petarda
|
Hello! Evo mene. NISEM ODVISNA! Po pravici povedano, sem se težko zadržala, da nisem malce pokukala. Prvi dan sem vas pogrešala, v torek sem že težko dihala, v sredo sem se čist tresla, v četrtek sem pomodrela, v petek se je stanje izboljšalo, v soboto se sploh spomnila nisem in danes me je spomnil, da se moram javit. Ne, zdaj pa čist zares. FUL SEM VAS POGREŠALA. Pa tolk vsega se je zgodilo. Urša sem vesela, da je Nika bolje, vsem, ki ste praznovali čestitke še z moje strani, URŠKA ti si mi čist boga . Pa tile frizerji. GROZA. Jaz sem bila na takem kot ti. Sem hotla bit blond, čeprav sem naravno črna. Kljub temu, da sem bila pred poroko blond že par let, sem na bila na poročni dan tudi jaz precej rumena. Pa če zdaj gledam na vse to, mi je kar malo žal, da se nisem že takrat dala nazaj v naravno barvo. Ti se URŠKA čist preveč matraš. Nisem mogla pogledati tvoje poročne obleke (Si spremenila geslo?), ampak ziher nisi takoooo grozna, kot si ti sama razlagaš. No glede frizerke pa vseeno. Kaj ma ona tebe nadirat? Če nisi zadovoljna, zakaj nebi šla drugam? Kaj to njo za briga? No drugače pa pri nas veliko novega. Jedli smo korenček (3 dni), pa krompirček (2 dni). Je imel raje korenčka. Dojimo se ponoči na 4 ure, podnevi sedaj spet na 3, smo se pa kar nekaj časa na 2. Jutri imamo pregled, me ful zanima koliko je pridobil. Upam, da tokrat dovolj. Cepljen pa verjetno ne bo, ker je imel tudi Lukica malce prehlajen nosek. Evo res super vreme smo imeli danes. Mi smo šli že včeraj na obalo in smo se ful šetali po sončku. Smo nabirali vitamin D, ker je mami pozabila vzeti kapljice sabo. Še nekaj sem pogruntala. Naš ne more biti niti sekunde pri miru, ko je buden. Skoz se nekaj obrača, prevrača, z glavo miga, hodil bi, vse ga zanima, pravi firbec. Kot bi imel petardo v riti. In smo ga najprej začeli klicati po njegovem italijanskem imenu PETARDO MAVRITI, pol smo pa skrajšali v brazilsko-španskega PETARDITO. In zdaj je Petardito. Evo sem malce naložila, saj me razumete.
|