2ursae
|
pety, itak, kapo dol , ful lepa torta. A si Spidermana od kje prerisala? Res je mega Mammut sobica: saj najbrž si že opazila, sam za vsak slučaj, če nisi: posteljica je dim 160x70 cm. a si že kaj razmišljala, kje boš kupila jogi? K to je za nas mal nestandardna mera ... če te zanima, sem na to temo že spraševala, pa si lahko mal pogledaš: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1785322 Danes sem Anžeta peljala v službo, se mi je zdelo prav, da malo vidi, kaj je to tista "služba", kjer starši preživijo toliko časa. Saj v teoriji ve, da očija ni doma, ker je v službi, pa da gre mami tud v službo, ampak valjda se mu sanja ne, kaj to pomeni. No, ful mu je bilo všeč, ima sodelavka namreč kalorifer pod mizo in to ga je čist očaral, pa predalniki imajo ključe, pa po tleh je polno podaljškov . Joj, kaj bo šele, ko ga bo moj peljal v svojo službo, kjer imajo pa res same kable in varilne naprave . In kaj se mi je zgodilo na poti domov? Kar naenkrat začne govorit, da ne bi mamice, da nima rad mamice, da hoče, da bi jo striček odpeljal (danes dopoldne, ko sva bila na pumpi, sem mu namreč rekla, da morava it še plačat, pa ni hotel in sem rekla, da če ne bova plačala, bo striček hud in bo prišel in odpeljal mamico (kao policaj me bo zaprl) - a mislite, da sem pretiravala ) - pa nisva imela nobenih kratkih stikov, prav super sva se imela celo dopoldne . Saj se mi je zdelo smešno, jaz sem mu razlagala, kako ga imam pa fejst rada in da tud, če bi striček prišel, ne bi šla z njim, ker ne morem brez Anžeta ... sam res ne vem, od kod se njemu take misli pletejo po mali glavici ... a se kakšni kaj podobnega kdaj zgodi? Čist iz ljubega miru on ne mara mamice tery, o kruhomatu mi tud ful resno razmišljamo (mal bo še počakal, nam je zdaj preferenca pomivalni stroj - končno ), tko da bom kar pobrala nasvete, ki ti jih dajejo punce. Tko, kolikor že vem, moraš res pazit, da sta 2 metlici, pa menda je fajn, če ima poseben dodatni program za zapečt skorjico (njami, jaz imam ful rada skorjo ), pa men se zdi še fajn, če lahko nastaviš, koliko kruha želiš - k mi ne pojemo cele kile v dveh dneh, kaj dalj pa ta kruh težko stoji. ninočka, saj, če so mu zavrnili zahtevek, so mu s tem že odgovorili ... kakšni so pa pritožbeni roki, pa žel ne vem ... nezgodno zavarovanje ni moj rajon, pa tud zdaj, ko nisem v službi, ne morem pogledat, kako je pri nas s tem. Načeloma je rok za odg. na pritožbo nekje od 3 - 14 dni ... saj je moral dobit obrazložen odgovor o zavrnitvi - kaj so pa pametnega stuhtali? Avtosedež: čis nič ne razmišljamo še o jahaču ... mu avtosedež ni še nič premajhen jutri imam G pregled v porodnišnici, ker imam nizko ležečo posteljico, pa na UZ mi je G našla neko cisto na jajčniku - od kje se je pa ta vzela . No, sam da je z Borom vse v najlepšem redu ... ej, babe, čez dobre tri tedne grem že na porodniško ... do pdpja imam še 50 dni !!!! Če se bomo menile za kak rd praznovanje, bi jaz navijala za enkrat septembra, ker kaj kasneje jaz ne bom mogla prit. Že Anže je bil 1 teden prezgoden, tko da tudi Bora pričakujemo kar prej - enkrat po 25.9. ... ooooo, to je že čez en mesec .