|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.8.2007 7:25:07   
Nej
Srečno Paštetka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5826
2.8.2007 7:34:25   
amy26
ampak itak pravijo, da ni dobro kmal po porodu brat

prvi dan itak da nisem brala, sem skos opazovala malo princesko, drugi dan sem pa le mal pogledala le tisti trač v lady ki mi je zanimivuser posted image  ful brala nisem, revijo sem imela vsega 10 minut v roki. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5827
2.8.2007 7:37:59   
amy26
pa dobro jutrouser posted image

Paštetka, držim pesti, pa da bi te že danes poslali roditi in da bi bilo veliko lažje kot v prvouser posted image user posted image user posted image

Minka_pobalinka, ne boš verjela, glih včeraj sem mislila nate, sploh ko se nam je Želja javila pol sem pa rekla sej Minka se pa tudi že dolgo ni. Tako da WB, pa še kej se javi.

Naša nočka je bila kar solidna, sem celo naspana ker že dolgo nisem bila, tako da sem dobre voljeuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5828
2.8.2007 7:47:27   
petarda
Mam eno novičko ..........

......klistir je že prijel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Držimo pesti, da bo čimmanj bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5829
2.8.2007 7:50:30   
amy26
o super novička, torej bo danes le rodila, mi grejo kr kocine pokonc

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5830
2.8.2007 7:56:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

o super novička, torej bo danes le rodila, mi grejo kr kocine pokonc

Ja...tudi jaz ne morem verjeti, da bo že čez nekaj uric držala svojo punčko v naročju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5831
2.8.2007 8:03:49   
petarda
bubi...ura je osem...ajde pokonci in držat pestke za našo paštetkouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5832
2.8.2007 8:05:03   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ada, spet ga serješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

QQ

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5833
2.8.2007 8:29:58   
ada2
ok, sem imela prebavne težave s tisto čokolado......

Paštetka user posted image user posted image user posted image  držimo pesti!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5834
2.8.2007 8:32:33   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

telefon sem v avtu pozabila, Andrej pa je šel na pot.....

če me kera rabi....bo dobila mojega user posted image .

Petarda obvezno sem gor takoj javi ko Paštetka rodi. Bom vsake četrt ure pogledalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5835
2.8.2007 8:35:32   
catja2
Srečno Paštetka user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5836
2.8.2007 8:40:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

telefon sem v avtu pozabila, Andrej pa je šel na pot.....

če me kera rabi....bo dobila mojega user posted image .

Petarda obvezno sem gor takoj javi ko Paštetka rodi. Bom vsake četrt ure pogledalauser posted image

jaz odhajam v toplice....no edin če rodi v roku....hm..ene ureuser posted image ...bo pa ziher kera druga javila goruser posted image ...če ne drgač, bo MIŠEK13 javila na čvekuuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5837
2.8.2007 8:42:24   
catja2

... tako da sta moja mala sončka oba rojena 23 v mesecuuser posted image  ful mi je to dobr ker ko ima eden obmesečnico jo ima tudi drugi in takrat mislim na oba.

jaz isto user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5838
2.8.2007 8:46:42   
catja2
petarda, da slučajno ne bi šla v toplice!!! Tam si se grebla, da moraš ti prva izvedeti, nas bi pa pustila na cedilu
user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5839
2.8.2007 8:49:02   
ada2
jaz odhajam v toplice....no edin če rodi v roku....hm..ene ure ...bo pa ziher kera druga javila gor ...če ne drgač, bo MIŠEK13 javila na čveku

niti slučajno nikamor!!!!!!!!

ob tako pomembnih dogodkih bi se ti šla namakat??????????????????

eh, itak pa vsi vemo, da boš kar naprej v telefon gledala kdaj ti Paštetka javi veselo novico....samo pazi, da ti telefon v vodo ne padeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5840
2.8.2007 8:55:58   
petarda
Saj mi ni nič za toplice....ampak MORAM it...ker sem obljubila otrokom..in jih res NIMAM SRCA pustit na cedilu...user posted image ...

itak pa bo paštetka javila vsem na SMS...tak, da bomo skup zvedele...sam vprašanje kera bo PRVA pogledala SMSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bom pa za vsak slučaj javila...hm...bubi pa Amy, pa bosta oni dali na RR, če do takrat še ne bo drgač, OK?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5841
2.8.2007 8:57:01   
*bubi*
......klistir je že prijel

že to je nekaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5842
2.8.2007 8:59:11   
NinaŠ
Paštetka SREČNO user posted image user posted image user posted image user posted image  

Še meni naj ena SMS prosim pošlje, ko Maša priveka na svet, ker v službi nimam vsake 5 min časa osveževat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5843
2.8.2007 8:59:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

petarda, da slučajno ne bi šla v toplice!!! Tam si se grebla, da moraš ti prva izvedeti, nas bi pa pustila na cedilu
user posted image

jaz se pa sprašujem že celo jutro...kajuser posted image  me tak glava boli...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5844
2.8.2007 8:59:49   
*bubi*

user posted image

SAj ona bo prva izvedela. Samo nam ne bo sporočila user posted image

Paštetka, že držim pesti!

Petarda, meni si tudi nekaj obljubila! Bom pa še jaz user posted image user posted image user posted image , če to pri tebi pali user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5845
2.8.2007 9:00:24   
petarda

... tako da sta moja mala sončka oba rojena 23 v mesecuuser posted image  ful mi je to dobr ker ko ima eden obmesečnico jo ima tudi drugi in takrat mislim na oba.

jaz isto user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5846
2.8.2007 9:03:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

SAj ona bo prva izvedela. Samo nam ne bo sporočila user posted image   

user posted image ...poglej štiri sporočila nazajuser posted image

Paštetka, že držim pesti!

Petarda, meni si tudi nekaj obljubila! Bom pa še jaz user posted image user posted image user posted image , če to pri tebi pali user posted image ....kaj sem obljubilauser posted image ...jaz tak hitro pozabimuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5847
2.8.2007 9:04:43   
catja2
Amy, Petarda a katera ve kaj je z našo Jano (A&J) da se nič več ne javi??? KAko sta kaj njena velikana? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5848
2.8.2007 9:13:02   
petarda

Amy, Petarda a katera ve kaj je z našo Jano (A&J) da se nič več ne javi??? KAko sta kaj njena velikana? user posted image

zdaj si me spomnila, da jo moram poklicat, ker me je včeraj klicala....vem da so bili na morju pred dnevi, ker je takrat klicala, da se peljejo čez Karlobag, samo smo bili mi že doma....A in J sta v redu kolkr vem, pa en ZS imašuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5849
2.8.2007 9:18:26   
petarda
joj kak mene po želodcu zvija, pa nisem jedla nobene čokolade v prahu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

...pa telefon mi bo pregorel....vidim, da ne utripa pismo...pa še vedno ga vžgem in preverimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?