|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
16.9.2007 10:56:55   
Anonimen
Urša, mi imamo v vsaki sobi (razen WC-ja, tam je pa itak papir user posted image ) škatlo robčkov in škatlo palčk, ker ne folgamo lovit in iskat robčke, ko začnemo kihat user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image .

Muser posted image  najbolj matra. Njega zgleda, da ga še kosti bolijo ker skoz govori au, au...in tudi ponoči se je kriče budil in jokal, da ga boli

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 8151
16.9.2007 11:22:23   
amy26
kok imam jaz enga dela, od svoje poročne priče sem dobila cel avto oblekic za Elo, tok luštne stvari in vsega to to much tam do 18m, tako da sploh ne vem kam z vsem. Vse kar bo nosila do 9 meseca sem že preprala, likala še ne k ni časa
Pa še tok enih cunj za prat in likat se mi je zaradi tega nabralo, ker sem te stvari prala in sušila zdej je že tretji dan. Pa vse kar je prerasla sem že spravila v škatlo.

Imam pa še en problem, M še kar nisem dobila no prvo sem dobila prejšnji mesec, druge M pa še kar niuser posted image  tako da upam da se ni kaj prijelo, ker sva pazila vendar vseeno. Me prav skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8152
16.9.2007 11:47:48   
Anonimen
Imam pa še en problem, M še kar nisem dobila

ž
Jaz pa berem, kaj imaš ti za en problem z mojim Muser posted image user posted image .

Amy, pri nas je namesto 2. M user posted image  nastala M s user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 8153
16.9.2007 11:53:11   
Anonimen
Imam pa še en problem, M še kar nisem dobila

ž
Jaz pa berem, kaj imaš ti za en problem z mojim Muser posted image user posted image .

Amy, pri nas je namesto 2. M user posted image  nastala M s user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 8154
16.9.2007 12:04:03   
Urša
Amy, to je čisto normalno, jaz sem imela precej nametane cikluse, je trajalo, preden sem imela spet na 28 dni. Po moje ni panike.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8155
16.9.2007 12:47:57   
*bubi*
Tina in Anže user posted image user posted image user posted image  Približno tako bi lahko bilo pri nas čez kaki 2 leti user posted image

Imam pa še en problem,

Jaz pa tu ne vidim problema user posted image  Ne bi bilo lušno imet treh otročkov, takoj eden za drugim?

Jaz imam še vedno željo, da bi imela več kot enega otroka. Samo zdaj res ne vem, če bom upala user posted image  

Danes sem videla v časopisu, da bo Pikin festival trajal ves teden. Naslednjo soboto bo veliko dogajanja ob zaključku. Mogoče pa bi se mi tudi odpravili pogledat. Pa še k prababici na obisk mimogrede. Če ne bo user posted image  spet delal user posted image  joj, sem jaz včeraj zvečer klela Strojanove user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8156
16.9.2007 13:51:54   
amy26
Jaz imam še vedno željo, da bi imela več kot enega otroka. Samo zdaj res ne vem, če bom upala

bubi, zdej si res ne predstavljam imeti še enega, vsaj ne tako hitro, sem že kronično utrujena od nočnega nespanja, posledica tega bolj sem tečna čez dan in utrujena

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8157
16.9.2007 18:46:38   
NinaŠ
Ma sem jezna na user posted image user posted image ... ...še takrat ko bi lahko kam skupaj šli ne gremo user posted image . Na Kravji bal nismo šli dopoldne, ker je bilo ful slabo vreme, kazalo je na dež in ful pihalo. OK ni panike, jaz si itak nisem preveč želela iti. Popoldne, se je pa naredil lep sonček, ampak moj user posted image user posted image je moral gledat košarko user posted image . Tako da sem šla sama z otrokoma na izlet v Krmo - saj smo se imeli fajn, prijetno smo se nahodili in utrudili, samo.... ostaja grenak priokus user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8158
16.9.2007 19:08:10   
*bubi*
Nina, te čisto razumem. Midva z bubijem sva ogromno sama oz. brez atija user posted image

No, bubi že spi. Danes je bil cel dan brez vročine in dobro razpoložen user posted image  Tako da gre jutri v vrtec. In upam, da spet zdrži vsaj 14 dni user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8159
16.9.2007 19:43:19   
NinaŠ
Lepo, da je bubi OK user posted image in naj čimdlje tako ostane.

