|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.7.2007 12:21:31   
petarda
hoče me glava boleti, iz nosa mi teče, kiham, kašljam.....definitivno nisem za v družbo..........

kaj naj???????????????????

pejt na bolniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mater in sociala, država...vse po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image  sej ni smešno, pa vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
4.7.2007 12:24:28   
petarda
hoče me glava boleti, iz nosa mi teče, kiham, kašljam.....definitivno nisem za v družbo..........

pa še druga varianta....

....hoče me glava bolet-------prepričajo jo, da ni čas za to user posted image

....iz nosa mi teče-------obriši si ga user posted image user posted image user posted image

.....kašljam, kiham-------roko pred usta user posted image user posted image

....nisem za v službo----------ne simuliraj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
4.7.2007 12:26:24   
petarda
...aja....kaj naj?????----------- ne brat zgornjega posta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
4.7.2007 12:51:58   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pa še druga varianta....

....hoče me glava bolet-------prepričajo jo, da ni čas za to user posted image

....iz nosa mi teče-------obriši si ga user posted image user posted image user posted image

.....kašljam, kiham-------roko pred usta user posted image user posted image

....nisem za v službo----------ne simuliraj user posted image user posted image user posted image user posted image

ne petarda - nisem za v družbo, v službo itak neuser posted image   ampak saj pri nas je itak služba družba, samo ne moreš si je sam izbirat. na bolniško?????????? ni šans v času dopustov. pa še potem bi naslednji mesec imela probleme z zapravljanjem plače, ker bolniška je boljše plačana. tega pa si res ne morem privoščituser posted image user posted image user posted image

si me pa zdaj v dobro voljo spravila, sem kar vedela, da moram še 1x na RR pogledat.

nič, grem se zdaj najest, pa pot pod noge............

aja, še deževat je začelo. no, ampak jaz si vsaj lahko vezalke zavežemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
4.7.2007 12:59:25   
*bubi*
če ne danes, pa jutri.....ali pa v četrtek!

Spet ti nekaj ne štima, Ada. Sem ti že povedala, da je sreda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
4.7.2007 13:22:57   
petarda
....nisem za v službo----------ne simuliraj

aaaaaaajaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ...no...glavno, da sem te v dobro voljo spravila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
4.7.2007 13:23:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

če ne danes, pa jutri.....ali pa v četrtek!

Spet ti nekaj ne štima, Ada. Sem ti že povedala, da je sreda user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
4.7.2007 13:47:26   
Naty_ka
Alo babe.

Zopet nič ne delate, kaj?

No, jaz pa sem si sedaj uredila eno zadevo. Sem porabila dve uri da sem si nainštalirala vse gonilnike in varnostne kode. Ker od danes sem.........

drage dame in gospod ( ki se nam mimogrede že zeeeeelo dolgo ni oglasiluser posted image )...........

tudi jaz  postala SODOBNA!

Od danes namreč lahko čeke plačujem od DOMA!!!user posted image user posted image
IMAM NAMREČ SPLETNO BANČNIŠTVO user posted image user posted image

Pa prosim lepo, ne se mi sedaj smejati, ker vem da to že itak vse imate.
A jaz sem tako z veseljem stala na pošti in v vrsti, pa običajno sem srečala še koga znanega in smo se zaklepetali.
Je pa mi zdaj vseeno postalo malo predrago, da za eno položnico odštejem skoraj 1 € (pa 19 jih imam vsak mesec)user posted image .
Tako, da nič več čakanja. Nič več gužve... Nič več čvekanja v vrsti...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
4.7.2007 13:51:10   
catja2
Bubi moja starša sta bila lani v hotelu Ivan-preko Relaxa in sta bila zelooooo zadovoljna!

Pa s hotelom Imperial sta bila tudi zadovoljna in zato smo hoteli iti tja in potem nam drugi dan povejo, da so neki Italijani cel hotel zakupili user posted image

Paštetka jaz sem tudi rekla, da sem preko Relaxa šla 1. in zadnjič!!!!

Če greste preko Relaxa in pridete res v neko sranje je dobro poklicati in preveriti, ali je to to. Moja starca so 1x zašibali v neko starinsko sobo, do večera pa so ugotovili, da so se zmotili in sta se selila v drugo-prenovljeno sobo! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
4.7.2007 13:54:29   
catja2
Ohooo Naty sedaj pa ti položnice res več ne bodo problem user posted image user posted image

Jaz imam bankanet ampak za očetov račun; jaz pa imam račun odprt pri NLB in mi to sploh nič ne pomaga user posted image . Pa še plačevanje na bankomatih so ukinili user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
4.7.2007 14:19:56   
Anonimen
Naty, jaz delam. Perem, likam, nabavljam že celo dopoldne. Pa razgovore za delo sem že danes opravila. Sploh vas ne folgam brati. Ko si vzamem čas za malico vas malo prečekiram (zadnjo stran)user posted image .

