|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.5.2007 19:15:56   
*bubi*
Ja povej, no user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
30.5.2007 19:24:00   
ada2
boste še pravočasno izvedele. saj še sama nič ne vemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
30.5.2007 19:24:46   
petarda
Hmmmmm?user posted image user posted image user posted image  A samo to so rekli? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ziher je kakšna dobra novicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bo šla še kera danes ob osmih spat? user posted image  Se mi zdi, da bom omagala...tole vstajanje ob petih mi prav nič ne odgovarjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
30.5.2007 19:27:46   
*bubi*
A bo šla še kera danes ob osmih spat?

Jaz ne. Tudi zdaj nisem omagala, je bubi prej.

Sama sva doma, atija bova videla šele jutri popoldan. Zato pa rabim vašo družbo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
30.5.2007 19:29:05   
amy26
tole vstajanje ob petih mi prav nič ne odgovarja

in ti bi imela še enega otroka, a si prepričanauser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
30.5.2007 19:31:45   
amy26
Aleks je šel prav kar spat in mami spet na rruser posted image  
danes sva bili z Elo na srečanju marčevk, bilo je prav fino, 5 punčk in dva fantka

bubi in paštetka, a je katera od vaju razmišljala o nakupu Buggy Board-a, mene ful mika pa nevem če se ga splača kupiti.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
30.5.2007 19:36:05   
*bubi*
bubi in paštetka, a je katera od vaju razmišljala o nakupu Buggy Board-a, mene ful mika pa nevem če se ga splača kupiti.

Še nismo nič razmišljali user posted image  Glede na to, da bo user posted image  šele konec oktobra, je vprašanje, koliko bomo takrat in čez zimo hodili ven na sprehode. Verjetno bo dovolj it na ploščad pred blok, če bo kaj snega. Ali pa pri babici na teraso. Na pomlad pa bo bubi že ful velik. Bomo videli, ko/če se bo pokazala potreba, bomo nabavili. Je pa pri našem PP taka stopnička spredaj in zadaj, tako da bi se eventualno dalo na njej stat.  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
30.5.2007 19:36:58   
*bubi*
Aja, poglej za rabljenega. Ravno danes je ena debata med Otroška oprema.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
30.5.2007 19:38:32   
ada2
Hmmmmm? A samo to so rekli?

ja!

sicer pa, kako pa veš kdo me je klical?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
30.5.2007 19:40:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Hmmmmm? A samo to so rekli?

ja!

sicer pa, kako pa veš kdo me je klical?

Saj ne vem....samo ugibam, da tisti, kjer si morala šprehatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
30.5.2007 19:42:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

tole vstajanje ob petih mi prav nič ne odgovarja

in ti bi imela še enega otroka, a si prepričanauser posted image  user posted image user posted image user posted image

Ostaja mi upanje, da bo drugi spal do desetihuser posted image user posted image user posted image , oči pa bo Lukita peljal v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ker novmebrček je fuuuul dolgo spal? Sergej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
30.5.2007 19:43:49   
amy26
Ravno danes je ena debata med Otroška oprema.

bubi, rabim link, a misliš pod oglasi

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
30.5.2007 19:46:33   
ada2
klicala me je ena gospa......

ampak zdaj pa res nič več ne povem.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
30.5.2007 19:47:49   
amy26
bubi, našla tako da ni trebauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
30.5.2007 19:53:01   
*bubi*
Ada, Ada, ti pa si skrivnostna ratala user posted image  Jaz mislim, da bo kmalu organizirala en piknik v Ormožu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
30.5.2007 20:40:00   
*bubi*
BB je konec, pridite zdaj vse nazaj!

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
30.5.2007 20:55:44   
Anonimen
amy, jaz sem ga ravno danes naročila buggy board mislim. sem zadnjič stestirala M in je ful užival, sploh ni hotel dol iti. Zakaj se ne bi splačalo?
Bubi, saj pa to lahko uporabljaš tudi na spomlad in celo drugo leto. Stane cca. 15 jurjev od PP. sem videla, da se na rolki vozijo tudi 3-4 let stari otroci. Kaj pa da bom še enaga imela user posted image

Sharpy, poslala sem ti slike. AMpak tvojih pa nisem dobilauser posted image

Ada sem ti poslala sporočilo po gmailu

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
30.5.2007 21:03:01   
*bubi*
Ja, saj sem že napisala.... ko/če se bo pokazala potreba, bomo pač šli v trgovino in ga kupili. V naprej pa ne. Kaj pa če pridemo do zaključka, da je treba tandem kupit? Upam, da ne user posted image  

Sem pa danes enega ful lušnega videla v novem katalogu od user posted image  (Vozički 2007).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
30.5.2007 21:09:02   
Anonimen
bubi, jaz sem včeraj letala po štacunah za vozički cel dan, tako, da vem vse prednosti in slabosti določenih vozičkov. user posted image  KAtrega si gledala? Jaz sem mu naročila rolko že zdaj zato, ker ne bomo kupovali novega vozička in ga bom počasi navajala, da ga bo moral posoditi sestrici, da ne bo ljubosumja, da je to njegov voziček.
Smo pa res cele dneve zunaj, tako, da bo rabil nekaj da se odpočije. Zdaj pa vidim, da mu je prav zabavno se zadaj vozit, ker ima tudi tale voziček nekaj mini takega zadaj, vendar ne more na tem normalno stat.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 30.5.2007 21:11:31 >

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
30.5.2007 21:15:04   
ada2
jaz sem tudi ta voziček v novem katalogu danes gledala in sem se na Paštetko spomnilauser posted image , ker so trije otroci naenkrat na njem in sem ji mislila predlagat, da lahko komot še takoj enega naročijo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
30.5.2007 21:19:09   
ada2
nič, jaz se poslavljam, sem ful utrujena, pa jutri imam dolg dan. najprej sem zmenjena za pijačo z gledališkim kolegom, potem imamo igro, potem grem k zobarju, potem pa delat.

uživajte!user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
30.5.2007 21:19:11   
*bubi*
Mi smo tudi cele dneve zunaj, ampak z varuško pešači, jaz pa ponavadi vzamem voziček, vendar tudi največ hodi zraven.

Gledala pa sem Jane Twin Two. Samo tak na hitrco, nisem se poglabljala. Imajo pa na slikici še desko zadaj, tako da mamica 3 otročke različne starosti pelje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
30.5.2007 21:19:51   
Anonimen
a tistega od JANE za 500 in nekaj ojrov? JA je zanimiv, samo škoda denarja.

potem bi že rajši za enako ceno tega:

user posted image

Menila sva se pa da bi tole tudi fajn bilo, ker je do 4. leta:

user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
30.5.2007 21:20:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz sem tudi ta voziček v novem katalogu danes gledala in sem se na Paštetko spomnilauser posted image , ker so trije otroci naenkrat na njem in sem ji mislila predlagat, da lahko komot še takoj enega naročijo.

Ja, to ja user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
30.5.2007 21:24:39   
*bubi*
O, to pa je zanimiva fora user posted image  

Tista stopnička pri PP.... Pramette ima mehko, ker se zloži na marelo, Venezia pa ima trdo in čisto konkretno stopničko spredaj in zadaj. Samo najbolj udobna vseeno ni.
Joj, pa veš, kje je še konec oktobra, jaz trenutno nimam časa o user posted image  razmišljat. Edino, ko po trgovinah hodim in mi kaj v košarico pade user posted image  Grozna sem. Jaz bi kar vse novo kupila.

Trenutno ugibam, če bom junij preživela user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.