|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.8.2007 9:21:39   
petarda
bubi dobila pošto pravkar user posted image ....hvala za tabletke user posted image ...saj to jih že zdaj lahko začnem jest, ne?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5851
2.8.2007 9:25:08   
ada2
Petarda, bubi....kaj vidve to dilatauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
2.8.2007 9:29:38   
petarda
Bubi hvala za slikice...kak dober filmček, tam ko šraufajo mizouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5853
2.8.2007 9:47:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Petarda, bubi....kaj vidve to dilatauser posted image

ene tabletke user posted image user posted image user posted image user posted image ...glede na to, da si govorila na morju, da bota Adam in Nuša tudi dobila bratca ali sestrico enkrat...ti lahko kaj forvardiramuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5854
2.8.2007 9:50:03   
petarda
Sem prestavila toplice na popoldneuser posted image ...bo šel še moj lubi z mano, da bo čuval petardita, da bom lahko še jaz kaj norela po toboganih user posted image user posted image user posted image user posted image

torej...javim ko kaj zvem...zaenkrat ni še nič...grem zdaj mal do podgurke, če bo kaj novega javim bubi in Amy...

....dršte pesti za našo paštetko...zdaj se ziher že orng matra user posted image ......

....zvečer pa ne pozabte.....FEŠTA na RR....vse po enga six packauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
2.8.2007 10:22:19   
ada2
že vidim, da danes spet ne bom nič naredla, ko samo sem hodim preverjat.....

dajmo Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5856
2.8.2007 10:27:42   
amy26
bubi pa Amy, pa bosta oni dali na RR, če do takrat še ne bo drgač, OK?

petarda ti kar javi, jaz sem doma in bom imela računalnik skos prižgan

Petarda ali imaš jutri dopoldne kaj časa

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5857
2.8.2007 10:44:21   
ada2
ej, a se vam ne zdi, da zdaj bi bilo pa že počasi dovolj in bi Paštetka že lahko imela M?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5858
2.8.2007 10:45:54   
amy26
PAŠTETKA je rodila punčko, jo tehtajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5859
2.8.2007 10:48:20   
amy26
Mi je pa petarda glih javilauser posted image  ne morem verjeti je bilo pa kar hitro

še enkrat

paštetka iskrene čestitke od mene in mojih malih sončkov, veliko sreče ti želim predvsem pa cartanja z malo pupikouser posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5860
2.8.2007 10:56:14   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj sem vedela user posted image user posted image user posted image user posted image  Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
2.8.2007 10:56:14   
ŽELJA2
Zdravo,

oooooooooooooo še dobro da sem se spet oglasila. Glih prav, da bom lahko tudi jaz navijala za pašteko in njeno bebiko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, se pravi, če sem prav razumela moram čestitati Amy za princesko, paštetki še bom. Kaj pa Bubi, a že veš kaj boste imeli user posted image  ali user posted image ?

In ostale dame, ako kej kaže z nadaljnimi naraščaji?

Joj, pa da ne pozabim novoporočencev. Bravo in čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

G O    P A Š T E T K A    G O!!!!!!     SREČNO!!!!!!   

Bom še pokukala gor, da vidim če je kaj novega.

Pa pa

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
2.8.2007 10:58:08   
ŽELJA2
  user posted image user posted image   Č E S T I T  A M     M A M I !!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5863
2.8.2007 11:16:57   
ada2
user posted image Za Mašo user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 5864
2.8.2007 11:18:40   
Nej
Č E S T I T K E  PAŠTETKI, ATIJU IN BRATECU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

MALI user posted image  PA SE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 5865
2.8.2007 11:19:00   
ada2
user posted image  pa za Muser posted image  in S.

Jaz sem pa tudi že enega smileya ruknila na Muser posted image  zdravje!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5866
2.8.2007 11:49:14   
catja2
ČESTITKE PAŠTETKA user posted image user posted image user posted image

Samo da je bilo hitro mimo... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5867
2.8.2007 11:54:52   
amy26
še mere male Maše, ki jih je objavila Mišek13

MAŠA je velika 47 cm, težka 3100g, privekala pa je ob 10.34.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5868
2.8.2007 12:18:37   
NinaŠ
PAŠTETKA ČESTITKE !!!!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5869
2.8.2007 12:27:46   
Anonimen
Sem vam glih hotela javit mere, pa vidim, da ste že kopiraleuser posted image . Potekalo j ezelo tekoče in gladko, predvsem pa hitro, nekja popadkov, baje 4 in je že maša pokukala na svet. Zdaj se že cel čas pridno dojitauser posted image . Je pa lepa črnolasa princeska

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5870
2.8.2007 12:32:25   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Potekalo j ezelo tekoče in gladko, predvsem pa hitro, nekja popadkov, baje 4 in je že maša pokukala na svet.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
2.8.2007 13:01:44   
petarda
ČESTITKE PAŠTETKA ZA PUNČKO!!!

user posted image

NAJ BO ZDRAVA, SREČNA BO PA ŽE ITAK, KO IMA TAKO LEPO DRUŽINICO!

ČESTITKE TUDI OČIJU IN MALEMU PONOSNEMU BRATECU! PA DOBRO JO ZAPIJTE!!!

user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5872
2.8.2007 13:03:30   
petarda
Rabim pa še vedno 4 peresno deteljico, steklene slončke, molitev, žabe, martinčke, fige, pesti........ prosim

MIŠEK zate pa tole...

user posted image

Upam, da bo kaj pomagalo user posted image user posted image user posted image ...Pa čestitke tudi tebi, ko si že drugič teta! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5873
2.8.2007 13:11:28   
Anonimen
hvala petardauser posted image . res ste fajn punce tu user posted image

vsem en velik sončni pozdravček in vse naj naj, še posebi zdrave novemberčkeuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5874
2.8.2007 13:57:48   
*bubi*
Čestitke, paštetka!!!!

Vse naj naj družinici!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?