|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.10.2006 19:53:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: septembrke 2005
5.10.2006 20:37:40   
ninocka
Dober vecer!
Najprej porocilo glede majck - sem dobila osnutrek, pa ga ne morem pogledat, ker nimam Corella user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem jezan ko 100user posted image user posted image . Mi bo Samo zrihtal cez vikend, pa bom pogledala in objavla, da boste povedale, ce je OK, al se kaj popravimo.

Plac za RD - men je ta piceria cist kul, da mamo svojo sobo, pa tud ce torte pr njih ne narocimo, bomo itak tam dalj casa in bomo pa se pizze narocile, pa pijaco...neki prometa jim bomo ze naredile...(Sej verjetno niste misnle  samo od torte cel dan zivet? user posted image ). Ce pa se oni torto nardijo, pa tolk boljs, a ne?  user posted image user posted image user posted image

KMA -  tud jst se strinjam z vsem kar so ti ze ostale povedale. Kar si ti napisala je bilo pa ZELO NEZRELO IN PREDVSEM NESRAMNO in POPOLNO NEPRIMERNO.  Ko smo se pogovarjali za srecanje v CE, je bil kraj izbran predvsem za to, da se nam lahko pridruzita se Amelie in Doroteja in pa seveda TI.  Ce ne zelis majcke, te bom zbrisala iz seznama in je zate ne bomo dali delati, v primeru, da si bos premislila, pa mi poslji ZS.

Zdej pa se ostale stvari:
Teta beta, jstr pa ne morem pridt do tvojga albuma, mi skoz javlja napacno geslo, pa sem probala vse mozne variante. A mi ga lahko vseeno prosim posljes na ZS?

Mleko: nas spije se priblizno 4 dcl mleka na dan (zjutraj in zvecer) + jogurt + mlecne kasice. Nikakor ga pa ne morem prepricat, da bi jedel kaksne namaze s kruhom. Zadnjic sem jst jedla pasteto, pa mi je skoz hodu grizt, pol sem pa mu njegov kruh nardila, ga pa tud povohu ni user posted image Moram pa rect, da je ze ful razsiru jedilnik in da je zacel mal bolj uporabljati zobke. Drugac sem pa jst se zmeri cist brez idej,kaj naj mu kuham.

Igranje: Evi ma svoje igracke "pospravljene" v stajici, najbolj aktualne pa lezijeo po kuhni, dnevni in jedilnici. Neki cas se igra z eno, pa jo nekje pusti, pol spet z eno drugo, pa  jo vrze... Se pa dost kar sam zamoti, ampak mislim, da je nam ze lazje, ker hodi in se lahko do kaksne stvari tudi sam sprehodi, ce ga zanima.

TV: trenutno je najbolj navdusen nad unima dvema reklamama za melodije inozadja za GSMje - uni dve opici in tist nosorog. Ko jih slisi se kr prlep na TV in zacne ful kricat, se smejat  in mahat z rokami in plesat. Drugac pa gleda z mano telenovelo user posted image user posted image user posted image in pa zdej se Beverly Hills user posted image user posted image user posted image

Kurjenje: zaenkrat se ne, ker je cez dan se kr toplo, ponoci se pa stiskamo user posted image user posted image user posted image A ve se ne, da vas zebe user posted image

Nosek: vsak dan spucam z biba placko (palcka za usesa). Se upira, ampak ga bolj na trdo primem, pa gre. Ko pa joka in mu tece kot iz pipce, ga pa kr z robckom brisem.

Zelje: se nismo dali, mu pa v juhi skuham mlad fizol in ga ful je. Graha pa lih ne mara oz. vsi poskusi, da bi mu ga uturila, so koncali v njegovem narocju.

Kavica Kolosej -  a se mogoce dobimo to soboto al pa nedeljo la ste ze vse ful rezervirane?

Ce sem kaj pozabila - se opravicujem.

