|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.6.2007 22:15:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

sam kake dvajset kg ima manj

aja...pa skor 10 let manjuser posted image user posted image user posted image

a potem ni polnoletna? user posted image

20 let ima user posted image ...saj sem napisala SKORuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
26.6.2007 22:16:20   
sharpy
Ti samo idi v službo pa se fajn imej.

user posted image Cel dan bom čolne pucala user posted image   Mogoče pa ne bo tako hudo kot si predstavljam user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
26.6.2007 22:18:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Petarda, user posted image user posted image user posted image user posted image . Če je črna je pa res ne smem zraven spustit user posted image

Točno datuma ne vem user posted image . Na dopust pa gremo od 7.-14., torej tam nekje v sredini user posted image .

Grem se še zadnjič tuširat pod moj tuš user posted image user posted image user posted image

Jap...črna jeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Jo pokliče jutri, pa ti sporočim potem njeno telefonsko...user posted image

Uživaj pod tušem.....user posted image  po moje ga boš še pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
26.6.2007 22:18:20   
sharpy
Ada sem mojemu zdaj povedala, da bo srečanje in sem se spomnila, ko smo se menile, da so se naši fantje imeli fajn na lanskem srečanju user posted image user posted image user posted image   Pa se bojo spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
26.6.2007 22:19:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Ti samo idi v službo pa se fajn imej.

user posted image Cel dan bom čolne pucala user posted image   Mogoče pa ne bo tako hudo kot si predstavljam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da res neuser posted image ... Za Marka pa ne skrbi...zdaj že nekaj časa hodi v vrtec in gotovo se je že orng privadil vzgojiteljicuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
26.6.2007 22:19:53   
sharpy
Petarda imate kar velik čoln user posted image   Koliko m ima? Nas bo lahko Petardito peljal en giro, ko v Karlobag pridemo? user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
26.6.2007 22:21:52   
sharpy
Sem se zmenila, da ga jutri zjutraj pelje moja mama v vrtec, da mi ne bi bilo preveč hudo, ker mi spet zjutraj dela neke finte in joka. Ko pa ga pridem iskat se pomenimo in mi pove, da je bilo lepo in vse OK user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
26.6.2007 22:22:56   
sharpy
Zdaj se pa še jaz šibam stušat, ker me user posted image že nekaj časa čaka user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
26.6.2007 22:23:50   
sharpy
Ale šibam...se tipkamo jutri   zvečer  user posted image

Lahko noč vam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
26.6.2007 22:26:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Petarda imate kar velik čoln user posted image   Koliko m ima? Nas bo lahko Petardito peljal en giro, ko v Karlobag pridemo? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...Drgač pa vedno pozabim, kolk metrov ima user posted image ...moj user posted image  pa že spi zdaj in če ga grem zato budit, bo rekel, da se mi je user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image .... Ima več kot 5 in manj kot 10 user posted image user posted image user posted image  Registriran je pa se mi zdi za 9 ljudi.user posted image ... Samo je mal problem, ker moraš ob registraciji dati tudi seznam in podatke ljudi, ki se bodo gor peljali....če te recimo ustavi policijska patrulja plačaš ful visoko kazen, če je kdo na čolnu, ki ni na seznamuuser posted image ...no...k sreči kake patrulje še do zdaj nismo srečali, tak da ponavadi kar riskiramo, če nam kdo pride na obisk user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
26.6.2007 22:28:37   
Anonimen
zmenjeno, pa lejko nouč user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
26.6.2007 22:28:39   
petarda
....No...če ste me vse zapustile...grem pa še jaz user posted image ...

...čeprav se mi nekaj ne spi danes user posted image user posted image user posted image user posted image ...
....DO ŠESTIHuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
26.6.2007 22:38:08   
petarda
mene tudi fulll zanima, kako se bo Tina odzvala na tako količino vode . V bazenu nimamo težav, lepo plava z rokavčki, ni je strah čisto nič oz. raje premalo...

Verjetno potem tudi na morju nebo težav user posted image user posted image user posted image ... Luka se nasplošno ne kopa rad...oziroma ga je treba tudi v banji ful motivirat...user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
26.6.2007 22:39:38   
petarda
...še nisem šla spatuser posted image user posted image user posted image ...čakam, če se še kje Urša pojaviuser posted image user posted image user posted image ...ona je ponavadi med poznimi, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Uršaaaaaaaaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image  Se spomnim, da sem jo enkrat že priklicala na tak načinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
26.6.2007 22:59:39   
Urša
Kaaaaaaaaaaaaaj jeeeeeeeeeeeeeeeeee?user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
26.6.2007 23:03:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kaaaaaaaaaaaaaj jeeeeeeeeeeeeeeeeee?user posted image user posted image user posted image

Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image In lahko nočuser posted image user posted image user posted image ...zdaj me nekaj spanec grabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
26.6.2007 23:04:36   
Urša
No, jaz sem se imela super na Balkanu!user posted image user posted image user posted image  Najbolj sem bila navdušena nad Mostarjem. user posted image  Pa veliko lepih kotičkov v Dalmaciji sem vidla, kamor bi šli lahko na morje, samo kaj, ko so te lokacije 50 km pred Dubrovnikom?!? Predaleč!

user posted image

Imam pa veliko robe za prebrat-bom jutri. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
26.6.2007 23:05:29   
petarda
čaaaaaaaaaaaaaki......kako je bilo pa na izletu????

Saj ste šli ta vikend, ne?user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
26.6.2007 23:06:07   
Urša
Ja, Petarda, si me priklicala! user posted image  Najina telepatija deluje! Veš, da že od petka nisem bila nič na RR, no, saj sem šele ponoči prišla domov, pa vseeno, me je prej šinilo v glavo, da vas moram pozdravit. Vidiš!?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
26.6.2007 23:08:28   
petarda
No...me vesli, da ste se fajn imeli.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zakaj bi pa bila južna dalmacija predaleč? user posted image ...Do dol imaš kakih 5 ur...take normalne vožnje...če načrtuješ tako, da mala dva na poti zaspita....se hitro obrneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
26.6.2007 23:09:21   
Urša
Ja,ful je bilo luštno in otročkov sploh nisem tolko pogrešala kot sem mislila, da jih bom. Res sem se zabavala, drugo okolje me je čisto pozdravilo. Sem se včeraj spomnila, da sem uradno na bolniški, jaz pa plavala pri Splitu! user posted image  Da bi me dohtarca vidla! user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
26.6.2007 23:10:32   
petarda
Najina telepatija deluje!

user posted image user posted image user posted image

Noooooooooočkaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
26.6.2007 23:11:44   
petarda
Res sem se zabavala, drugo okolje me je čisto pozdravilo.

Al pa tista travarica tam doluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
26.6.2007 23:16:25   
Urša
Zakaj bi pa bila južna dalmacija predaleč?

Ja, ti, ko si navajena! Meni se je še do Šibenika tako vleklo, kje je šele Dubrovnik! Smo imeli pa včeraj na avtocesti gumidefekt, kot v filmu, grozno je bilo in še sreča, da ni noben avto takrat poleg nas vozil, ker nas je zanašalo naokrog in je bilo res spooky!

user posted image

Še nekaj posledic vojne:

user posted image

user posted image

Ena dokumentarna iz Neretve:

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
26.6.2007 23:17:37   
Urša
Al pa tista travarica tam dol

O, ne, sem bila pa prikrajšana, zaradi AB, tako da sem se zabavala s trezno glavo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.