|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
3.10.2006 22:42:38   
teta beta
helou, sinoči sem pogledala vse vaše slike, super so user posted image , danes sem končno dodala tudi svoj album (za 2ursae), geslo je moje ime in številka dašinega rojstnega dneva, brez presledka. Nimajo komentarjev, ampak nimam časa. Včeraj smo imeli pol težko noč, ob 2 zjutraj sva dala Daši calpol, zobki jo matrajo, no, novega še ni videti, tudi ne vem, kje sili ven. Danes sva imeli zobozdravnika, pogledala je, koliko zob ima, ugotovila je, da ima spodnjo čeljust bolj noter in da naj ji, ko bo že razumela, skušam govoriti, da naj jo potiska bolj naprej ali naj grizlja zgornjo ustnico s spodnjimi zobmi in da se to lahko samo od sebe popravi. Za čiščenje je priporočala naprstnik in mi dala tester od ene zbone paste First teeth. No, ta pasta je draga ko hudič, 1.600 ena tuba, je pa z nekimi mlečnimi encimi in kaj vem kaj še. Mi uporabljamo kar zobno ščetko, ne naprstnika, in danes sem ji dala gor malo te paste.

Bila sem v lumijevem kotičku - ob nedeljah ni odprto oz. se zapre ob 13. Drugje nisem bila. 28.10 pa mislim, da kati ne more.

Midve z Dašo se tudi igrava vse to, kar ste ve napisale, kocke, avti, hoduljice, knjigice, punčke, kuhanje, pomivanje posode... ampak včasih že res ne vem več, kaj naj, obe sva že naveličane, jaz ne morem ničesar skuhat, ker se mi obeša na nogo.

Se je zbudila, morm it.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
4.10.2006 7:40:18   
Kinokija
Oj mačke (da malo še na vas dam poudarek user posted image  )

Pia, jaz mam ful tko slab filing se z drugim pelat, ker sem poj čist nesrečna, k ni od mene odvisen, kdaj grem domov, pa mam poj fobijo, pa kaj, če se tamala joka, pa kr neki. V glavnem, hvala na ponudbi, se še zmeniva, ok?

Kaj pa kofe und Kolosej? Nobene navdušenke? user posted image  

2ursae- Eva stoji za potrebe fotografiranja user posted image , hodi tud pol km, če jo držim za rokce, sama spustit se pa noče. Kr neki jo je strah, je pa sposobna drgač.

Pia- a ni zakoooooooon na Češki? Najraj bi pustila vse skup, pa šla žvet gor, sej nam ne bi nič manjkalo- Lepo bi kruhek pekla pa hribe gledala ...

Ta teden imam 3x po 12 ur službe, pridem domov ob 19h, samo Evo dam v pižamo in spat. Če to ni kriviiiiiiiiiiiica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
4.10.2006 12:13:24   
2ursae
MARK, VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ostani še naprej tak luškan, priden in napreden user posted image  fantič. Anže upa, da se bosta kmal spoznala user posted image

user posted image  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
4.10.2006 12:59:36   
2ursae
teta beta, super slikice user posted image user posted image . Madonca, maš lepotičko doma user posted image . Men je najboljša taprva, k je mala sama s tvojo torto, je ful cortkana. Se vidi, da ste uživali ob praznovanju user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

Kaj pa kofe und Kolosej? Nobene navdušenke? user posted image   

jaz sem ful navdušenka, sam ne vem, kdaj delovnemu ljudstvu ustreza, pa si ne upam predlagat, ker se bom pač prilagodila. Povejte - med tednom popoldne al vikend ... Kinokija, ti si enkrat rekla, da ti paše petek popoldne - a čmo se dobit takrat?

Teta beta in Pia - kakšne punčke imata za tamali? A sta kupili kar une obične, al so kakšne posebne za take malčke kot so naši?

