|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
9.12.2005 7:46:31   
ursa_p
Dobro jutro!

Se se javljam preden grem na pregled. Vceraj sem sla dat vodo in kri, danes pa na pregled. Komaj ze cakam! user posted image  Iz sluzbe grem pa ze ob okoli 12-ih ... upam, da bo hitro minilo ... odvisno koliko bo kaj za brati! user posted image

Tudi mene zanima kako se steje gibe .... ena je pisala, da mora biti med enim in drugim gibom 5 minut .... je to res tako? Ker meni celo dopoldne "divja" po trebuhu ... ce je pa 5 minut vmes "frej" pa niti ne opazim ...

Sazi ... jaz sem napisala, da bom kupila prenosno posteljico - ce je bilo tisto namenjeno meni. Zelela sem kupit tisto, ki stane v Baby Centru cca 25.000 SIT, ampak je ta, ki je bila vceraj v akciji veliko boljsa (ima vec dodatkov), pa se veliko cenejsa je, tako da smo jo kar narocili. Tiste se cenejse mi pa niti niso ne vem kako vsec. Imajo pa samo 3 razlicne modele (pa dve barvi za vsak model).

Ninaki ... si kar prav napisala glede "odnosov" med partnerjema ... tudi pri meni (nama) se tako nekako dogaja. Me prav zanima kako bo potem, ko se se hormoni malo umirijo ... pa ko bo nov clan z nama.
Kar se pa sanj tice .... jih imam tudi jaz, ampak vse pozabim, drugace pa niso nic posebnega ... samo vem, da sem tamalega sanjala.

Kami ... upam, da si se med nami in da so se popadki umirili. Sploh si ne predstavljam, da bi bila na tvojem mestu ... pristimano nimam se nic (oziroma mi vec kot pol stvari sploh manjka)!!!

Tinkatonka ... kje pa zidata hisko? Na nasem koncu?

Glede na rok imam pa jaz en dan manj kot Tinkatonka do konca .... tudi jaz bom vsa nestrpna ce bo slucajno zamujal!

Sicer pa ... veste, da pravijo, da je bolje, da ce se otrocek rodi prej, da je to v sedmem, kot pa v osmem mesecu. To mi je stara mama povedala ... mislim, pa da smo nekaj o tem povedale tudi ze tukaj.

Lp, Ursa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
9.12.2005 8:16:44   
sarazan
Hej user posted image !

Jaz sem spet dobre volje user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image
Ninaki, točno tako, kot si napisala. Ko hormoni norijo, ne razmišljaš realno in vse je tako napihnjeno, da se sam sebi ful smiliš, čez dan ali dva se pa še sam sebi smejiš.

Kami... takoj se oglasi. Upam, da so krči oz. popadki minili in je šlo za lažni alarm.

Ursa_p, meni se zdi, da se število gibov šteje na način, da je med posamezno aktivnostjo določen čas počitka. Z drugimi besedami, slediti moraš budno in spalno fazo user posted image . Če ti eno uro skupaj brca, se šteje to za "en" gib.

Marty5, meni se zdi tvoj trebušček tako majhen. Sploh ne vem, če bi še objavljala svojega user posted image . Sem kot slon user posted image .

A je katera dobila že kaj strij? Jaz jim še uspešno bežim. Mažem se z mandljevim oljem, vsak večer po tuširanju. Najbolj se bojim, da jih fašem po porodu. Ker jih ene par imam od prej, vem, da sem nagnjena k strijam.

Sazi, malo izpreži, saj boš pregorela user posted image . Upam, da te doma user posted image  špara,... vsaj gospodinjska opravila naj bodo bolj njegova skrb.
Jaz sem čist fuč, ko pridem popoldne iz službe. Najprej se malo uležem in počivam. Ampak, saj sem samo naslednji teden še v službi, potem pa začnem lenariti - vsaj zjutraj user posted image .

