teta beta -> RE: septembrke 2005 (5.12.2007 20:42:39)
|
Dober večer! Daša je končno zaspala. Ma, ne vem, kaj ji je. Zadnje čase nuca skoraj eno uro, da zaspi. Pa sva šle danes še po temi na sprehod, da se malo zmatra in zlufta, pa ni nič pomagalo. Šle sva do cerkve, da pogledam, kdaj imajo jutri miklavža, pa so ga imeli ravno tedaj, malo sva počakale do konca maše, potem pa not. Je pa imela Daša privilegij, ker ga je videla zelo od blizu, ker je tudi miklavž zunaj čakal. Parkljev pa ni bilo. Danes sem nesla napotnico in izvide na kirurgijo, pa so mi rekli, da naj kar pridem jutri ali v petek okrog enih tja na pregled in posvet. Najbrž bom šla v petek. Sem pa pri G srečala eno mamico iz vrtca, za katero sploh nisem vedela, da je noseča, rok ima čez tri mesece. Sem mislila, da je pač malo bolj močna, pa ponavadi je tudi v bundi ali jakni. Nika, želim vam uspešno prestano noč (in vse nadaljne) brez dude. Daša je imela krizo četrti dan, ko je bila ful utrujena. Tri dni pa niti malo joka. Benika, jaz tudi mislim, da je to samo faza. Kako ukrepati, pa res ne vem. Upam, da se čimprej uredi!
|
|
|
|