|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.7.2007 8:50:37   
amy26
otroci res pospešeno rastejo, to sploh vidiš ko imaš še enegauser posted image  pol pa vidiš razliko, pa kaj si že vse dal čez, pa kdaj bo user posted image  sedel, plezal, jedel GH, hodil,...
sem prav vesela da sem se odločila za tako majhno razliko, bosta lepo skupaj rastla se skupaj igrala, to vsaj upamuser posted image  

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
4.7.2007 8:51:24   
amy26
ooooooo, nova stran, je že dolgo nisem odprlauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
4.7.2007 8:52:47   
amy26
delam naročilo za v BC, je katera slučajno kupovala pelenice Helen Harper, bi za poskus naročila ene Aleksu ker so zelo ugodne. pa enga dojenčka za Elo, čajčke,...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
4.7.2007 8:52:59   
petarda
Letos smo rezervirali hotel Imperial (upam, da se nisem zmotila) in naslednji dan so nas klicali, da naj pridemo izberemo nekaj drugega, ker je ta hotel ves zaseden!!!

...ja...v Imperialu smo bili mi. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
4.7.2007 8:55:02   
amy26
grem likat, se mi je tok nabralouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
4.7.2007 9:02:17   
petarda
Petarda, mi bi se za 21. najavili. Ker moramo spraznit sobo, pa je itak vseeno, kam se gremo kopat z vso kramo. In bi se potem recimo do poznega večera švercali, da ne bi v največji gužvi in vročini domov vozili. No, to je moja ideja, vse je še stvar dogovora.

Bubi...ti kar pokliči...za 21 imamo sicer že ene obiske naročene...ki bodo prav tako prišli z morja in potem prespali pri nas na nedeljo....ampak vi ste zmeraj dobrodošli user posted image user posted image user posted image ...majo pa oni tudi majhnega dojenčka...tisto Elo o kateri sem govorila, ko se je rodilauser posted image  

Torej...dobrodošli...če boste želeli še prespat, pa se bomo malce stisnili....bova midve skup spali, ker se bova ponoči dvigovali....deca pa v drugi sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
4.7.2007 9:26:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

bubi, kam že vi greste na dopust?

Šibenik, TN Solaris. V bistvu malo ven iz Šibenika. Smo pa izbrali hotel Niko, upam, da nam ne bo žal. V igri je bil še htl Ivan. Samo se mi zdi, da če je htl renoviran in klimatiziran, da ne more bit tak slabo. Bomo videli, pa midva res nisva zahtevna, bubiju pa je verjetno tudi vseeno. Meni je najbolj važno, da bo hrana OK, kar pomeni predvsem neoporečna. user posted image

Se pa strinjam s catjo, da je treba zahtevat toliko kot plačaš. 4 user posted image  že kar nekaj pomenijo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
4.7.2007 9:27:31   
*bubi*
bova midve skup spali, ker se bova ponoči dvigovali....deca pa v drugi sobi

To pa mi zdaj ne gre najbolj v račun...... sem najprej pomislila, da bova midve skupaj, da bova imeli mir, otroci in user posted image  pa skupaj v drugi sobi in se bodo rihtali ponoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
4.7.2007 9:28:40   
*bubi*
joj, jaz imam možgane že na off user posted image  

deca verjetno pomeni dedca in ne otroci user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
4.7.2007 9:30:08   
*bubi*
Eh.... vse sem zbluzla.

V glavnem, meni je moja zgornja ideja bolj všeč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
4.7.2007 9:45:44   
petarda
deca verjetno pomeni dedca in ne otroci

...ja res...sam je res boljša prva variantauser posted image ....

veš kaj je še zanimivega....da tisti, ki bodo takrat prišli k nam...so tudi trenutno v Šibeniku...v Solarisu...user posted image ..sam ne vem točno ker hotel.user posted image  ...so šli za skoraj dva tedna...blagor enimuser posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 4.7.2007 9:46:23 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
4.7.2007 10:03:25   
*bubi*
so tudi trenutno v Šibeniku...v Solarisu... ..sam ne vem točno ker hotel. ...so šli za skoraj dva tedna

SAmo potem bodo oni šli že domov, ko gremo mi tja. Če so že tam. Na izbiro pa je 7, 10 ali 11 dni.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
4.7.2007 10:12:27   
*bubi*
Petarda, če se nisi spremenila v bombonček, si še to preberi user posted image user posted image user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4153910

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
4.7.2007 10:21:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

so tudi trenutno v Šibeniku...v Solarisu... ..sam ne vem točno ker hotel. ...so šli za skoraj dva tedna

SAmo potem bodo oni šli že domov, ko gremo mi tja. Če so že tam. Na izbiro pa je 7, 10 ali 11 dni.

