|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 19:38:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: septembrke 2005
1.6.2006 19:46:33   
ameli
Danes se na vas obračam s prošnjo za pomoč:
Julija lani je moja sokrajanka rodila delkico Ajšo. Ajša se je rodila z DS, povrhu vsega pa še z veliko anomalijami: napaka na srčku, težave z dihanjem, težave s ščitnico,.... Do sedaj je prestala že 8 operacij. Zaradi stresa je dobila še čir na želodčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,........ Večji del svojega življenja je preživela v bolnišnici. Sedaj je Ajšika doma pri svoji družini. Nastala pa je težava, ker ji je zdravstvo dodelilo neko predpotopno napravo za pomoč pri dihanju, katera ne omogoča sprehodov! Tako Ajša in mama Nataša cele dneve preživljata v hiši. Družina bi tudi želela iti na dpust, pa ne more, ker ji zdravstvo ne da ene navadne jeklenke, ki je mobilna!!!!
Na forumu smo se odločili, da z donacijami pomagamo Nataši kupiti jeklenko. Tako bo mala Ajša lahko šla na sprehod, dopust,.....

Drage septembrke, vem da je denarja vedno premalo, če pa imate kakšnega jurja viška v denarnici, vas iz srca prosim, pomagajte princeski Ajši..

Vesna

Neposredna povezava do sporočila: 1577
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 20:28:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
1.6.2006 20:33:00   
2ursae
amlei, prav res grozno user posted image user posted image  .. pa iščem in iščem, kje na forumu so podatki o načinu zbiranja pomoči in ne najdem ... me lahko malo usmeriš?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1579
1.6.2006 20:36:17   
2ursae
never mind, sem našla.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
1.6.2006 20:46:04   
tažana
lep pozdrav vsem.
no jest sem zamudila srečanje iz teh razlogov:
- nisem bila nič an računalniku in sploh nisem vedela kako ste se zmenile
- dež me je pripravil da popolne ne dejavnostiuser posted image  (lenoba)
- pa ob 12h res ne upam s Katarino v Lj. ker bo cela norišnicauser posted image
mi v avtu ful težko zaspi pa še tam bi bila ful slabe volje.

mogoče kdaj drugič user posted image

naj povem da sem zadnjič poizkušala odvadit Katarino nočnega hranjenjauser posted image . sem ji ponudila vodo. je ful pila in po tem zaspala nazaj (popila okrog 180ml)
ko sem postopek ponovila naslednji dan pa sem naredila celo zmešnjavo: flaše nisem prov zaprla in je skoraj vsa voda odtekla mimo njenih ust. Najprej sem se začudila kako je lahko tako hitro popila celo flašo, no potem pa sem pošlatala pojsteljo je pa ležala v lužiuser posted image . sledilo je bvezno prepblačenje Katarine in postelje tako smo bili ob 2h čisto budni!user posted image user posted image user posted image  BRAVO MAMI!user posted image

no po treh dneh se dere kot nora če ji flašo samo pokažem ponočiuser posted image

lepo se mejte pa uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1581
1.6.2006 21:11:07   
2ursae
tery, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nika. Juhej user posted image  ... zdaj smo pa še mi na vrsti. Bom jutri razložila Anžetu, kako in kaj in ni vrag, da mu bo zalaufalo user posted image . Varovala za vtičnice smo že kupili, zdaj sam še čakamo, da mali prstki postanejo mobilni tudi na dolge proge user posted image .

tažana, ajajajajaj ... nisem vedela, da pri vas tudi še dojite ponoči.

drgač pa res, samo da so naša deteca zdrava ... boga Ajša, mi sploh ne gre iz glave.

nočko

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
1.6.2006 22:05:12   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NIK, sedaj pa hitro stanovanje raziskat!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
1.6.2006 22:32:05   
Pia67
Žalostna plat našega zdravstva. Hvala za informacijo Ameli, bom nekaj primaknila, ker poznam kar nekaj družin z mongoloidki, ki pa so imeli relativno "srečo"-beri, zdravi so... (moja mama je najprej doštudirala defektologijo in sem se dostikrat igrala pri njej v službi).

