|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
1.8.2007 13:32:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Nej

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...javi ko pride poštar, kak ti je všeč 321user posted image

user posted image user posted image user posted image - Kaj je to?

Neki za na kruh namazat user posted image user posted image user posted image user posted image

no...pa še zaresuser posted image ....ena slikica od bubija in njegovega očijauser posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5776
1.8.2007 13:32:59   
Nej

Aja že vem- sem malo nazaj bralauser posted image .

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
1.8.2007 13:33:58   
Nej

Neki za na kruh namazat user posted image user posted image user posted image user posted image

no...pa še zaresuser posted image ....ena slikica od bubija in njegovega očijauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
1.8.2007 13:37:53   
petarda
pa je res tisti Sergeju podobenuser posted image user posted image user posted image ...tisti ta drugi je pa sam na hitr petardituuser posted image ...tak bi bil, če bi mal več jedel...on že ve zakaj hujšauser posted image

...mi je pa ful kruta tista k je še ful mali dojenček v sendvičuuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
1.8.2007 14:57:14   
*bubi*
321 user posted image

Sam en bolj zaspano gleda user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
1.8.2007 14:58:15   
ada2
user posted image user posted image user posted image  kolko ste načvekale medtem ko sva midve s Pašteko obujale spomine in nakupovali.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
1.8.2007 15:11:19   
Anonimen
Pride kdo na princeske?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5782
1.8.2007 15:49:09   
ŽELJA2
Drage moje, se me še spomnete?

Želja2 je Želja, ker se že tako dolgo nisem oglasila, da sem pozabila geslo in sem se morala ponovno prijaviti.

KAKO STE? KAJ JE NOVEGA?

Malo sem vas prebrala, tko da vem za nosečke user posted image user posted image user posted image  (čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image ), pa da vse več ali manj uživate po dopustih (ali ste uživale).

Joj, sej sploh ne vem kje naj začnem.user posted image  

Hudo mi je ker se nič ne oglasim, nimam nobenega izgovora, ker v nobenem primeru ni prav, da sem pozabila na vas. Če mi oprostite, se bom poboljšala.

V glavnem bi vam rada sporočila veselo novico, da bo tudi moj mali škratek (Andraž) dobil družbo. Sem v četrtem mesecu user posted image .user posted image user posted image user posted image
Vse je pod kontrolo, počutje odlično. Rok imam 07.02.2008.

Hmmm, ampak menjale ste imena, tako, da ne vem več za vse katera je kera, tko, da sem malo v zadregi. No sej vas bom pogruntala.

Zaenkrat toliko, žal se ne bom oglašala vsak dan, hočem pa da veste, da mislim na vasuser posted image user posted image user posted image .

Lp, A

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
1.8.2007 15:52:36   
ada2
Želja WB user posted image

sma ravno danes s Paštetko gledale slike iz ZOO-a in se spominjale tudi tebeuser posted image . Lepo, da si se oglasila in čestitke za user posted image .

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
1.8.2007 15:54:48   
ada2
Paštetka a so že fertik princeske? a naj zdaj nazaj pridem?user posted image

sem pa izračunala: iz mojega dvorišča do tvojega preko  Kamenščaka in Ključarovec je 36 km, preko Ljutomera in Noršinec pa 41!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
1.8.2007 16:03:50   
amy26
Amy!!! Zakaj pa jaz nisem dobila maila????

petarda, nimam tvojga maila, drugače pa veš da bi ti poslala
dej mi nekaj pošlji da si tvoj email shranim

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
1.8.2007 16:09:41   
amy26
Želja WB, pa čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image , pa ene smo vmes drugič mamice postale, vsaj jazuser posted image , pa še Evina ki se tudi zlo mal oglaša, pa paštetka bo vsak čas spet zibala.

Bila v šopingu, z Elo sva šli malo v nabavo, pa v Eleclerku sem za njiju dobila luštne kratke hlačke z majčko, vsakemu po dva kompletka pa še nekaj malenkosti, sebi itak da nisem nič kupila, razen enih sojinih piškotov, kok so dobriuser posted image  pa celo ugodni, ker te dietne stvari so svinjsko drage.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
1.8.2007 16:16:03   
Anonimen
Ooooo želje čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno danes spraševala kako ti je ime, da vem zraven v album napisat user posted image .

JAz sem tista, blont, ko sta najina skupaj prašice v Zoo-ju lovila user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5788
1.8.2007 16:27:17   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem zdaj odprla tisto luflee milko in se je spremenila v prahuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne vem zakaj mi je tolko smešno, ko pa sem zdaj brez čokolade ostala, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5789
1.8.2007 16:31:19   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem zdaj odprla tisto luflee milko in se je spremenila v prahuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne vem zakaj mi je tolko smešno, ko pa sem zdaj brez čokolade ostala, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - JAZ BOM HIN user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
1.8.2007 16:38:28   
ada2
sem si zdaj ta prah stresla v eno dozo in segrela mleko, pa tri žlice praha not in.....še kar okusno. če pa mrknem, pa ne probat, če se vam slučajno čokolada sesuje v prahuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
1.8.2007 16:39:35   
ada2
ej Nej, a velja za petek?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
1.8.2007 16:43:18   
Nej
Ja
Se še čujema v petek dopoldan

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
1.8.2007 16:45:08   
Nej
Želja povej kaj se kaj dogaja pri vas- kako je kaj Andraž- pa VSE ČESTITKE ZA NOSEČNOSTuser posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
1.8.2007 16:46:36   
Anonimen
Ada, spet ga serješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5795
1.8.2007 18:12:34   
*bubi*
Želja, čestitke user posted image user posted image user posted image  Zdaj boš pa morala kako slikico prilimat, da vidimo Andraža user posted image .

Se ti bom na ZS izdala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
1.8.2007 18:41:49   
*bubi*
Ej, paštetka, kdaj greš jutri na kontrolo? Da vemo, kdaj moramo pesti stiskat, da te v porodno pošljejo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
1.8.2007 20:15:37   
petarda
Ooooooooo ŽELJA wb user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ti pa ne bom povedala kera sem...ugibajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
1.8.2007 20:18:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ej, paštetka, kdaj greš jutri na kontrolo? Da vemo, kdaj moramo pesti stiskat, da te v porodno pošljejo user posted image

ob petih vstanem, obb šestih grem noter, do sedmih me pripravijo...potem pa čakajte user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5799
1.8.2007 20:47:24   
*bubi*
No, krasno, se bom spomnila nate, ko vstanem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?