Mi2 s tamalim sva danes videla močerada ... in to na našem vrtu user posted image . Ful je bil lep, je tamali kar zijal pa s prstom kazal.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
4.10.2006 13:03:34   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image Mark vse najboljše in veliko, veliko daril in veliko torto!user posted image user posted image user posted image

Alina pa ti pošilja poln koš poljubčkov. user posted image

Čestitke mamici in atiju!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.10.2006 13:08:57   
pety78
Vse najboljše Mark, pa veliko igračk razmetanih po celem stanovanju. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.10.2006 13:33:38   
2ursae
mal sem bila na forumu Zabava. pa k ne vem, če hodte tja, vam tlele dajem dva vica, ki sta meni osebno ful dobra. Tko, mal za razvedrilo user posted image :

Nekega dne sem spoznala cudovitega gospoda in se zaljubila. Ko je postalo
jasno da se bova porocila, sem se odlocila, da ne bom vec jedla fizola.
Nekaj mesecev kasneje, na moj rojstni dan, se mi je na poti iz sluzbe
pokvaril avtomobil. Glede na to, da sem zivela na vasi, sem poklicala moza
in mu povedala, da bom zamudila, ker sem pac morala pes. Ko sem sla skozi
manjso vas, se je iz gostilne Ĺiril vonj po pasulju. Nisem se mogla vzdrzati
in sem "zmazala" dve porciji. Na poti domov sem se trudila in sproti
odvajala pline. Ko sem kon
ÄŤno prispela domov, se me je moz razveselil,
povabil v kuhinjo in me posadil na stol. Rekel je, da me caka presenecenje
in mi v ta namen preko oci poveznil crno ruto. Ko je zavezoval vozel, je
zazvonil telefon. Obljubiti sem mu morala, da se rute ne bom niti dotaknila.
Medtem ko je on telefoniral, je fizol seveda se vedno deloval in napetost v
mojem trebuhu se je stopnjevala. Izkoristila sem priloznost, privzdignila ta
zadnjo in enega spustila. Ne samo da je bil glasen, tudi smrdel je tako kot
da bi se kamion poln gnoja peljal mimo svinjske farme in pri tem povozil
dihurja. Iz kolen sem vzela servieto in z njo preganjala smrad. Kmalu sem se
nagnila se na drugo stran in ob tem spustila se dva do tri. Smrad je bil
hujsi kot pri razpadajocih truplih. Ker sem z enim usesom poslusala
telefonski pogovor v sosednji sobi, sem v takem tempu nadaljevala se
naslednjih nekaj minut. Zadovoljstvo je bilo nepopisno. Ko je pozdravljanje
preko telefona oznanilo konec moje svobode, sem se nekajkrat sunkovito
mahnila s servieto in jo nato polozila spet na kolena. V znak zadovoljstva
in olajsanja sem spustila roke na krilo. Na obrazu sem imela najbolj
nedolzen pogled na svetu, ko se mi je moz opraviceval za dolg telefonski
pogovor. Vprasal me je, ce sem kaj pokukala mimo rute. Prepricala sem ga, da
se to zagotovo ni zgodilo. V tem trenutku mi jo je potegnil iz glave in
dvanajst gostov, ki so sedeli ob mizi, mi je v en glas vzkliknilo: "Vse
najboljse za rojstni dan!"

V porodnisnici se pogovarjata dva novorojencka. Fantek pogleda puncko in ji ponosno rece:
"Fantek sem."
"Kako pa to ves?" vprasa puncka in fantek odvrne:
"Pocakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal."
Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nozice v zrak in pravi:
"Poglej, modre nogavicke."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.10.2006 13:48:35   
Pia67
Živjo!

Mark vse najboljše!

Nina je potonila v spanec, ker je bil dopoldan kar naporen. Ker tudi pri nas lije kot iz škafa, sva morali pešaka do ZD(od prostega parkinga, ki pa je slab kilometer stran), nosila se je v nahrbtniku, da sva se nekako zaščitili z veliko marelo.
SP OK. V mesecu dni je zrasla za 3 cm in se poredila za dobre pol kile. Trenutno 80 cm in 10200 g. Sem bila kar presenečena glede višine. Denver OK, z žogico sicer ni obmetavala sestre, je pa samostojno stala, počepnila se dvignila in naredila nekaj mini korakov do mene. Tako, da imava cahn samostojne hoje user posted image No, jaz ne bi rekla, da je to to.
Aha, pediater je razlagal zanimivo tezo o tem, da se je za vse razvojne stvari starostna meja zvečala. Zaradi plenič za enkratno uporabo, je kontrolirano lulanje in kakanje premaknjeno na 3 1/2 leta. Otroci govorijo kasneje, ker jim vse ustrežemo(se več ukvarjamo) in oni z gestami kažejo kaj bi. Moderno pa je, da otroke vlačimo za roke in je tako da hoja pa nekako prehiteva in ni niti najmanj varna, ker malčki padajo in se pobuškajo. Bil je zanimiv pogovor, Nina se ga je sicer bala in so solze kar špricale, jo je pa omečil z lutko in se je potem kar topila v njegovem naročju.

