|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.6.2007 7:16:42   
NinaŠ
Dobro jutro!

Tino sem že dostavila v vrtec, Anže pa še spi - pa naj mu bo - ima danes zobarja zato bo kar doma - jaz pa razlog, da sem vzela dopust user posted image

Grem si zdaj kavo skuhat, da bom lahko funkcionirala....

Til lepo se imejte na dopustu in uživajte!!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
26.6.2007 8:00:15   
petarda
Jutrooooooooooooouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
26.6.2007 9:50:32   
sharpy
Ciaoooooooooo user posted image

Jaz pa grem zdaj album poštimat, da si boste lahko slikice ogledale user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
26.6.2007 12:15:42   
Anonimen
M je pa bil danes 1. pri frizerju in je prav užival user posted image .

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
26.6.2007 12:33:05   
sharpy
Paštetka...dej slikico goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
26.6.2007 12:44:36   
Anonimen
našega indijanca user posted image :

prej:

user posted image

pri frizerki user posted image , ko je bila mami oborožena z vsem mogočim, samo, da bo pri miru user posted image :

user posted image

in po: user posted image

user posted image

ati ni hotel, da bi mami porezala na kratko, pa ima sedaj pol pol user posted image . Ati je rekel, da mora biti roker, zdaj pa ima ob straneh in spredaj kratko, da ga ne bo vroče zadaj pa dolge. In zgleda kot indijanec z irokezo user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
26.6.2007 12:57:33   
amy26
paštetka, mal sem šla pogledat album, vsi ste zelo luštniuser posted image  pa zelo si luštna v oblekiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
26.6.2007 12:58:44   
ada2
iiiiiiiiiiiiiiii kak je M luškanuser posted image user posted image user posted image

jaz pa grem zdaj v službo.....me je že šefica 1x danes klicala zaradi nočnih, pa se je potem spomnila, da Adam še ni 3 leta star. ampak po pravici povedano, bi mi zdaj zelo pasale nočne.

Paštetka računam, da se v kratkem prikažem pri tebi, pa mi nekako ne gre....za vikend ne vem kako delam, pa še ta vikend imamo zadnjič tečaj, pa zdaj bom 3 dni brez avta.....mogoče pa Andreja nahecam, da 1x dopoldne sama skočimauser posted image   v glavnem ti javim.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
26.6.2007 13:00:57   
sharpy
Ful je dober M user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa končno slike v albume dala. Lahko si jih ogledate. Geslo v vse 4 je biba.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
26.6.2007 13:13:20   
Anonimen
Sharpy, a to so jim vzgojiteljice tam naredile? Kaj, a imajo fitnes v vrtcu ali kako user posted image

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3810
26.6.2007 13:13:21   
ada2
user posted image user posted image user posted image sem pogledala še Markove slike in je tudi tak srček.

komaj čakam, da se vidimo!

zdaj pa res šibam.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
26.6.2007 13:16:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  NAjboljša mi je tista slika, ko sedi Mark s prijateljico na stopnicah. Ona mu kao nekaj razlaga on si pa uho dol drži - taka življenjska je user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 26.6.2007 13:17:12 >

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
26.6.2007 13:18:33   
*bubi*
user posted image user posted image  Ful lepe slikice Sharpy. To je res lep spomin iz vrtca.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
26.6.2007 13:20:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

zdaj pa res šibam.....

jaz tudi...grem malo ležat pa noge v luft držat user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
26.6.2007 13:24:31   
sharpy
Hvala za komplimente pupe user posted image  user posted image

Ja, meni je ful lep albumček iz vrtca, ...pa not so napisane vse pesmice, ki so jih prepevali .   Ja, vzgojiteljice so jih med letom slikale in pol sestavile  take albumčke za vsakega otroka posebej  user posted image user posted image user posted image .

Paštetka v vrtcu imajo telovadnico in so not neke take male fitnes napravice,...jaz sem videla samo tako malo stezo za otroke in to kolo na sliki.  Zdaj vem zakaj Mark vedno hoče na sobno kolo, ko gremo k sosedi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
26.6.2007 13:26:47   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image sem pogledala še Markove slike in je tudi tak srček.

komaj čakam, da se vidimo!

zdaj pa res šibam.....

Alora si rezerviram datum 8.7. in imamo srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jupiiii, komaj čakam user posted image user posted image user posted image

Petarda vi tudi sigurno pridete, ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
26.6.2007 20:23:33   
NinaŠ
Sharpy, vzgojiteljice so se res zelo potrudile user posted image . Mi smo tudi dobili fotke iz vrtca, vendar shranjene na CDju. Pa sta moja drobižka ba bolj malo fotkah user posted image .

