|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
13.9.2007 20:05:29   
*bubi*
Se ljubi kateri čvekat danes? user posted image

Saj če povem po pravici, meni se najbolj ne user posted image  Malo bluzim tu po računalniku, namesto da bi kaj pametnega delala. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8101
13.9.2007 20:08:33   
NinaŠ
Sem danes v Gorenjki kupila 3 kg čokolade - tisto kao "izdelek z napako", pa poskušam in poskušam in ne morem ugotoviti kje je napaka user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8102
13.9.2007 20:09:42   
NinaŠ
Se ljubi kateri čvekat danes?

Meni ne, bi šla raje spat, samo moram počakat da sušilec posuši, da še cunje ven zložim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8103
13.9.2007 20:11:56   
NinaŠ
Sicer se mi pa zadnje ca 14 dni nasploh zdi takih zamorjenih, brezvoljnih, z ničemer nisem več povsem zadovoljna,... zgleda, da je res konec poletnega rajanja user posted image user posted image    ...al je pa nekaj v zraku, ker imam občutek, da je več ljudi okrog mene s takimi občutji user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8104
13.9.2007 20:24:44   
*bubi*
pa poskušam in poskušam in ne morem ugotoviti kje je napaka

Ti pridem pomagat? S skupnimi močmi bo mogoče šlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8105
13.9.2007 20:26:54   
*bubi*
...al je pa nekaj v zraku, ker imam občutek, da je več ljudi okrog mene s takimi občutji

Se ti zdi? No, si me malo potolažila, ker sem jaz zadnji teden čisto na dnu user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8106
13.9.2007 20:26:59   
NinaŠ
Ti pridem pomagat? S skupnimi močmi bo mogoče šlo

kar pridi, do zadnje tablice je še daleč user posted image Če pa napake ne najdeva, greva pa jutri po nov zavitek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8107
14.9.2007 0:08:10   
Urša
srečanje RR novembrk bo oktobra

Aha, fajn!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8108
14.9.2007 0:09:52   
Urša
Urša a kaka možkova knjižica bi se dala kupit preko vrste

Ja, se bi dala. user posted image  Ceneje. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8109
14.9.2007 0:12:28   
Urša
Petardito je pa res car

Jst pa ne znam pogledat...user posted image  Mi sploh ne odpre...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8110
14.9.2007 0:20:24   
Urša
Sem danes v Gorenjki kupila 3 kg čokolade - tisto kao "izdelek z napako", pa poskušam in poskušam in ne morem ugotoviti kje je napaka

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančke: user posted image user posted image user posted image  Sem pa tudi jaz nekaj prehlajena, kiham naokrog...user posted image  Drugače se pa psihično pripravljam na odsotnost drug teden...khm, grem v šolo v naravi za 5 dni. user posted image user posted image user posted image  V Kočevje. Sem psihično zaenkrat še dosti bolje kot sem si mislila. Zaposlena bom do pol 10h vsak večer, tako da bo čas s svetlobno hitrostjo minil, samo... user posted image  user posted image  user posted image  Največ sem bila do zdaj ločena 2 noči, no, zdaj bom pa 4. Nimam kaj, služba je služba.user posted image  Sicer me pa tolaži dejstvo, da bom imela okoli sebe cmerice, ki bodo zvečer pogrešale mamice in se bomo mal stisnili. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8111
14.9.2007 6:19:38   
ada2
dobro jutrouser posted image

midva z Adamom že gledava Garfildauser posted image

bubi v MB se odpravim ko spakiram otroke v vrtec, šolo, službouser posted image , torej okrog 8. te pokličem ko bom v MB, pa se dogovorima. saj se lahko dobiva ko končam nakupe, pa še na Ptuju bi se morala ustavit nazaj grede, pa se lahko prej, tako da ti komot skočiš še v službo.če ti tam do enih 11 ali 11.30 folgauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8112
14.9.2007 6:20:16   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

mi bi tudiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8113
14.9.2007 7:46:56   
NinaŠ

kontakt na ZS verjetno user posted image bi pa kupila 5 kom user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8114
14.9.2007 7:49:16   
NinaŠ
Urša jaz pomoje sploh ne bi bila psihično sposobna za toliko časa pustit otroka "sama" user posted image user posted image . Sam res, služba je služba in nimaš kaj. Imam srečo da so pri nas že 2 dnevni seminarji veliiiiiika redkost oz. do zdaj mi itak še ni bilo treba it.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8115
14.9.2007 7:50:48   
NinaŠ
Petardito je pa res car

Jst pa ne znam pogledat...user posted image  Mi sploh ne odpre...user posted image

ti pošljem na mail, sam da s telefona snamem

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8116
14.9.2007 8:11:41   
NinaŠ
Sem spila user posted image , zdaj se pa lotim pospravljanja user posted image . So se mi spet nabrali kuuupi cunj, da o grmadi igrač povsod po stanovanju sploh ne govorim user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8117
14.9.2007 8:18:38   
petarda
Jutroooooooooouser posted image