PS: mi mamo pa od dons naprej hitrejsi internet. A me kaj hitrej berete user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
5.10.2006 20:39:45   
TVN
Samo na kratko, ker nikakor ne uspem več od tega, da vas vsaj preberem. Kar se tiče KMA, se strinjam z ostalimi, pravzaprav sem že pred časom hotela sama napisati nekaj podobnega kot teta beta, vendar mi časovni ni zneslo. Torej, brez zamere, ampak vsi skupaj se moramo nekako prilagoditi.

Jaz sem ZA tisto picerijo, deke in spalke po tleh so se pri nas še vedno dobro obnesle in do sedaj mi še v nobeni gostilni niso delali problemov, pa smo jih že obredli zelo veliko. Tudi pri torti ne delajo problemov, običajno sami ponudijo, da jo razrežejo in postrežejo, pa čeprav je prinešena v lastni režiji. Če pa imajo solidne torte sami, potem je najlažje, da jo naročimo tam.

Ostale odgovore pa ob priliki.

Mejte se radi! user posted image

*** Imejte se lepo! ***

Neposredna povezava do sporočila: 2603
   [Brisano sporočilo]
5.10.2006 20:40:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2604
5.10.2006 21:21:31   
Kinokija
Oj, kako ste?

Z mojim ugotavljava, da bi za malo rabla enga "crnca", da bi za njo hodu in stvari nazaj v omaru tlacu, pospravlju. A vaši tud tok zmetavajo?

Kaj boste kej za vikend, greste kej po kostanj? Ga mali jejo? Evi sem ga dala mal za droit, pa ni blo nč hujšega, mogoče kak prdec več user posted image

Glede mene in majcke pa ko- ce se bomo kdaj dobile v Lj, da bi jaz to majcko dobila, potem bi (84 roza), v Ce pa ce ne bom imela novega (rabljenega user posted image  )avta, me ne bo. Mogoc bom k Pii prsedla, se nagibam k temu, da mal potalava stroske, pa kak krof+kofe udarva na Trojanah. user posted image

Kma, mogoce bi tebe tud kera pobrala? Lohk te pa tvoj prpele pa odpele?
Sj ste blizu.

Lp M.

Nosek, palcka 1x na teden po sili.

TV za packanje ekrana, daljinc zakoooooooon.

Kurjenje se ne. Se raj mal bolj oblecem.

< Sporočilo je popravil Kinokija -- 5.10.2006 21:26:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 2605
6.10.2006 11:34:01   
Pia67
Živjo!

Sem ZA omenjeno picerijo, tetabeta, hvala za link user posted image Torta vsaj zame ni taka nuja, čeprav je lepa ideja, da le ne bi bilo preveč kolobocij glede okoli nje.

Odgovori:

1. Najprej hvala za vaše odgovore glede zelja, mleka in čebljanja. user posted image

2. Količina obrokov: zelo različno, včasih skorajda nič, včasih poje še dobršen delež namenjen meni. user posted image Ravno včeraj zvečer, se ji je spahnilo(preveč, je preveč) in očitno je v grlo priplaval kak korenček in ajda in potem sem imela pobruhano Nino, tla, del posteljice. Skratka, cela štala.user posted image Nina je kot vedno jokala, jaz pa sem begala sem in tja.

3. Čiščenje noska: morska voda (khm, khm ne bi o tem) v pršilu in pumpica za nos. Če je nerazpoložena, jo žečkam pod noskom, da kihne vsebino. Mi je pa zadnje dni ratal, da se je nekajkrat useknila (priznam, jaz sem v svoj robec trobentala kot slon, da jo motiviram). Upam, da jo nekako pripravim do pihanja v robček ali pa vsaj to, da pihne skozi nos. No, vaja dela mojstra.user posted image

4. Kostanja ne maramo, ne vem zakaj? user posted image

5. Kurjenje: nekajkratuser posted image , ker imam lončeno peč in jo napolnim z lesenimi odrezki, ki so ostali od obnove. Zahajca super in obe sobi sta topli. Trenutno je 19 stopinj, ob kurjenju pa 22.