Zdaj pa k lepši plati našega foruma:

Nik user posted image , škoda, da te Nina ne more videt, da ji daš kako lekcijo iz plazenja. Še vedno trmasto vztrajamo pri sedenju (ko je na vseh 4, se nagne na bok in se vsede ter prešerno reži user posted image Do igrač pa se premika z drsanjem po riti.

Tažana, mene je v ponedeljek minil, ker mi ni do tega, da se trkljam iz Novega mesta, posebno popoldanska konica okoli 16. ure je pestra, ko se vsi vračajo domov. Na naši "avtocesti" je pri NM gradbišče in sem enkrat obtičala v koloni, ki je čakala na konec razstreljevanja. Prava mora, Nina se je pritoževala, čakali sva in čakali...

Danes ponoči bom videla kaj bo ratal, ker sem naredila kar nekaj sprememb:
1. Nino sem preselila v mojo sobo (skupaj z vso njeno opremo), jaz pa sem se odselila v njeno. Tako, jo bom manj motila, ker se je iz moje sobe šlo skozi Ninino (bila je bolj sončna in imela je izhod na teraso). Tako, da sem imela kar nekaj fitnesa. Še dobro, da sva glede opreme zelo skromni user posted image
2. Nina je papala zadnji obrok ob 17.30, posledično je popila le 150ml mleka ob 19.30. vmes sva morali nujno do igrišča s tricikelnom, vmes sva pregnali vse mačke in vriskali v vse pse.

In zdaj je koma, pritisk je padel, zunaj dežuje tako, da bova najbrž zopet vandrali z nahrbtnikom.

Aha in zdaj vprašanje: mislim kupit nekaj kosov otroške sobe(dosedaj je bilo vse pohištvo prirejeno, le posteljica je bila otroška), ker se je nabralo nekaj denarcev na Nininem računu. Imate kak predlog katere sobice so simpatične? Šla bom tudi v IKEO.

Damjana

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
1.6.2006 22:35:36   
teta beta
Ameli, Daša bi tudi rada odstopila svojo žepnino ubogi Ajši. A lahko ti (ali pa katera druga) napiše, kako lahko pomagamo?

Tery, bravo za Nika user posted image ! Mi smo tudi rabili dolgo, da je šlo od ritenskega naprej. Zdaj pa že sama pride za mano iz kuhinje v spalnico, kopalnico itd. 2ursae, ti si na kavi rekla, da imate Anžeta skoz na blazini, sicer pa na parketu kar šiba. Pa ga poskusi imeti na parketu ali pa zakonski postelji. Daša se je največ naučila prav na postelji. Vsak večer pred kopanjem ali umivanjem se samo v bodyju premetava sem in tja po postelji.

Tažana, a ponoči je spila 180 ml??!! Mater, jaz se hvalim, ker Daša čez cel dan spije toliko user posted image . Očitno to sploh ni tako veliko, kot se mi je zdelo.

Pia, jaz tudi mislim, da bi bilo fajn dat Nini še zvečer pred spanjem kako kašico, polento ali kaj takega. Jaz Daši zvečer, med pol sedmo in osmo uro, odvisno, dam večerjo, potem se igramo, umijemo/skopamo, gre v pižamco in potem jo še dojim, dokler ne zaspi. Jaz vse et kašice delam z vodo, bom pa poskusila še z adaptiranim mlekom.

2ursae, tale koruza s kromirjem se sliši slastno, njami. Čeprav sem pa na začetku kar pogledala, ko sem prebrala "svetih zelišč". Sem mislila, da si probrala recepte od kakih južnoameriških staroselcev. Ampak glede piščanca pa ne vem - a ni tako, da mora biti meso na začetku še kuhano? Ali vzameš kar file in ga na tanko tanko prepražiš ali kako? Mmmmm, je pa omamen, tale piščanec z marelicami. Bo mogoče jutri na jedilniku, za naju, moj bo pa spet sanjal o šniclih user posted image . Bi se priporočala za recepte. A ti naj pošljem mail al kako?

A testenine spasirate ali kako?

Ninočka, to s cukrom je res BZ. Naj ti povem, da moja svakinja, ki je pediatrinja, daje svoji hčerki od vsega začeka sladkan čaj, tamala še zdaj pije tudi po flaški, pri enem leu je imela 15 zob, zdaj ima že skor vse in vsi so čudoviti, močni in zdravi.

