|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
27.6.2007 9:32:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

lahko pa se zmeniva za kak drugi danuser posted image

A se nisva že?user posted image

tisto sva sezmenile za druge stvari, zdaj mislim za pucanje tvoje kopalnice. pa ja ne misliš, da ti bom pustila v tem stanju pucat?

ti Nušo pošljem, da ti bano zriba, pa Adama za wcuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
27.6.2007 9:33:54   
ada2

kaj zdaj, kaj piše? Kdaj začneš novo službo? user posted image

kako naj vem, ko še nisem začela brati, ko tu čvekam.....

sicer pa koliko sem včeraj preletela ni o mojem delu, ampak o njegovih izkušnjah v tem delu, ali nekaj takegauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
27.6.2007 9:34:54   
ada2
no, zdaj me je pa soseda na kavo poklicalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
27.6.2007 9:38:22   
*bubi*
Ada, ti nas malo na elastiko? user posted image user posted image user posted image  Ajde, preberi in poročaj! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
27.6.2007 10:23:54   
Anonimen
bubi, jaz mislim, da nas fejst.user posted image user posted image Nov, šef...ona pa na kavo in še od včeraj pošte ni prebrala...jao, jao...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
27.6.2007 12:16:44   
petarda
Nimam časa komentirat...bom zvečeruser posted image user posted image user posted image

Ada...novega šefa imaš????user posted image  Novo službo????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
27.6.2007 12:28:47   
petarda
Aja.....pa VSE ste dobrodošle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...če boste prišle vse naenkrat bomo pa rezervirali kak ugoden apartma v Karlobagu....ima soseda nasproti ene apartmaje, pa bi se dalo za kak popust na količino zmenit user posted image user posted image user posted image ..en vikend v septembru bi bilo res super

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
27.6.2007 12:53:03   
petarda
en vikend v septembru bi bilo res super

ups....spet bom označena za egoistko user posted image user posted image user posted image user posted image ...lahko tudi julija pogledam, če bo še kje kaj frajuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
27.6.2007 12:53:39   
petarda
Nov, šef...ona pa na kavo in še od včeraj pošte ni prebrala...jao, jao...

pa taka delavka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
27.6.2007 12:55:10   
petarda
kam ste zdaj pobegnile? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
27.6.2007 12:57:21   
*bubi*
..en vikend v septembru bi bilo res super

Kje pa si ti zdaj september našla user posted image  user posted image user posted image user posted image

Bi ti rada mene v porodnišnico vozila? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
27.6.2007 12:58:39   
*bubi*
Čuj, samo res..... kam naj grem rodit, če me v Šibeniku zgrabi? Pa računaj, da morajo imet vsaj inkubator. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
27.6.2007 13:00:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

kam ste zdaj pobegnile? user posted image

Kam pa ti?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
27.6.2007 13:02:04   
ada2

bubi, jaz mislim, da nas fejst.user posted image user posted image Nov, šef...ona pa na kavo in še od včeraj pošte ni prebrala...jao, jao...user posted image

pa saj sem že povedala, da ni o tem, če sem dobila službo.........

ampak zdaj sem pa do konca prebrala in sem kot zadeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in definitivno ne morem več delati tu kjer delamuser posted image user posted image user posted image , tako da.........
uh, pa poštar je prej prišel in ni nič prineseluser posted image user posted image user posted image user posted image

prejšnjič je pomagalo, ko sem si v podpis dala: če ne danes pa jutri.....ali pa v sredo!

mogoče bi zdaj morala: če ne danes pa jutri.....ali pa v četrtek!

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
27.6.2007 13:05:14   
ada2
Čuj, samo res..... kam naj grem rodit, če me v Šibeniku zgrabi? Pa računaj, da morajo imet vsaj inkubator.

v šibeniško porodnišnico user posted image user posted image user posted image  naša prijateljica iz Rasline je bila tam nekoč babica.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
27.6.2007 13:06:24   
ada2
jaz bi se pa res morala začet v službo spravljat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
27.6.2007 13:09:19   
ada2
pa še 1x:

nimam (še) nove službe in nimam (še) novega šefa. imam samo izbranega šefa, če bom službo dobila.

še kaj nejasnega?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
27.6.2007 13:13:38   
ada2
no, zdaj pa grem.......................

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
27.6.2007 13:15:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pa še 1x:

nimam (še) nove službe in nimam (še) novega šefa. imam samo izbranega šefa, če bom službo dobila.

še kaj nejasnega?

Ja..... kak gre to skupaj? user posted image user posted image user posted image
mogoče bi zdaj morala: če ne danes pa jutri.....ali pa v četrtek!

Ada, Ada, ti je ponedeljkov praznik škodil? user posted image  Meni tudi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
27.6.2007 13:16:29   
*bubi*
Ada, lep dan v službi..... saj včasih zna bit lepo, priznaj. Križ je že kaj boljše?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
27.6.2007 13:53:55   
Anonimen
Ada, kaj ti si kaj vprašala za moj cuker? user posted image

JE moj zdaj belega odprl in pravi, da je kot nagrobni kamen user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 27.6.2007 14:03:50 >

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
27.6.2007 13:56:44   
Anonimen
naj me nekdo za pol ure kliče na telefon, ker moram nujno nekam klicati, drugače pozabim, glede na to kakšen spomin imam zadnje čase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3972
27.6.2007 14:10:29   
petarda
še 10 minut maš cajtuser posted image user posted image user posted image ..jaz bi te poklicala, sam ne vem, če bom mela ravno stranko....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
27.6.2007 14:21:40   
Anonimen
tnx, grem mojmu rečt, da gre G-ja klicatuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3974
27.6.2007 14:22:39   
*bubi*
obseg naju dveh v 34. tednu je METER :) :)

Jaz se sploh ne upam zmerit user posted image

Čuj, kaj ti nimaš budilke na telefonu, da bi si naštimala? No, upam, da si zdaj že poklicala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.