Malamisha, midva greva tudi okoli Božiča še pofirbcat v Avstrijo. Poročaj, če se kaj splača nabaviti.
Meni G ni rekla naj štejem gibe. Pa sem samo 3 dni za teboj. A se ti zdi, da je tvoj otrok bolj miren?

Čuko, hvala za povabilo, ampak si malo predaleč. Mogoče se kdaj kasneje oglasim še s kakšno februarčico iz mojega konca in se dobimo z vozički na kavici user posted image .

Lp, sarazan.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 377
9.12.2005 8:16:58   
marty5
Dobro jutro,

Kami - držim pesti, da bo vse ok in user posted image  dela le generalko za februar....

Včeraj sem si tudi jaz pogledala link na strani od BC - počasi moram začet nabavljat stvari s seznama.....na momente me panika zgrabi, ker še nič nimam pripravljeno oz. zelo malo.
Podobno kot ninaki sem tudi jaz to ali prejšnjo noč sanjala, da sem morala v porodnišnico in nisem imela pripravljene torbe....Sej vem, da imam rok čez šele 2,5 meseca, ampak me je tako noro strah, da bo kaj prej. Zdaj se mi za vsak manjši krč ali špikanje zdi, da se nekaj dogaja - prej nisem šla niti za tem. Ful me je strah pregleda 21.12.......Po moje itak delam paniko po nepotrebnem, ker če ne bi mi dali stroga navodila, kaj in kako.
A vas tudi kaj pa kdaj močno špikne v nožnici? Pa to ni brcika - tisto se čuti drugače.

Ursa_p, jaz sem tudi nekje slišala, da je bolje, da se otrok rodi v 7. kot v 8. mesecu (nekaj v zvezi s pljuči), ampak sem zadnjič brala Pušenjakov forum in je rekel, da je to bedarija - da dlje kot je otrok v maternici, bolje je (če seveda ni v nevarnosti). Najbrž spet kaka stara "modrost". Jaz pa bom jutri dopolnila 29 tednov. Po moje bom malo zadihala šele, ko bomo stari tam nekje 33 ali 34 tednov.

Oblika trebuha - jaz sem že večkrat poskusila ugotovit, če je moj trebuh kot žoga ali kot solzica.....pa se mi vse bolj zdi kot en krompir user posted image . Take čudne oblike je......pa tista linea negra je tudi ful čudna (na sliki se ne vidi dobro oz. moraš res dobro pogledati) - je zelo rahla in predvsem postrani. Gre pa vse do prsnega koša.

No tako - nov dan je pred nami. Preživite ga kar se da lepo. Jaz razmišljam neki, da bi do frizerja skočila....malo za dušo user posted image

LPuser posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 378
9.12.2005 8:20:59   
malamisha
Dobro jutro!

Kar se tiče predčasnega rojstva...
Tudi mi smo že slišali za to zgodbico. Zadnjič sem v forumu dr. Pušenjaka brala, da so to babje čenče. Za vsakim tednom, dnevom... katerega naši user posted image preživijo v maternici, naj bi imeli večje možnosti.

Ninaki - tvoje besede o odnosih so prišle kot naročene. Naši user posted image  res razmišljajo drugače kot me.

