|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.7.2007 21:34:31   
Urša
Petarda si je pa sama kriva, ker je tako vabila, zdej pa nau mela nobenga vikenda več fraj! Le kako naj bosta z user posted image  sploh zbrana za pridelovanje naraščaja?user posted image user posted image user posted image
To je pa res glede spermijev za user posted image  in user posted image . Pri meni je bilo obakrat po teoriji. Jaz točno vem kdaj imam O, ker me takrat tako špika pa en izcedek smrklast imam, tako da je veljalo. Moški spermiji so hitrejši, torej če sexaš 2 dni pred O, še preživijo do O in pridejo prvi. Ženski so pa počasnejši, ampak živijo dlje, zato je treba za punčko planirat 4 dni prej, da moški že guznejo do takrat.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
4.7.2007 21:35:54   
*bubi*
Plaža: lastna, urejena, delno betonirana delno droben pesek, primerna za otroke, tuši na plaži, možnost najema senčnikov in ležalnikov, kabine za preoblačenje,

OK, vidim, da se bom malo opremila z oh in sploh opisi iz interneta, da bom potem lahko zahtevala to..... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
4.7.2007 21:38:59   
Urša
Auč...... koliko časa nazaj pa ste bili v hotelu Niko, Urša? Ker piše, da je cel hotel prenovljen in klimatiziran.

Pred dvema letoma. Je tudi takrat že pisalo, da je v celoti prenovljen in klimatiziran-to je bi lres, samo soba pa ni bila nič prenovljena, sigurno so nam jo kar poturili. Mi je bilo žal, da nisem nič rekla, smo bili itak samo 3 dni tam, samo ti pa kar zahtevaj novo sobo, če vam slučajno dajo staro, imaš vso pravico! Se mi zdi, da smo mi Slovenci prehitro zadovoljni z vsem in si kar nič ne upamo, zato pa potem delajo tako z nami, ker Nemcu si že ne bi upali.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
4.7.2007 21:39:11   
*bubi*
Saj otroka se lahko tudi med tednom dela user posted image

Sicer pa naj petarda preračuna, kdaj bo julija in avgusta tistih 5 dni prej, pa takrat skensla obiske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
4.7.2007 21:41:40   
Urša
Pa saj meni zgleda to vse blizu skupaj, bomo pač malo prešetali do plaže.

Ja, seveda, boste tako ali tako hodili bolj zjutraj in bo fino. Jaz sem bila takrat že visoko noseča z Jakatom, ko smo bili tam. Nika je tako uživala med tistimi kamenčki pred Ivanom!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
4.7.2007 21:44:05   
Urša
Plaža: lastna, urejena, delno betonirana delno droben pesek, primerna za otroke, tuši na plaži, možnost najema senčnikov in ležalnikov, kabine za preoblačenje,

Ja, pesek je malo naprej ven iz kompleksa, proti kampu. user posted image   Sej bo fajn, imajo luštno igrišče za otroke v kompleksu, bo bubi užival!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
4.7.2007 21:44:08   
*bubi*
Eh..... na Relaxovi www ni nekih podrobnih opisov. Sem jih takrat našla na drugih spletnih straneh, kataloga pa tudi nisem imela, ker sem kar preko klicnega centra rezervirala. Pa mi je še agentka nekaj stvari povedala. SAmo črno na belem nimam nič user posted image

Eh, pa saj jaz sem prepričana, da bo vse OK. In tisti gozdiček okoli hotelov zgleda prav vabljiv user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
4.7.2007 21:46:01   
Urša
Saj otroka se lahko tudi med tednom dela

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
4.7.2007 21:46:22   
*bubi*
Nič.... grem počasi. Se še mimo hladilnika sprehodim, pol pa spat!