Moja 2 še ne spita, zdajle se bomo odpravili umit zobe, pa v posteljo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8160
16.9.2007 20:26:00   
Anonimen
Moja 2 že tudi spita. Muser posted image  ob pol sedmih, Muser posted image  zdaj. Ko  že mislim, da me mišek ne bo presenetil, me šokira. Sploh ni vprašal za dudo in je zaspal kot ponavadi hitro. Samo podnevi je problem. Me prav zanima kako bo jutri pri babi user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8161
16.9.2007 20:51:29   
petarda
Tina in Anže Približno tako bi lahko bilo pri nas čez kaki 2 leti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še vedno bo lahko...pa kako leto pozneje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8162
16.9.2007 20:54:36   
petarda
Drgač pa čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Naty, bubi in paštetovi kruhki user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se kmalu pozdravite.user posted image  

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Muser posted image , da se je priključil brezdudnikomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8163
16.9.2007 20:58:22   
petarda
Imam pa še en problem, M še kar nisem dobila no prvo sem dobila prejšnji mesec, druge M pa še kar ni

se mi zdi, da so od začetka večrkrat neredne in da lahko pri nekaterih res traja, da spet ujamejo ciklus user posted image ...Drgač me pa preseneča, da imate ob dveh tako majhnih otrocih in vsem tem delom sploh še čas user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da imaš take bojazniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8164
16.9.2007 21:00:04   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image   Paštetka kakšen avatar pa imaš ti to??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8165
16.9.2007 21:03:33   
NinaŠ
Urša, dobro se imej v šoli v naravi user posted image in naj ti teden čimhitreje mine user posted image .

Drugače pa: lahko noč  user posted image user posted image , jutri je treba spet navsezgodaj vstati user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8166
16.9.2007 21:10:32   
Urša
Urša, dobro se imej v šoli v naravi

Hvala. user posted image user posted image user posted image
Drugače je bilo pa na Pikinem festivalu ful fajn, se res splača it! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8167
16.9.2007 21:12:30   
amy26
da imate ob dveh tako majhnih otrocih in vsem tem delom sploh še čas

si ga že moraš vzeti, da ja ne bo možek kaj prikrajšanuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8168
16.9.2007 21:13:55   
amy26
Moja dva tudi že spita, Ele ni bilo treba uspavati je lepo sama zaspala, čez dan jo pa kar moram ker noče več sama zaspati.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8169
16.9.2007 21:15:47   
petarda
Drugače je bilo pa na Pikinem festivalu ful fajn, se res splača it!

Kako pa zgleda to? user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8170
16.9.2007 21:17:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image   Paštetka kakšen avatar pa imaš ti to??? user posted image user posted image user posted image

kakšen te?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8171
16.9.2007 21:20:51   
Anonimen
ej, meni je ta fotka za poscat dobra

user posted image

grmiček, pa njegov IQ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8172
16.9.2007 21:23:20   
petarda
Mi smo se tudi imeli fino čez vikend...včeri smo se mal na plaži izležavali user posted image user posted image , kopali se pa nismo, ker je imela voda komaj 20 stopinj...je bilo pa ful vroče...No danes smo si pa naredili izlet in se na poti nazaj ustavili v Plitvicah. Petardito je ful užival, občudoval jezera, brzice in slapove...užival v račkah in malih in res veeeeliiiikih ribah, vozil se je z ladjico, ki je kar ni mogel dočakati user posted image user posted image user posted image  čist je bil zmešan, ko jo je že od daleč vidil, no pa prvič user posted image  se je peljal z avtobusom user posted image ....sicer s tistim, ki te potem pripelje nazaj na štartno mesto...ampak vseeno...avtobus je avtobus in zdaj moramo to v albumček napisat user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa tudi užival v vožnjiuser posted image ....Zdaj pa nam ostaneta le še vlak in letalouser posted image ... No pa hodil je tudi veliko, me je kar presenetil....hodili smo 4 ure in od tega je skoraj polovico poti hodil sam user posted image ...

Slikice pa bodo verjetno jutri, ker se mi je baterija na fotkiču spraznila...pa zdaj itak že vse spiteuser posted image

Urša lepo se imej v šoli v naravi, pa upam, da ti bo hitro minilo user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8173
16.9.2007 21:26:31   
petarda
kakšen te?

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač mi je bil pa tisti bolj všeč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8174
16.9.2007 21:28:36   
petarda
Drugače pa: lahko noč , jutri je treba spet navsezgodaj vstati

Lahko noč...jaz grem pa zdaj še pod tuš, pa glavo si oprat user posted image user posted image user posted image ...joj kolk se mi ne da user posted image ...bi raj tle še mal čvekala user posted image ...

..ajdi...bolš, da se zmigamuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.