Imam priznanje! Res da vas ne poznam, ampak če vas nebi bilo, bi se mi včasih od podivjanih hormonov zmešalo. Tako pa vidim, da nisem sama in da včasih, ko sem tik pred zdajci, da se mi "zmeša" od takšnih in drugačnih skrbi, lahko potožim na forumu in je takoj boljše.
Tako punce! Hvala, ker ste takšne kot steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.12.2005 8:22:21   
marty5
Sarazan, ja vsi so mi pravili, da kje skrivam tega otroka user posted image . Je pa tudi res, da je bila v zadnjih 3eh tednih eksplozija in sama sebi se zdim drugače ogromna. Računat pa moraš tudi na to, da sem za vsemi vami (konec februarja) in sem na sliki dopolnila šele 28. teden. Do 20. tedna, pa se mi sploh nič ni poznalo....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 380
9.12.2005 8:31:05   
Eviii
dobro jutro, februarčice...
evo nas spet tle. me ni gor en dan in napolnite skori dve strani. sm rabla pol ure, da sm sploh vse prebrala... pa mi je tko fajn, ko vas berem!!!
torej, da napišem, kaj spet špičim... v sredo sm bla v ljubljani. pol sm bla malo utrujena, pa še za službo sm mogla neki nardit. pa obiske sm mela, tko da se nism nič oglasla. proti vičiru pa panika. spet te moje ledvice. okoli enajstih sm vzela en spasmex in upala na bolše. pa nič!!! nism spala celo noč. sm se stalno premetavala od bolečin, pila in hodla na wc. ob šestih mi je blo pa dovolj. sm zbudla možeka in sm mu rekla, nej me pelje na urgenco. in smo šli. sm s sabo nesla še izvide iz bolnice od zadnič. ko je dohtr vidu te izvide, mi je samo reku, da mi bo dal napotnico za porodnišnico oziroma ginekologijo. pol se pa spomni, da mi bo dal še prej dve injekciji, vsako v eno rito. v levo sm dobila ketonal, v desno pa spasmex. rezultat: nism več vedla, al me boli leva rita al desna al ledvica al pa brcike od user posted image , ki je valda postal-a čisto nemiren-a user posted image  pol pa nazaj domov, v postlo. po ene par urcah spanja sm šla še do osebne zdravnice in v laboratorij. in pol spet po izvide. zdravnica je ugotovila, da sm imela napad (sveža kri v vodi), pa mi je rekla, nej počivam doma, ampak ob bolečinah nej se takoj odpravim spet v bolnico. in včiri sm lepo povedala v službi, da sm do dopusta na bolniški. sicer je bla panika, ampak so me razumeli. bomo pač po telefonu komunicirali, če bo treba. in včiri sm pol cel dan preležala. noč je bla precej bolša, čeprou je ledvica še kr razdražena in me še malo boli, če ne ležim v pravi poziciji. zdej sm ok, ampak bom počasi šla spet nazaj v postlo, se stisnit k možeku user posted image
drugače sm jst nazadnje vidla gildo v pondeljek na ogledu porodnišnice. je ok, samo pravi, da ima malo krize v službi in da je full utrujena. nas pa bere, samo nima cajta nam pisat...
naju so tudi iz avstrije klicali, da nej pridemo po sobo, ker je končno pršla. bosta šla moj možek in moj ata enkrat te dni gor in jo prpeljala domov...
kar se pa sexa pr nas tiče, je stvar tko. moj možek se že od vsega začetka boji, da bi user posted image  kej naredu in je zelo previden. odkar imam pa probleme z ledvicami, je pa še tolko bolj v skrbeh, ker se boji, da bi me poškodoval in da bi zaradi njega dobila spet kake napade (prevelik napor zame). se pa pridno cartava in pogovarjava z user posted image ...
kami, upam, da si še v enem kosu in da so tvoji popadki prenehali oziroma, da ti jih v bolnici ustavljajo... reči user posted image , nej še malo počaka za prit na obisk...
se beremo kej kasneje user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.12.2005 11:24:16   
bobika
Kami!Kako?
Glede štetja brcik sem pisala že nekaj časa nazaj. Da se menda štejejo po premoru 20 minut. Sem pa v sredo vprašala ginekologinjo, če je treba šteti, pa je rekla, da se to šteje zadnji mesec.
user posted image  je tako aktiven, da se ga včasih prav vstrašim. Npr, včeraj zvečer me je naenkrat tako brcnil. Koža se mi je čisto napela. Vstrašla sem se ga ko user posted image . Pol pa mi je blo tak smešno. Zanim je, kot da bi hoto ven priti, kr čez trebuh.
Je pa full fajn ta občutek user posted image .
Držite se dekleta!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 382
9.12.2005 14:28:24   
Kami
Še sem tuki. Šla spat in je bilo potem vse ok. Sem bila pa res ful utrujena. Danes spet čutim krče, ampak manjše kot včeraj. Ma, saj če ne bi imela Liama doma, bi včeraj po moje že v porodnišnico šibala, ker me je ful bolelo. Tako pa vem, da bi me not obdržali, jaz pa bi res raje bila doma. Jaz pod razno ne naštejem 10 gibov, če bi med vsakim imela vsaj 5 minut premora. Mogoče ga čutim ene 3x dnevno pa še to po nekaj nežnih brcik naenkrat, pol je pa konec. Ampak mi je rekla g. da to ni za skrbet. Pa je težko poslušat....
Uživajte v sončnem dnevu!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.12.2005 8:06:36   
jasnica
Pozdravljene!
No včeraj sem imela pregled v porodnišnici in se je desni pretok nekako uredil, otroček pa je baje še vedno majhen in suhcan za 30.teden. Še naprej moram počivat, vidi pa se da je veliko bolj aktivna od kar sem na bolniški.
Kami želim ti da se tvoje stanje uredi in da otroček počaka na čas ki mu je namenjen in se mu naj ne mudi.