Aha, to me je spomnilo, kaj sem vam že pred časom hoetla povedat. Meni je povedala kolegica, ki študira turizem al hotelski mendžment alineki takega, jim je pa predavala ena živilska tehnologinja pri predmeu kulinarika.
Menda naj bi imeli otroci, ki v prvem letu življenja, niso uživali nič sladkorja, veliko (saj mi je povedala procent, ampak sem pozabila, 40 %?) večje možnosti, da kasneje v življenju dobijo sladkorno bolezen.
Kaj pravite na to? Meni je dalo malo mislit, razlog je menda v tem, da telo najbrž ne prepozna sladkorja ali kaj takega. kati, verjetno boš ti vedela kaj več povedat o tem?

Aja, mi že en teden "uvajamo zobno krtačko". To zgleda tako, da zjutraj in zvečer (no, saj nise najbolj dosledna), dam Daši v roke njeno kratčko in si štoka po ustih, malo pa ji tudi jaz. Zjutraj si ponavadi udi jaz akrat umivam zobe in me gleda in ponavlja. Sicer pa bomo verjeno kmalu dobili zobek. Spdaj že ima odtis.
Včeraj sem ji dala jogurt in smo imeli malo burno noč. Zdaj pa ne vem, ali od jogurta ali od zobka ali kar tako user posted image . A dajete mlečne izdelke vsak dan?

Tto bo vse, grem spat. Nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
1.6.2006 22:42:23   
teta beta
Pia67, evo en link zate, ki si bolj ustvarjalna:

http://www.babysmile.com.mx/ 

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.6.2006 10:53:04   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

2ursae, tale koruza s kromirjem se sliši slastno, njami. Čeprav sem pa na začetku kar pogledala, ko sem prebrala "svetih zelišč". Sem mislila, da si probrala recepte od kakih južnoameriških staroselcev.

user posted image user posted image user posted image user posted image , ja tele črke jo včasih res zagodejo user posted image . Ja, saj po tem receptu se meso duši še 20 minut, tako da ni panike. Se mi pa tudi ne zdi problematično, če bi mu dala samo popečeno meso, tako na male koščke naseckano (že skoraj faširano) in res temeljito popečeno.
Na ZS mi sporoči mejl, pa ti pošljem recepte.
Moj vedno dobi za večerjo nekaj mlečnega, riž ali gres, jogurta pa ne dajem vsak dan. To je pa itak zaenkrat vse, kar dobi mlečnega. Sem mu enkrat dala tudi skuto, pa ma ni najbolj navdušila. Premišljujem še o siru, ker je ene par finih receptov tudi s sirom. Kakšen predlog, kateri sir naj mu dam? Kakšnega blagega z ne prav močnim okusom .. Ementaler, Luka - kaj menite?
U, super za to info s sladkorjem - danes gremo ne en rojstni dan, kjer bo torta (no, vsaj spodobilo bi se) in že 2 dni razmišljam, ali naj dam malemu malček tortice ... pa mu mogoče kar bom.
Jaz en del testenin zmoxam skupaj z omako, en del mu dam pa celih - saj so male. Pa mu grejo prav fajn po grlu.

Pia, sobic pa še nisem gledala, tko da ne vem ... od Ikee so zihr faj, meni je bila všeč una, ki ima tematiko srednjeveškega gradu, pol pa dokupiš police in druge dodatke z netopirji, pa zmaji, meči itd. Sam tega mu pa nekako še ne morem kupit, ker ne vem, kaj ga bo zanimalo takrat, ko se bo selil v sobico ... da se mi ne bi potem bal tistih zmajev user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.6.2006 12:20:11   
kati*
teta beta sicer sem navajena, da moramo biologi vedet vse user posted image , a žal tega ne vem. Sicer sem pa mnenja, da ja tako raziskavo (ki bi res dala prave in realne rezultate) kratkomalo nemogoče naredit ; ker je tu razmak tudi 70let in več in ker je v tem obdobju tudi preveč drugih dejavnikov. Ob tem velja tudi pripomba, da so MNOGE RAZISKAVE LARIFARI!!!! Prava raziskava je zelo zahtevna, dolgotrajna in draga stvar in so zato dokaj redke in vsekakor, če berete o rezultatih raziskav, preberite tudi, kako so jih delali.
Drugič pa sem mnenja, da se ničemur ni dobro odrekati in da je zmernost najbolj zdrava.user posted image

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
   [Brisano sporočilo]
2.6.2006 12:36:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.6.2006 13:04:07   
doroteja23
Ojla!

