Urša
|
Relax? Hm, zaenkrat samo slabe izkušnje z njimi. Najprej smo šli v Solaris, hotel Niko, je bilo v katalogu napisano,m da so vse sobe prenovljene. No, naša ni bila, staro pohištvo, vrata omare so kar postrani visela. OK, verjetno zato, ker smo bili Slovenci. Verjetno so ostale sobe renovirane, pa smo imeli smolo. Plaža zanič, samo betonske plošče in tiste železne stopnice za v vodo kot na bazenu, skratka čisto neprimerno za otroke. Smo se hodili kopat k Ivanu, tam je bil pa lep zalivček, samo gužva! Potem smo šli v Paklenico in nam je Nika zakuhala in staknila neke rdeče izpiščaje, pa smo šli kar domov. Imeli smo plačan riziko in priložili zdravniško potrdilo. Koliko časa je trajalo, da smo dobili denar nazaj!!! Je bilo treba že zagrozit s prijavo na Gospodarsko zbornico, potem so se pa hitro zmigali! No, pa očitno še nismo imeli dost in smo šli z njimi še v Novi Vinodolski-če se še spomnite, smo prišli tja in na recepciji rečejo, da naslednji dan zapirajo hotel. Takrat so nam hitro vrnili denar. Samo nimaš kaj. Catja, jaz se bi na tvojem mestu pritožila, ker si dobila slabši hotel kot si ga plačala, boš sigurno kaj nazaj dobila. V Neumu smo imeli pa en nov hotel, lep izgledal, tudi na brošuri, samo kaj, ko je do plaže vodilo 200 stopnic! Si ne predstavljam trogat vse stvari za na plažo zraven pa še 2 otroka. Sem bila pa čisto razočarana nad hrano. Jaz ne jem mesa in so mi prinesli na krožniku 2 žlici kuhane odmrznjene zelenjave. Ostali so pa lahko izbirali med paprikašom in ribo in se je večina odločila za ribo, pol so pa eni dobili celo, eni pa prerezano po dolžini na pol, ker jih zgleda niso imeli dovolj. Dol padeš! Tud krompirja je za ene zmanjkalo. Matr, sm bla lačna od celega dneva, pol pa zagledam tisto dietno revščino na krožniku...pa sej nism vedla al se norca delajo iz mene al kaj. Voda je pa v Neumu zelo čista, plaža tudi ni švoh, so kamenčki in plošče, samo Ada, če že greste tako daleč, je res veliko lepših lokacij na tistem koncu. No zdej pa še kaj pohvalim-npr. hrano v Kanegri pri Umagu, špica! Pa v Tuniziji, Turčiji in Egiptu! Tud v Sarajevu je bila super!