Pozdravček

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 384
10.12.2005 9:02:21   
Eviii
evo nas, tudi mi smo se danes že zbudili. noč je potekala brez večjih problemov. sm zvičir vzela en ketonal, ker me je spet pošteno bolelo in sm kr fajn spala. samo ene parkrat sm se vmes zbudila, ki sm bla žejna. pa na wc je blo treba...
danes se še kr držim, čeprou bom šla po mojem kr kmalu počivat. ne morem bit predolgo pokonci, ker me kr začne matrat ta moja ledvička...
drugače je naš-a user posted image  full aktiven-a te dni. včiri sva se šla namočit v banjo in nama je prou pasalo. prou sm vidla, kako se je buši tresu, ko se je user posted image  premikal-a oziroma plaval-a po bušiju. kako mi je blo fajn takrat!!!
kami in jasnica, res super, da sta bolje. kje je pa jery? sej je napisala, da nima interneta, ampak ve slučajno kira kej o njej? danes je pa rekla, nej bi računalnik dobila nazaj. upajmo, da se nam čimprej oglasi in nam pove, da je ok z njo in user posted image .

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.12.2005 9:11:59   
tinkatonka
Dobro jutro februarčice!user posted image

Jaz sem pokonci že od 6h, ko je moral moj možek v službo. Potem pa sem si naštimala film Sreča na vrvici, ki ga nisem vidla že 10 let in ga gledala, dokler učki spet niso postali tako zaspani, da sem zaspala nazaj. In potem me zbudi zvonec na vratih, jaz pa vsa vesela odhitim dol, ker vem kaj me čaka. Prišla je namreč pošiljka iz Baby-centra. Sem dobial previjalno peno z medvdeki, pa manikrni set za otročička, zraven pa zdaj v decembru vsakemu naročilu preko spleta dodajo še plišasto igračko in jaz sem dobila slončka. Kako lepo da ti tako polepšajo dan.user posted image user posted image

Urša_p....nič ne javiš kako je bilo na pregeldu. Ali si tudi ti danes dobila posteljico po pošti??

jasnica...pridno počivaj. otrok tako in tako v zadnjih mesecih najbolj pridobiva na teži, tako da brez skrbi, ti pridno počivaj pa jej za enega po kvantiteti in za dva po kvaliteti.

kami....čuvaj se. Pa javi vsake toliko časa, da vemo da si še med nami in da ne boš "šla v Rim".

Evii....joj ta ledvica. Sej da ne boš mislila, to je pomojem kr v zraku. mene je tud nekaj špikalo, vendar sem takoj izpregla, šla počivat in popit dva litra, pa je očitno pomagalo. Vglavnem ČUVAJ SE!

