|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
11.5.2007 14:14:52   
ada2
Paštetov kruh user posted image user posted image user posted image  (objemčki ne delajouser posted image )

jee, spet bo čvekuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, Adam je zdrav!

v nedeljo grem že delatuser posted image

zdaj pa šibam, imam skrivno poslanstvouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.5.2007 14:18:12   
ada2
opa, nova stran, to pa ni kar takouser posted image

aja, pa vse da kupite novo št. mame čez 14 dni, sem namreč dobila sporočilo, da bo Adamova slika objavljena (smeškokizardevainobenemkaževsezobe)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.5.2007 14:44:17   
Anonimen

vsem bolančkom:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa čim hitrejše okrevanje želim

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.5.2007 20:44:35   
amy26
Mi smo se pa danes potepali, vsi trije smo šli k moji mami v Kamnik, Aleks je noro užival in skakal z dvema navihankamauser posted image  tako da sem jaz imela mir, pa še Ela je bila itak skos pridna. Zdej sem jih pa dala spat in očitno sta zaspala ker ju ni slišat, jaz pa čas za RR in pivce radler upam da se sme pri mlečni dietiuser posted image  ker se ga ne odrečem seveda vse dokler ima Elica lepo kožo.

No, pa se Ela ogaša ji bo treba dati dudo ker je ven padla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.5.2007 20:54:19   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Evo, zdaj pa lahko čvekamo, ker me boli kinta za nevoščljivo babo

Se vidi, da si user posted image , ker se vsake pol ure premislišuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Drgač pa WB user posted image user posted image user posted image user posted image , pa zdaj si pa res lahko napis pri avatarju popravišuser posted image ...pa čist si bila naivna, če si mislila, da te novembrke ne bomo izvohaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  te preveč poznamo, nobena krinka te ne skrijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
11.5.2007 20:57:55   
petarda
jaz pa čas za RR in pivce radler

jaz pa čas za RR, pa nobenga pivca pri hišiuser posted image user posted image user posted image

Se pa komaj zadržujem, da ne grem v hladilnik...še dobro, da nimamo kruha doma, drgač bi si ziher nekaj namazala...paštetouser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj posebnega se mi pa hvala bogu ne da it delat...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
11.5.2007 20:59:58   
petarda
No? Kje ste čveke? Naty? Si se rešila al utopila?user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina? Urša? Sharpy? Til? Jana? Kera še?user posted image user posted image user posted image ...Nincy se tudi že ni dolgo oglasilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
11.5.2007 21:03:26   
amy26
Sanja, imam poln hladilnik pirov, tako da dobrodošlauser posted image

odkar sem na dieti sem shujšala dve kili user posted image  se pozna da ne jem več nobenih čokoladk, čokolinota, paštet,.....pa hladilnik je tako skos poln no ja več ali manj, ker prej sva ga z mojim prej hitro izpraznilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
11.5.2007 21:04:53   
amy26
tudi jaz pogrešam Nincy, res se ni že celo večnost javila, ali ji je crknil internet ali pa ji njena punčka da delauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.5.2007 21:07:23   
amy26
internet mi tok neki počas dela, nevem a so spet kaki virusi na pohodu ali kajuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
11.5.2007 21:16:39   
petarda
ali ji je crknil internet

to vem, da ni, ker jo vidim na gmailu...sam je nikol nimam časa obgovorit...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
11.5.2007 21:17:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

internet mi tok neki počas dela, nevem a so spet kaki virusi na pohodu ali kajuser posted image

radler user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.5.2007 21:20:01   
petarda
aja, pa vse da kupite novo št. mame čez 14 dni, sem namreč dobila sporočilo, da bo Adamova slika objavljena (smeškokizardevainobenemkaževsezobe)

vau user posted image user posted image user posted image user posted image  Mene je tudi že parkrat prijelo, da bi jim poslala kako fotko...sam se mi nikoli ne zdi dost dobrauser posted image ...pa kolko je to 600 kiluser posted image ...

Kje pa bo Adam? Si ti poslala fotko? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
11.5.2007 21:21:42   
petarda
Tincci te je dobila paštetka? Če ne jo pa pokličiuser posted image

Paštetka...te lahko tako kličemo?user posted image  Ker Paštetov kruh je fuuuul predolgo za klicatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
11.5.2007 21:22:25   
amy26
radler

user posted image user posted image  radler nič ne zadaneuser posted image

sem pa predvčerajšnji spila ta pravi pir in po dveh deci sem bila že omamljenauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
11.5.2007 21:24:12   
amy26
Paštetka...te lahko tako kličemo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobr ji paše

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
11.5.2007 21:28:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

radler

user posted image user posted image  radler nič ne zadaneuser posted image

Spij tisto zalogo, pa boš vidla, če zadane al neuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
11.5.2007 21:30:01   
amy26
A je že kera imela posvetovalnico za svojga malčka pri 18 mesecih, men so rekli da bodo obvestili po pošti, pa še kar nič, tako da upam da bo kaj kmalu.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
11.5.2007 21:32:05   
amy26
Spij tisto zalogo, pa boš vidla, če zadane al ne

da mi Ela z dojenjem rata alkoholikuser posted image  veš da ne

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
11.5.2007 21:33:16   
ada2
...pa kolko je to 600 kil ...

600 KBuser posted image

ja, jaz sem sliko poslala, ampak ne vem katera bo, ker sem poslala 3

se poslavljam za danes, meni tudi internet tako počasi dela, da sem zdaj 2 uri čakala, da mi je to stran udprlo.

grem.....

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
11.5.2007 21:35:12   
petarda
A je že kera imela posvetovalnico za svojga malčka pri 18 mesecih

Mi ne...user posted image  Pa zdaj enkrat bo tudi tisto cepljenje še treba opravituser posted image ...ah...mi smo zdaj hvala bogu kokr tolk zdravi, pa bom še malo počakala, da se zdravje utrdi...predno ga spet cepimouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
11.5.2007 21:37:59   
petarda
se poslavljam za danes, meni tudi internet tako počasi dela, da sem zdaj 2 uri čakala, da mi je to stran udprlo.

grem.....

lahko noč!

Men pa ful hitro dela...enkrat za spremembo user posted image user posted image user posted image user posted image ....res greš? A potem ne bo nič s čvekom danes?user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
11.5.2007 21:40:56   
amy26
Tudi jaz bom morala iti, ker me čaka budnica okoli 00.30 pol ure gor ali dol, pa pol spet enkrat okoli 4-5, tako da bo treba počasi v mižuleuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
11.5.2007 21:42:43   
amy26
tudi mene skrbi to cepljenje, ker smo tudi zaenkrat zdravi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
11.5.2007 21:44:02   
amy26
še novo stran odpremo, pol pa

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.