|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
5.12.2005 13:38:11   
katjandraž
Živjo!

Karin, vse naboljše! user posted image user posted image

Kami, meni se pa zdi, da najina malčka že najmanj drugo leto hodita skupaj na telovadbo. user posted image  Midva predvidoma jutri prideva, kaj pa vi? Mogoče se pa vidimo. Drugače pa vse čestitke, kako lepo si sobico porisala. Jaz sem totalni antitalent za risanje, tako da bomo kvečjemu kaj nalepili, no, edino risbice za na steklo sem mu obljubila. Kakšne enostavne!user posted image

Tale deževna Ljubljana mi ni prav nič všeč. Prej je še grmelo in se bliskalo kot za stavo. Sem hotela iti dati kri za Coombsov test, pa sem se premislila. Pa jutri. V sredo, ko imam pregled, dobim namreč injekcijo, ker sem Rh-. Upam, da jutri ne nabašem še slabšega vremena, ker jutri pa nimam izbire ali grem ali ne.

Naša sobotna zabava je super uspela, v našem malem stanovanjčku nas je bilo 8 odraslih in 2 otroka. Moški so pekli ribe (pridno zunaj na balkonuuser posted image ), notri so se kuhale školjke in priloge ter pekla zame pica. Vsi so bili zelooo pridni kuharji, jaz sem bolj pospravljala. Pri kuhanju kave mi je pa mal kondicije zmanjkalo, mi je ratalo slabo in temnit se mi je začelo, tako da sem se morala za 5 minut usest, potem je bilo pa spet ok. Pa da ne pozabim, tudi smrekico imamo že od petka. Mali je užival, ko jo je lahko pomagal postavljati in predvsem krasiti.

Lepo popoldne vsem!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.12.2005 13:41:53   
BaGSi
Hvala za nasvete glede slabokrvnosti: tablete sem že v 1. nosečnosti jemala skupaj z C vitaminom; samo da mi je sedaj hemoglobin padel na 86 ... tako da upam, da se bo hitro zboljšal... in da me tablete ne bodo preveč zapirale - ker imam kar slabe izkušnje s tem...
Meni testirajo kri vsakič drugič (na dva meseca...)

LP! 

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.12.2005 14:26:28   
karin412
Bagsi, pri nas v Kranju ti jemljejo kri vsak mesec, zdaj pa mi na 14 dni.

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.12.2005 14:45:56   
sarazan
Hej user posted image ! Odpiram novo debato.

A si že kaj masirate presredek? A si ga sploh boste? S čim masirate?
Mislite, da kaj pomaga masaža, da presredek ni rezan?

Kaj pa čaj iz listov malinovega grma? Ga boste pile? Koliko prej? A mislite, da res olajša porod?

Jaz sem mislila začet z masažo in čajem po Novem letu. Saj, če pomaga ali ne, bom vsaj nekaj počela zase.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.12.2005 15:11:32   
BaGSi
Masiranje presredka - po moje ne pomaga, vendar poskusiti ni greh (jaz prvič nisem, rodial sem brez rezanja; pa še zaradi nagnjenosti k infekcijam se izogibam takšnim stvarem...)

Malinovi listi - po moje bi znalo funkcionirat, bom tudi jaz poskusila mesec dni pred rokom (ampak zelooo postopoma; 1 skodelico na teden, potem pa vedno pogosteje)

LP!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.12.2005 15:25:09   
čuko
Pozdravljene user posted image !

Karin: vse najboljše user posted image user posted image !

Evii: za slabokrvnst je najboljša pesa, špinača, suhe slive, pa tablete z dosti c vitamina. Tudi jaz sem bila slabokrvna, pa sem si s tem popravila.
Glede urina, pa ti priporočam, da si v lekarni kupiš koprivov čaj, pa ga spiješ liter na dan! Zelo pomaga proti čiščenju telesa. Samo ne pij ga dalje kot 14 dni.

Masiranje presredka: mislim, da je to dobro, samo se ne sme začeti pred 34 tednom. Glede pitja čaja malin, pa ne pred 36 tednom.

Toksoplazmoza: hvala za napotke, bom g. drugič rekla, da hočem, da me testirajo! Sicer res nimam muce, ampak kljub temu se lahko dobi, al ne?