Ajaaaaaaaaaaa....čaki, čaki....naslednjo soboto bodo oni prišliuser posted image user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
4.7.2007 10:33:14   
*bubi*
No, vidiš.... pol imaš fraj postlo za bubijeve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
4.7.2007 10:41:42   
ada2
do zdaj sem spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

pravzaprav: požrla sem celuser posted image user posted image user posted image  hoferjev sladoled (1000 mluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in vklopila Tv, se pokrila s toplo koco in zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in zdaj?

razmišljam če se kaj bolje počutim, pa če naj do konca zabluzim dan, ali poskušam kaj pametnega naredituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kuhat mi ni trebauser posted image user posted image user posted image , ker kuha mama za vse, ker gre jutri svak nazaj v Kabuluser posted image user posted image user posted image  in imamo kao poslovilno kosilo

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
4.7.2007 10:47:14   
ada2
ok, še eno neumno vprašanje:
kaj je danes za dan? mislim, ponedeljek, torek, sobota....?

user posted image user posted image user posted image tako je Nuša vedno spraševalauser posted image user posted image

ampak jaz res zdaj ne vem kaj jeuser posted image user posted image user posted image

sreda, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
4.7.2007 10:49:29   
ada2
nič, bom malo peglala - sede, ker se mi nekaj megli pred očmi.

user posted image user posted image user posted image user posted image čez 3 ure že moram biti v službi

ojoj.........................

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
4.7.2007 11:05:59   
Anonimen
 Catja, midva sva par let nazaj tudi šla preko Relaxa in plačala vse vnaprej za hotel Imperial. In potem prideva dol, mimogrede nama je še crknila klima, vsa prešvicana, komaj čakava sobo...pa nama na recepciji rečejo, da sploh nisva prijavljena in da je hotel poln user posted image  in potem so naju premestili v Punto user posted image . Osebje totalno neprijazno, hrana tak, tak...v glavnem po tem dopustu sva rekla nikoli več na Hrvaško

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4494
4.7.2007 11:08:51   
*bubi*
Sreda je, ada, sreda user posted image

Jaz imam na kompjuteru spodnjo vrstico raztegnjeno, tak da mi poleg ure spodaj desno piše tudi sreda in datum. Mi vedno prav pride, no, bolj zaradi datuma, ne dneva user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
4.7.2007 11:19:05   
petarda
Catja, midva sva par let nazaj tudi šla preko Relaxa in plačala vse vnaprej za hotel Imperial. In potem prideva dol, mimogrede nama je še crknila klima, vsa prešvicana, komaj čakava sobo...pa nama na recepciji rečejo, da sploh nisva prijavljena in da je hotel poln in potem so naju premestili v Punto . Osebje totalno neprijazno, hrana tak, tak...v glavnem po tem dopustu sva rekla nikoli več na Hrvaško

jaz bi pa agencijo zamenjala, ne državo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
4.7.2007 11:20:44   
*bubi*
Joj, samo to pa je res problem hotelov - prebukiranost. Midva sva bila 2 leti nazaj v Medulinu na "poročnem" potovanju in se spomnim, kaka galama je bila tisto soboto, ko sva odhajala, v recepciji. Prišlo je ful Slovencev in so jih preusmerjali v dva druga hotela, ker je bilo kao polno. Agencija pa jim je to "pozabila" sporočit. Pa ne vem, katera, saj ni važno.

Se je pa nekaj podobnega zgodilo nama, ko sva šla na Djerbo. Izbrala sva hotel, pa so ugotovili, da ne bo do konca zrenoviran. In sva morala izbrat drugega, že pred odhodom. Ampak so na srečo bili ful prijazni na agenciji in so nama ful svetovali, katerega naj izbereva, tako da je bilo vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
4.7.2007 11:21:44   
petarda
No, vidiš.... pol imaš fraj postlo za bubijeve

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
4.7.2007 11:23:03   
*bubi*
jaz bi pa agencijo zamenjala, ne državo

user posted image user posted image user posted image

Samo to je problem vseh agencij.... si zagarantirajo polne kapacitete na ta način, da prebukirajo. Saj isto delajo letalske družbe. Ceneje jim je dat 100$ nekomu, da počaka 2 uri na drugo letalo, kot da bi imeli prazne sedeže. To sem tudi že doživela user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
4.7.2007 12:18:26   
ada2
ok, speglala sem en kup

hoče me glava boleti, iz nosa mi teče, kiham, kašljam.....definitivno nisem za v družbo..........

kaj naj???????????????????

katera ve čarat? rabim čarovnijo in to v pol ure

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.