|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
14.9.2007 13:42:03   
petarda
Pa še za vse bolančke user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej zdraviuser posted image ... Mi se zaenkrat še kar držimo, upam, da na tem ostaneuser posted image ....je pa kriza, ker je spet polno otrok v vrtcu, pa vreme....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8126
14.9.2007 13:44:06   
petarda
Evo še nova stran...in glede na to kako redkobesedne ste zadnje čase bo verjetno zdržala cel vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Prijeten čvek, lep vikend in veliko ljubezni vam želi vaša petarda user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8127
14.9.2007 15:49:08   
NinaŠ
lep vikend in veliko ljubezni

enako vam 3 petarda family  user posted image   ...zdaj itak že ritke soncu nastavljate user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8128
14.9.2007 16:07:41   
*bubi*
A je kera tu iz Celja?

Zakaj pa iz CE? Saj MB ni tak daleč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8129
14.9.2007 18:23:57   
Urša
kontakt na ZS verjetno bi pa kupila 5 kom

OK. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8130
14.9.2007 18:45:18   
Urša
Prijeten čvek, lep vikend in veliko ljubezni vam želi vaša petarda

Tudi tebi lep vikend!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8131
14.9.2007 21:14:53   
Naty_ka
Dober večer ženske.

Malo se vam oglasim. Danes nisem delala, ker sem na bolniški. Imam tako angino, da je hudo. Sem bla pri moji zdravnici in mi je predpisala ospen 1500. No pa da nebi prehitro minilo, mi je udarilo še na oči, tako da danes cel dan nisem vidla praktično nič. Sem bla kot mali mujcek ko ima očke vse zagnojene.

Teni, nisem ti še utegnila čestitati. Želim vama veliko sreče, predvsem pa naj vajina barka plava po mirnih vodah, če pa že naletita na kak vihar pa ga uspešno s skupnimi močmi prebrodita.

Nekaj sem še hotela komentirat pa se zdaj ne spomnim več kaj...user posted image

Ah, grem raje spat.

Lahko noč.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8132
14.9.2007 21:19:45   
NinaŠ
Naty pozdravi se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8133
15.9.2007 12:13:32   
ada2
a naj napišem dobro jutrouser posted image user posted image user posted image  glede na uro verjetno neuser posted image , pa glede na dejstvo, da smo že od pol šestih pokonciuser posted image  tudi ne.

v glavnem, še bolj sem zmatrana kot če bi bila v službiuser posted image user posted image user posted image
včeraj sem bila v nakupih in z bubi na kavi in to je bilo superuser posted image user posted image user posted image , potem sem prišla domov in smo takoj šli k sestri drva not spravljat in sem proti koncu že mislila, da mi bodo roke odpadle. domov smo prišli ob 8 zvečer. na hitro sem umila Adama, pa ga spat spakirala in se zavlekla na kavč, apak otrok se je po eni uri spanja zbudil in v vreči user posted image user posted image user posted image  splezal iz posteljce user posted image user posted image user posted image  in prišel v dnevnouser posted image user posted image user posted image  in potem ni bilo s spanjem nič do polnoči user posted image user posted image user posted image . no, potem je končno zaspal, ampak ob 2 se je spet zbudil in user posted image user posted image user posted image  nismo spali do 4, potem pa ob pol šestih auf do končno in v dnevno gradit lego mestouser posted image user posted image user posted image

zdaj pa bi najrajši šla spatuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8134
15.9.2007 15:46:51   
*bubi*
Dan user posted image

Naty, pozdravi se user posted image user posted image

Bubi je tudi bolan, včeraj je v vrtcu zakuhal user posted image   Danes je bolj tako tako, upam, da bo do ponedeljka OK.