Otrdevanje trebuha: tudi meni se to dogaja, pa še krče imam zadnje tri dni zraven, tak da se res grozno počutim. se mi zdi, da sem zadnje dni pa res že čisto iz sebe. Upam, da se bo to hitro nehalo. s spanjem pa nič boljše. Res že čakam ta februar, da vzamem svojega sončka v roke!
Temu otrdevanju in krčom pravijo Braxton Hicksovi popadki, ali tak imenovani lažni popadki, ker se telo pripravljana porod.

Lepo bodite nosečke in pozabite na težave, ker ko bomo dobile naše sončke, bomo takoj na vse pozabile!user posted image

papauser posted image

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.12.2005 15:27:20   
tinkatonka
user posted image user posted image Karin412...VSE NAJBOLJŠE!!!!  user posted image user posted image

Evii.....ti pa liter pijače v roke, pa se nalivaj in nalivaj, da boš še od vode pijanauser posted image . Pazi nase in na svoja ledvička. Se mi zdi da sem tud jaz zdaj zadnje čase pozabla mal spet pit, no danes sem pa tako žejna, da bi še kislo vodo pila ;)

Malinov čaj....jaz ga bom pila tudi v zadnjem mesecu nosečnosti, torej bom začela nekje v drugi polovici januarja, prav tako postopoma. Sem pa danes na 1.predavanju v MŠ vidla na slikci kaj točno je presredek, kaj režejo in kako to masirat, pa če po pravici povem mi je blo vse mal čudno. Baje pomaga, mislim pa da jaz te masaže ne bom prakticirala.

Materinska šola..no jaz sem nazaj iz 1.predavanja. Sem bla tko vesela ker je blo konc, ker sem mislila da bom ravno pod stol zlezla. Ful slab zrak kljub priprtemu oknu, žejna (sem spila celo flaško, pa še ni blo dost), pa še zaspana in utrujena od nesprepane noči. No glede vsebine. Sem pa zvedla marsikaj novega. Pozanimat se moram pri svoji G: še glede moje dioptriije, ker je baje pripročljivo da ob visoki dioptriji vzameš epiduralno oz. po posvetu naredijo CR. Zdej pa ne vem koliko je to visoka dioptrija. Jaz jo mam mal več kot 4, pa še cilinder. No pa diapozitive poroda smo gledali. Moram rečt, da sem mal razočarana and slikcami, ker so tako zelo zelo stare. Ko so pokazal sliko ljubljanske porodnišnice je pred njo parkirano ene 15 stoenk, jugoti,....., torej je slika iz časov, ko je bil najpopularnejši avto.  No pa same slicke poroda moram priznat da tud niso bile preveč lepe, ampak sej vem da tko in tko ne bom vidla kaj se bo spodaj dogajalo, partner pa tudi ne. Vglavnem me je kr mal strah prooda ratalo. Pa sploh ne vem zakaj.

Punce jaz še komaj gledam tako sem zaspana, grem počivat mal pred TV, upam da se do večera, ko pride dragi iz službe že skupi sestavim.

Pobožajte svoje trebuščke.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.12.2005 15:33:26   
čuko
Tinkatonka: glede dioptrije mislim,da je epiduralna dobra, carskega reza pa ti ne naredijo kar tako. Jaz imam ful probleme z očmi. Dioptrija -7,5, poškodovano ozadje in mi je moja okolistka rekla, da lahkonormalno rodim.
bom pa verjetno šla z EA, če bo anestezist dosegljiv seveda.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.12.2005 15:40:35   
ninaki
Pozdravljene,

tudi mi smo vceraj praznovali rd (ne mojega).... Vam sploh ne rabim praviti kako sem se nabasala... Pa 2 kosa torte za povrh, pol pa se doma, mi je nekaj manjkalo, najprej slano, potem pa sladko.... Do zadnjega pregleda sem se malo nazaj drzala (beri ne nazirala) in sem bila zadnjic vsa ponosna ("samo" +2 kg). Zdaj me je pa spet napadla pozresnost in se nic nazaj ne drzim. Mah, kaj me briga. Jih bo pa malo vec imela na koncu. Glavno, da sem zadovoljna user posted image  Se mi pa zdi, da se iz dneva v dan sirim in razlezujem...
Naslednji we spet praznovanje, pol bodo pa itak ze prazniki, bom pa spet samo v lonce in omare gledala user posted image

Kami, super za fajne novice za dojencka. Cetudi nas bos prehitela, te bomo vedno vesele!!!! Meni so imena tvojih fantov zelo vsec. Imava podoben okus user posted image  Samo moj dragi ima malo drugacnega, tako da pol oba malo popustiva, da se uskladiva.

