|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
12.9.2007 21:03:01   
*bubi*
Ti samo pokliči. Bubija peljem zjutraj v vrtec (če ne bo danes ponoči zbolel user posted image ), potem pa sem fraj.

Naty vas lepo pozdravlja. Pridna je ta teden, se nima časa javit.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8076
12.9.2007 21:04:23   
ada2
Ada saj si dobila samo dva, ne?

dobila sem samo enegauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8077
12.9.2007 21:04:52   
*bubi*
No, upam, da zrihtaš, petarda. Saj jaz sem dobila 2 MMSa, samo mi nič ne odpre, ker moj predpotopni telefon ne podpira teh formatov user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8078
12.9.2007 21:05:35   
*bubi*
Čaki, bom probala user posted image  naprej poslat, če se je vsebina ohranila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8079
12.9.2007 21:07:31   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Čaki, bom probala user posted image  naprej poslat, če se je vsebina ohranila user posted image

če ne, pa ti v petek jaz pokažem na mojem.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8080
12.9.2007 21:11:53   
ada2
nič, grem se stiskat...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8081
12.9.2007 21:12:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

al pa, če mi zaupaš od user posted image  telefonsko user posted image ..saj enkrat si mi jo že, ne?user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8082
12.9.2007 21:33:56   
petarda
Nič, gremo na košarko pa pir, ne?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8083
12.9.2007 21:38:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nič, gremo na košarko pa pir, ne?user posted image

Jaz bom raje vodo, ker pir redi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8084
12.9.2007 21:44:22   
Urša
Mi pa ne bomo mogli 29. priti, gremo na poroko.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8085
12.9.2007 22:23:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pa saj ta piknik ni mišljen za srečanje RR novembrk user posted image ...aliuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8086
12.9.2007 22:25:41   
petarda
user posted image user posted image user posted image  uspelo mi je spravit posnetke na PC, tak da pošljem še tistim, ki nisem po gsm...tistim od katerih nimam številke.user posted image

Pol pa še mal navijat...sam ne kaže glih na zmagouser posted image ..je pa res, da pri košarki se hitro obrača touser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8087
13.9.2007 7:04:49   
*bubi*
Jaz sem ostala čisto brez besed

user posted image user posted image user posted image  petardito user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8088
13.9.2007 7:22:02   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pa saj ta piknik ni mišljen za srečanje RR novembrk user posted image ...aliuser posted image

ne, to ni mišljeno za srečanje. srečanje RR novembrk bo oktobra, ampak točnega datuma še ne vem, ker ne vem kako bom delala. pa fino bi bilo, da imam takrat fraj vikend, no, če pa ne bo šlo s fraj vikendom pa vsaj fraj sobotouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8089
13.9.2007 7:22:32   
ada2
aja, pa dobro jutrouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8090
13.9.2007 7:47:25   
petarda
no, če pa ne bo šlo s fraj vikendom pa vsaj fraj soboto

Drgač pa pridemo k tebi v domuser posted image user posted image user posted image ....

....nič...dobro juuuuutrooooouser posted image

Uživaj v PDuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8091
13.9.2007 8:00:05   
ada2

no, če pa ne bo šlo s fraj vikendom pa vsaj fraj soboto

Drgač pa pridemo k tebi v domuser posted image user posted image user posted image ....

....nič...dobro juuuuutrooooouser posted image

Uživaj v PDuser posted image

user posted image user posted image user posted image
bi hitro kaj za delat dobiliuser posted image

današnji PD bo bolj delovni, jutri pa bom uživalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8092
13.9.2007 8:53:31   
NinaŠ
Hajli hajlo!

Sem totalno lena zadnje dni, se mi doma niti PCja ne ljubi prižgat user posted image .

Smo OK, samo Tina je spet ful prehlajena - kašlja in smrka user posted image .

Kostanji njammmm si mi lušte naredila, bom mogla kar v akcijo, če se jih kje že kupit da user posted image  (dozoreli v našem koncu pravgotovo še niso). 29. pa žal delam, tako da se tudi na kostanjev piknik ne morem povabit.

