2ursae -> RE: septembrke 2005 (10.1.2006 15:06:23)
|
se še jez mal javim. Sem zdajle gledala, kdaj sem nazadnje kj napisala, pa sem morala kar dobr znucat "scroll" (kako se reče po Slovensko? Res ne vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Vem sam, da se reče "ščegetavček" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) na miški, da sem se prebila do svojega zadnjega posta (ponovno - kako po Slovensko? Aja, najbrž "objava"). Tukaj bo teta beta najbrž kaj pokomentirala [sm=smiley2.gif]. A veste, da se je zadnjič možev sodelavec skoraj skregal s sodelavko, ki je trdila, da je besedna zveza "Ali greve?" slovnično pravilna, češ, saj je tako pisalo na jumbo plakatu [sm=smiley29.gif]. Saj se spomnite, ena reklama je bila za ne-vem-več-za-kaj in sta bile dve mamci gor pa na veliko je pisal nekaj v tem smislu. Pri nas ni nič pretresljivo novega, omenit pa moram dvoje: opazno mu rastejo novi laski. Sem že mislila, da bo plešast, tko so mu izpadali, zdaj pa poganja že lep nov kožušček[sm=smiley20.gif]. Druga stvar pa je, da se mu je očitno razvezal jezik in po mesecu dni praktično vztrajnega molka, mi je včeraj nekaj na dolgo in široko razlagal, danes pa vriskal, ko sem se sklonila blizu k njemu, da me je lahko cukal in lizal pa sesal nos. Ja, to rad počne, jaz pa tudi. Ajd, saj boli, ko me cuka, ampak je tolk luškan, da je vredno. Jutri imamo kontrolo v RA, sem kar mal živčna. Ma, se počutim, kot da grem na popravni izpit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Bom javila, kaj bo. Upam valjda, da bodo ugotovili, da se mu drža izboljšuje - meni se že zdi tako. Ameli, mn so šli lasje pokonci, ko sem brala o tistih otrocih v čakalnici. A se spomnite, enkrat je bila ena aferica, ker so v nekem vrtcu ugotovili, da so vzgojiteljice dajale otrokom alkohol, da so imele mir. Če bi se men to zgodilo, jez ne vem, kaj bi naredila. Drugače sem bolj mirne in nekonfliktne sorte, lahk bi se celo reklo, da se z menoj da pometat, ampak tole ... [sm=smiley11.gif]. Po mojem je kakšnemu staršu čist komot padel mrak na oči. Ninocka, ajajaj za centralno. Ste že zrihtal? Mene je vedno, če je moj [sm=love.gif] kaj odsoten strah, da bi nam centralna crknila. Vsi, ki jih poznam, živijo v LJ v bloku in valjda nimajo pojma o pečeh, tuki pa tudi nobenga ne poznam tako dobro, da bi šla lahko z lahkim srcem prosit za pomoč. Fino, da se tvoj tast znajde. Nam pa itak stvari crkavajo ob petkih zvečer al pa sobotah (centralna, pralni stroj). Sva se že na majhnega dojenčka sklicevala, da nama je prišel nekdo pralni stroj popravt v soboto. Pety, čist razumem, kako se počutiš. Ko gre moj kam z avionom, mu zabičam, da me mora takoj poklicat, čim pristane. So mi take stvari tud precej nelagodne. No, pa saj je življenjsko zavarovan (vem, vem, "bad joke" [sm=smiley22.gif]) Teta beta, res škoda, da se ti je tkole sesulo. Se mi zdi kar mal neuvidevno s strani tvoje "svakinje", ker je to le vesel dogodek, tudi za otroka, ki bo potem gledal slikce in mu boš razlagala, kdo vse je bil tam. Kaj veš, morda si še premisli. mislim, da sem zaključila ... Bi pa še nekaj vprašala: ne vem katera, ampak mislim da Pia (al pa Ameli), je delala tak spominek na rojstvo v dekorirani škatli, kamor je nalepila zpestnici iz porodnišnice pa copatke ... Mene je tud prijelo, da bi to naredila. Kako si se tega lotila? Ameli (se mi zdi, pa spet nisem ziher), a si ti že kaj pisala o dogodkih v letu 2005 v knjigici "To sem jaz"? Če si, bi ti bil hvaležna, če mi poveš, kje si našla vir podatkov. A kaj veste, kdaj približno, naj bi dojenček že čisto samostojno držal in obračal glavo? Mislim tako, kot odrasli. Pa sem imela še kakšno vprašanje ... ma, izgleda, da sem pozabila... drugič, obljubim [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|