mml
|
Lep zasnežen dan vsem , ja tudi v Ljubljani sneži in vzdušje je prav zimsko. Samo škoda, da moram z avtom ven...sicer pa sneži tako po malem, da ni panike kar se cest tiče. Someone vse čestitke , me vesli, da je s tabo in Primožem vse OK, seveda kot vse ostale nestrpno čakam še kakšno podrobnejše poročilo, ko boš pri moči Arielca piškoti ratujejo, tri vrste so pečene, no ja ene moram zdejle še namazat in sestavit, danes je piškotna pavza, jutri in v soboto pa še kakšna vrsta ali dve. Tudi meni se po glavi sprehajajo še medenjaki Jana73 upam, da je bila noč kaj bolj mirna kot prejšna. Jaz sem spala kot polh, če odštejem, da me pa sedaj počasi res zbada v križu Cuma gibov ne štejem, ker še vedno veselo rogovili, pa tudi G ni nič rekla, da bi bilo potrebno, sem pa tudi jaz prvič noseča...po kar nekaj letih čakanja in obupavanja in mogoče zato sedaj toliko bolj uživam v vsakem dnevu posebaj, čeprav bi po svoje že rada držala tole razgrajačko v naročju Ali katera ve kaj je z Mujcek? V zadnjih dveh dnevih nobenega glasu od nje...mogoče sta pa njena dva le pohitela za kakšen dan... No to je to...grem se ukvarjat s piškoti , potem pa malo okoli po zdravstvenih ustanovah (zadnjič sem imela kup bakterij in levkocitov v urinu... , upam, da jih sedaj ne bo...imam na sumu, da je bilo bolj povezano z masažo presredka , tako da sem jo danes izpustila...). Jutri imam pa spet pregeld pri G, si moram vzet s sabo kakšno dobro branje, da mi bo čas hitreje minil... Ufff...če ne bi bila , bi trenutno razmišljala in načrtovala dopust v kakšni zelo oddaljeni državi, kjer je toplo in sončno, pa bel pesek in palme... , ampak sem zelo srečna, da sem , ker tile tropski otočki bodo že počakali kakšno leto, potem pa pridemo vsi trije... Lep zasnežen pozdravček in uživajte karkoli že počnete