Kinokija: kavo z veseljem ampak po 17. uri(enkrat si omenila to uro) je za naju prepozno, ker je treba še do NM-ja prit, pa nekaj povečerjat, pa skopat itd. Kaj pa kaka sobota dopoldne? A ni Ninočka enkrat omenila?
Glede vožnje z mano, kakor želiš. Nisem niti najmanj užaljena user posted image , te popolnoma razumem.

teta beta, hvala, ker si prečekirala v CE-Lumpijevem kotičku. Jaz sem gledala še turistične kmetije, samo to je itak mim, če KMA ne more. Ja za ono zobno pasto sem slišala, meni je predraga, Nina si pač drgne zobe kar z vodo (ponavadi kar v banjiuser posted image

2ursae: dojenček je čisto običajen, ena poceni varjanta iz Milerja, ima pa še dudico in majčkenega medvedka. Posteljica je škatla za čevlje, odejica majhna brisačka itd. je sicer bolj groba do njega, občasno pa mu ukrade miniaturno dudo in jo sesa. user posted image

Zdaj pa nekaj vprašanj:
Ali dajate tamalim že kako zelje (hm, morala bi napisat kapusnice) in stročnice? Nina z veseljem popapa dušen ohrovt, mlado zelje. Včasih ji naredim tudi mineštro s fižolom. Po zelju sicer nekajkrat kaka in so plenice na veliki preizkušnji, rada pa poje kako košto na žlico.

Koliko mleka, če ga še, popijejo na dan?

Opazila sem, da Nina skoraj nič več ne čeblja. Duda je postala D, edino dedi in babi je še slišat, o kakem DEJ-DEJ ne duha ne sluha. Jaz pa sem itak TI, Gagi pa je kar pozabila. No, TETE in PA-PA so še, drugega pa se ne spomnim. Kriza, vse se je nekam zakopalo v njene vijuge.user posted image Kaj pa vaši?

Hm, zdaj se ne spomnim ničesar več... user posted image

Grem delat,

Damjana

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.10.2006 14:04:27   
2ursae
pia, Anže že je stročji fižol in grah, zelja se pa še nismo lotili, ker ga pri nas ne porajtamo kaj dosti, bi mu pa dala, če bi se znašel v loncu.
Mleko - se še dojiva, tko da tam dobi nekaj malega, pol pa če slučajno zaluta kakšen kakav ob kruhu ali rogljičku ... nič kaj prav dosti ne gledam na to, itak pogosto dobi jogurt, a trudim se, da je zjutraj in zečer kaj mlečnega - če ni kakav je pa kakšna kašica, ki ima že v sebi adapt. mleko, tko da se samo zmeša z vodo.
Pri nas čebljanje šiba, zato pa hoja bolj peša - mi je danes terapevtka rekla, da ne verjame, da bo v naslednjem mesecu shodil. Evo, vsak nekaj user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.10.2006 14:16:35   
Kinokija
Pia- zelje, fižol, grah je, nič posebnega ji ni. Jedla v svojem življenčku edino ni še rib.

Kofe pa jaz tebe razumem, da ne moreš po 17h, ampak klinc, jaz sem ob 16h komaj doma iz službe. user posted image  Pa še to zadnje čase vlečem do 17-18h.

Sobota načeloma bolj ustreza, kako 10-12 uro.

Punčke- naša mala se rajši igra z avtomobilčki, čist nora je nanje.

MARK, VSE NAJBOLJŠE ZA 1 SVEČKO!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.10.2006 14:18:17   
Kinokija
Mleko- ker nima še skor nič zob, je še veliko mleka.