Tudo ostale pazite nase. Zdaj v zadnjem delu nosečnosti, tako in tako pride cel kup težav na plano, s križem, krči, .....Upam da jih bomo vse od prve do zadnje na spisku premagale in bile in postale februarske mame.

Tudi jaz sanjam. Danes sem sanjala o oblekicah za otroka. Sem dojela da jih imam čisto dovolj, pa še jih bom baje od nekoga oz. ene mamičine sodelavke dobila. Zanimivo pa je da v sanjah ne sanjam spola najinega otroka, ampak je to vedno samo najin otročiček, ne fantek ne punčka. Oz. enkrat sem (kakšen mesec ali dva nazaj) po dolgem večernem pogovoru z prijateljico o spolih, potem ponoči snajala da sem rodila punčko, ampak drugače pa moj otrok v sanjah sploh nima definiranega spola. A ni to smešno. Ve ki veste kaj imate, pa najbrž sanjate fantka oz. punčko, tisto kar so vam napovedali na UZ-ju?????

No dosti nakladanja.....Uživajte v vikendu s svojimi najdražjimi. LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.12.2005 9:39:14   
marty5
Dobro jutro,

jaz kar ne morem verjet koliko sem spala - včeraj od 20ih do danes do 8ih zjutraj! To je zame pravi maraton spanca, ker sicer ne spim več kot 7 ur, pa še vstajam tam okrog 7ih - ne glede na dan. Pa res ne vem od česa sem utrujena, ker itak cel dan nič posebnega ne delam user posted image

Počutim pa se totalno nekoristno.....niti rjuh ne smem menjat - zaradi stegovanja in dvigovanja. Bogi moj user posted image  - dela, pa še gospodinjit bo moral....

Drugače pa glede sanj - najbrž res vpliva okolje na sanje. Samo jaz sem otroka sanjala le 2× tako zares in obakrat je bil tako očitno fantek, vedela sem, da je. Pa tudi, ko si ga predstavljam v glavi, starega 3 oz. 4 leta, vidim fantka. Ja, mama že ve user posted image
Je pa res zanimivo, kako dlje ko gre user posted image  postane res povsem vseeno kaj je. Na prvih UZ sem non stop težila s spolom, zdaj (na zadnjem) pa sem skoraj pozabila vprašat. Sploh zdaj me zanima le, da bi čim dlje ostal v meni in da bi zdrav prišel na svet. Ja, tista fraza "Le da bo zdravo" dobi kmalu svoj pravi pomen in ni le več fraza....

Danes tu na Obali tako piha burja, ampak tudi sonce sije, tako da je prav lep dan. Jutri mi je moj user posted image  obljubil izlet do Poreča - najbrž zadnjič sama. Naslednjič gremo v 3eh user posted image . Ja, Poreč je recimo temu "najino mesto", ker sva šla tam na 1. izlet in se potem vračala vsak mesec - je že družinska tradicija. Celo "svojo konobo" imava tam user posted image ....

No, punce, upam, da ste vse v redu in boste (bomo) še dolgo v enem kosu. Čuvajte zdravje (ledvice ipd.) in predvsem počivat in počivat!

Jaz še čakam, da nam dostavijo voziček in opremo preko sončka....še kar ni user posted image

