ful napihnjan že dva dni,...včeraj je imel tako močne krče, da mi je bilo prav hudo, ko mu nismo nikakor mogli pomagat. Zdaj mu pa dajem kapljice proti krčkom (kot sem mu jih dajala ko je bil še tako mali dojenček), pa nonstop prdka. Ma prav je bogi.
Sanja mogoče bi pa šli naslednji vikend v ZOO. Kaj praviš? user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
2.5.2007 22:31:59   
sharpy
Nina za kaj vlagaš te smrekove vršičke? 

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.5.2007 7:47:26   
Urša
Če greste v ZOO, povejte kdaj in pridemo tudi mi zraven. Smo si kupili letne karte in smo res veliko tam. Zadnjič smo dobili za darilo nekaj EUR in so nam rekli, naj kupimo kaj za tamala, pa sem tuhtala, da nič ne rabimo-oblačila imamo, igrač se ''otepam'', pa sem prišla na idejo za ZOO...malo smo še doplačali in smo naredili nekaj koristnega, bomo vsaj veliko na luftu in med živalmi!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.5.2007 7:48:51   
Urša

Mi uporabljamo ta sirup pri prehladu, kašlju...samo mora bit obvezno domač, ker tisti lekarniški ni vredu.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.5.2007 7:59:36   
amy26
dobro jutro,

včeraj je bilo res fino v živalskem vrtu, sem mislila da bo Aleks tokrat bolj opazoval živali, pa ne, zanimiv mu je bil samo slon in majhni piščančki, ostalo nič, najbolj je porajtal smokije in kekseuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.5.2007 9:00:25   
sharpy

Mi uporabljamo ta sirup pri prehladu, kašlju...samo mora bit obvezno domač, ker tisti lekarniški ni vredu.

A mi lako poveš recept user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.5.2007 12:00:34   
Urša
Za Amy:
VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE za tvoj rojstni dan! user posted image

user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.5.2007 12:08:12   
Urša
smokije in kekse

Ja, sta mu jih moja2 vse pojedla!user posted image user posted image user posted image  Kako je pa Aleks miren! Ful priden, se vozi v vozičku, tud pisne ne, Jaka pa tak živc! Je treba skoz za njim letat!

Sharpy, ti bo rajš Nina zaupala recept, jst samo vem, da jih daješ v plasti s sladkorjem in na sonce in pride tak zelo sladek sirup-ga dela moja mami in ko pridemo k njej, gre Jaka najprej v omaro in ji prinese steklenico pa začne cmokat! user posted image

Moram povedat še o Niki...sem zadnjič sestavljala tisto igračko iz Kinder jajčka in mi ni šlo, pa me gleda in prijavi: ''Mami, se moraš malo potrudit, veš!''user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.5.2007 16:03:59   
Minka Pobalinka
Ojla..

Ali je katera zainteresirana, da bi šla z mano za en teden na morje. Šlo bi se v hišo na Cres, s seboj ne rabi nič, samo otroka in dobro voljo.. aja, zadeva je brezplačna, šlo bi se 9. ali 10. junija, nazaj pa 16. ali 17.
Moram porabiti star dopust, moj ne more z nama, mi je pa škoda, da bi čepela doma s tamalim, ampak sami mi pa ni za it. user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.5.2007 18:28:06   
Urša
O,Minka, to je pa res fajn ponudba!user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.5.2007 19:49:28   
petarda
Čeeeeeeeeeeruser posted image

Minka res fajn ponudba, samo jaz ne morem it, ker delamuser posted image  verjetno bo kar v večini primerov tako...mogoče pride v poštev za Jano ali pa Sharpyuser posted image user posted image user posted image ....al pa kakšno user posted image ...Nutelo recimouser posted image .

Amy ima rojstni dan??? Čak moram kako slikco najtiuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.5.2007 20:23:03   
sharpy
Mogoče mi bo katera od vas znala kaj pomagat oz svetovat:

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1506332&mpage=1&key=��

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.5.2007 20:25:11   
sharpy
Uauuu Minka!

A to je pa res čisto tapravo povabilo??? user posted image

Amy vse najboljše za tvoj rojstni dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.5.2007 20:52:33   
Minka Pobalinka
A to je pa res čisto tapravo povabilo???

