teta beta
|
VSE NAJBOLJŠE, MARK!!!!!!! Obilo užitkov ob prvi tortici (no, svečki) in da boš zdrav in vesel fant še naprej! Čestitke tudi mamici in atiju! Sinoči sem hotela še malo pojamrat, kako ne morem ničesar v miru naredit, da je podobno kot Anže, Daša tudi nepotrpežljiva in kar menja igračke. Ima jih vse v škatli in pol vse ven zmeče. A ve dajete po eno ali dve igrači naenkrat ali ful veliko? No, pol se je zbudila in ni bilo nič. Danes pa zdajle spi že tretjič . Najprej ob 9. eno uro, pa ob 12.15 pol ure in še zdajle. Je pa res tak zaspan dan in ima nahod. Jaz že ne vem več, kako ji naj sčistim nosek, razen tega, da jo nonstop brišem pod nosom. Efekta pa nobenega, razen tega da tista voda (smrkelj) ne gre v usta oz. si je ne razmaže sama po obrazu. Kako pa ve čistite zdaj noske? Pri nas s fiziološko sploh ni več šans. 2ursae, mi imamo tudi čisto navadnega mini dojenčka, niti dude nima. Zdaj je dobila za RD še eno punčko iz blaga, ki je skoraj tako velika kot ona. Sicer pa ful rada stiska k sebi tudi plišaste medvedke, kužije ipd. Pol jim pa tišči dudo v usta . Ful dober vic, sploh ta prvi . Pia, se kar strinjam s tvojim pediatrom. No, mi uporabljamo tudi racmanke, oz. zdaj ko sva bolj kot ne skoz doma uporabljamo predvsem racmanke, samo ponoči navadno, za 1x uporabo. In sem se že tudi odločila, da bom začela s kahlico, ko bomo začeli kurit. A že kurite? Isto glede hoje, jaz Daše sploh ne vodim za roke in tudi drugim ne pustiva. Po moje je tako naredila kakih 20 metrov, več ne. Sicer pa hodi ob pohištvu in vozičku (torej smo v 3. fazi), sama še niti ne stoji. Pa bo zdajle že 5 mesecev, kar se je začela plazit. Je pa zelo previdna in spretna. Mislim, da ni fer do ostalih, da gledamo samo na KMA, ker pač nima avta, razen če sama predlaga kak prostor. Drugi bodo prišli od mnogo dlje in poiskati moramo kaj primernega. Najbrž bi bilo res najbolje nekje v bodisi gostilni/piceriji ali na kmečkem turizmu najeti sobo in magari dati po tleh deke ali kaj takega (kot pri brunarici). Kjerkoli bomo drugje, bodo seveda tam zraven tudi otroci drugih gostov. Tudi naša Daša rada je zelje. Ravno danes sem skuhala sladko zelje in pire krompir, in je pojedla skoraj celo odraslo porcijo. Je pa res zraven gledala Frančka in Nodija (zdaj se trudim, da jeva med pol drugo in drugo uro ). Pa je bila kar velika porcija, ker imam jaz zelje zelo rada. Tudi segedin je že jedla pri stari mami in je tudi bil dober. Jedla jde že tudi stročji fižol v boranji. Dašo še dojim, včasih tudi podnevi večkrat, poleg tega pa spije ob zajtrku malo mleka (raje čaj), je jogurte, pudinge, skutke, zvečer ponavadi poje kaj mlečnega, bodisi kašico (cca 1,5 -2 dcl), mlečni gres, kak topfen. Čeblja še vedno. O tem več drugič, me že moj priganja dol. In zdaj še eno vprašanje, ki sem ga zadnjič pozabila: Koliko približno pojejo vaši otroci? To me res ful zanima, ker sploh ne vem, a dAša poje dovolj ali ne. Jaz bom drugič napisala, koliko, ker moram it dol. Lp.