Prijeten dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 387
10.12.2005 9:43:07   
Eviii
tinkatonka, kr drži, kar si napisala. jst tudi sanjam user posted image , samo je tudi pr meni včasih brez spola. mi tudi ne vemo (in tudi nočemo vedet), kaj skriva mamica v bušiju... na začetku sm bla full prepričana, da je punčka. in sm jo dostikrat tudi sanjala. zadnje cajte pa sm vedno manj prepričana v to. enkrat se mi zdi, da je user posted image  in enkrat, da je user posted image ... v sanjah pa se mi itak pojavlja brezspolno...
pr nas danes grozno piha burja. niti pod razno me ni volja dat nosu vn iz bajte. sm že dva dni zaprta v sobi in se ne ganem. samo v postlo, na wc, kej pojest v kuhno in to je to. in danes po mojem ne bo čisto nič drugače... mogoče bom kej prebrala za doktorat, če bom imela dovolj energije. drugače pa kak roman al kej podobnega. al pa bom šla kej športirat po televiziji user posted image
jst sm se zdej definitvno odločla, da je vsega dovolj in da sm si preveč obveznosti nakopala. moja user posted image  je počasi postala rizična in je treba doma počivat. sploh zdej, ko prihaja zima in mrzli dnevi. nočem dva mesca preležat v bolnici. in zadnič me je zdravnica pošteno prestrašla, ko mi je rekla, da če ne bom dala miru, sm na dobri poti, da zgubim ledvico... matr, sm se prestrašla. in takrat sm rekla konc in sm poklicala v službo in sm rekla, da zdej pa morem res počivat in da tle ni več zaj***... sicer je blo malo panike, ker še nism vsega dela predala, bomo pa po mejlih in tulifonih komunicirali...
veste, kaj je pa meni full smešno zadnje cajte? midva z možekom se kr aktivno pogovarjava z user posted image ... pa valda se on-a full skriva in pridno posluša. pol pa, ko tata odmakne roko, začne razgrajat po bušiju. in rečem možeku, nej da roko gor in nič... in tko zafrkava non-stop!!! ampak ta smešna stvar je ta, da se moj možek pogovarja z user posted image  v švedščini... in kako to user posted image  paše!!! sta mi prou oba smešna in se kr topim zravn, ko ju poslušam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
10.12.2005 9:46:06   
tinkatonka
Marty5....pokliči na sonček pa vprašaj. Baje imajo nekaj probleme z italijanskim dobaviteljem. Meni tudi še niso dostavili previjalne torbe Peg Perego, tko da sem potem že malo tečna preklicala naročilo pa mi je g. jani prijazno dogovoril, da žal niso oni krivi. Pokliči pa vprašaj. Bolje da veš kaj je, zakaj zamujajo, kot da vsak dan pričakuješ pa ni in ni dostave.

V primeru da bom našla kakšno luštno in cenejšo torbo, se bom potem najbrž kar za kako drugo odločila, če bo sploh pasala na Peg pereggouser posted image . no mogoče pa na koncu vseeno pristanem pri tej torbi. You never know!!!

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.12.2005 9:52:00   
marty5
Sem že razmišljala o tem, da bi poklicala in odločila, da bom - v ponedeljek. Jaz sem tudi poleg vozička naročila lupinico in torbo - očitno je ni zalogi...Sicer pa piše, da te v primeru, če česa ni na zalogi obvestijo....aha user posted image . Vidla sem jo pa včeraj v BC....pa voziček imajo tudi na zalogi, samo je 10k dražji. Isti komplet v BC pride 116K, preko sončka pa 104K (s poštnino) - razlika je občutna...

Neposredna povezava do sporočila: 390
10.12.2005 11:57:04   
marty5
Juhuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila končno voziček, lupinico in torbo user posted image user posted image user posted image  - si tudi ti, Tinkatonka?

Kaj pa se mi je zgodilo? Kmalu tragedija - sem tako letela dol po stopnicah k poštarju, da mi je spodrsnilo in sem se komaj ujela........niti uspam si ne pomislit, kaj bi bilo, če bi zletela dol po štengah......user posted image

Pa še poštar je bil ful prijazen - mi je prinesel 15kg paket v 3. nadstropje. user posted image user posted image user posted image  za poštarja!
No, sem morala veselje delit z vami...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.12.2005 12:35:22   
tinkatonka
Marty5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še enga za poštarja user posted image

No zdaj pa uživajta v sestavljanju vozička. Boš vidla kok se lepo vozi po ovinkih, jaz sem vse ovinke v hiši sprobala kako jih polaga user posted image user posted image user posted image .