6. Risanke porajta samo zaradi tega, ker šari po daljincu. Všeč ji je, da menja programe, dokler ji jaz ne zaplenim in ugasnem zadeve. Drugače pa TV niti ne opazi.

7. Zakaj tako pridno ponujam prevoz? Ker bom sama z Nino in imam dovolj prostora. Lažje jaz, kakor ostali. Da ne bom izpadla preveč vsiljiva.user posted image Navajena sem še iz hribovskih dni, da smo izmenjujoč vozili ostale in so se stroški tako poglihal. V našem primeru mi ni do deljenja stroškov, temveč do tega, da bi nekako skup prišli in se imeli fajn.

user posted image Ja, povejte kdaj? Jutri, pojutrišnjem al naslednji vikend. Pokukam zvečer, če bo kaj odziva.

Damjana

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
6.10.2006 12:30:41   
2ursae
user posted image , zdajle je najlepši sonček, moj je šel pa ravno spat, pol pa še, da kosilo poje ... pa bo takoj ura tri li štiri, takrat pa ni več tako fino.

Da se malo považim: danes se lepo igrava pa ga vprašam "kje je mami?" in on s prstom pokaže name user posted image . Pol pa jaz pokažem nanj in rečem "ti si pa Anže" in on s prstom pokaže nase in reče "Aje" user posted image . Kunštno, a? "me Tarzan, you Jane" user posted image

user posted image  z veseljem jutri, v nedeljo ne moremo, se gremo potepat. Jutri gremo pa dopoldne itk v Lj na trg in ni problema, da še zavijemo v Kolosej pogledat našo bando.

kostanj bomo šli nabirat, sam moram še mal pobarat, kje tukaj okoli so fajna "lovišča" user posted image .

Pia, kako pa pripraviš ajdo in korenček? A ajdo tko skuhaš kot riž, al kako? Jaz sem ful v krizi s kuharskimi idejami ... user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 6.10.2006 12:32:05 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
   [Brisano sporočilo]
6.10.2006 13:18:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
6.10.2006 14:35:02   
pety78
O, sranje, tery. Veš kaj mu delaj, tople kamilice na uhico, pa trak ali kapo čez. Pa kar bodi vztrajna. Pa veš kaj še menda ful pomaga. Luštreh! Joj, ne vem, če sem prav napisala, pa kako se še drugače reče. To je taka votla palčka, ki jo na eni strani prižgeš, na drugi pa pritisneš na uhico in dim not pihaš. To je menda nam vsem otrokom blazno pomagalo. Škodovat pa ne more. Kar probaj ga fejst pozdravit, da se mu to ne bo ponavljalo, ker zna bit res problem. Držim pesti za Nika. In seveda tudi zate. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2609
6.10.2006 14:43:52   
pety78
Drek, ni luštreh ampak luštrek. user posted image

Luštrek je do 2 metra visoka, večletna rastlina iz družine kobulnic. Peresasti listi spominjajo na zeleno. Izhaja iz Irana, danes jo gojijo skoraj povsod. Tam, kjer ne uspeva v vrtovih, uspeva v lončkih, rastlinjakih in topli gredi. Razmnožujemo jo z deljenjem ali semeni. Ima prodoren vonj, okus je nekoliko grenak in pekoč.

V kuhinji uporabljamo sveže ali posušene liste in korenino. Nadomešča zeleno. Prilega se mesnim, ribjim in zelenjavnim jedem in enolončnicam. Zaradi zelo izrazitega vonja jo moramo dodajati previdno.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
6.10.2006 15:37:03   
pety78
Še to, pa konc z moje strani.

http://med.over.net/otrok_druzina/novica.php?id=9413

Sem mogla vmes v vrtec po tamalega in ga odpeljat domov, ker je prehlajen - še vedno- in malo ima vročine. Doma pa naju je pričakal ati z gipsom na roki.

Papa

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
6.10.2006 17:39:50   
kati*
no na kratko naj dodam, da smo tudi mi cel teden že doma. V torek se je začela temperatura in šele danes izgleda malo bolje - viroza - nobenih drugih znakov vnetja. Veliko spi in zelo je slabe volje, mi pa nenaspani user posted image user posted image .