Ja res.. pa saj ni nič takega.. bi bila pa full vesela, če bi šla z mano kakšna mamica, da bi imel še Mark družbo.
No, če katero zanima naj mi javi na zs.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.5.2007 20:56:36   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image

Amy VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.5.2007 21:00:37   
petarda
Sharpy a to se mu je zdaj pojavilo?user posted image  Nimam pojma...jaz bi tudi poklicala P ali pa peljala ga pokazat, če te skrbiuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.5.2007 21:24:05   
sharpy
Ja Sanja!  Jaz sem opazila kake 3 dni nazaj...med prazniki in sem bila pri dežurnemu, a je rekla, da ona ne vidi nič posebnega in da to ni nič, ker ga ne boli itd.... A mene vseeno skrbi, tako da bom kar jutri poklicala njegovo P in ga peljala pokazat.
Mogoče pa preveč paničarim,...ampak res mi ne da mira to.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
4.5.2007 7:05:06   
amy26
dobro jutro,

hvala za čestitkeuser posted image

Za nami je kar mirna noč, upam da bo Ela imela ritem kot ga ima že par dni, tako da sem zadnje dni kar naspanauser posted image . To pa zato ker gre spat že tam okoli 20.30 s tem da brez dude ne gre, prej ko je pa ni hotela sem pa večkrat se matrala z njo da zaspi tudi po tri ure.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
4.5.2007 7:55:39   
petarda
Juuuutrooooooooooouser posted image

Kmal bo vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
4.5.2007 14:49:59   
ada2
dober dan!

samo da vas pozdravim. Adam noče že cel teden nič jesti, vse ven sšpuka in samo odkimuje. pije zadovoljivo. pa dobre volje je tudi, zato se ne sekiram preveč. očitno mu ne paše več jesti.

no, drugače smo v redu.

vikend????? kaj je že to?????

< Sporočilo je popravil ada2 -- 4.5.2007 14:55:03 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.5.2007 16:58:52   
petarda
Daaaaaaaaaaanuser posted image

Komaj vam sledim, k tolk čvekate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte...mi gremo na user posted image . Se tipkamo v nedeljo.user posted image

Ada...res se ne sekirat...mogoče so zobkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.5.2007 18:16:04   
til
Cao punce!

Kako ste kaj?

Mi še vedno nismo preseljeni ker to sploh ni več mogočeuser posted image . Vse nama gre narobe kuhinjo bo potrebno razrezati, ker dimenzije niso prave saj sva kuhinjo naročila že pred dvema letoma in je bila namenjena za srednje nadstropje midva pa sva zdaj na vrhu. Balkon sva se komaj odločila da ga bova imela, ker sem jaz tako zelo hotela imeti da lahko vsaj nekje kadim in da to ni v stanovanjuuser posted image  in  ker so bili ljudje na dopustu še vedno nimava dokončanega. Kupila sva barve za sobico od Tilna pa jo je premalo, ker so nama rekli da je za 17-18m2 ampak jo je že skoraj zmanjkalo pa ni ni prebelil niti tretjino sobe. Skratka tako je pri nas ko se preselimo pa sledijo slikice:

Amy čestitke za tvoj praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Mi smo bili tudi v ZOO-ju in vas nikjer nisem zasledila res škodauser posted image .

Javljam se vam iz računalnika od brata od mojega predragega ko priklopimo računalnik se vam zopet kaj oglasim.

Lep pozdrav!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.5.2007 20:57:52   
Urša
Ojoj, Til, nič kaj spodbudno ne deljueš-vse tole nas še čaka!user posted image  Upam, da se čimprej stvari uredijo in da na polno zaživite v novem stanovanju.user posted image  Katere barve za sobo si pa vzela?

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.5.2007 12:39:56   
Teni_
Pozdravček punce, rabim vašo pomoč oz. mnenje. Danes sem si rezervirala obleko za poroko. Ve mi pa povejte, katera od teh dveh vam je bolj všeč. Manekenka ravno nisem, ampak lahko bi pa bilo tudi slabše - par kg še mora dol:

obleka1

obleka2

Katero pa sem izbrala, pa javim potem.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.