Sazi, fajn, da bule izginevajo. Meni se vcasih na stiku cela in las naredijo taki ogromni bulasti mozolji, ki sploh ne izginejo, bolijo pa kot hudic. Prej pa nic takega nisem imela. Najbrz so hormoni cisto popizdili, pa se zlehtnoba mi ven leze user posted image  pa rozicke dobivam.
Uzivaj v materinski. Se strinjam s Sarazan, da je fajn, da tudi moski cim veckrat slisijo kaj in kako bo potem, da bodo znali prepoznati vse spremembe, pa da bodo cim vec pomagali in nas razvajali.

Karin412, vse najlepse ti zelim!!!!!

Tina76, probaj cim vec pocivati. Tudi jaz tega sploh ne morem, oz. ne vem kaj je to pocitek, pa sem se zadnjic fejst ustrasila, ko me je trebuh zacel boleti. Sem si potem vse blizu postelje prinesla in kar na postelji vse pocela (jedla, delala, brala, ...)

Vse slabokrvne, drzite se in cim vec absorbiranega zeleza vam zelim!

Masaza presredka, tudi jaz ne vem, ali jo bom prakticirala ali ne, ravno zaradi raznoraznih vnetij. Jaz vse zivo staknem ze ce samo pomislim na vnetje.... Sem pa Pusenjaka brala, je napisal, da ni dokazano, da bi pomagalo. Po moje skoditi ne more, je pa res, da je odvisno od obcutljivosti zenske na vnetja. Babica v MS je rekla, da bi se z masazo zacelo 35t.

Caj iz malinovih listov, tudi za to sem slisala, da ni nobenih zagotovil. Pa tudi tukaj mislim, da skoditi ne more (tudi jaz ga bom zacela postopoma uvajati po novem letu). Sem pa zasledila, da ga zenske zacnejo uporabljati tam nekje po 32t.

Ta teden bo moj projekt risanje previjalne user posted image

Lepo se imejte,

Nina

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.12.2005 16:15:56   
taja27
Pozdravljene user posted image ,

tudi z moje strani. Vidim, da imate vse kar nekaj težav. Mi pa dobro spimo, kri je dobra, voda tudi ... Buši mi pa otrdi parkrat na dan, ni boleče je pa malce neprijetno. To naj bi bilo normalno. Danes imam občutek, da mi je koža čist premajhna. Me vleče na vse strani. Zgleda da naša beba pošteno raste.

Jaz pa planiram biti v službi kar tja do konca Januarja, če bo pa drugače, pa tud prav. Upam, da se bom počutila dobro in ne bo nobenih problemov. Planirava pa po novem letu za en teden v kakšne toplice, verjetno Zreče, da se bova malo razvajala, pa še možek bo šel lahko smučat na Roglo, če bo lepo vreme. Midva drugače vedno smučava takoj po novem letu - tokrat pravo smučanje odpade. Nikoli ne bi tvegala in šla na pot tik pred zdajci.

Karin vse najboljše!!!!!!!

Eviii, Bagsi upam, da premagate te bakterije, pa da bo kri boljša...

Pozdravček,

Taja + user posted image

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.12.2005 18:10:30   
ursa_p
Cuko ... toksoplazmozo lahko dobis od surovega (svinjskega) mesa, od zemlje ali pa od mack ... lahko pa da se kaj - nisem prepricana!

Tinkatonka ...glede dioptrije ... ni pomembno samo to, koliko imas dioptrijo ampak tudi katero imas (+ ali -). Jaz imam +4, pa se cilinder. V nosecnosti se tistim, ki imamo + dioptrija lahko samo poboljsa, poslabsa pa ne! Nasprotno je pri tistih, ki imajo - ! Tako da, ce imas + ne skrbi, drugace pa priporocajo carski rez (da bi zato priporocali epiduralno se nisem slisala), da se ne napenjas prevec!

Kami ... slikice v sobi so super!

Lp, Ursa

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.12.2005 19:46:55   
marty5
Punce,

jaz pa sem ravno s pregleda....rezultat? Bolniška do konca, ker se malo odpiram....Sem prav ostala, ker tega nisem pričakovala.

