|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
1.8.2007 20:50:13   
petarda
ŽELJA pa čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....res je lepo prebrati tako novičko...pa se mi zdi, da vas je ful novembrčic že nosečnic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5801
1.8.2007 20:51:54   
Anonimen
ti boš vstala kot rožica, jaz bom pa že razcvetena kot trobentica user posted image

kaj moram vse v torbo vrečt? user posted image

Mogoče me pa še domov pošljejo user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5802
1.8.2007 20:52:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

321 user posted image

Sam en bolj zaspano gleda user posted image

je bilo že pozno user posted image user posted image user posted image user posted image ...

jaz pa tudi ne vem, če se ne bom danes kar spat spravilauser posted image ...me neki utrujenost daje...hvala bogu, da ne rabim it jutri navsezgodaj rodituser posted image user posted image user posted image user posted image ....Paštetka...pejt spat, če boš le lahko....pa SREČNO user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5803
1.8.2007 20:55:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

ti boš vstala kot rožica, jaz bom pa že razcvetena kot trobentica user posted image
saj trobentica je tudi rožica user posted image
kaj moram vse v torbo vrečt? user posted image
sam prosim te...ne KRIŽANK user posted image user posted image user posted image user posted image ...men niso nič prav prišle 1.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče me pa še domov pošljejo user posted image  user posted image
ti kar upaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5804
1.8.2007 21:03:12   
amy26
kaj moram vse v torbo vrečt?

kakšno Lady ali Jano oz. ne skrbi ko boš rodila boš dobila kar nekaj čtiva, o dojenju,...

če te pa domov pošljejo se nam boš pa spet oglasila in pol te bomo vsak dan posebej pošiljale roditiuser posted image  bi bilo pa zanimivo da rodiš 9.8. a ne saj je M takrat rojen, men se je to zgodilo z Elo, tako da sta moja mala sončka oba rojena 23 v mesecuuser posted image  ful mi je to dobr ker ko ima eden obmesečnico jo ima tudi drugi in takrat mislim na oba.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5805
1.8.2007 21:04:17   
Anonimen
nič se grem porihtat, da se še kje jutri ne sporežem, če se mi bodo roke tresle.

Pa saj ne morem verjeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mater mi je smešno user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5806
1.8.2007 21:05:28   
Anonimen
Amy, M je 10. In 10 imam tudi rok. Potem bi imela tudi točno leto in 9 mesecev razlikeuser posted image . samo je ta datum preblizu taščinega RD user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5807
1.8.2007 21:06:30   
*bubi*
Pa ne mi rečt, da si si križanke zraven nesla? user posted image

Saj jaz sem tudi nekaj imela, če se prav spomnim.... ampak za tisti dan, ko sem na oddelku čakala, če bo gel kaj prijel. Po porodu mi še na kraj pameti ni padlo, da bi križanke reševala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5808
1.8.2007 21:08:22   
*bubi*
Kaj ti je smešno - kao jutri grem rodit? user posted image user posted image user posted image

Meni je 1. tudi blo. Sem se pogovarjala s kolegico po telefonu, pa malo to, malo ono (do roka je bilo še 14 dni, zato o tem niti ni spraševala), jaz pa ji tak BTW povem, da grem naslednji dan rodit user posted image . No, pa je bilo na koncu čez 2 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5809
1.8.2007 21:09:00   
petarda
Amy a ti si imela res čas brat v porodnišnici??? Prvič in drugič??? user posted image ...Jaz sem bila tak zmatrana...Petardito se je cele noči drl, podnevi pa še takrat ko je spal.... skoz obiski ...user posted image user posted image user posted image

...10.08...je pa še daaaleč...boljš, da jutr zrihta..pa jeuser posted image ....

drgač pa bi bilo meni tudi zanimivo...če bi bila user posted image  rojena 14.majauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5810
1.8.2007 21:20:22   
amy26
Amy, M je 10. In 10 imam tudi rok. Potem bi imela tudi točno leto in 9 mesecev razlike

veš da sem prav gruntala katera je prej rodila ali ti ali Urša no očitno je potem Jaka rojen 9.11. in ne M, bi pa tudi jaz rajši prej rodila na tvojem mestu seveda če da G zeleno luč sicer pa do 10.8. tudi ni daleč, roditi boš morala v vsakem primeruuser posted image