Urša a kaka možkova knjižica bi se dala kupit preko vrste user posted image ? Zdaj do konca leta imam kup RD in bi bila lepo darilo (no drugače jo pa vsem Dedek mraz prinese user posted image ).

Petardito je pa res car user posted image user posted image user posted image . MMS sem dobila le 1, drugi je bil prazen user posted image . Sta ga Tina in Anže tudi ene 10x pogledala in občudovala.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8093
13.9.2007 12:01:50   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj imamo mi enih nepotrebnih reči user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8094
13.9.2007 12:39:09   
ŽELJA2
Pozdravljene drage dame,

spet jest. Kako ste? Vidim, da kakšnih pretresljivih novosti ni.
No razen naše nove mladoporočene gospe. user posted image user posted image user posted image  Č E S T I T A M user posted image user posted image user posted image

Kako pa naša mamica in njena Maša? Je vse pod kontrolo, Maša pridna, spančka, je????? In če narediš eno primerjavo z Maxom?

No pri nas se sedaj vse vrti okoli vrtca, ker je naš škratek z 3.9. začel hoditi v vrtec. Na žalost ni preveč srečen in kar veliko prejoka.user posted image user posted image No včeraj in danes je menda že bolje. Prejšne dni pa sem ga slišala že na hodnik ko sem ga prišla iskat. Ponoči se je začel zbujat, pa tudi popoldan ko smo doma ga ful krivi. Zelo slabo prenaša besedo vrtec in služba. Upam, da bo šlo na boljše. Sej vem da ste to že večina dale skoz in tudi tukaj vrjetno predebatirale, pa vseeno če se keri da naj mi pove kako je šlo pri vas. Koliko časo so jokali, bili nesrečni,....
Mene trenutno rešuje samo to, da ga zjutraj vozi tja mož, ker jest bi ga zihr sabo v službo pelala.

V glavnem sem že skoraj 5 mesecev noseča, pa se s tem nimam prav nič časa ukvarjati. Še dobro, da je vse OKuser posted image  in da je to bitje ZAENKRAT še nezahtevno. Počutje je odlično.

To zaenkrat, pa se še kaj oglasim.

Bodite v cvetju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8095
13.9.2007 13:01:10   
petarda
ŽELJA tako lepo te je spet brati user posted image user posted image user posted image ..

žal sem v službi in ti ne morem odgovoriti v svojem stilu...na dolgo in široko user posted image

na kratko bi šlo pa nekako takole...BO BOLJE! in to ZIHER...ENKRATuser posted image ...

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 8096
13.9.2007 17:28:21   
Anonimen
ŽELJA tudi jaz se pogosto spomnim nate. Največkrat imam v spominu tebe mene, tvojega in mojega škratka pri svinjah v ZOO-ju user posted image user posted image user posted image .

Ada, meni 29. dosti bolj paše user posted image .

Kaj naj še rečem, nimam časa. Dopoldne sva z Mašiko zunaj, opoldne pucam stanovanje od prejšnjega dne user posted image , potem kuham, popoldne se ukvarjam z Maxom, zvečer pa ko bi se morala z mojim pa padem user posted image user posted image  (tako ali drugače).

SIcer smo vsi bolani. Max je 2 dni pred mano, možem in Mašiko. Kašljamo, kihamo...user posted image  eh...

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8097
13.9.2007 18:53:54   
ada2
Želja, paštetka user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8098
13.9.2007 19:20:09   
*bubi*
Čer!

Bubi spi, danes je ful bogi user posted image . Bom zjutraj videla, če ga bom sploh dala v vrtec.

Ada, ob kolikih približno prideš v MB? Jaz bi še v službo skočila, če bo bubi šel v vrtec. Si moram urnik za jutri naredit user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8099
13.9.2007 20:02:27   
NinaŠ
Uf Tina je tud vedno slabša user posted image - kašlja, nos ima čisto zabasan; vročine (zaenkrat) nima, joj pomoje lahko za drugi teden že bolniško napovem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.