Pr mlečnih obrokih zjutraj 2 dcl, zvečer 2 dcl v čokolinu, pa še pred psanjem 2 dcl v flaši. Skuapj torej okoli 6 dcl.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
   [Brisano sporočilo]
4.10.2006 15:56:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kinokija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2587
4.10.2006 16:25:14   
teta beta
VSE NAJBOLJŠE, MARK!!!!!!! Obilo užitkov ob prvi tortici (no, svečki) in da boš zdrav in vesel fant še naprej! Čestitke tudi mamici in atiju! user posted image

Sinoči sem hotela še malo pojamrat, kako ne morem ničesar v miru naredit, da je podobno kot Anže, Daša tudi nepotrpežljiva in kar menja igračke. Ima jih vse v škatli in pol vse ven zmeče. A ve dajete po eno ali dve igrači naenkrat ali ful veliko? No, pol se je zbudila in ni bilo nič. Danes pa zdajle spi že tretjič user posted image . Najprej ob 9. eno uro, pa ob 12.15 pol ure in še zdajle. Je pa res tak zaspan dan in ima nahod. Jaz že ne vem več, kako ji naj sčistim nosek, razen tega, da jo nonstop brišem pod nosom. Efekta pa nobenega, razen tega da tista voda (smrkelj) ne gre v usta oz. si je ne razmaže sama po obrazu. Kako pa ve čistite zdaj noske? Pri nas s fiziološko sploh ni več šans.

2ursae, mi imamo tudi čisto navadnega mini dojenčka, niti dude nima. Zdaj je dobila za RD še eno punčko iz blaga, ki je skoraj tako velika kot ona. Sicer pa ful rada stiska k sebi tudi plišaste medvedke, kužije ipd. Pol jim pa tišči dudo v usta user posted image .
Ful dober vic, sploh ta prvi user posted image user posted image .

Pia, se kar strinjam s tvojim pediatrom. No, mi uporabljamo tudi racmanke, oz. zdaj ko sva bolj kot ne skoz doma uporabljamo predvsem racmanke, samo ponoči navadno, za 1x uporabo. In sem se že tudi odločila, da bom začela s kahlico, ko bomo začeli kurit. A že kurite?
Isto glede hoje, jaz Daše sploh ne vodim za roke in tudi drugim ne pustiva. Po moje je tako naredila kakih 20 metrov, več ne. Sicer pa hodi ob pohištvu in vozičku (torej smo v 3. fazi), sama še niti ne stoji. Pa bo zdajle že 5 mesecev, kar se je začela plazit. Je pa zelo previdna in spretna.
Mislim, da ni fer do ostalih, da gledamo samo na KMA, ker pač nima avta, razen če sama predlaga kak prostor. Drugi bodo prišli od mnogo dlje in poiskati moramo kaj primernega. Najbrž bi bilo res najbolje nekje v bodisi gostilni/piceriji ali na kmečkem turizmu najeti sobo in magari dati po tleh deke ali kaj takega (kot pri brunarici). Kjerkoli bomo drugje, bodo seveda tam zraven tudi otroci drugih gostov.

Tudi naša Daša rada je zelje. Ravno danes sem skuhala sladko zelje in pire krompir, in je pojedla skoraj celo odraslo porcijo. Je pa res zraven gledala Frančka in Nodija (zdaj se trudim, da jeva med pol drugo in drugo uro user posted image ). Pa je bila kar velika porcija, ker imam jaz zelje zelo rada. Tudi segedin je že jedla pri stari mami in je tudi bil dober. Jedla jde že tudi stročji fižol v boranji.

Dašo še dojim, včasih tudi podnevi večkrat, poleg tega pa spije ob zajtrku malo mleka (raje čaj), je jogurte, pudinge, skutke, zvečer ponavadi poje kaj mlečnega, bodisi kašico (cca 1,5 -2 dcl), mlečni gres, kak topfen.

Čeblja še vedno. O tem več drugič, me že moj priganja dol.

In zdaj še eno vprašanje, ki sem ga zadnjič pozabila: Koliko približno pojejo vaši otroci? To me res ful zanima, ker sploh ne vem, a dAša poje dovolj ali ne. Jaz bom drugič napisala, koliko, ker moram it dol.

Lp.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.10.2006 19:02:40   
ninocka

user posted image

Vse najboljše, Mark, za 1. svečko!!!!
Čestitke tudi mamici!!