VBodite zdravi.

Kateri datum zdaj velja?

< Sporočilo je popravil kati* -- 6.10.2006 17:40:05 >

lp, K

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
6.10.2006 20:36:33   
Pia67
Evo, saj sem vedela, da me nekaj čaka (žal ne prideva na kofe). Jutri grem na tretji dobrodelni tek in hojo Europe Donne (upam, da mi Nine ne bo treba vlačit-voziček med tekom in bo Gagi imel čas počakat z malčico in "navijat" za knedl-mami). Če bo varstvo odtečem 8 km, če ga ne bo pa najkrajšo zadevo, 2 km, saj ni pomembno, važen je prispevek. Mimogrede, a ste brale o tem, da se bo možno v SLO končno cepiti proti soju virusov, ki povzročajo raka na materničnem vratu. Za začetek bo samoplačniški, potem pa user posted image http://www.plivazdravje.si/?section=stanja§ion_menu=mladi&cat=e&id=12427&show=1

2ursae: ajdovo kašo zakuham v zelenjavno juhico in to je to. Ti pa obljubim, da prečekiram kup receptov za mlečne jedi. Če bo kaj uporabnega, bom pretipkala.

Tery: nasvet proti bubanim ušeskom (je zelo čuden, a pomaga). Kupi polnomastno skuto, zavij jo v gazo in obloži boleč ušesek. Čez povezni kapo, če žrtvica to dovoli. Nekako moraš fiksirat. Če bo zjutraj skuta suha(baje povleče iz ušes vlago, ni mi logično ampak to je delala moja babica in je bilo vedno OK), je zadeva uspela, če ni, ponovi vajo.
Druga varjanta, pozanimaj se za dobrega homeopata, ki ti bo dal kapljice. Moje kolegice pridno kupujejo Donno bello(ne vem, če sem prav napisala) in uhlji so zaenkrat OK.
Luštrek imam na vrtu, diši ko maggi kocka (sestavina le-te), za tovrstno zdravljenje pa še nisem slišala. Hvala Pety.

No in še zadnje: Niča je shodilauser posted image . Danes sem jo vlekla na Gospodično, da si spuca nosek (ponavadi je gor grede svečka, dol grede pa nič in spi kot ubita. Naredila je dobrih 6 m do gorjanskega miška (lesena figura). Brskala sem po nahrbtniku, mala je šarila po klopeh, pa se obrnem in ona gas do predmeta poželenja.

Nočka,

Damjana

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
6.10.2006 21:05:34   
tažana
čer.

BRAVO NINAuser posted image user posted image user posted image .

tako medve s Katko sva ostali samiuser posted image . očka je šel na službeno pot v Dobrno. pride šele v nedeljouser posted image . sploh nisva navajeni biti ponoči same. bova danes celo noč obe jokaliuser posted image .

danes me je v vrtcu Katarina videla ko smo bili na dvorišču. s pogledom me je spremljala čez celo dvorišče. jest sem se sicer potem skrila, Katarina pa mi je menda pomahala. jokala ni ničuser posted image .
tako sva se z vzgojiteljico zmenili, da se ne bomo več skrivali. če se vidiva ji pomaham k njej pa zaenkrat še ne hodimuser posted image . očitno bo tole prav dobro funkcioniral.

lepo se imejte

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
6.10.2006 21:47:30   
teta beta
Dober večer!

Najprej ena slaba novica - posebna soba v tisti picerijij je 22.10 že zasedena. Sicer bi nam tudi šlo malo bolj na tesno, mogoče bi dali še kake mize ven, ampak zdaj to itak odpade.

Iščemo naprej. Moram še preveriti nekaj zamisli.

Pa naj najprej še vsem povem, da mi je KMA po ZS razložila vse v zvezi z Zagradom in težavami s prevozom. Kot se je izkazalo, sem jo jaz narobe razumela in se ji opravičujem. Njena reakcija je bila sicer nezrela, ampak predvsem nepremišljena, spontana in prenagljena. Očitno je punca takega karakterja, lahko pa da je imela še slab dan in je bil moj post samo še pika na i. Jaz upam, da si bo premislila in bo na srečanje vseeno prišla, pa na naš forum še tudi user posted image .