Ne torbe nisem dobila, ker sem po skoraj enomesečnem čakanju, vsa užaljena in jezna preklicala naročilo, potem pa mi g. Jani iz sončka napiše e-mail, da imajo probleme z dobaviteljem in mi je bilo kar malo nerodno potem. Ma sej nič ne rečem, pač če se zamudi se zamudi, posebno če ni razlog na njihovi strani. Samo kakšen e-mail al pa telefonski klic jih pa ne bi drago koštal, da bi me obvestil, da bo dostava še kakšen mesec kasneje.

Jaz imam pa danes "pralni in pospravljalni" dan. Amapk me zdele tako križ boli, da sem rekla da grem mal počivat in pred računalnik. Sem si ravno napisala svoj spisek stvari, ki jih potrebujem za porodnišnico, pa stvari za otročka sem pogledala kaj mi še manjka in napisala seznam potrebnih nakupov. Sem mislila da mi samo še postelja in posteljina manjka, pa vidim, da je še kr nekaj stvari, največ seveda kozmetike, ki pa jo bom nakupovala po vsej verjetnosti v januarju, razen če seveda ne bodo imeli znižanj zdaj v decembru.

No zdej grem pa naprej pospravljat oz. pomivat po tleh. Ponoči ko pijem mi včasih uide kaka kapljica tudi mimo (ker pijem v spanju) in imam mal flekcev po tleh, ki so potem pocasti. Tko da grem zdele v napad in jih spucat. Pa posteljo celo prebrisat...pa zlikat kaj....ja danes bom pridna. Jutri bom pa noge v luft držala.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.12.2005 15:17:14   
ursi
Čao punce!!!!

Danes sem pa sama, ker je šel moj ljubi na firmsko žurko. Jest morm pa danes po stanovanju pospravt. Sm si zadala, da to izpeljem.

Drugače imam pa v torek pregled pri G. Včasih imam tam spodaj tak občutek, kot bi me vse skupaj dol tiščalo. Trenutno sem ponavadi v službi po deset ur, tko da nimam zdej še časa doma bit, naj pikec kar še malo počaka. Saj PDP imam šele 20.2.

Drugače pa sem imela od začetka kar naporno nosečnost. Na začetku bruhanje skoraj 4 mesece, pol grozne bolečine pod rebri, zdaj me pa mal kislina daje, tako da komaj čakam, da bo februar. Sem pa ravno včeraj ugotovila, da še dobre 14 dni in bo konec decembra (vsaj ta mesec mi hitro mineva ker se mi drugače ful vleče), pol bom pa počasi že mogla začet cunjice prat. Me je pa kar malo v grlu stisnilo. Kar ne morem verjet, da se počasi tudi me približujemo koncu in novem začetku.

No, punce februarčice, drugače pa jaz svojo prvo pikico pričakujem pri svojih 28.letih. Kako pa je pri vas? Koliko ste stare in katerega sončka pričakujete? 

Neposredna povezava do sporočila: 393
10.12.2005 15:53:14   
tinkatonka
Jaz pričakujem svojega prvega otročička pri 23 letih. user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.12.2005 16:03:19   
ursi
Tinkatonka, mislim, da si  začela pri tapravih letih. Po pravici povedano sem jaz imela kar mal čudn občutek na začetku, ker sem bila do sedaj navajena samo zase skrbet. Skoraj 30 let brez kašnih večjih odgovornosti, se človek kar razvadi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
10.12.2005 16:42:15   
jasnica
Ravno sem bila na popoldanskem počitku in sem zaspala.Zadnje čase bi samo spala, malo pojedla, spet spala,..Upam da še pridem v staro formo. Res pa je da ponpči full slabo spim, otroček pa je takrat najbolj aktiven.

Jaz sem pa verjetno med najmlajšimi, še vedno bom 22 let stara ko se otroček rodi- prvi!

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.12.2005 18:04:27   
marty5
Jaz tudi pričakujem prvega pri 26. letih. Oba z user posted image  bi že prej, če bi imela urejeno stanovanjsko vprašanje, tako da sva čakala na štalco.....še isti teden pod skupno streho, pa se nama je pridružil user posted image .