Nina in Evan

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.10.2006 20:18:17   
tažana
presneto! vedno znova se odločim, da bom bolj redna tuki, ampak mi ne uspeuser posted image .

nekaj odgovorov:
  • zakaj modro majčko= da si spočijemo mal oči, ker vsi že vidimo rozauser posted image . kaj pa veš mogoče bo pa Katarina kdaj bratca dobila pa ga ne bomo v roza oblačiluser posted image .
  • koliko mleka= prebližno 2dcl ali malo manj zvečer.
  • igrače= imam 2 zaboja igrač s katerimi si katarina lahko postreže praktično kadar koli. namen teh zabojev je zlaganje ven in not same igrače sploh niso zanimive. imam pa še v omari nekaj igrač s katerimi pa se lahko nekaj časa celo zamoti. res pa je da ima zdej krizno obdobje in ji ni nič všeč.     najraje pa preživlja svoj čas če se popoldan vsi uležemo v posteljo potem pa hodi od mene do aljaža pa se stiska k nama pa lupčka naju, medva pa jo žgačkava, pa mečkava in ona blazno uživauser posted image .
  • spanje. ponavadi spi od 2-3 ure okrog 12h. (v vrtcu lahko tudi manj).razen ta teden je v vrtcu spala okrog 9h 1 uro potem pa še doma od 12:30 - 15:30. skratka več spi bolj je zaspana. ne glede na to koliko spi čez dan pa je od 19-20 enkrat v postelji brez večjih pretresov. pojeva kašico lumpi, potem pa mi v naročju popije flašo mleka. še budno dam v posteljo in brez ugovarjanja zaspi. (seveda obstajajo izjeme) potem spi pa do sedmih. včasih se kaj zbuja, včasih celo noč vendar ni omembe vredno. v glavnem spanje je super

tako to bo vse. sej ta vikend mojga user posted image  ni doma pa bom več časa imela kaj prebrat.

čao, čao

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
5.10.2006 10:20:37   
teta beta
jojmene

sem mislila, da bom imela zdajle malo mira in kaj pametnega napisala user posted image , pa sem prevrnila lončnico z okenske police naravnost v škatlo z igračami. In čisto se je zemlja razletela, ker je bila že kar suha.

nič, grem pucat

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
5.10.2006 11:37:07   
KiSsMyAsS
teta beta sj ni treba gledat na mene sploh, jst itak nism pomembna pa ce pridem al pa ne. Vazn da mas ti prevoz in da s tem nimas problemov. Lepo se mejte kjerkoli ze, mene nebo. Pa hvala lepa. Majcke tut nerabimo. ODHAJAM.

Neposredna povezava do sporočila: 2592
5.10.2006 13:31:21   
2ursae
joj, KMA, pa ne se zdaj jezit na teto beto. Lej, če realno pogledaš, se ona trudi, da mi nam našla plac, če pa si omejena, ker nimaš prevoza, plis, povej, kolikšen je tvoj domet in v tem radiju predlagaj plac, pa bomo prišle. Ni pa OK, da teta beta svoj čas porabi da nam ustreže, pol pa na koncu nič ne bo dobro, ker ti ne moreš prit. Saj razumem, da je user posted image , če nisi mobilna, sam pol pa vsaj povej, kje je zate še sprejemljivo.

teta beta, mi že počasi kurimo, zlast zjutraj in zvečer. Pa ne zato, ker bi bil tak mraz, ampak zato, ker se nam tla hitro shladijo - pač pod nami nihče ne stanuje in se zato tla precej shladijo, kar pa za male plazeče se živalce ni najbolj luštno.
Z Anžetom obdelujeva naenkrat le eno igračo, sam jih ima itak razporejene po svojem igralnem kotičku in če mu tista ni več všeč, se sam obrne in trči v drugo. Tko je, če imajo deca preveč vsega ...
Nosek čistim čist izi, mi mali vse pusti, da mu fiziološko not zlivam in z vatko not vrtam user posted image
Kolk poje ... joj, k ti ne znem odgovort drugače kot "kolikor hoče". Ne merim, včasih je bolj požrešen, včasih manj ... dajmo primer: zjutraj dojenje in kašica ali kruhek z namazom ..., pol mini malica z jogurtom (največkrat poje celega) in sadjem (ki ga zadnje čase niti ne mara) pol kosilo, kjer ne poje cele odrasle porcije, samo včasih ne kaj prav dosti manj, še ena malca (spet sadje, kruh, rogljič ...) in večerja s kašico al pa kruhom in mlekom. Ja, ja, vem, kruh ima ful rad user posted image user posted image . Upam, da sem ti kaj pomagala, količinsko pa res težko rečem, ker ne vem user posted image

A že vsi vaši gledajo TV? Pri nas ga še ne in se mi ne mudi s tem ...