Anžetu je zobozdravnica našla 2 črvička user posted image , na obeh spodnjih 5kah. Pa takoooo ponosno je povedal, da mu zobke umiva mami user posted image user posted image user posted image user posted image . No naročena sva čez en mesec, ko mu bo poskusila vsaj enega črvička odstraniti - če bo seveda dovolil. Danes se je zelo pogumno držal user posted image in je pridno sodeloval in odpiral usta. No za nagrado sva šla pa še k frizerju user posted image user posted image - tam je na vprašanje kakšno frizuro hoče, rekel da Spidermanovo user posted image user posted image user posted image .

S Tino sem bila pa popoldne pri P, zaradi dolgotrajnega kašlja (drugače normalno razpoložena, normalno je, spi,...) no pa sva spet napoteni na rentgen pljuč user posted image . Jutri poročam.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
26.6.2007 20:24:11   
NinaŠ
....jupiiii, komaj čakam user posted image user posted image user posted image

jaz se tudi že zeloooo veselim tega srečanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
26.6.2007 20:30:37   
Anonimen
Jaz se tudi veselim srečanja bolj kot dopusta user posted image . Upam, da me ne vseka prej user posted image .

Sharpy, pa kakšen dan bova šle zvečer malo ven user posted image ...mislim brez ostalih prikolic user posted image . Žurat. Še katera? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
26.6.2007 21:00:15   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Paštetka hvala za pošto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....smo že zdaj naštimali baby fon, da ga sprobamouser posted image ....zdaj pa ne vem kako naj se ti oddolžimuser posted image user posted image user posted image ...

Sharpy ful lep albumček od Marka...to bo imel pa res za vedno za spominuser posted image user posted image user posted image user posted image  So se res potrudile vzgojiteljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Petardito pa zadnji teden spet joka, ko gre v vrtecuser posted image ....nimam pojma kaj se mu je zamerilo...user posted image

Paštetka user posted image  kak je luškan M....kolk dolgo je pa trajal poseg?user posted image  Mi še zbiramo pogum, da ga peljemo k frizerju vsaj, da mu mal oblike naredi....Samo kdo ga bo zamotil user posted image user posted image user posted image

No...saj drugače ga pa moram malo pohvalit mojega mišeka, ker je že ceeeeeeeeeeel teden user posted image  fuuuuul priden.user posted image user posted image user posted image  Vse se da zmenit z njim, kot s kakim veliiiiikim fantom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
26.6.2007 21:02:51   
petarda
no pa sva spet napoteni na rentgen pljuč . Jutri poročam.

Upam, da bo vse OK user posted image  Petardito tudi že kar nekaj časa kašlja, čeprav je drugače zdrav...no, razen kar mu tu in tam svečka pokuka iz noska.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
26.6.2007 21:06:12   
petarda
Alo ra si rezerviram datum 8.7. in imamo srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jupiiii, komaj čakam user posted image user posted image user posted image

Petarda vi tudi sigurno pridete, ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Neuser posted image .....smo pa za, da oktobra spet naredimo eno srečanje vseh novembrčkovuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
26.6.2007 21:09:39   
Anonimen
Nina, jaz tudi držim pesti, da rtg ne bo nič pokazal. user posted image

Petarda, jaz sem mu kupila neko liziko (brez cukra),. da vidiš kako jo je lizal user posted image . je 1. liziko dobil in potem jo je celi čas se probal z njo spopadati. Sploh ni vedel, da mora ko se mu lizika topi dol požirati, mu j ekar vse dol po majčki teklouser posted image . Potem smo kinderjajčko zlagali...o tem, da smo se na koncu vsi lepili in da je M pojedel pol las, da je imel lase zaleplene po celi faci..., pa ne bi user posted image user posted image .

Petarda, kaj ti prideš na srečanje?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
26.6.2007 21:09:39   
amy26
Ne .....smo pa za, da oktobra spet naredimo eno srečanje vseh novembrčkov

jaz sem za

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
26.6.2007 21:11:47   
Anonimen
Ne .....smo pa za, da oktobra spet naredimo eno srečanje vseh novembrčkov

egoistke! Kako bova midve s bubi? Edino, če naredimo tokrat srečanje kje na štajerskem. Pa da vidimo koliko ljubljanskih frajl se bo pripravjenih pripeljat v drug konec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.