Nina, user posted image user posted image user posted image  frajla!!!!!

Ninočka, moj dragi je izjavil, da bi rad, da Daša nosi to majčko poleti, tako da bi raje vzela za vsak slučaj številko 86, še vedno pa roza.

2ursae, jaz ajdovo kašo tudi zakuham v zelenjavno juhico oz. nastane pol ena taka mineštra. Zadjič jo še moj jedel, je najbrž mislil, da je kak ješprenj noter user posted image  (ajde sploh ne mara.)

tery, upam, da se bo Nik čimprej in ornk pozdravil. Ta ušesa so menda zelo zoprna reč.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
6.10.2006 21:57:20   
teta beta
Aja, še eno vprašanje - a je možno, da bi jedli nedeljska kosila? Eno idejo imam, v hotelu, kjer smo imeli mi krst, je tista posebna soba ful velika, kosila pa so bila cca 1.600 SIT (zelo dobro). Ne vem, če je še ista cena in če je še fraj, ampak povejte mi, če se strinjate. (Če se omejimo samo na picerije, imamo bolj ozek izbor.)

Neposredna povezava do sporočila: 2616
7.10.2006 9:01:10   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image  NINČA!!!!

Teta beta, jaz osebno se strinjam tudi s hotelom in nedeljskim kosilom.

Majica- mi bi vzeli št. 92, ne 86, ostajamo pa pri modri barvi.

Neposredna povezava do sporočila: 2617
   [Brisano sporočilo]
7.10.2006 11:54:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
7.10.2006 14:01:07   
2ursae
čau, čau

JUPIIIII ZA NINO !!!!! user posted image user posted image user posted image  zdej pa mami, kupi še ene mini pohodne palce pa vštric v višave user posted image user posted image

Tery, upam, da bo Niku čim prej boljše in da bo tako tudi ostalo user posted image user posted image

Teta beta, tvoj predlog je user posted image , z veseljem bomo pohrustali kakšno kosilce. A da folk že tolk vnaprej rezervira user posted image

se pravi:

Alina 80, roza
Daša, 86, roza   
Evan 86, modra
Anze 86, modra

Nina 86, modra
LuKa 86, modra
katarina 86, modra 

Vid, 86, modra
Nika, 92, roza

luka, 92, modra
Nik 92, modra
BENJAMIN - 92 modra 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2619
7.10.2006 14:08:08   
teta beta
Zdaj pa imam dobro novico, namreč hotel je 22.10 fraj. Jaz sem zaenkrat rezervirala, v ponedljek bom še potrdila, če se boste strinjale, dokončno število pa bom sporočila sredi prihodnjega tedna.

Je pa to hotel Žalec, soba je zelo velika in svetla (http://www.hotel-zalec.si/index2.htm - če vam kaj pomaga, poglejte pod kavarno), tam bi bili čisto sami, pred nami in za nami ne bo nikogar, se pravi smo lahko tam kolikor dolgo hočemo, pa tudi glede čistoče je to potem manj problematično. Nedeljsko kosilo je gobova/goveja juha, dva vrsti mesa, priloga, solata, sladica. Stane 1.600 SIT. Lahko pa naročite tudi karkoli drugega. Prostora za vozičke in igrače je tudi dovolj, dostop pa je po ravnem (ni nobenih stopnic).

Jaz msilim, da je to optimalna rešitev. Mi smo bili tam vedno zelo zadovoljni. Zmenila sem se za ob 12., a je to v redu? Jaz sicer pridem nekaj minut čez eno, vas pa lahko tam pričakata moja dva heroja.