Sicer sem 10× vprašala G kaj to pomeni ipd. in me je tolažil v smislu, da si bo zdaj potrebno čas zase vzet, malo več počivat in pazit nase. Jaz se tolažim z mislijo, da če bi bilo res kaj hudega, bi mi predpisal strogo mirovanje, ali ne?

Malo prihaja vse skuzpaj za mano, ker nisem bila pripravljena na to. Saj veste - on meni reče: začeli smo se odpirat oz. mat. vrat je krajši", jaz pa slišim - rodili boste prej....Dobro, malo pretiravam.

Upam samo, da vedo kaj delajo, da res ni nič hudega in bo moj mali user posted image  počakal na februar. Zdaj me en user posted image  briga za službo in vse skupaj - jutri jih bo sicer kap, ker še nisem predala vsega, za kar pa je kriv šef, saj mi je non stop govoril - saj je še čas.

Drugače pa - izvidi so vsi ok, malo sem slabokrvna in dobila sem lekov sirup, ker me tablete zapirajo. UZ kontrolo rasti imam 21.12. - darilo za božička.....

Nič grem jaz zdaj malo vse skupaj preležat, ker sem še malo out od vsega. Jutri pa.....jej, vsi plani so šli po gobe - res je: 1. pravilo - nikoli nič ne planiraj....

Pozdravček vsem!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.12.2005 22:44:23   
čuko
Marty5: lepo počivaj, pa na vse drugo pozabi! Imaš prav ko .... službo, zdaj si prvo ti pa tvoj user posted image !

Bomo držale pesti, da bo tvoj user posted image  počakal do februarja!

Lepo boditeuser posted image !

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.12.2005 6:59:42   
tinkatonka
Marty5....pridno počivaj. Je že res, da smo že krepko v zadnji tretjini nosečnosti, pa vseeno naj naši otročički ostanejo v trebuščku vsaj do začetka februarja a ne.

Dioptrija....hvala za vse nasvete. Jaz imam -4,25 na enem očesu in -4 na drugem. Vseeno sem se odločila da G. na naslednjem pregledu vprašam, kaj me pa stane če stegnem jezik, prav nič. Ampak me bo pa vsaj pomirila, če ne bo treba nič ukrepati.

Spanje....Končno naspana noč. user posted image user posted image  Je včeri med. sestra v MŠ rekla, da nas najbrž kaj duši zdaj, ko je naš trebuh v bistvu v najvišji poziciji, oz. nam kdaj ne da dihat. No točno to se meni dogaja in je rekla da naj si dvignemo vzglavnik. Jaz sem navajena zaradi poškodbe hrbtenice spat samo na ortopedski blazini, tko da nisem niti pomislila pred tem, da bi mi to lahko kaj pomagalo. No in danes sem spala z dvema blazinama in moram prov pomislit a sem šla ponoči na wc, ker sem spala kot angelček. Upam da bodo zdaj vse noči take ("you wish"), vendar to so najbrž "sanje nore kobile" kot pravijo.

Izcedek... pred 8 dnevi sem bila pri G. na brisu in včeraj kličem za rezulate, Odgovor je bil: "kultura vredu, imate pa mešane bakterije" user posted image user posted image  No povedala sem da kljub Dakaterinu, Canastenu, se mi izcedek ponavadi ponovi v roku 2 dni, tko da grem jutri po MŠ spet na pregled, da se G. odloči kakšno terapijo mi bo pa zdej dala. Sovražim ta user posted image  izcedek .

Se javim kaj popoldne ko pridem iz MŠ. Danes je rekla da bomo "rodili" (beri: predihavali popadke)user posted image

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.12.2005 7:01:59 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 314
6.12.2005 8:48:36   
malamisha
Drage februarke! Menim, da bomo morale skleniti dogovor! Bi bilo zelo lepo da vse skupaj dočakamo februar. Saj se nam nikamor ne mudiuser posted image

Punce počivat!

A ste prepričane glede ležanja na levem boku? Že od vsega začetka mi bolj ustreza desna stran, včeraj pa sem prakticirala še levo. Katastrofa! Bolečine...
Ampak... Naš-a user posted image  je bila pa zelo živahna do 1. ure zjutraj. Zdaj še spiuser posted image

Danes začnem z MŠ in da vidimo, kakšno znanost bodo delili...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

Neposredna povezava do sporočila: 315
6.12.2005 8:53:57   
BaGSi
Tinkatonka - moja svakinja ima dioptrijo -6 in je mogla med nosečnostjo k okulistu, ki ji je rekel, da ni ovir za normalen porod. Med porodom - zadnji popadki pred iztiskom pa ji je mož zatiskal oči (oz. držal oči zaprte) zaradi pritiska. In je bilo vse OK.
Včeraj so nam na materinski šoli rekli, da imajo težave tiste z dioptrijo več kot 8.