Jaz pa tudi kot zombi, ker noč ni bila ravno najbolj mirna user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8135
15.9.2007 15:53:53   
Urša
Za Naty...user posted image  in bubi... user posted image
Jaz sem ga pa včeraj žurirala na Tabujih! user posted image  Luštn je blo, sem pa danes čisto adijo od zaspanosti. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8136
15.9.2007 18:33:31   
NinaŠ
Tršica Urša, ti si najbolj vestna žurerka med novembrkami user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8137
15.9.2007 18:34:16   
NinaŠ
Bubi upam, da bo čimprej OK user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8138
15.9.2007 19:06:16   
NinaŠ
Mi je Tina prejle, ko sem imela že cel roman napisan PC ugasnila user posted image user posted image

glavno... ...povzetek...

Danes smo se cel dan potepali. Dopoldne bili na Mohorju user posted image , potem obiskali sorodnike v bližnji vasi. Ko smo prišli domov smo se vsedli na kolo in vmes še malo ustavili na igralih. Zdaj smo vsi čisto utrujeni, tako da sem jima večerjo preventivno dala že pred kopanjem, saj se bojim, da bo zdaj, ko ju poberem iz banje že kriza user posted image .

Tino smo danes poskusno posadili na Anžetovo kolo (z pomožnimi koleščki seveda) in je bila kar navdušena, še celo pedala ji je kak krog uspelo zavrteti user posted image user posted image (drugače jih ves čas hoče vrtet nazaj user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8139
15.9.2007 19:17:18   
NinaŠ
user posted image Anže me je zdajle vprašal kaj bo za večerjo user posted image user posted image user posted image ...ni 20 min nazaj kar je pojedel cel krožnik mlečnega riža user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8140
15.9.2007 19:57:19   
Anonimen
Nam je pa BAGA dudo odnesel user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prej je hodil samo spat z dudo, zadnje čase pa jo je hotel že imeti čez dan skoz user posted image . Pa sem mu dala eno staro, ki je že malo user posted image . Pa je rekel fuj in sem rekla, da je če je duda bak, da  jo naj odnese v koš. Pa jo je zalučal v koš user posted image .

Potem sem pa hitro mojemu rekal, da naj odnese smeti, ker sem vedela, da jo bo šel M iskat user posted image . Potem so pa smetarji spraznili kontejner in jo je BAGA odpeljal user posted image user posted image user posted image . Tak da vedno ko se spomni na dudo, vprašam: kje je duda? Pa mi reče BAGA user posted image user posted image user posted image  TJA...kao da jo je odpeljal. Opoldne sicer zato nismo spali, ni pa nič jokal ali hotel imeti dudo. Zdaj pa je brez enega vprašanja zaspal. Duo je BAGA odpeljal user posted image .

ME prav zanima kako dolgo bo to veljalo user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8141
15.9.2007 20:11:59   
*bubi*
Nam je pa BAGA dudo odnesel

user posted image user posted image user posted image  

Mi pa zdaj ne razmišljamo o ukinjanju, naj se najprej pozdravi in na vrtec navadi. Je pa res, da jo ima čez dan minimalno, ko zaspan rata, si jo gre iskat. V vrtcu pa sem tudi morala rečt, naj mu jo po spanju vzamejo in umaknejo spred oči, ker jo je cuzal, ko sem prišla po njega. Če jo zahteva, OK, naj mu jo dajo.... drugače pa mu jo moram včasih tudi sama vzet in pospravit, ker je sploh ne rabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8142
15.9.2007 20:28:55   
NinaŠ
Nam je pa BAGA dudo odnesel .

user posted image

Tina je zdaj že kar nekaj časa brez dude in nimamo nobenih težav, samo velikokrat pa se spomni nanjo tako v kontekstu "dudo majo jenčki" (dudo imajo dojenčki) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8143
15.9.2007 20:56:06   
Urša
Tršica Urša, ti si najbolj vestna žurerka med novembrkami

Je, se bojim, da je Petarda še vestnejša. user posted image  Ti si pa takoj za nama! user posted image user posted image user posted image  Meni je super, da si najdem čas še za prijateljice, poleg družine in si napolnim baterije.
Jutri gremo malo v Mozirje in še v Velenje pogledat, na Pikin festival. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8144
15.9.2007 21:05:52   
NinaŠ
Velenje pogledat, na Pikin festival.