Ja vem da sem pozna z informacijami vendar nisem utegnila napisat kaj. Prebrala sem vsak dan, ampak za pisat ni blo cajta.

Mami je bla v ponedeljek operirana in je včeraj prišla iz intenzivne. Rekla mi je da jo full boli.
Sma pa ble z sestro na razgovoru pri zdravniku ki jo je operiral in nama je vse lepo povedal. Reko ja namreč da moremo zdaj počakat na temeljite izvide ki pa bojo približno čez 14 dni. Vzeli so ji vse tudi medenične bezgavke in je reko tud da je bla maternica malo povečana in da ko bojo zdaj vse preiskali in premerili se bo na podlagi izvidov pol odločo za nadaljne zdravljenje. Zdi pa se mi kot da je najhujše za njo.
Je bla včeraj ko sem bla prvič po operaciji pri njej, v intenzivni ni obiskov, bla kot prerojena. Se je sicer hotla nekaj jokat pa sem ji rekla da je najhujšeza njo. Je pa bla strašno vesela ko je z mano prišla Alina.

Aja včeraj pa moj ata kosi travo in ga dobi kosilnica. Hvala bogu da je dobo samo udarec. Je dohtar reko da ima več sreče ko pameti. Hvala bogu da je imela obute malo večje škornje in je kosilnica zagrabla škorenj.

No to bi blo zaenkrat vse o tem.

Alina je drugače ok. Zdaj že odštevamo dneve ko gremo na morje. Upam samo da nebo Alina zdaj tik pred morjem zbolela.
Plazimo se še ne. In mislim da tega niti ne bo počela, ker je trmasta ko ata. Sedi pa že skoraj, malo jo sicer še zanese, ampak bo že. Se ji nikamor ne mudi.

S hrano pa imamo še vedno težaveuser posted image , ker noče nič kaj jest. Obužuje pa bučke z skuto.

o to bi blo vse zaenkrat. Aja sem gledala slike z vaše kavice. Vam prav zavidam in mi je prav žal da sem tak daleč doma drugače bi se vam pridružla. Vaši malčki in malčice so že pravi korenjaki in korenjakinje. Vsi že tak lepo sedijo in se plazijo.user posted image user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.6.2006 14:40:50   
teta beta
2ursae, če so to recepti iz paparice, potem ni treba, ker jih je tery poslala tudi meni. Takra sem jih vse prebrala, si jih sprintala, priznam pa, da sem zdaj v praksi popolnoma pozabila nanje. Moram najt liste, sem jih nekam založila. A so mogoče to kaki drugi recepti?
Meni se zdi, da ima ementaler kar močan okus. Kaj pa Edamec? Ali pa šmarski rok je zelo dober.
Aja, pa tudi jaz nism mislila kar takoj po enem letu na silo prekiniti z dojenjem. Ampak prej sem imela v mislih še dlje, npr. od moje prijaetljice sestra je dojila do 2,5 let in sem si vedno mislila, saj če bo Daša hotela in če bom imela mleko, bi pa tudi tako dolgo. Ampak to je pa že res skor preveč. Sploh pa gledam svojo nečakinjo, ki je stara 20 m, in si ne znam predstavljat, da bi se še dojila. Sicer pa se to oglašam jaz, ko smo pa že tako na kavi ugotovile, da še edina dojim čez dan user posted image . Tažana, koliko pa še ti dojiš?