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 316
6.12.2005 9:36:49   
ursi
Lep pozdrav, punce!

Kar se masaže presredka tiče, pomoje jaz tega ne bom prakticirala. Že tko se težko sklonm tam dol, pa če bi blo zagotovilo, da zihr pomaga, pol ja, drgač pa ne vem no.

Mene pa nekaj zanima. Ali vas vaši G še ginekološko pregledujejo? Moj to še počne in moram rečt, da je postalo prav boleče.

Drugače imam pa jaz ponoči probleme z otekanjem rok. A je to kaj narobe? Včasih komaj stisnem pest.

Kar se pa ostale nosečnosti tiče pa razen problemov z zgago nimam. Pa seveda premalo hemoglobina. Bom še malo suhe slive prakticirala.

Lepo se imejte in se tipkamo. Čauči.

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 317
6.12.2005 10:37:18   
marty5
Dobro jutro,

punce hvala - sem danes že boljše. Včeraj me je vse skupaj presenetilo. Sem bila danes še pri splošni - sem nesla predlog za bolniško od G in smo skombinirale datume z mojim dopustom. V službi pa......malo šok, ker nisem še vsega predala in me zdaj praktično več ne bo. Se bodo že sprijaznili in znašli.

Ja, strinjam se, da bi mogle vse dočakat februar - jaz imam PDP še konec februarja, tako da sploh mora mali user posted image  počakat - mu non stop govorim, da naj se mu nič ne mudi user posted image .

Pije katera lekov sirup (za železo)? Zanima me, če imate po njem težave z zaprtjostjo. V lekarni mi je rekla, da se rado zgodi, G pa mi je rekel, da veliko žensk pravi, da jih celo odpira.....upam, da me bo res odprl, ker še tako spijem na litre donata in pomaga kar pomaga.

Februarčice uživajte in se seveda beremo user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 318
6.12.2005 11:03:02   
ursa_p
Dobro jutro!

Pri nas bo spalnica do konca tedna koncana ... super ... potem pa postaviva posteljico, previjalno in omare ... pa se cunje preperem in spravim! user posted image  KOMAJ CAKAM!!! user posted image
Do sedaj se vedno nisem bila prepricana, da bo to res to ... ko bo pa sobila pripravljena, pa cunje in vse ostalo, bo pa malo drugace.

Sem pa ravnokar od zobarja ... niti me ni prevec mucil, tamal se pa tudi ni pritozeval za razliko od zadnjic. Sem bila pa tako zmedena, da sem, ko sem sla od doma, pogledala, ce imam s sabo zdravstveno kartico ... in se odpeljem. Pa pridem do zobarja, pa kartice nikjer ... cisto nikjer ... pa klicem dragega domov (na sreco ima se danes dopust) kaj se mi je zgodilo, da zjutraj sem jo imela v avtu, zdej je pa ni vec ... in da naj za vsak slucaj pogleda v materinsko knjizico ... in ... kartica je bila noter ... jao ... sem videla osebno izkaznico, pa sem mislila, da je zdravstvena kartica. No, mi jo je potem prinesel, ampak zmedena pa sem! user posted image

Kar se dioptrije tice se dobro pozanimajte, da ne boste imele potem tezav. Jaz bi na vasem mestu poklicala se vasega okulista - upam, da imate dobrega.

Kar nekaj se vas ze odpira ... a ve to kaj cutite, ali so to samo na pregledu ugotovili ... in ... to se mora pogledati vaginalno, ne? No, v petek imam pregled pri novi ginekologinji in upam, da me dobro pregleda in da mi bo naredila tudi 2. morfologijo! user posted image  Komaj cakam, da spet vidiva najinega Gala!
Sem pa danes na +8,5 ... sem za pol kg shujsala ... no, sicer ni dobro, da hujsam, ampak ni namerno ... jem, ko mi pase! Sej zdej bo cas sladkarij, bojo ze se sle kile gor! user posted image  Upam, da ne prevec. user posted image

Kar se pa presredka tice pa tudi jaz ne vem, ce ga bom masirala. Bomo se videli.

