|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.5.2007 21:25:25   
ada2
aja, samo šeto sem mislila povedat: Adam mi je danes skoraj na rokah zaspal. je bil tako utrujen, ker smo bili popoldne v Osluševcih in je z Ašo (pes) letal. ko sem mu uspavanko zapela se je ful stisnil k meni in nekaj zraven mrmral, potem sem mu pa rekla: a greš zdaj ajat? pa je pokazl na svojo posteljo in rekel A (kar pomeni ja). ko sem ga not položila je pa samo še flokija objel pa takoj očke zaprl. mi je bilo taaaaaaaak lepo, ko se je malo pocartal.

aja, pa ful zanimivo je bilo gledat kako z Ašo tekatauser posted image user posted image  on tak črvek, Aša pa skoraj 40 kilska mrcinauser posted image  (novofundlandec - sreča na vrvici).

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
30.5.2007 21:27:08   
ada2
zdaj pa res lahko noč, me moj dragi pogreša na kavču....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
30.5.2007 21:28:47   
*bubi*
Ja, lahko noč. Me kavč pogreša user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
30.5.2007 21:31:23   
Anonimen
ja, bubi in tale fora stane cca,. 24 jurjev starih, pa zloži se čisto na stran vozička kot v letalu uni podstavki za jest. Pa en dva tri jo odmontiraš

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
30.5.2007 21:38:03   
Urša
Til, si že ugotovila katere so nove forumovke? user posted image user posted image user posted image

Bubi, ne govori, jaz se prav bojim junija, koliko dela!user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
30.5.2007 22:00:36   
nincy
Čer!

Da se pofočkam... me net spet nekaj zaj..., še smajli mi ne delajo.

Danes imam čas za klepet; sem jutri frej, pa v petek tud, pa še v soboto mogoče :) Saj mi prav paše, ker vsak dan, še med vikendi, vstajat ob 5 je prava katastrofa.

Petarda čestitam. Jaz sem prav vedla da ti bo ratal...kdo bi sploh dvomil vate :)

Lara je pa danes zaspala v minuti...sicer nič čudnega ker čez dan ni spala več kot uro...sem pa že mislna da bom prej ponorela, ker je sosed začel trobento nabijat, da se ga je slišal kot da bi mi na uho tulil.

Ajde zdaj pa vse na RR.

< Sporočilo je popravil nincy -- 30.5.2007 22:02:09 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
31.5.2007 6:52:54   
Anonimen
nincy, a si še tukaj? user posted image

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
31.5.2007 6:59:13   
amy26
amy, jaz sem ga ravno danes naročila buggy board mislim. sem zadnjič stestirala M in je ful užival, sploh ni hotel dol iti. Zakaj se ne bi splačalo?

paštetka, mal se mi je drag zdel, vendar si me zdaj navdušila tako da ga bom kupila, vendar nevem če gre lahko na moj voziček, upam.
Zanima me kako je pol ko si vozila M, ali si morala ful stegniti roke da si lahko čez M prijela ročaje vozička! ena mi je včeraj pravila da se je komaj stegnila čez otroka da je lahko prijela ročaj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
31.5.2007 7:00:49   
amy26
drugače pa DOBRO JUTROuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
31.5.2007 7:30:37   
Anonimen
amy, M je stal na tisti stopnički, ko je že prvotno na vozičku in z rokami nisem imela nobeni problemov. Zdaj kako daleč pride tista rolka nimam pojma. Problem je edino, ker zdaj na tej prvotni stopnički ne morem imeti torbe gor, ker tam stoji (lahko pa jo dam v mrežo spodaj.
Kakšnen voziček pa imaš? NAjboljše, da greš v eno trgovino in vprašaš ali paše katera rolka na tvoj voziček, pa potem probaš na bolhi kje poiskati. JAz mislim, da ne bi smel biti problem za roke. Moj vozek ima sicer možnost, da se še ročaji malo ven potegnejo.

Je pa M res tako navdušen zdaj nad tem, da še ko je vozek v stanovanju parkiran se spravi zadaj na stopničko gor  in dela brm, brmuser posted image .

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 31.5.2007 7:32:06 >

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
31.5.2007 7:30:56   
Anonimen
aja, še DOBRO JUTRO user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
31.5.2007 7:37:58   
amy26
Ma nevem a se splača kupiti rabljenega, ker na bolhi so po 40 EUR, v trgovini pa 58 EUR, se bom verjetno odločila kar za novega. Pa upam da v BC dovolijo da probaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
31.5.2007 7:38:27   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Paštetka, ni ravno poceni ta hec, samo še vedno se mi zdi ful dobra stvar. Ampak tudi tega ne bomo kupovali, dokler se ne pokaže potreba. Jaz na tak način včasih kaj prišparam, za ležalniček smo tudi rekli, da ga bomo kupili, ko bo treba, pa ga nikoli nismo user posted image  In ga sploh nismo pogrešali, do 3m je bil v prenosni torbi, potem pa v lupinici ali na postelji. To pa je bila prednost 1ss, je bil vedno v centru dogajanja user posted image

