ninocka
|
Tery, WB A Nik pa ze tko lepo poje? JSt sem se tud ful nasmejala opisu njegovega repertoarja (upam, da sem tole zdej prav napisala, se ne funkcioniram cist OK ). Evan je pa zdej ful vesel, ko so mesane skupine in vecji otroci - ga komaj domov spraviva. Pa Samo pravi, da ima eno prijateljico (mislim, da je od sodelavca hci, je tudi sicer v njegovi skupini), ker je skoz zraven njega in zadnjic se je baje ze v atriju drla, ko ga je vidla: Evan, Evan Pia, matr so zoprni tile tvoji v sluzbi...jst bi uni dala kr eno po njuski, ko tolk za tabo vohlja Kako je pa kaj z iskanjem nove sluzbe? A isces samo v NM al tudi kje drugje - LJ? Jst lahko mal spremljam, ce bodo pri nam kaksni razpisi, drugace se ti pa splaca dat prosnjo na TUSmobile, ker baje ful iscejo ljudi za razlicna podrocja. Upam, da sem kaj pomagala. Za hujsanje pa same cestitke Valda je nam starim kokam tezje dobit dol kg kot pa unim 16 letnicam, k jim se vse samo po seb v zrak in gor strli Nika - gospodnijska pomocnica - Samo me prepricuje ze nakaj casa, jst se pa kr ne morem odlocit. Se mi zdi po eni strani ful neumno denar dajat za to, da mi pride ena prah pobrisat in posesat, ker mi je to najlazji za narest (ce se mi da, seveda). Po drugi strani pa vedno razmisljam, da sta to 2 uri vec, ko jih lahko prezivim z njima in lahko kam gremo...bom vidla, kako bo zdaj, ko bomo dobili se enega - ce mi res ne bo zneslo, bom pa najela kaksno, da mi pride 1x na teden mal popucat... a poznas kakno dobro Danes zjutraj mi je pa Evan ful bruhnil - je popil kakav, se dvignil in hotu k men vnarocje, je pa zacel kasljat in se mu je zgleda zaletelo in je samo bruhnil. Se je pa revcek tolk ustrasil, da je zacel fuul jokat in sem ga komi potolazla, da ni blo nic hudega. JE kr k men v mojo pojstlo sel lezat in se stisku k men in me objemal (moram to napisat, zdej ko se je zacel cartat ). Sva se pol mal ponoskala in ko sem se odmaknila, je kr sam z glavico migal sem in tja in nosek vihal Sta ga sla pa mojadva uceri v vrtec iskat (jst sem bla popoldan, Samo je mogu pa urejat stvari vzvezi z greznico) in sta mu pustila njegove copatke v vrtcu, kao da to niso njegovi, ker so strgani (ma levi nogici se mu je natrgalo blago zgoraj pri prstkih), domov sta pa prinesla ene hlace, k sploh niso njegove MIslim....sej za hlace nic ne recem, ampak copatke sta pa ze stokrat vidla! IN pol mi mami rece, zakaj mu ne kupim novih, ker so ti strgani? Mogoce zato, ker je samo se 1 teden v vrtcu, do septembra pa ne vem kolk mu bo nogica zrastla?? Joj, ti starsi... Prejsnji petek sem pa padla v depresijo (nc resnega) - zakaj? Ker so ugotovili, da je v Munchmallowih salmonela. In edina sladka stvar, ki sem jo jedla... Me je ena sodelavka takoj opozorila, ko je vidla, na netu objavljeno, pol zvecer pa dobim se SMS od ene druge, ki mi je tud napisala,da jih ne smem jest, zarad salmonele. Ko sem prebrala SMS so mi kr solze stopile v oci, ker se mi je tolk lepo zdelo Poleg tega sem si pa v cetrtek privoscila mal razvajanja in sem sla h kozmeticarki na depilacijo. Sem sla spet na brazilsko (zdej ze ene 3ic zaporedoma) in moram rect, da me sploh ne boli vec. Zdej imajo pa se en poseben vosek, ki pa res se manj boli. Obcutki so pa itak bozanski Sem se spomnla, ko sem vidla Nika, ko si napisala, da gres na manikuro in pedikuro. Jst se na pedikuri nisem bla, pa me zanima, a se splaca it? A mas dejansko pol ful bolj mehko kozo na nogah al je cist isto, kot da si doma vsak dan nardis piling in se mazes z vlazilnimi kremami? Dej mi mal razlozi, prosim! Sva pa nameravala z mojim njegovi sestri za RD kupit bone za kozmeticarko, da se gre zdej mal razvajat, ker bo sla kmal nazaj v sluzbo (po porodniski). A je OK darilo? A bi ga ble ve vesele (jst bi ga bla, ampak jst sem jst ). Nocem ji kaj takega za dom kupit, al pa dat bonov za kaksne trgovine, ker pol itak vse za tamli zapravi. Zdej sem pa popapala moj zajtrk, grem se mal likat in pospravit perilo, ena zehta se mi pere... Sva s Samotom od njegovih odbila pumpo za vodo za RD, ker smo meli res nikakav pritisk (lih komi, da je voda tekla) in mi po novem pere stroj samo 1.5 ure, prej je pa pral 2uri in 40 minut Pa ne vem, a je to zdej zarad vecjega pritiska, al se je stroj kaj pokvaril? vam ne bom vec morila... Sam se to, pol pa res grem - jst sem tud za to, da se dobimo, ampak mi gremo zdej v soboto na morje...tko da jst sem za mal kasnje, al pa tud ce se ve dobite, pa se pol dobimo se enkrat,pa se enkrat...