Ja tisto kar sem pošiljala po mailu pa večina pravi, da ne more odpret user posted image ...bom ob priliki probala format spremenit.user posted image

Jaz sem pa danes fuuuuuuuuuuuul dobre volje user posted image user posted image user posted image , sem zjutraj stopila na vago in koooooončno je pokazala enkrat za spremembo dva kg manj user posted image user posted image user posted image user posted image ...končno!!! Ker zadnje čase je bilo samo v plus in to skoraj vsak teden en kg plusauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

No, pa še delam samo do dvanajstih, potem pa domov še malo pospavit in spakirat za na mooooorjeeee user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj že dolgo nismo bili in kar pogrešam jutranje kafetkanje na rivi user posted image user posted image .....pa ful sem vesela, da bomo spet cela dva dni skoz skupi z mojima srčkoma...sami in v miruuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8118
14.9.2007 12:36:45   
*bubi*
Daaan! user posted image

Petek je user posted image  Petarda, uživajte na morju!!! Upam, da bo lep vikend, se bomo malo z gondolo peljali.

Ja tisto kar sem pošiljala po mailu pa večina pravi, da ne more odpret

Jaz nisem imela problemov user posted image  Pa sem na dveh različnih računalnikih odpirala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8119
14.9.2007 12:39:12   
*bubi*
sem zjutraj stopila na vago in koooooončno je pokazala enkrat za spremembo dva kg manj

user posted image user posted image user posted image  petarda. Imaš kak recept? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8120
14.9.2007 13:22:53   
petarda
Sem že doma in pospravljamuser posted image ...petardito zdaj pančka mami pa v miru lista neckermanov katalog in se sprašuje kolk je že stara???user posted image , ker večina stvari notri... mi sploh ni všeč user posted image ....pa vse je kao modno....meni pa user posted image ...če je to zdaj moda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8121
14.9.2007 13:25:46   
petarda
Petarda, uživajte na morju!

Študiram ali naj kopalke vzamem? user posted image ...no če nič drugega se bomo šli malo na plažo igratuser posted image user posted image ...zdaj itak ne bo take gužve, kot je bila ko ste vi prišli na obisk user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8122
14.9.2007 13:28:41   
petarda
Jaz nisem imela problemov Pa sem na dveh različnih računalnikih odpirala

Meni odpre tukaj v tistem programu, ko si ti pošiljala bubijauser posted image ...čeprav se ne spomnim, da bi si ga kdaj naložila, ker je ful počasi dol vleklouser posted image ...ampak ene filmčke od bubija lahko pogledam, druge spet neuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8123
14.9.2007 13:32:12   
petarda
A je kera tu iz Celja? user posted image  Til iz kje si že ti??? Naslednjo soboto grem namreč na pohod bančnikov slovenije in bomo šli v tisti konec, če bo kera za user posted image .... Se pa že veselim, ker bomo imeli možnost leteti z balonomuser posted image user posted image user posted image user posted image in s panoramskim letalom   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8124
14.9.2007 13:39:25   
petarda
Drugače se pa psihično pripravljam na odsotnost drug teden...khm, grem v šolo v naravi za 5 dni. V Kočevje. Sem psihično zaenkrat še dosti bolje kot sem si mislila. Zaposlena bom do pol 10h vsak večer, tako da bo čas s svetlobno hitrostjo minil, samo... Največ sem bila do zdaj ločena 2 noči, no, zdaj bom pa 4. Nimam kaj, služba je služba. Sicer me pa tolaži dejstvo, da bom imela okoli sebe cmerice, ki bodo zvečer pogrešale mamice in se bomo mal stisnili.

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Urša jaz pomoje sploh ne bi bila psihično sposobna za toliko časa pustit otroka "sama" user posted image user posted image . Sam res, služba je služba in nimaš kaj. Imam srečo da so pri nas že 2 dnevni seminarji veliiiiiika redkost oz. do zdaj mi itak še ni bilo treba it.

Urša zate user posted image user posted image user posted image . Ne vem iz izkušenj, ker več kot eno noč ga še nismo pustili nikjer, ampak mislim, da meni nebi bila taka krizauser posted image user posted image user posted image ...sploh, če bi vedela, da je v dobrih rokah...pri vas bo to verjetno očka..user posted image  Ko petardita pustimo pri njegovi babici je čisto user posted image  od veselja, ker gre ful rad tam, ker se igra z bratcem od user posted image  na katerega je čist user posted image . In samo, da rečem, če gre tam spat začne skakat in plesat po stanovanju user posted image  Tak, da mislim, da bi ga tudi tam lahko pustila par dni...

Meni bi bilo težje, če bi ga recimo mogla poslat v šolo v naraviuser posted image user posted image user posted image ...sploh, če bi vedela, da me bo pogrešal, pa očija, pa babico....pol bi pa lahk sam upala, da bo kaka taka tršica zraven, da bo pogrešala svoje user posted image  in se bo mal stiskala k njemu in ga tolažilauser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.