Evo šibam, so se ravno Mašine cote oprale user posted image

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
4.7.2007 14:34:06   
petarda
Zopet nič ne delate, kaj?

Dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj delamo....samo to je mal za intermezzo user posted image user posted image user posted image

Evo...zdaj recimo delam

CATJAAAAAAAAAA ZAMENJAJ BAAAAAAAAAAAANKOOOOOOOOuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
4.7.2007 14:38:29   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

CATJAAAAAAAAAA ZAMENJAJ BAAAAAAAAAAAANKOOOOOOOOuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
In, Catja, enkrat lahko ugibaš katero ti bo priporočala. user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
4.7.2007 14:40:21   
*bubi*
Od danes namreč lahko čeke plačujem od DOMA!!! user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa se tega tak veseliš user posted image  Jaz bi bila najbolj srečna, če mi jih sploh ne bi bilo treba...user posted image user posted image user posted image

Hej, zakaj pa si trajnikov ne zrihtaš, to je najbolj poceni.... no, saj si kar mislim, zakaj ne. Imaš pa vsaj šanse, da zadeneš kajjazvemkoliko evrov, ker položnice plačuješ na pošti user posted image

Nič.... šibam po bubija. Upam, da ni zmrznil danes, sem ga v kratkih hlačah v varstvo poslala user posted image . Potem pa na kontrolo. Bom vzela čepke za uhe zraven, ker vem, da bom kregana user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
4.7.2007 16:29:12   
Urša
A še ker novembrček ni bil cepljen?

Jaka. So rekli, da čez poletje ne delajo sistematike in da naj pokličemo septembra.user posted image
Nimam časa trenutno obširno pisat, samo da odgovorim Adi-meni v Neumu ni bilo všeč. user posted image  Je ful lepših krajev bližje, malo od Splita naprej, npr. Tučepi so se mi dopadli in pa Klek-apartmaji direktno na plaži, tako da skoraj lahko kuhaš in otroke čez okno ven gledaš.user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
4.7.2007 17:51:10   
Urša
Zdaj berem za nazaj-Tincci, fuuul lepe slike, sploh tista ob morju, ko sta skupaj in se držita za roke!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
4.7.2007 20:15:01   
catja2
Ne smem zamenjati banke, ker imam pri NLB kredit, NKBM pa mi ga ni hotela dati!!!!

Joj kak mrzim banke...user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
4.7.2007 20:38:49   
amy26
Naty_kauser posted image user posted image user posted image  za spletno plačevanje, ko boš videla kako je super od doma plačevati, pošte in banke še povohati ne boš hotelauser posted image

Aleks spet ni hotel spati, ko sem ga položila dretje, pa popoldne ni nič spal tako da utrujen je bil ful vendar spat neuser posted image  pol se je pa pol ure drl pa sem mu vmes dala 2x dudo pa jo je skos metal, na koncu sem ga morala imeti na trebuhu da je končno zaspal, nevem kaj ga daje, ker polna luna je že mimo.
Še dobro da je Ela medtem zaspala ko sem ga imela na sebi.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
4.7.2007 20:41:08   
amy26
Pa nimam pojma kaj narest, 21.7. gremo na poroko kako z Elo, nevem ali naj jo imam s sabo ali ne, je polno dojena, flaško ne mara no za silo že, vendar takrat spije komaj tretjino obroka. Pa še jaz ne morem biti tok cajta da je nebi dojila, črpat vmes pa ne gre. Kak nasvet je dobrodošel.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
4.7.2007 20:56:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Pa nimam pojma kaj narest, 21.7. gremo na poroko kako z Elo, nevem ali naj jo imam s sabo ali ne, je polno dojena, flaško ne mara no za silo že, vendar takrat spije komaj tretjino obroka. Pa še jaz ne morem biti tok cajta da je nebi dojila, črpat vmes pa ne gre. Kak nasvet je dobrodošel.

A se spomniš kako je bilo na moji poroki?

Vprašaj, če imajo tam zraven kakšen prostor kamor lahko daš prenosno posteljico. Max je spal v sosednji restavraciji. In ga je skoz nekdo hodil gledat in poslušat, če se je zbudil. IN potem sem šla samo parkrat in ga podojila. Je pa spal boljše kot doma. Verjetno zato, ker se je malo slišalo muzike in ga je to uspavalo.

