|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
16.9.2007 21:36:51   
Urša
Še nekaj slikic...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8176
16.9.2007 21:40:48   
Urša
Petarda, koncerti so, delavnice za otroke, Pika jaha konja, srečelov, lunapark, vse je pa na idilični lokaciji, ob Velenjskem jezeru. Res lepo! user posted image

Nina Š, ti bo moj user posted image kar že med tednom poslal. user posted image  Bomo pa tudi na srečanje prinesli knjigico pokazat. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8177
16.9.2007 22:41:16   
sharpy
Kdaj bo srečanje?

Kako ste pupe moje?   Mi smo vsi dobro.    Sploh vam nevem kaj napisat user posted image

Bom prišla raje jutri malo na RR, ko boste sredi kakega čveka user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8178
16.9.2007 23:14:20   
Urša
O,Sharpy! Kje hodiš? user posted image  Srečanje bo enkrat oktobra. user posted image
Tako...spakirano imam in se odpravljam spat. Sem kr OK, zaenkrat. Lepo se imejte in če najdem sredi Kočevskega roga internet, se vam javim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8179
17.9.2007 8:03:33   
petarda
Jutroooooooooooouser posted image

Lepe slikice Urša...pa Nika ti je fuuuuuul podobna user posted image user posted image . Če na tisti fotki izrežeš tvojo faco je ista kot Nikina na avatarjuuser posted image ...še frizura je podobnauser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8180
17.9.2007 8:22:18   
*bubi*
Dobro jutro!

Bubi je v vrtcu user posted image  Samo smo ga tak razvadli user posted image  sem ga. user posted image  Od takrat, ko sem bila v bolnici, skoz izsiljuje, da bi šla z njim spat. Pa čekira kar med spanjem, bog ne daj, da mu pobegnem. Hvala bogu mi ni v vrtcu problemov delal, to pa se mu je dalo lepo dopovedat, da grem v službo, on bo pa tam počakal. In prav lušno mu je user posted image  Se že vidijo disciplinski ukrepi, včeraj sta z user posted image  jedla in ga je nekaj skregal, da naj počaka malo. Bubi pa se je v trenutku nazaj naslonil in rokice dal pod mizo user posted image user posted image user posted image  Tak v vrtcu čakajo user posted image

Jaz resno razmišljam, da bi šli v soboto v Velenje na festival. Tam ob jezeru je res lušno. Pa prababico bi obiskali, pa sodelavko bi lahko šla pogledat, če je ne bodo ta teden rešili trebuščka user posted image  Petarda, ti greš naslednji vikend v CE? Bi lahko šla user posted image  in petardito zraven, pa gremo skupaj v Velenje. Kaj praviš? Brez tebe user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8181
17.9.2007 9:35:41   
petarda
Petarda, ti greš naslednji vikend v CE? Bi lahko šla in petardito zraven, pa gremo skupaj v Velenje. Kaj praviš? Brez tebe

user posted image user posted image user posted image  Brez mene pa nikamor user posted image user posted image user posted image

Mogoče se drugo leto udeležimo Pikinega festivalauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8182
17.9.2007 9:48:47   
NinaŠ
V soboto bo zgleda srečanje v Velenju user posted image . Mi tudi pridemo, edino ne vem še, kdaj bo en Tinin prijateljček r.d. praznoval - upam, da ne v soboto user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8183
17.9.2007 9:50:06   
NinaŠ
A ste že kaj gledale po trgovinah za jesenskimi čeveljci? Jih že imajo na zalogi?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8184
17.9.2007 10:55:12   
petarda
bubi boste danes kaj hodili v Celje na sejem?

Mi se bomo odpravili okoli 12. ure....če boš za kak kafe pokličiuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8185
17.9.2007 10:55:56   
*bubi*
Čeveljci? Mogoče pa Any02 ve odgovor? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8186
17.9.2007 10:57:08   
*bubi*
Danes v CE? Ne, mogoče gre moj brat. Sem pa za kavo, lahko produžite v MB? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8187
17.9.2007 10:57:55   
*bubi*
Kaj gre petardito zraven? Al gresta sama? Mogoče bi jaz sama prišla user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8188
17.9.2007 11:05:06   
NinaŠ
Čeveljci? Mogoče pa Any02 ve odgovor?

no any02, mogoče veš? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8189
17.9.2007 11:10:01   
petarda
Kaj gre petardito zraven? Al gresta sama? Mogoče bi jaz sama prišla

petardito gre zraven user posted image ...ti pa tudi bubija pripeljiuser posted image ...al pa, če prideš sama user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8190
17.9.2007 11:10:41   
petarda
Ne, mogoče gre moj brat

z njim pa nebi imela veliko skupnih tem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8191
17.9.2007 11:18:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ne, mogoče gre moj brat

z njim pa nebi imela veliko skupnih tem user posted image user posted image user posted image

Brata bi izkoristila za prevoz. Če pridem sama in grem še malo po sejmu.

Kako dolgo pa boste? Če grem po bubija ob pol treh + slaba ura. Pa da se nekje malo ven iz centra dobimo, ker bo gužva za parkirat...
Joj, ful bi rada z bubijem prišla. Razen če ga pred spanjem dvignem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8192
17.9.2007 11:51:54   
tincci
hej punce user posted image

Upam, da ste vse dobro, vas niti ne sledim več. Eno prošnjo imam; če me lahko ena obvesti po zs, ko bo srečanje user posted image

lpt

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8193
17.9.2007 15:04:18   
til
Čao punce tudi jaz vas ne sledim več ker sploh nimam čas a pogledat na računalnik. Mi smo zaenkrat uredu.
Ker imamo računalnik v Tilnovi sobi zvečer ne morem priti na klepet ampak kmalu bo tusi ta stvar rešena pa se bom spet več oglašala.

Teni čestitke za poroko!

Zdaj pa  moram it še malo delat.

Pa-pa!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8194
17.9.2007 16:50:56   
catja2
nimam vas časa nazaj brati; imela sem računalnik na popravilu in zato me ni bilo.

Drugače pa imem premalo časa, dnevi so prekratki; zadnje dni letam po šumi in na veliko gobarim; danes je še J našel gobico; L pa je preveč len, da bi hodil z mano user posted image

Drugače pa smo dali skozi neke prehlade in je sedaj že boljše user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 8195
17.9.2007 16:52:31   
catja2
Naty hvala 100x za cd; ga še nismo skozi poslušali, ker smo bili preveč zunaj user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8196
17.9.2007 18:21:04   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1870006&mpage=1&key=&#1870006

sem nam odprla novo temo, da tiste, ki malo manj čvekate, ne boste po nepotrebnem listale in iskale po straneh glede srečanja. A nisem fajn user posted image

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8197
17.9.2007 19:07:34   
ada2
paštetka kostanji bodo! danes smo jih za vzorec že nabraliuser posted image , sicer sem pa na drugi temi vse napisalauser posted image

drugače pa: Adam je prehlajenuser posted image , ostali za enkrat še ne.

ne vem, ali sem že omenila, da bomo pomladi začeli delat prizidekuser posted image   komaj že čakamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8198
17.9.2007 19:44:30   
catja2
Ada a boš potrebovala še eno otroško sobo????user posted image

No kaj sem katero nosečko zamudila???user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8199
17.9.2007 19:56:33   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Ada a boš potrebovala še eno otroško sobo????user posted image

eno še itak rabim, ker za Adama je še nimamouser posted image

drugače sem pa mislila, da se boš ponudila za pomoč pri nabiranju kostanjevuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.