Aja, KMA, pri Štormanu sem se jaz že tudi pozanimala za Dašin rojstni dan. Primerno velika je samo Angleška soba (ampak enkrat manjša od te, ne vem, kam bi dali vozičke), ki pa nima dnevne svetlobe, kosila pa so 1.950 do 2.800. Kot si mi napisala na ZS, bi eventuelno priišla z busom, v Žalcu je avtobusna 100 m od hotela.

Tako, povejte, kako se vam zdi, jaz pa hitro kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 2620
7.10.2006 14:09:36   
teta beta
2ursae, pa saj je samo še 14 dni do takrat!

Pa še to - kaj je zdaj s torto, jo bomo sploh imeli ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2621
7.10.2006 14:20:18   
tažana
čao.

evo preden s Katarina zbudi še mal preverim kaj se dogaja.user posted image

teta beta: Bom res že drug teden morala povedat ali pridemouser posted image . moj možek do 21.10 ne bo čist prepričan ali dela ali neuser posted image .
sej zaenkrat se vse tako pogovarjava in planirava kot da gremo ampak prepričana pa nisemuser posted image .
glede kosila je prav fajn. se mi zdi bolj kot pizza. user posted image
tudi če pridemo pridemo okrog 13h. računam da bi šli okrog 11h oziroma malo čez od doma. to je ravno tisti čas ko gre Katarina spat. tako da bo v avtu fino zaspala.

kako pa bi se zmenile za kosilo? a bi počakale da se v večini zberemo ali jemo tako kot pridemo?

Neposredna povezava do sporočila: 2622
   [Brisano sporočilo]
7.10.2006 16:23:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
7.10.2006 19:39:38   
ninocka
Jst se tud strinjam s hotelom, glede kosila isto (tko al pa tko sem vas ze zadnjic sprasevala, ce mislte s torto dan prezivet user posted image ). 
Glede torte - jst sem se zmeri za to, da jo narocimo al pa da jo spece Pia, ker un njen medvedek je prav slastno zgledal. Seveda, ce zeli in bo imela cas, mi ji pa pol damo dinarcke za sestavine. Pia, upam, da te nisem potunkala user posted image Lahko jo pa narocimo nekje v CE, ce kera pozna kaksno dobro slascicarno. Se mi nekak zdi, da jo kr mormo met, glede nato da je RD?

Majcke - no v glavnem, jst dons pogledam osnutek majcke, in na A4 listu v kotu cepi nas pingvincek. Men nic jasno, pa pravi moj, verjetno ni vse odprlo, ker nimam pravih fontov. Klicem kolega in mu povem, kaksno cudo sem vidla, on pa men: A ni to to? A bi moglo bit se keje druzga? Pol sva se 10 min rezala, ker je pozabu mail do konca prebrat in ni vsega naredu. user posted image user posted image user posted image No, bo v ponedeljek naredu, pol gremo pa v akcijo. A zdej je seznam dokoncen, kot ga je nardila 2ursae, al se kera fali al bi pa  kaj spremenila? Do torka mate cas, ker pol bom pa jst narocila majcke.

Danes so nama (koncno) prsli narest potko na vrtu. Je samo zafrsolano, ampak ful lepo zgleda, sploh ko si predstavljam, kako bo, ko bo se travica, pa paviljoncke, pa drevesa...
Zadnjic sem zacela ful sanjarit, kako bi blo, ce bi mela poroko (ce bi se porocila) kr na najinem vrtu. Ne obred, ampak pol pogostitev. Sem si prav vse zamisnla, kje bi kaj blo - plesisce, mize, hrana, otroski koticek, se kam bi koga posedla  user posted image user posted image user posted image Sem pol Samotu povedala, pa me je vprasu, ce se mi je strgal user posted image user posted image user posted image Ah, mogoce, nekoc...user posted image

Uzivite, jst grem pol gledat Bar. Upam, da bo sla una kura ven....

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2624
7.10.2006 19:40:37   
tažana
še to:
za torto imam enako mnenje kot tery. pojem jo itak bolj malo. jest dve žlice, Katarina pa triuser posted image . (sploh kar se tiče čokoladne, sadna še nekako gre). ampak vzdušje je pa le, pa slike pa to...

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.