No, bubi pa sam zleze v voziček, preko tiste poličke za igrače. In začne gagica, gagica.... še dobro, da je tu blizu toliko rac user posted image  user posted image

Lep dan vsem skupaj, pri nas je že sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
31.5.2007 7:49:02   
nincy
nincy, a si še tukaj? user posted image

Sem čakala do polnoči user posted image , pol sem šla pa spat. Ko sem jaz za akcijo, ni nobene nikjer. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
31.5.2007 7:51:44   
nincy
Drgač pa DOBRO JUTRO user posted image

Midve sva vstali ob 6.30 (spali sva odlično), sva ravno pozajtrkovali, zdaj greva pa mal na sončka, menda bo vikend spet deževen user posted image .

Lep dan!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
31.5.2007 7:54:05   
Anonimen
nincy, ma ja ti nisam nočna ptica. Po 22. uri mee skoraj nikoli ne najdeš tu user posted image

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
31.5.2007 8:04:14   
Anonimen
jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,
jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena, jaz nisem utrujena,jaz nisem utrujena...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
31.5.2007 8:09:01   
petarda
Po 22. uri mee skoraj nikoli ne najdeš tu

Meeeee tudi tebiuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa DOBRO JUTROuser posted image

Nincy mi je skor mal žal, da te nisem počakala, da bi kakšno rekle, ker že ful dolgo nismo.user posted image  A Lara še vedno nič ne spi podneviuser posted image

Jaz tudi nevem kak bi se pri nas obnesel tale buggy, ker Luka večinoma skoz hodiuser posted image ...No, bomo vidli kake bodo vaše izkušnje....do takrat, ko bi ga mi rabili je itak še dalečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
31.5.2007 8:38:59   
nincy
Nincy mi je skor mal žal, da te nisem počakala, da bi kakšno rekle, ker že ful dolgo nismo.user posted image   

Imaš danes poporavni izpit user posted image

A Lara še vedno nič ne spi podneviuser posted image

Zdaj je ratala pridna. Spi 2-3 ure v enem kosu. Že trkam. Ponoč ga pa kdaj biksa. Začne tulit: mami, mami. Pridem v sobo in takoj začne: soka, soka. Spije, se uleže in ni niti minuto mim, ko se postopek ponovi. In potem je to sposobna ponovit tud 10-krat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
31.5.2007 9:00:45   
ada2
dobro jutro in adijo obenem.

Nincy ne kliči deža lepo te prosim, mi imamo v soboto piknik s pevskim društvom, z družinamiuser posted image

Paštetka bejž spatuser posted image  pa ni mi nič jasno zakaj res, če bo komaj danesuser posted image user posted image user posted image

Petarda ko boste vi rabili bugija bo Petardito itak okrog punc skakal in se ne bo več mamice držal za krilo, ko je že zdaj tak osvajačuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
31.5.2007 9:01:39   
sharpy
Dobro jutro user posted image

To noč je Mark prvič spal pri noni in midva z user posted image  sva šla malo ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je pasalo user posted image user posted image user posted image   Spočila pa se nisem, ker sem itak mogla it po M in ga peljat v vrec.

Midva sva pa šla na večerjo, pa malo na sprehod po Bernardinu in še na pijačko, pol pa domov.

user posted image  gre naslednji teden v Nemčijo na "križarjenje" za 10 - 15 dni in mi je že zdaj ful hudo. Lih sva se z M navadila, da je doma user posted image . Ma bomo že..... bo pa bolj sladko, ko se vrne user posted image  user posted image user posted image

Grem zdaj počistit malo

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
31.5.2007 9:03:10   
ada2
aja, Adam mi je pa prej v vozeku zaspal, ko sva šla z veterinarske. zdaj sem ga pa kar pustila za hišo, pa vsake toliko skočim pogledat, da mi ga kdo ne ugrabi, pa posesala in posodo umila sem že vmes.

zdaj se pa letim zrihtat, ker sem še pred igro zmenjena za pijačouser posted image

imejte lep dan!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
31.5.2007 9:05:23   
sharpy
Ada,....sem brala ko si pravila, da boš štrihala ali štirhala ali karkoli že je bilo.......sem jaz stalno mislila, da boš štrikala (pletla) v miru user posted image user posted image user posted image   Pa mi je bilo ful čudno.....user posted image   in pol preberem, da si se igrala z barvami in sem vklopila, da si verjetno barvala kako sobo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz si pa te predstavljam kako sediš na tistem stolu, ki se gunca in očala na glavi in štrikaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
31.5.2007 9:06:40   
sharpy
Ada, uživaj! user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
31.5.2007 10:46:56   
sharpy
grem zdaj probat dat slike na shrani.si
če mi uspe, vam pol naložim nekaj slikic z našega mini dopusta user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.