Doroetja23, me veseli slišati, da je tvoja mama v redu user posted image user posted image user posted image ! Upam, da bo čimprej okrevala.
Glede kave pa naj javno oznanim, da je Ninočka v Koloseju predlagala, da bi se lahko dobile na sredini poti, v Celju, da bi še vidve z Ameli lahko prišle. Predlog je bil z odobravanjem podprt, ni pa še prešel v sklep. Tako, zdaj jih lahko držimo za besedo user posted image !
Tudi mi še imamo težave s hrano, lahko tti predlagam, kar sem danes skuhala - polento in brstični ohrovt (zmrznjen). Poskusi, je zelo fajna sladka zelenjava, ki ji bo verjetno všeč. Lahko ga ponudiš tudi s krompirjem.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
3.6.2006 11:23:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.6.2006 14:48:05   
teta beta
user posted image user posted image user posted image  spet mi nekaj štroma RR, ampak na drugečen način, kot če te vrže ven user posted image

V glavnem, hotela sem sam rečt, kako je Daša včeraj zmazala suhe fige in če jih še niste dale otročkom, vam jih priporočam in da po mlečni hippovi kašici jabolka z vanilijo ni nič bolje spala kot po nemlečnih kašicah. Še skor slabše.
Pa o jogurtu sem govorila in 2ursae, tole je zate- ti si na kavi rekla, da težko najdeš jogurte od Pomurskih mlekarn in da tvoj mož precej komplicira okoli tega. Imam rešitev za vas in najdeš jo v vsakem šparu: sparov probiotični bio jogurt iz programa Natur pur. Ni homogeniziran, pa še bio je. Tudi maslo imajo, skutk pa nisem videla, moram iti še v interšpar v CE pogledat, če imajo kaj več.

Grem se še jaz malo pod kovter pogret, kjer moja sončka spita, ampak grem stavit, da se bo vsaj en od njiju zdle zbudil in spet ne bo nič z mojim počitkom.

Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.6.2006 19:45:02   
ninocka
Nam tud neki racunalnik strajka. Ful spusca take cudne zvoke...kr neki. Upam, da ne bo crknu.

Porocilo kaj se je zgodilo novega: nic. Evan senaprej strajka pri hrani. Komi mu dam tiste 4 goste obroke na dan. Zelenjava je se zmeri fuj, juhica je pa zakon. Sam je men tko zoprno dajat mu sam juhico... Ce mu probam dat kaj takega, kar midva jeva, pa tud ni dobro. Aja, se je pa ful navdusu nad grisiniji, te ma pa ful rad in jih kr pridno zvec.
Jst sem si prvoscla mal casa zase in sem sla 2x v solarij , pa v torek grem spet. Sem si kupla kr abonma, ker drugac ziher ne bi hodila, pa vedno se kr vnaprej narocim. Zdej me pa se caka nega obraza, masaza in brazilska depilacija (zadnja, ce bom zbrala pogum ). Doma imamo novo jedilnico oz. stole (pol pa cela jedilnica zgleda drugac), ceprav kar pogresam une Ikeine plasticne stolcke. So tko fajn na rit pasal . Evan jih je ze krstil in je z umazano zlico mal po njih potolkel (na sreco po lesenem delu).
Pecivo je kljub pomankljivem receptu uspelo , se moja mami ga je pohvalila in pojedla (njej nikol, ampak res nikol ni nic dobro in se nad vsako stvarjo samo pritozuje ).

Kaj je pa fora teh znakcov k jih mate ene pr imenu?

Jst sem tud zato, da se pomaga Ajsi. Sej to je una puncka od RRjevke Luse, a ne? Sem ful doskrat gledala slikice in je tak soncek. Sem se sestri rekla, da naj neki dnarja nakaze, zdej moram pa sam se precekirat kam.

Tery bravo za Nika . Zdej bos mela pa veselo, ko ga bos samo lovila

Tazana ojoj . Upam, da se nocna zgodba ni vec ponovila. Na piknik pa prides, a ne, a ne?

Ameli ful dober avatar, vedno hocem napisat, pa vedno pozabim. Mark je pravi cuker!

Pia, men so ful lepe sobice od Malega princa (iles), pa ene italjanske (midva in Evan mamo njihove garderobne omare, kasnej bomo pa v Evanovo sobo se dokupli postelje in omare in mizice). Ikea ma tud ene par lepih, ampak jst sem se odlocila za te, ker "rastejo" skupaj s tamalim in mi jih ni treba cez par let vse menjat, ker jih bo prerastel. Pa Izi mobil ma tud dobro pohistvo - v bistvu ti nardijo po tvojih zeljah, pa baje ni tolk drago.