Ursi ... mene je vaginalno pogledala samo prvic, ko smo ugotovili, da je v mojem trebuscku mala pikica, pa potem se enkrat na morfologijo, ker je bil ze takrat obrnjen z glavo navzdol in se na UZ ni dobro videlo, ce je vse tako kot je treba. Upam, da me bo pogledala sedaj ...

Malamisha ... glede lezanja la levem boku sem prepricana ... ampak ce ti bolj pase na desnem, bo ze v redu ... vazno, da nam je udobno!

Marty5 ... drzi se in veliko pocivaj ... jaz sploh ne vem kaj bi bilo, ce bi morala ze sedaj ostati doma ... v sluzbi znorijo, ker imam svoje delo in upam, da ga tudi zakljucim ... zato pa naj bi bila do konca januarja tukaj ... se dobro, da imam rok na sredi februarja ... kot da bi vedela kdaj moram zanosit ... hehe.

Lepo se imejte vse, kljub dezevnim dnem.

PS: Upam, da je ta pridnim kaj prinesel Miklavz! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 319
6.12.2005 11:49:21   
marty5
Malamisha,

mene pa je še na vsakem pregledu tudi vaginalno pregledal. Sestra mi je včeraj rekla, da so pregledi do 30. tedna. Verjetno ima vsak G svojo prakso in navade.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 320
6.12.2005 12:16:23   
karin412
Jaz se javljam, sem naredila izpit oz. zagovor seminarja! Ampak se mi res zdi, da sem tudi jaz ratala pozabljiva oz. da nisem skoncentrirana. Le na otročka mislim, kadar zabrca, takrat ne morem na kaj drugega mislit. Še dva izpita, pa bo konec.

To noč sem malo boljše spala, čeprav sem šla 2x na wc.

Kaj katera hodi na predavanja, ki jih organizira združenje Naravni začetki (v Lj.)?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 321
6.12.2005 12:41:36   
jasnica
Ojla,
vsake toliko časa se javim in pregledam kako je kaj z vami. Jaz imam v petek pregled v porodnišnici in sem že par dni živčna,ker se bojim da bom mogla ostati tam-do roka pa imam še 11 tednov!Otroček baje premalo raste,vzrok pa je da desni pretok ni dovolj razširjen.Zdej moram samo na levem boku ležat in full počivat,kar pa je pri meni problem ker sem hiperaktivna in po besedah okolice deloholik.Drugače pa mi paše ker sem na bolniški in se posvečam sebi in moji mali punčki,ki je vsak dan bolj aktivna,tako da me že full rebra bolijo od brcik. Močno si želim da se bo rast normalizirala.
Pozdravček vsem, želim vam čim manj težav!
Jasna

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 322
6.12.2005 12:48:20   
taja27
Pozdravljene user posted image ,

tudi mene je G do sedaj na vsakem pregledu pregledal tudi vaginalno. In do sedaj je bilo vse OK. Naslednji pregled imam 21.12.05 in komaj čakam, da vidim našo pikico, da je vse tko kot mora bit. Mene je kar naprej strah, da bi mi odtekala plodovnica (da imam premalo plodovnice) in da bi se odpirala. Tudi mene zanima ali ste tiste, ki se odpirate to kaj čutile in kako?

Kar se pa Miklavža tiče, je blo pa pri nas takole: možu sem kupila knjigo Kamasutra, dojenčku pa CD z uspavankami. Glede knjige sem bila kar malo skeptična, pa niti ne vem zakaj. No in ko pride včeraj zvečer domov in zagleda knjigo se je začel fullll režat. Me je skor kap. Sem ga vprašala, če je kej narobe. On se samo obrne in gre v spalnico. Ven pride z darilno vrečko in se še vedno reži. Pogledam in veste kaj?! Njegov Miklavž mi je prinesel knjigo Kamasutra. Zdej pa naj kdo reče, da nisva usklajena?! No eno bova oddala prijateljem za božič... Sva se pa smejala še cel večer.

Pobožajte bušije in počivajte.

Taja +user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 323
6.12.2005 12:54:44   
Ezi
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kamasutra ... verjetno jo bosta u nulo naštudirala ...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 324
6.12.2005 13:07:16   
ursa_p
Taja27!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ta je pa dobra!

Veliko uzitkov! user posted image user posted image user posted image

PS: Pri nas ta velika darila nosita ali Bozicek ali Dedek mraz! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?