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
5.7.2007 7:52:25   
*bubi*
Jutroooooo! user posted image

Kaj zdaj? To pa res ne smemo dovolit, da bi na drugo stran Starševskega čveka padle user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
5.7.2007 7:56:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Saj otroka se lahko tudi med tednom dela user posted image

Sicer pa naj petarda preračuna, kdaj bo julija in avgusta tistih 5 dni prej, pa takrat skensla obiske user posted image user posted image user posted image

no....21. julija bo treba user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj, če bi tvoj user posted image  znal punčko naredit, bi lahko kaj vmes skočil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
5.7.2007 7:56:59   
petarda
Ajaaaaa

Jutrooooooooooouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
5.7.2007 7:58:47   
ada2
jutro!

jaz sem pravkar odposlala moja 2 in zdaj ne vem, ali se naj lotim Nušine sobe (velik projektuser posted image ), ali naj raje naredim kaj drugega.

Nuša ima rojstni dan danes, pa je sploh ni doma. user posted image

NUŠA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
5.7.2007 8:00:36   
ada2

če ne danes, pa jutri.....ali pa v četrtek!

Spet ti nekaj ne štima, Ada. Sem ti že povedala, da je sreda user posted image user posted image user posted image

pa saj to je že stara stvar.....od torkauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
5.7.2007 8:02:20   
ada2
IMAM NAMREČ SPLETNO BANČNIŠTVO user posted image user posted image user posted image

Pa prosim lepo, ne se mi sedaj smejati, ker vem da to že itak vse imate.

jaz se ti ne bom smejala, ker ga sama tudi nimamuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
5.7.2007 8:02:22   
*bubi*
pa saj to je že stara stvar.....od torka

Te pa vsaj danes popravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
5.7.2007 8:03:21   
ada2

pa saj to je že stara stvar.....od torka

Te pa vsaj danes popravi user posted image user posted image user posted image

nikakor, če pa čakam četrtek.....torej danes bo!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
5.7.2007 8:03:24   
*bubi*
Petarda, kaj te ti veš, kaj zna moj naredit. Kitajska tabela je pokazala, da je user posted image  in nima kaj drugega za bit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
5.7.2007 8:04:44   
*bubi*
No, pol pa držim pesti user posted image  Pa Nuša bo tudi kmalu doma, ti ji samo en surprise party pripravi user posted image

Sobe pa ji res ne rabiš pospravljat, ni dovolj velika za to?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
5.7.2007 8:06:14   
*bubi*
Za Nušo:

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
5.7.2007 8:08:54   
ada2
Sobe pa ji res ne rabiš pospravljat, ni dovolj velika za to?

saj ne, da bi jo ravno pospravljala......premeritbi morala za novo pohištvo, ker zdaj je pa zadnji čas, da ji uredimo v sobi šolski kotiček. do zdaj se itak ni rabila nič učiti, domače naloge je po večini delala v šoli, če pa je kaj za doma ostalo pa v kuhinji, ampak zdaj pa to več ne bo šlo. vedno več bo naloge, treba se bo tudi začet kaj učit in v svoji sobi bo imela mir pred Adamom. sobico pa ima tako malo, da moram res vsako luknjo pametno izkoristit.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
5.7.2007 8:09:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

no....21. julija bo treba user posted image user posted image user posted image   

Evo, fajn da vemo..... se znamo diskretno umaknit. Za tistih 5 min pa res ne bo problem user posted image user posted image user posted image  Al pa raje ne bomo prišli..... če nameravata all day romance vdarit. Al pa pridemo in vama petarditoja čuvamo user posted image  Lahko izbiraš user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
5.7.2007 8:10:05   
petarda

Petarda, kaj te ti veš, kaj zna moj naredit. Kitajska tabela je pokazala, da je user posted image  in nima kaj drugega za bit! user posted image user posted image user posted image

No....če ga že ponujaš user posted image user posted image user posted image user posted image -----pol pa le pridite user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše Nuša.... user posted image user posted image user posted image ...nimam drugih smajlijev pri roki.user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
5.7.2007 8:10:41   
ada2
zdaj pa skočim nadstropje niže na kavouser posted image

me je ati poklical, da je kavo skuhaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
5.7.2007 8:11:57   
petarda
No zmenjeno! Ti in moj user posted image  bosta petarditoja čuvala...jaz in tvoj user posted image  bova pa Lino delala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.