Teta beta, jst mislim da je najboljs vse v zmernih kolicinah dajat. Mi ni v interesu skrivat sladkarije, pol bo sel pa na kaksen obisk, bo pa tam po njih planu, kot da  ni jedu ze ne vem kolk casa in se nabasal z njimi. Mlecne izdelke pa dobi vsak dan, ker je to edino, kar mu gre v zelodcek. Evan pa noce brsticnega ohrovta. Je pa polento in bucke.

2ursae, jst sem mu dala ementalca in zdenka sir.

Dorotreja za mami. Zdaj pa velik pozitivnih misli in bo kmal okrevala. Una moja kolegica je tud ozdravela, pa je sploh operirali niso, ker ma tumor tko cudno postavljen in je bil tolk velik, da se niso upali.
Mate pa res sreco v nesreci. Dobr, da ni blo kaj hujsega pri atiju.  Pa eno za sreco tvoji druzini!

Zdej grem pa se slikce mal "obdelat" oz. pomanjsat, pol jih pa objavim, geslo je pa isto kot pri katji!

Evo, sem hotla objavt odgovor, pa mi je net crknu. Dober da sem ga skopirala user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.6.2006 8:32:20   
kati*
živjo punce

naš Luka se je pa prehladil user posted image . Bogi ima čist zamašen nosek in teče mu ven v potokih (smo prvič uporabljali "mučilno napravo" za nosek in kar pomaga; spravim svašta ven), dons je začel pa še kašljat. Tud spi(mo) ful slabo, včeraj ni cel dan nič papal - zvečer je pa mami naredila kurjo župco in je bogi revček cel krožnik popapcal. Zaenkrat ni še nič hujšega, upam da se ne bo ravzilo - ga ful čuvam in upam, da bo do torka zdrav, ko mislimo v Grčijo user posted image .

Kolk dolg je pri vaših sončkih trajal tak prehlad?

lp, K

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.6.2006 8:33:00   
kati*
a vam tud ful čuden dela RR user posted image

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.6.2006 9:58:23   
Pia67
Ja, RR ima pa res probleme, ubogi administrator. že zadnjič, ko sem gledala HTML je bilo zanimivo. Morda pa je kak hrošček na naših računalnikih user posted image . Potem pa , vsaj jaz imam Internet Explorer, mal hecn kaže. No, glavno je, da se vas da prebrat. user posted image

Vikend je bil zamorjen, ker je prišel vikend očka in sva sicer bila v začetku čisto skulirana, potem pa se je malo kresalo zaradi "oslove sence". Zvečer sva šla v kino in zjutraj sva z Nino veselo mahale pa-pa user posted image Mala mora... Brez veze naštevat, tudi jaz sem kolerična na vsako njegovo sprenevedanje, namesto, da bi si mislila ko ga...

Pri Nini niti sence o plazenju(drsamo se po riti, delamo akrobacije v posteljici, vsedemo se iz ležečega položaja, dvigovanje ob opori in to je vse, v bistvu se mi zdi ogromno, mejnik, ko jih zače večina plazit pa je 10. mesec user posted image . Tako, da se sama sebi zdim stremuška.
Če pa pomislim, da je konec februarja sama sedela brez opore, me kar stisne. user posted image Imava pa pojutrišnjem sistematski pregled. Fino motoriko sva itak že dali pred mesecem dni skozuser posted image , bom pa težila pediatru, da naju pošlje fiziču, če ne drugega, da mi pokaže kaj naj še z njo počnem, da bo kak napredek.

Hudo mi je zaradi svakinje, ker mora v 5. mesecu skoz ležat, ker ima krče. Buscopan doze so povečana. Upam, da dočakata z otročkom primerno starost za porod.

Doroteja, fajn, da se tako dobro razpleta. Ampak, smolo pa imate v vaši familiji. Košnja je pa res nevarna, zadnjič sem se pošteno pobunkala z nekim kamnom.

kati*, Nina je fasala prehlad pred 14 dnevi od vikend-očka in je trajal klasičnih 7 dni. Potem je imela še malo zamašen nosek. Oba prehlada dosedaj sta se vlekla teden dni, lahko pa pride do zapletov, saj veš. Torej pucanje noska-zakon.

Teta Beta, super link. user posted image Hvala!