Drugače pa - po 2eh urah je voziček sestavljen user posted image user posted image user posted image . Moj pravi, da sem kot otrok z novo igračo user posted image

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 397
10.12.2005 19:38:28   
karin412
Živjo februarke!
Jaz tudi pričakujem prvega otročka, prejšnji teden sem imela 28 let. Prej niti ne bi mogla imet kakega otročka, ker sem bila pač sama in sva se z dragim šele lani spoznala. Sem pa takoj zanosila, ko sva se odločila ne uporabljat "mehanskih" metod zaščite, še sama nisem mogla verjet.

A tudi ve spite tako slabo kot jaz? Kar naprej se zbujam in obračam z enega na drugi bok. Proti jutru pa me bolijo medenične kosti.
Opazila sem tudi, da mi dojenči pritiska na mehur in navzdol, pridem kar hitro utrujena, če hodim.
Drugače sem pa v redu.

Danes sva bila z dragim v Ljubljani, malo v šoping. Kupila sem alkohol in fiziološko raztopino, pa lanolin za prsi, čaj za dojenje, pa take malenkosti. Aja pa eno rjuhco v Kris v BTC-ju, imajo jih po 2500sit, pa CD od dr. Pajntarja od hipnoze, pa je kar v redu, popoldne sem kar zaspala ob njegovi hipnozi.

Včeraj sem pa bila v Domžalah v Tosami, kupila sem samo plenične podloge za bombažne plenice, ki so najcenejše, pa zložence in povijalne plenice. Racmane bom pa raje naročila po internetu.

Zadnje dni se sprašujem, kako je naša punčka obrnjena, ker jo čutim povsod, brca na vse strani in je zelo aktivna. Samo si dopovedujem, da ji moram zaupat, da se bo že sama obrnila oz. če je že obrnejena toliko boljše.

Uživajte v sončku, čeprav je mraz!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.12.2005 20:19:48   
sazi
Živjo,
moje težave (ta hujše) so izginile in nasploh sem kar bolje zadnja 2 dni. SIcer sem kar nekaj časa preživela v "šolskih" klopeh, ampak brez posebnega stresa. user posted image  je že od nekdaj itak najboljši in skrbi zame, pa tudi gospodninjskih del se ne brani preveč, nekatera pa opravlja celo bolje in z večjim veseljem kot jaz (npr. kuhanje).
Tako da upam, da vse, ki imate dokaj hude težave, te premagate in se uspete toliko "skulirat" in k sebi spravit, da se user posted image  pomirijo in lepo počakajo na februar.
Danes sem imela predavanja, user posted image  je šel pa smučat. Joj, kako sem mu zavidala (da ne bo pomote - sem mu tudi zeloooo privoščila) tak užitek na tako super sončku in snegu.
Jutri bo verjetno spet lep dan in bo treba kam na spehod, da se izkoristi sončne žarke.

Pazite nase in uživajte v vikendu.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.12.2005 23:13:53   
wallery
ojla!!
Pri nas je pa danes tako user posted image pihalo da je bil živ obup pa tako sem se veselila sončka ,tako da sva morali s hčerko (zopet sva brez očijauser posted image )kar kmalu nazaj v hišo saj ni hotela biti na vetru.Potem ni mogla reva zaspat pa sva se matrali,ob 16.00 jo je pa končno zmanjkalo za dve uri da se je mami lahko malo učila,samo kaj ko je pa mami kar naprej utrujena,že če gre samo po stopnicah,je vsa zadihana.
user posted image  pa zadnje dneve večinoma občutim na desni strani pod rebri in pa levo spodaj ( cca enkrat ali večkrat na dan pa tudi drugje )tako da mislim da se je že obrnila. Upam .
Pa nekaj user posted image strij sem dobila na novo nad popkomuser posted image user posted image

Pričakujem pa 2.user posted image  pri 28 letih

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?