ursa_p
|
Dobro jutro! Pri nas bo spalnica do konca tedna koncana ... super ... potem pa postaviva posteljico, previjalno in omare ... pa se cunje preperem in spravim! KOMAJ CAKAM!!! Do sedaj se vedno nisem bila prepricana, da bo to res to ... ko bo pa sobila pripravljena, pa cunje in vse ostalo, bo pa malo drugace. Sem pa ravnokar od zobarja ... niti me ni prevec mucil, tamal se pa tudi ni pritozeval za razliko od zadnjic. Sem bila pa tako zmedena, da sem, ko sem sla od doma, pogledala, ce imam s sabo zdravstveno kartico ... in se odpeljem. Pa pridem do zobarja, pa kartice nikjer ... cisto nikjer ... pa klicem dragega domov (na sreco ima se danes dopust) kaj se mi je zgodilo, da zjutraj sem jo imela v avtu, zdej je pa ni vec ... in da naj za vsak slucaj pogleda v materinsko knjizico ... in ... kartica je bila noter ... jao ... sem videla osebno izkaznico, pa sem mislila, da je zdravstvena kartica. No, mi jo je potem prinesel, ampak zmedena pa sem! Kar se dioptrije tice se dobro pozanimajte, da ne boste imele potem tezav. Jaz bi na vasem mestu poklicala se vasega okulista - upam, da imate dobrega. Kar nekaj se vas ze odpira ... a ve to kaj cutite, ali so to samo na pregledu ugotovili ... in ... to se mora pogledati vaginalno, ne? No, v petek imam pregled pri novi ginekologinji in upam, da me dobro pregleda in da mi bo naredila tudi 2. morfologijo! Komaj cakam, da spet vidiva najinega Gala! Sem pa danes na +8,5 ... sem za pol kg shujsala ... no, sicer ni dobro, da hujsam, ampak ni namerno ... jem, ko mi pase! Sej zdej bo cas sladkarij, bojo ze se sle kile gor! Upam, da ne prevec. Kar se pa presredka tice pa tudi jaz ne vem, ce ga bom masirala. Bomo se videli. Ursi ... mene je vaginalno pogledala samo prvic, ko smo ugotovili, da je v mojem trebuscku mala pikica, pa potem se enkrat na morfologijo, ker je bil ze takrat obrnjen z glavo navzdol in se na UZ ni dobro videlo, ce je vse tako kot je treba. Upam, da me bo pogledala sedaj ... Malamisha ... glede lezanja la levem boku sem prepricana ... ampak ce ti bolj pase na desnem, bo ze v redu ... vazno, da nam je udobno! Marty5 ... drzi se in veliko pocivaj ... jaz sploh ne vem kaj bi bilo, ce bi morala ze sedaj ostati doma ... v sluzbi znorijo, ker imam svoje delo in upam, da ga tudi zakljucim ... zato pa naj bi bila do konca januarja tukaj ... se dobro, da imam rok na sredi februarja ... kot da bi vedela kdaj moram zanosit ... hehe. Lepo se imejte vse, kljub dezevnim dnem. PS: Upam, da je ta pridnim kaj prinesel Miklavz! Lp, Ursa
|