|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
27.4.2007 22:01:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: sanjab

No zdaj pa noooooooooočka!

Do...????

Dokler bo Luka spaluser posted image

do šestih zame, potem pa veselo na kolo za zdravo telo in 12 ur dela, pa spet na kolo in  domov spat, jutri pa PIKNIKuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.4.2007 22:02:43   
ada2
uuuuuuuuuuuuuuu, to pa mi ni uspelo že od kar mi je nazadnje uspelouser posted image user posted image

nova stran!!!!!!!!

zdaj grem pa mirna spatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.4.2007 22:02:53   
petarda
in potem se temu reče praznik dela

Ja. Saj ni praznik lenarjenja, počivanja, uživanja. Ti edina ga boš prav proslavilauser posted image . Joj svaka čast res tistim, ki delate tudi vikende in praznike! In potem jamramo taki, ki mamo vsak vikend fraj, samo zato, ker bi raje delali do 15-tih, kot do 16-tih. Me je včasih kar sramuser posted image

Moj lubi je tudi danes napumpal kolesa, tak da bom šla jutri malo na kolo do sosednje vasi in nazaj....za začetek bo dovolj. Ne bom pretiravala, ker eno leto sem šla takoj do mesta in nazaj in me je potem še tri dni bolelo mednožjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.4.2007 22:05:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Bi si blo dobro zapisat tako stvar, zdaj ko RR ne zaupam več

ja vidiš, ko sem jaz Nušo rodila smo bili še v predpotopnih časih in še nismo imeli interneta in smo vse pisali, pa vemo še danesuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mercedes bi se strinjal s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
27.4.2007 22:06:04   
petarda
Nočuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
27.4.2007 22:43:02   
til
IZVIRNO SPOROČILO: sanjab

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Bi si blo dobro zapisat tako stvar, zdaj ko RR ne zaupam več

ja vidiš, ko sem jaz Nušo rodila smo bili še v predpotopnih časih in še nismo imeli interneta in smo vse pisali, pa vemo še danesuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mercedes bi se strinjal s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
27.4.2007 22:48:33   
til
Vsem en lep pozdrav!

Tincci mi imamo zobke tako razmetane po ustih in nikakor niso prišle štirke lepo po vrsti. Zdaj mislim da imamo vse trojke in manjka nam ena štirica ali pa je mogoče tudi ta že zunajuser posted image . Si ne upam prst vtaknit v njegova usta ker je kot krokodil sploh ne spustiuser posted image .

Mi gremo drugega maja definitivno v živalski vrt razen ker je napoved tako slaba in če bo dež jo puhnemo v Snovik. Smo pa že zmenjeni z kolegico in kolegom tako, da jih žal ne morem pustiti na cedilu, če pa vas kje zapacam pa vas sigurno pridem pozdravit.

Ja Sanja imaš prav tudi jaz tu pa tam pojamram, ker ne morem vsaj ob treh domov in tudi mi delamo do štirih. Svaka čast Ada tebi in vsem ostalim, ki delate in vikende in praznike.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
27.4.2007 22:49:37   
til
Kar pa se selitve tiče pa ne sprašujte. Upam, da vas bom lahko še kaj spremljala če ne pa se javim v ponedeljek iz službe!

Lahko noč!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
28.4.2007 9:08:30   
Urša
Jaz bi šla v ZOO. Se zmenimo kar za 2.5., lahko pa tudi kateri drug dan, mi smo letos brez planov? Če kateri ustreza, kdaj bi lahko? Mi se lahko v vsem prilagajamo, ker smo blizu.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
28.4.2007 10:01:52   
amy26
Jaz bi šla v ZOO. Se zmenimo kar za 2.5.,

men tudi ta datum ustreza, ura je pa lahko kot zadnjič okoli 11
samo upam da nas ne preseneti dežek ker so možne plohe (no če bo ful slaba napoved pol odpade)

torej seznamček za zoo

1. Urša,
2. til
3. amy26
...
...
ajde še kera

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
28.4.2007 12:19:01   
NinaŠ
Haloo!

Se pofočkamo za ZOO, samo če bo lepo vreme. Aja, pa pridemo ob ca 13.

Drugače nič novega....

...no Anže se je naučil vozit kolo user posted image user posted image user posted image user posted image (zaenkrat seveda brez ovinkov)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
28.4.2007 18:20:57   
NinaŠ
(zaenkrat seveda brez ovinkov)

user posted image tudi z ovinki, le še sestopanje in štart mu ne gre - če bi mu sedež malo spustili bi šlo tudi to, vendar ga ne bomo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
28.4.2007 22:47:10   
Urša
no Anže se je naučil vozit kolo

A brez koleščkov???

