sazi
|
Živjo punce, končno malo časa, da v miru napišem nekaj vrstic. Sem imela danes en izpit in sem do danes študirala kot obsedena - poleg vsega letanja okoli zdrvanikov zaradi mojih (hvalabogu izginjajočih) bul... Očitno je bil tempo prehud in sem včera zvečer dobila hudo lekcijo - se je moje telo malo uprlo (z vred). Mi je trebuh tako otrdeval - kako uro in tam na 8-12 min. Me je postalo tako strah, da sem se kar tresti začela. No, potem sem se nekako pomirila in mi ni bilo potrebno zganjati panike. Sem hotela že zbuditi, naj me odpelje v porodnišnico, če je kaka panika, pa se je le pomirilo. Res ne smem več tako pretiravat. Vsak teden bližje PDP je večji napor biti takole pod pritiskom, jaz se pa še kar ne umirim... No, vsaj psiha mi zdaj da mir, ko je izpit za mano, pa še dober občutek imam. Imam pa zato naslednje 3 dni zapolnjene s predavanji, ampak mislim, da mi samo sedenje in poslušanje ne bo škodilo No drugače bom šla pa domov počivat, če se ne bom najbolje počutila. Malo predaha, januarja pa nov izpit. Premikanje otročka večinoma občutim kot močen pritisk in izbočenje - prav hecno zgleda, kako trebuh spreminja obliko - no, vsake toliko časa pa tudi močno brcne, da kar poskočim. Danes sva bila na predavanju nega dojenčka - prav sproščujoče, saj je bila babica prav na speedu in polna energije... Presredek bom po mojem pustila pri miru - se kar bojim kakega infekta. Že tako imam vsake toliko časa izcedek, pa najbrž ni najbolje potem še kaj več dražit No, bom videla, če nam bodo v MŠ povedali kaj na to temo. No, ko sem že pri MŠ; kaj povejo pri poporodni dobi? Kaj takega, da je zelo priporočljivo, da tudi sliši, ali grem lahko sama? (na porodne dobe bo šel, tudi danes je bil z mano, kaj pa poporodna?) Pregledi: tudi jaz sem imela edini vaginalni pregled 1. pregled (enkrat junija) od takrat naprej pa ne več. SIcer vem, da naj ne bi bilo pregledov, ampak kako pa potem ve, če je res vse OK? Od kje naj ve, kakšno je stanje materničnega vratu (nikoli meril dolžine), če je izcedek prehud (vaginalete kar da, ne ba bi preveril, če so res potrebne...). Sarazan - super, da je bil pregled tako fajn - tako se ga naslednji teden še toliko bolj veselim. Jery, kako je bilo? Evii: želim ti, da se tvoje ledvice končno "poberejo" in nehajo povzročati probleme. Zdaj grem pa spat, da si dobro odpočijem, da ne bo še ene take noči, kot je bila včerajšnja. Lahko noč in pazite nase (bodite bolj pridne od mene)
|