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
5.10.2006 13:53:35   
Pia67
KMA, teti beti dajem popolnoma prav. Prečekirala je in bo kar nekaj zadev, kar ni mačji kašelj, dogovarjamo se že morje časa, mislim, da je fer, da se bomo zbrali nekje na polovici vseh poti in če zadeve (nedelja, popoldan, če bi bilo 21.10.) niso frej, smo šli na varjante v okolici Celja. Sama sem ti ponudila prevoz, še vedno ne vem ali si v Celju ali v Velenju? Morda si spregledala, kaj pa vemuser posted image ? Velenje mi je glede na to, da bom prišla iz NM s poti. Če pa gre za Celje, ni blema.
Nas je kar nekaj, ki bi radi skupaj prišli in mislim, da nisi bila ignorirana. Sicer pa sama veš.Zadnjič, ko sem napisala, da okoli RD ratujejo maše, sem mislila prav nate. Nič ti ne paše. Kaj lahko storimo zate? Predlagaj, sigurno bolje poznaš vaš konec kakor jaz, ki lahko le srfam in vohljam.
Pa sem budalauser posted image še klicala kolega, če bi kaj placa v Logarski(res je mal daleč za nekatere, no, jaz bi šla čez Podvolovjek) zrihtal. Hvala bogu, da se zadeve odpro ob zimski sezoni, ker bi bila malce ošteta, da delam na svojo roko.user posted image

Upam, da bomo našle nekaj, kar bo vsem pasal.Mislim, da imamo morje možnosti.

Damjana

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
5.10.2006 15:28:40   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE MARK!!!!!!!

KMA, meni se zdi, da nikakor nisi poštena do tete bete, saj se čisto strinjam z njo. Meni se zdi, da je tvoj komentar čisto neumesten, saj se vse trudimo, da bi prišle do neke sprejemljive rešitve za vse.

Kot je že rekla Pia, želimo ustreči vsem in tudi tebi je bil ponujen prevoz. Nikoli te ni nobena od nas ignorirala, vedno si dobrodošla v naši družbi, nihče pa te ne sili, da se nam pridružiš pri praznovanju. Če je tebi problem mobilnost, pa gostilne in kavarne, pa talna umazanija....potem pa imamo lahko praznovanje pri tebi domauser posted image  Veš draga moja, počasi se bo treba naučit, da je prilagodljivost in popuščanje del vsakdana in ni treba takoj skočit v luft, kadar ti kakšna stvar ni po volji.

Če sedaj odhajaš zaradi tega, kar je napisala teta beta in kar smo napisale ostale, potem ti želim vse lepo vnaprej.

Uff, si me razkurla.

Igrače-Benjamin ima škatlo lego kock in še nekaj malih drobnarij, ki so mu vedno na voljo. 

Hrana-Jah kaj pa vem, koliko poje količinsko. Zjutraj popije najprej flašo mleka s kašico, potem ima zajtrk (kos kruha z namazom), dopoldanska malica, kosilo (poje bolj malo, ker mu očitno zadnje čase čez dan ne paše jest), popoldanska malica (puding, sadje) in večerja (kruh, namaz, obvezno jogurt) pred spanjem pa še flaša in kaša. Tako popije cca. 0,5l mleka na dan.

TV-ma ne gledamo je veliko, nor je edino na glasbene programe kot so TV Petelin in podobne zadevščine. Risank pa sploh ne porajta preveč.