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
29.4.2007 14:27:47   
simonao
Mi smo bili pa včeraj v Izoli.

Takole je Tina letala za golobi, ki niso imeli minute miru pred njo:

user posted image

Takole je plesala po peskovniku:

user posted image

Na koncu pa je v avtu takole zaspala:

user posted image

Domov smo prišli utrujeni za umret, Tina pa se je po osvežilnem spancu v avtu doma ponovno razživela in smo imeli veselico še do 22h.

Tina je naša od 08.11.2005.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
29.4.2007 14:28:52   
simonao
No, pa sem končno imela prvo objavo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina je naša od 08.11.2005.

(odgovor članu simonao)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
29.4.2007 19:33:25   
NinaŠ

A brez koleščkov???

da user posted image

Danes sem čisto zmozgana... ...uf sploh ne vem zakaj. Grem zdaj pod tuš, izpolnit dohodnino user posted image in spat.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
29.4.2007 19:48:15   
NinaŠ
Evo še dokaz user posted image  - bi poslala filmček, pa je čisto preobsežen, zaradi formata pa ga ob krajšanju moram skrajšat na nekaj sekund, da bi ga sploh lahko po mailu poslala.
(fotke nisem nič obdelovala, zato je taka kot je - kot sem ga pač ujela med vožnjo):
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
29.4.2007 19:49:26   
NinaŠ
Ah, vidim da sem fotko še obrniti pozabila user posted image , pa se mi zdajle ne ljubi... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
29.4.2007 22:15:25   
Anonimen
Uau, NinaŠ, to pa je dosezek! Jaz sem se brez kolesckov naucila vozit pri 5-ih letih user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
29.4.2007 23:31:51   
Urša
Bravo, Anže!user posted image user posted image user posted image  To pa je res neverjetno-jst ga bi predlagala kar za v Guinnesovo knjigo rekordov!user posted image  Res se mi zdi velik dosežek!
SimonaO, bravo za 1. objavo!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Ful fajn izgleda na morju! Jaka je tudi čisto nor na golobe, šiba za njimi in jih kliče: GA GA! user posted image  Pridete v ZOO?
Bom prilepila kakšno slikico od tega vikenda...smo spoznavali Ljubljano.

Na tržnici:
user posted image

V Murijevi igralnici:
user posted image

user posted image

V Tivoliju:
user posted image

user posted image

Pa še današnja otvoritev peskovnika:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
30.4.2007 12:43:55   
tincci
A mi prosim ena sporoči od Urske e-naslov, da ji pišem? Namreč, da bi mi prinesla sok, če pridejo v ZOO. Sporočite mi zasebno, se razume user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
30.4.2007 13:22:17   
Urša
Urejeno. user posted image

Dajmo se potem za ZOO zmenit takrat ko pride NinaŠ, torej ob 13h, da ne bomo ostali že preveč zmatrani. Til, ti nas prideš pa pocukat!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
30.4.2007 14:29:11   
ada2
user posted image user posted image  Anže!

SimonaO čestitke za objavouser posted image , tvoja princesa pa zna uživat.

Til zapoj si vem da danes bo srečen dan.... in se prepusti toku dogodkov. saj na koncu ne bo ispadlo tako slabo kot je zdaj videti.

mi smo se včeraj imeli zelo luštno.user posted image

v ZOO nas pa ne bo. jutri delam cel dan, pa mi potem drugi dan ni za okrog hodit, bo treba še doma kaj postorituser posted image

uživajte  user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
30.4.2007 18:23:05   
amy26
Urša, simona luštne slikice vajinih sončkovuser posted image  Jaka je pa tudi že ful zrasteluser posted image

Pa čestitke Anžetuuser posted image user posted image , zelo hitro že obvlada vožnjo na dveh kolesihuser posted image user posted image

Od danes naprej sem na mlečni dieti, torej brez mlečnih izdelkov in jajcuser posted image , Že en teden ima Ela ful grdo kožico po ličkih kot mozoljčki pa groba in rdeča lička, pa polno pikic po lasišču, vratu, mal na prsih. Tako da sva bili danes pri P in nam je seveda rekla da se moram držati stroge diete, ker se lahko razširi.
Pa vsak dan jo moram kopati v kopeli kalijev permanganat in mazati s kremo ki so mi jo zmešali v lekarni. 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
30.4.2007 18:28:32   
Urša
Od danes naprej sem na mlečni dieti

Ojoj, to je pa ful zoprna zadeva...user posted image ...se mi prav smilita obe!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.