*bubi*
|
Čeeeeeeeeeeeeeeer! Kolko ste naklepetale, ko me ni bilo. Bom pa jaz zdaj en roman napisala, potem pa pobegnem spat S Tino sem bila pa popoldne pri P, zaradi dolgotrajnega kašlja (drugače normalno razpoložena, normalno je, spi,...) no pa sva spet napoteni na rentgen pljuč . Jutri poročam. Nina, to skoz pokašljuje ali kako? Pa suh ali produktiven kašelj? Mene namreč vedno bolj skrbi za bubija, ker obvezno začne kašljat, če malo več teče (ob naporu torej), pa ponoči ga zgrabi, baje da tudi podnevi med spanjem. Ponoči mi začne potem jokat, ga komaj potolažim. P pravi, da so pljuča čista, da se mu nabira zgoraj in da se naj kar skašlja. Jaz pa vidim, da mu je to ful moteče, včasih mu kar obrne zraven . Pa če res veliko nori, začne hropsti Držim pesti za Tino, pa prosim, če poročaš. Ne .....smo pa za, da oktobra spet naredimo eno srečanje vseh novembrčkov No, potem pa jaz predlagam spet 1. oktober oz. čisto začetek..... da se še v enem kosu primajem Kje je pa bubi kaj zadnje čase? Tukaj! Jutri si fraj dan vzamem, da pridem končno malo k vsebi. Pa k sreči se je spet malo ohladilo. Joj, kak me šoping mika Eno čudno vprašanje - no sem se zataknila pri tem, ko je paštetka napisala, da je M prvič dobil liziko - a je ostali novembrčki tudi še niso poskusili ???? bubi ni do zdaj. No, v nedeljo smo bili na enem obisku in mu je prijazna tetka poklonila liziko. Tisto trdo čupačups (whatever). In seveda je bilo treba olupit.... pa je kar grizel vstran, vse se mu je za zobke limalo, jaz sem bila kar malo huda.... na teto, ne na bubija. Mu res še ni treba takih stvari, valjda da je bil ves sladek in slinast. Pa nima prepovedanih sladkarij, čokolade poje kar nekaj... Samo je mal problem, ker moraš ob registraciji dati tudi seznam in podatke ljudi, ki se bodo gor peljali....če te recimo ustavi policijska patrulja plačaš ful visoko kazen, če je kdo na čolnu, ki ni na seznamu ...no...k sreči kake patrulje še do zdaj nismo srečali, tak da ponavadi kar riskiramo, če nam kdo pride na obisk WHAT???? Kdo pa si je to zmislil? Ja, pa še najboljše, da daš ob registraciji enoleten seznam, kdaj se bo kdo kje peljal A seznam pa je lahko neomejeno dolg? Dobro, da si za avto kaj podobnega ne zmislijo. WAU, kaka slika, Urša Evo, sem se prebila do konca. Zdaj pa lahko noč!
|