aaaa a v Velenju je pa Pikin festival user posted image , uf zdajle se pa resno začnejo pogajanja, ker to mi je pe veliko bolj všeč kot Kravji bal. Se pa malo bojim da bodo pogajanja brezuspešna, ker ko se govori o dobrem siru je pa user posted image težko prepričati user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8145
15.9.2007 21:17:49   
NinaŠ
mal naših fotk:

poljub pred vrati cerkvice na hribčku user posted image
user posted image

poziranje... ...po dolgem času sem jo uspela prepričat za eno fotko
(na žalost je sonce malo pokvarilo fotko user posted image )
user posted image

naša kolesarka user posted image
user posted image

pa še ena malo starejša fotka, ki sem jo danes "našla" na fotkiču, pa mi je zelo všeč
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8146
16.9.2007 7:34:34   
amy26
dobro jutro,

Nina, Tina se mi zdi na fotkah ful starejša in zrelauser posted image , verjetno pripomore k temu starejši bratec od katerega se je lahko dosti naučila

Urša, prav super da ob dveh otrocih najdeš čas za žuranjeuser posted image , jst bi tudi bi mi prav pasala kaka sprememba

Naša dva sta zaenkrat zdrava in že trkam da tako ostane.

Aleks je že spil svojo porcijo kakava v pojstli zdej pa se igra s kockami seveda v pojstli, tako da bo še mir pol ureuser posted image , Elo sem dala pa kr mojmu na spalnico v igralnico in se igra z obešenimi igračkami, sem ji jo zadnjič kupila v Kiku in je nad njo navdušena, zamoti se lahko tudi več kot pol ureuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8147
16.9.2007 7:37:20   
ada2
dobro jutro!

Muser posted image  user posted image  za dudo.

Tina in Anže sta pa taka cukra, da je jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

no, mi2 sva od 5 pokonciuser posted image user posted image . mi je že en stroj cot opralouser posted image . ampak vsaj prej je bil čez noč mir, se pravi je spal od 8 zvečer do 5 brez da bi se obrnil user posted image (ali pa ga jaz nisem čula, da bi se obračal - v glavnem jokal ni!). ob 5 pa je začel kašljat in je bilo konecuser posted image . komaj sma pomirila kašelj s čajem. no, potem je ob pol7 letel k Nuši v sobo in jo seveda zbudiluser posted image . zdaj gledata oba Živ-Žav in je miruser posted image
zdaj pa razmišljam, če ju naj popokam ko bo konec in gremo ven. Adam vročine nima, ampak iz nosa mu lije gosto zeleno, pa kašlja...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8148
16.9.2007 7:53:07   
Anonimen
preživeli smo noč brez dude user posted image . Se je parkrat spomnil na dudo in rekel: DUDAAAAaaa, pa sem ga vprašala kje je duda? Pa je sekundo pomislil nato pa veselo rekel: baga in veselo pomahal in rekel papa user posted image user posted image user posted image .

Danes zjutraj mu je pa bager namesto dude prinesel mlega bagerja in zdaj veselo razlaga, da mu ga je duda prinesla. user posted image

Jaz sem se skoraj poscala ponočiuser posted image

Evo mene je pa zdaj tak prehlad prijel, da joj user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8149
16.9.2007 8:51:37   
Urša
quote]zdaj veselo razlaga, da mu ga je duda prinesla. [/quote]

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Mi smo pri Niki tudi dudo v smeti vrgli, ko smo se odvajali, Jaku pa bomo še malo pustili veselja, jo ima samo za zaspat, ampak doma, v vrtcu je noče že pol leta. user posted image

Paštetka, pri meni se je prehlad že skoraj končal. user posted image  Je pa zoprno, cel paket robčkov je šel.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.