So me mogli pri rezanju torte čakati, ker se je ravno takrat spomnil, da je lačen. user posted image  Zdaj si pa zamisli poročno obleko pa joške ven metat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
4.7.2007 21:05:48   
amy26
Zdaj si pa zamisli poročno obleko pa joške ven metat

user posted image user posted image user posted image  si ne predstavljam

upam da bodo imeli kako sobo, najprej sem mislila da bi jo imela doma v varstvu, vendar bo prababica lažje shajala samo z Aleksom ker bo zvečer spal, pa še jaz bom bolj mirna če bo Ela ob meni saj ponoči se pogosto zbuja, bom videla kok bo zdržala ob meni, če bo pa preglasna glasba za njena ušeska bom šla pa domov in jo tam zrihtala ter se vrnila še za kake tri ure na žurkouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
4.7.2007 21:09:21   
Urša
Relax? Hm, zaenkrat samo slabe izkušnje z njimi. Najprej smo šli v Solaris, hotel Niko, je bilo v katalogu napisano,m da so vse sobe prenovljene. No, naša ni bila, staro pohištvo, vrata omare so kar postrani visela. OK, verjetno zato, ker smo bili Slovenci. Verjetno so ostale sobe renovirane, pa smo imeli smolo. Plaža zanič, samo betonske plošče in tiste železne stopnice za v vodo kot na bazenu, skratka čisto neprimerno za otroke. Smo se hodili kopat k Ivanu, tam je bil pa lep zalivček, samo gužva!user posted image   Potem smo šli v Paklenico in nam je Nika zakuhala in staknila neke rdeče izpiščaje, pa smo šli kar domov. Imeli smo plačan riziko in priložili zdravniško potrdilo. Koliko časa je trajalo, da smo dobili denar nazaj!!! Je bilo treba že zagrozit s prijavo na Gospodarsko zbornico, potem so se pa hitro zmigali! No, pa očitno še nismo imeli dost in smo šli z njimi še v Novi Vinodolski-če se še spomnite, smo prišli tja in na recepciji rečejo, da naslednji dan zapirajo hotel. user posted image user posted image user posted image  Takrat so nam hitro vrnili denar. Samo nimaš kaj. Catja, jaz se bi na tvojem mestu pritožila, ker si dobila slabši hotel kot si ga plačala, boš sigurno kaj nazaj dobila.
V Neumu smo imeli pa en nov hotel, lep izgledal, tudi na brošuri, samo kaj, ko je do plaže vodilo 200 stopnic!user posted image  Si ne predstavljam trogat vse stvari za na plažo zraven pa še 2 otroka. Sem bila pa čisto razočarana nad hrano. Jaz ne jem mesa in so mi prinesli na krožniku 2 žlici kuhane odmrznjene zelenjave.user posted image  Ostali so pa lahko izbirali med paprikašom in ribo in se je večina odločila za ribo, pol so pa eni dobili celo, eni pa prerezano po dolžini na pol, ker jih zgleda niso imeli dovolj. Dol padeš!user posted image user posted image user posted image  Tud krompirja je za ene zmanjkalo. Matr, sm bla lačna od celega dneva, pol pa zagledam tisto dietno revščino na krožniku...pa sej nism vedla al se norca delajo iz mene al kaj.user posted image  Voda je pa v Neumu zelo čista, plaža tudi ni švoh, so kamenčki in plošče, samo Ada, če že greste tako daleč, je res veliko lepših lokacij na tistem koncu.
No zdej pa še kaj pohvalim-npr. hrano v Kanegri pri Umagu, špica!user posted image user posted image user posted image  Pa v Tuniziji, Turčiji in Egiptu!user posted image user posted image user posted image  Tud v Sarajevu je bila super!user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
4.7.2007 21:18:39   
ada2
čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

oddelala svoje, pač sem kihala zraven in so mi stanovalci rekli, da sem boga, pa da je to od vremenauser posted image
pa da bo  boljše user posted image user posted image user posted image

zdaj se bom pa zavleklana kavč, ker se mi res ne da tu za računalnikom viset.

saj ne boste preveč naklofale, ne?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
4.7.2007 21:20:32   
ada2
aja Urša hvala za sveže informacije. ne bomo šli v Neum. in nimam pojma kam bomo šli, če do dopusta ne najdemo lokacije bomo šli verjetno v Raslino k prijateljem.....ali pa v Karlobag k petardiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
4.7.2007 21:33:33   
*bubi*
Auč...... koliko časa nazaj pa ste bili v hotelu Niko, Urša? Ker piše, da je cel hotel prenovljen in klimatiziran. Zdaj mi bo pa žal ratalo, da se nismo raje za Ivana odločili user posted image . Pa saj  meni zgleda to vse blizu skupaj, bomo pač malo prešetali do plaže. Itak ne bomo smeli bit veliko na soncu. Danes mi je G ravno rekla, da vročina ni za nosečnice user posted image  Kot da sem v MB zaščitena pred soncem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.