Petarda, ko sem rodila Aleksa takrat seveda nisem bila zmožna brati saj so me šivi nenormalno boleli, pri Eli je pa druga pesem, bila sem kot rožica nič me bolelo, čez dan je več ali manj skos spala, zbudila se samo za hranjenje, tako da sem kar imela cajt tudi brati pa obiski če so bili so bili šele popoldne oz. proti večeru

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5811
1.8.2007 21:28:57   
Anonimen
Ženskice, pridne mi bodite.

Jaz grem počivat, križanko rešit user posted image , potem bom pa probala zaspati.

Sanja, glej da dovolj zgodaj vstaneš user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5812
1.8.2007 21:31:59   
petarda

Pa ne mi rečt, da si si križanke zraven nesla? user posted image

Saj jaz sem tudi nekaj imela, če se prav spomnim.... ampak za tisti dan, ko sem na oddelku čakala, če bo gel kaj prijel. Po porodu mi še na kraj pameti ni padlo, da bi križanke reševala.

ja...jaz sem si predstavljala nekak takole...greš notri, rodiš, otrok spi, pol se naje, pa spet spi....ti pa ta čas...kaj boš? Spat ne moreš cele dneve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj, kolk sem se zmotila....

upam, da bo drugič tako kot pri Amy z Elouser posted image ...

....ampak itak pravijo, da ni dobro kmal po porodu bratuser posted image ...jaz bom v drugo sam spala cele dneve user posted image user posted image user posted image user posted image ...spet bi mi prav prišli tisti, ki se po tleh valjajouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5813
1.8.2007 21:34:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ženskice, pridne mi bodite.

Jaz grem počivat, križanko rešit user posted image , potem bom pa probala zaspati.

Petarda, glej da dovolj zgodaj vstaneš user posted image

evo...grem še jaz spat...

1. iz solidarnosti...
2. da bom lahko dovolj zgodaj vstala....

....čakam SMS pred zajtrkomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5814
1.8.2007 21:39:00   
petarda
Maša lepo spančkaj še zadnjo noč v maminem toplem trebuščku
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5815
1.8.2007 21:50:06   
*bubi*
drgač pa bi bilo meni tudi zanimivo...če bi bila user posted image  rojena 14.maja

Vi pa imate vse plane poštimane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5816
1.8.2007 21:51:18   
*bubi*
upam, da bo drugič tako kot pri Amy z Elo ...

Jaz tudi. Predvsem, da bo ta user posted image  raje jedel user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5817
1.8.2007 21:52:07   
petarda

drgač pa bi bilo meni tudi zanimivo...če bi bila user posted image  rojena 14.maja

Vi pa imate vse plane poštimane user posted image user posted image user posted image

...ja..sam še držat se jih mormo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lahko noč bubi...DO ŠESTIHuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5818
1.8.2007 21:53:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Maša lepo spančkaj še zadnjo noč v maminem toplem trebuščku
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem in komaj čakam novičko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5819
1.8.2007 21:57:15   
*bubi*
Lahko noč bubi...DO ŠESTIH

Lahko noč! user posted image  Kaj pa ti ta šesta ura po glavi hodi? Ko sem na dopustu, ne vstanem pred osmo! user posted image user posted image user posted image  Bubi pa tudi potegne.... drug teden bo kriza, ko bo moral v varstvo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5820
1.8.2007 23:01:35   
sharpy
Paštetka in Maša   SREČNO user posted image user posted image user posted image

PETARDA te lepo prosim, da me obvestiš po SMS, ko bo paštetka rodila user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5821
1.8.2007 23:02:30   
sharpy
ŽELJA čestitam za user posted image in se nam kaj več oglasi user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5822
2.8.2007 5:12:03   
Anonimen
Mater, kaj me vse danes čaka user posted image

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5823
2.8.2007 5:44:09   
Minka Pobalinka
Paštetka SREČNO !!   user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5824
2.8.2007 6:36:28   
petarda
Paštetka in Maša - danes je vajin dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno bejbiki! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?