Kurjenje-kurimo še ne, ampak po moje bo treba kmal začet, saj je zvečer že kr fajn hladno.

lp

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
5.10.2006 15:32:32   
teta beta
No, no, KMA, seveda nisem mislila, da nisi pomembna, ampak realno gledano bodo prišli ljudje iz G. Radgone, Novega mesta, Kranja, mogoče celo Trbiža, ti pa si v Celju (jaz nisem)! Očitno bi tebi odgovarjal samo Lumpijev kotiček, ki pa je žal zaprt. Daj kak konkreten predlog, kam bi lahko šli, in bo problem rešen.

Sem se pa jaz spomnila še enega placa, ampak samo v primeru, če bi se strinjale, da pač rezerviramo sobo v piceriji, po tleh magari pogrnemo deke in prinesemo igrače. Igralnice ni. Je pa to picerija Picikato na Teharjah (čisto pri Celju), kjer imajo zelo dobre pice in tudi drugo hrano. Če me spomin ne vara, je nekadilska soba povsem ločena od ostalega dela in bi bila po moje ravno prave velikosti. Mislim, da bi se dalo rezervirat. Je pa to cca 4 km od izvoza z avtoceste ali 200 m od table za konec Celja proti Štoram, Šentjurju, Šmarju, Rogaški...
Povejte, če se strinjate in lahko grem jutri pogledat in rezervirat (končno dobim jutri svoj avto in bom lažje skakala okrog.)

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
5.10.2006 15:47:29   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

rezerviramo sobo v piceriji, po tleh magari pogrnemo deke in prinesemo igrače. Igralnice ni. Je pa to picerija Picikato na Teharjah (čisto pri Celju), kjer imajo zelo dobre pice in tudi drugo hrano.

jaz sem za user posted image user posted image user posted image  .. ti, a miš, da jim bo ok, če prinesemo svojo torto, oz., če boš šla, dej vprašaj, če nam jo naredijo kar tam ... user posted image  kaj misliš?

Neposredna povezava do sporočila: 2597
5.10.2006 15:47:45   
teta beta
O, katja, vidim, da si gor, da te ne pozabim vprašat - na slikah sem videla, da je Beni dobil "klavir" in me zanima, kako je kaj navdušen in če kaj igra. Daša ima ful rada glasbo, pleše in ne eni glasbeni igrači skoz navija pesmice.

2ursae, mi gledamo Tiji. To je en francoski kanal z risankami do cca 5 let (Franček, Nodi, Telebajski, in morje enih zelo kjut risank). Zakon so Telebajski. Daj, poskusi dat enkrat Anžetu to za gledat, boš videla... Misllim, da so na SLO ob ponedeljkih user posted image . Drugače pa gleda tudi Živ žav, včasih pa vžgem tudi kak animal planet. Gre predvsem za animacijo med hranjenjem ali pa tu in tam, ko moram res že sfiniširat kosilo in dobesedno ne morem drugega kot da jo posadim v trip trap, dam knjigice na mizo in še prižgem TV.

Daša poje zjutraj kos kruha, zraven spije včasih celo skodelico čaja, včasih bolj malo, zadnjič je pojedla celo jajčko. Malica (sadje) je bolj švoh, kosilo pa kakor kdaj. Včasih me ful preseneti, koliko poje, kot npr. včeraj, včasih pa bore malo. Popoldanska malica je npr. kak puding, jogut, skutka, poje vse. Kašico za večerjo poje cca 1,5 - 2 dcl, zadnjič ko sem ji skuhala hrenovke, je pojedla 1,5, pa mogoče bi še tisto polovico, ampak ji nisem hotela več dat (kruh je pa pljuvala ven). Se mi zdi, da se ji že kar izoblikuje okus, kaj mara in česa ne, rdeča pesa je definitivno bljak user posted image .

Tak, greva še malo ven na sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 2598
5.10.2006 15:49:57   
teta beta
Evo, sem našla celo njihovo spletno stran, nisem niti vedela, da jo imajo.

http://www.picikato.com/ 

Neposredna povezava do sporočila: 2599
5.10.2006 15:59:12   
benika
Teta beta, Beni naravnost obožuje klavirček. Z veseljem tolče po tipkah in zraven pleše in pojčka. Klavirček ima tudi polno svojih nastavljenih melodij, tako da zmeraj najde kaj novega. Ga priporočam! Dobili smo ga pa v Pikapolonici, mislim, da je bil 5.000 SIT-tam nekje.

Za picerijo se seveda strinjamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.