Aja, Nina ne popije niti pol deci mleka, če ji dam kako kašico ob 18. uri. Tako, da sedaj papava malo čez peto(dozo sem malo povečala), popije flaško okol 2 deci in potem spi do 5., 6. ure. Po flaši še malo podremauser posted image Mislim pa, da je trenutno v fazi povečane "lepljivosti" in da ji največ pomeni, da jo stisnem k sebi, ona pa mi zakoplje obrazek v vrat in globoko diha. Zaenkrat ne kaže preteklih popadkov, da bi spala z mano. Hvala bogu.user posted image

Glede sobice, hvala za ideje. Imam IKEIN katalog, je malo bolj borna izbira, ampak z dodatki bo kar šlo.user posted image Morda pa še kaj zrežem iz lesa. Skratka, nekaj takega bom skombinirala, da bo "raslo" skupaj z Nino.

Ja, piknik. Povejte kdaj (baje bo po 10.6. končno nekaj podobno poletju user posted image
Da spečem one biskvitne grehke. Ninocka, pecivo z jogurtom sem tudi jaz naredila čez vikend in ga ni več. user posted image

Damjana

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.6.2006 12:28:51   
tažana
lep pozdrav , da se še jest javim iz "zimskega" tržiča. MENE TAKO ZEBEEEEEE!!!!
ravno kar bom sredi dnevne sobe drva zakurila!!!!!

no pri nas SE je ponoči umirilo vendar samo pod pogojem da flaše in vode tut vidi ne! torej smo spet pri dojenju!
dojiva se pa še zvečer pred spanjem (prej ji dam nekaj kašice od milupe), in dopoldan pred spanjem. (no pa seveda ponoči enkrat ali dvakrat!

čez vikendn sem jo čist zjezala s to flašo. v soboto je mojuser posted image  imel slavnostno podelitev diplome in sva šla v Ljubljano zato sem imela vrauško, ki pa jo je morala spat spravt. že v petek je bila na "uvajanju" da sem ji razložila potek tako da je Katarina s flašo zaspala v petek in v soboto! vam povem ni hujšega kot to! naše dete se joka tok časa da od utrujenosti skoraj zaspi vendar na koncu le preda zmaga nasprotnikuuser posted image . posledično pa je kar malo hripova. sem se sedaj odločila da moram za nekaj časa jo rešit te flaše da se revca mal pocrkljauser posted image .

ninočka: zdaj je pa res že skrajni čas, da še jaz razkrijem svojo identitetouser posted image . se bom zares potrudila in prišla. upam samo da ne zamudim ko se boste menile, če me prej slučajno ne bo dolgo na RR naj mi pa kera Z.S. pošlje da mi takoj v  učke pade.

lepo se mejte jest bom šla kar pod kovter!user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
   [Brisano sporočilo]
5.6.2006 15:42:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.6.2006 19:22:37   
benika
Tery, Beni že dober teden ful štrajka pri hrani. Nič mu ne paše, še posebej ne moja kuhana hranauser posted image user posted image user posted image  Živi samo od skut in jogurtov ter banane in občasno poje kak sadni frutek. Ni šans da bi za kej drugega usta odprl.
user posted image user posted image user posted image  za Nika. Zdej pa oči sredaj, zadaj, pri strani in trenirat besede NE, AJS, NE SME....jao, jaouser posted image user posted image user posted image

Pia, men se tud zdi, da bo tamala preskočila fazo plazenja. Se po moje ni za sekirat.

Morm vam še povedat, da je tamau danes zjutraj izgubil glasuser posted image  Res no, ne se smejat, ampak ko je zjutri pogledal iz postelje, je samo nekaj piskal in cvilil, zraven se je pa režal ko zmešan. Pa ni nič prehlajen, samo včeraj se je napenjal in afnal in se drl tako da imamo dons bolj tiho mašouser posted image

Doroteja, sej bo vse OK, boš videla. Še zmeraj držimo user posted image  za vašo družino.

Kati, ko smo pri nas prvič zboleli, se je to vleklo kakih 14 dni, res pa je, da je bil takrat star 4 mesece.

Tažana, res bi bil cajt, da se prideta pokazat, da vidim, če se poznava iz hodnika v porodnišniciuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.