|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
22.11.2005 8:43:24   
mujcek
no pa smo še vedno tukaj!!!

Jaz sem že dve uri budna, pa saj sem v celi noči spala verjetno samo eno uro user posted image . Takšne mučne noči pa še nisem imela; sem prebrala, da ste tudi ostale imele včeraj zvečer podobne bolečine in težave. Mogoče je pa spet vplivalo vreme na nas slončice!
Ravno včeraj sem se pritoževala glede otrdevanja in ponoči sem ga celo začutila. Ko sem ležala na boku in se res skoncentrirala sem čutila to otrdevnje ampak podnevi ga pa verjetno res ne bi... Mogoče res tako ne čutim tega, ker imam trebuh že tako nabit in trd, da se mi včasih zdi, da me bo razneslo user posted image !

Sedaj imam kosilo že na pol kuhano in verjetno bom počasi šla malo zaspala; vedno me okrog 9ih pobere; no da vsaj čez dan malo zaspim, če ponoči ne gre...

p.s. ravno gledam vreme, zgleda da bomo snežake dobile user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
22.11.2005 10:49:19   
šnucika
dober dan user posted image !

Današnja noč je minila skoraj brez prebujanja...čeprav vsakič,ko se obrnem potrebujem podrobno izdelan načrt...user posted image .
Tiste smotane bolečine pa so še vedno tu...pa sem se potolažila,ko sem prebrala,da nisem edina,ki se na trenutke boji,da bo kaj ven padlo samo od sebe.

Sedaj pa dopoldanski počitek...do kuhanja kosila...pa ven gledam snegec,ki je še ostal od včeraj.Kar malo mi je žal,da grem popoldan domov na obalouser posted image ,ker so za štajerski konec spet napovedali sneguser posted image .Ampak treba se bo počasi umirit,pa počivat,se pustit razvajatuser posted image  v teh zadnjih dneh....pa še sobico "sterilno" popucat,da bo vse pripravljeno za našo malouser posted image ,ko se odloči pokukat na svet.

cuma -veš,da si te ne morem priklicat v spomin...?!user posted image

ciao vsem.....user posted image


šnucikauser posted image



_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
22.11.2005 12:07:41   
Pajaca
Par dni me ni, pa je že cel roman nastal!!!!!

Pri nas vse po starem, še celo cerar je nehal težiti da bom prej rodila, je rekel, da je velik mulc, da ma glavo sicer primerno veliko, da ma pa velik trebuh in da ga skrbijo ramena, da ma mal širša.... ja no pa da naj se s svojo g zmenim kako in kaj...... kaj vem, ona bo itak rekla nobene panike, se bo že pri porodu pokazalo kako bo....

Drgač pa mam že načeloma vse prštimano, čez vikend sem sešila še par kovtrčkov, pa nabavla še nekaj stvari, zdaj moram sam še vse skupaj spokati v ruzak, pa k sestri po natikače letet pol pa naj mulc uleti če že hoče, mi ga čakamo.

Drgač se pa ne počutim ok, sem ko ena velka žoga, sam da se jaz dost težji premikam. Ne vem, vse mi govorijo kok je fajn bit noseč, men je pa to ena velka muka in bi blo ful fajn, če bi otroci kr nekje zrastl, pa bi jih šli sam iskat. Tko sem si jaz predstavlala otroke iz epruvete ko sem bla majhna, sem misnla da 9m rastejo v epruveti.... ha ha

Nič zdaj grem pa počivat, da se prpravim na našo smrklo ko pride domov z vrtca in začnemo letat okoli.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
22.11.2005 14:23:49   
mml
Živjo vsem user posted image ,

danes je počutje boljše, ker mi trebuh ne otrdeva, ponoči je bilo pa kar pestro, pa še v križu me je začelo boleti, tako da sem mislila, da se bodo pa resrazvili popadki...no zaenkrt nič takšnega na vidiku user posted image . user posted image pridno razgraja.
Tudi mene občasno prav neznosno zbode v nožnici, tako da se moram ustavit in malo počakat, nimam pojma kaj bi to lahko bilo user posted image .
Cuma...piškoti se pričnejo peči jutri...potem bom pa videla kako in kaj...seveda vse vljudno vabljene user posted image , da se no bom redila samo jaz...
Kar se tiče pomoči po porodu...mož bo doma ene tri tedne, potem pa upam, da bo že nekako šlo...ob tašči dobim pikice po nekaj minutah, z mamo se pa tudi uspeva skregat, če sva v istem prostoru več kot pol ure...tako da bom zaenkrat rajši računala na svoje moči, če bo le šlouser posted image .
Sicer imam pa danes noge kot iz svinca in sem komaj prišla do trgovine, ki je oddaljena kakšen km...včeraj je bilo kar se tega tiče še vse OK. Skratka vsak dan kaj novega user posted image .

Imela sem lep namen pit čaj iz malinovih listov, pa ga zadnjič v trgovini niso imeli, potem sem nanj pozabila, zdaj je pa po mojem že malo pozno. Si pa masiram presredek, kadar se mi da, v prepričanju, da škodit ne more...user posted image .

Kar se tiče božično-novoletnih daril, sva letos stvar poenostavila...bo kar precej enotno in je že več ali manj nakupljeno...


Skratka vse je usmerjeno v priačkovanje user posted image
Zdej se grem pa ukvarjat s kosilom, ker sem user posted image  napovedala za popoldan še zadnje nakupe...

Uživajte v sončku

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 10:16:26   
cuma
Čau nosečke user posted image !
A veste, da so včeraj zvečer tudi pri nas na user posted image  padale snežinke!?
Sicer jih je bilo malo in so samo padale in se nikjer niso prijele...pa vseeno user posted image . Jaz sem bolj na hribu doma, tako da se, tik pred porodom ne bi glih veselila kakih hudih zametov... Malo sneženja za vzdušje pa me veseli user posted image .
Šnucika, a vas je zasnežilo na štajerskem, al si že doma?

Kako ste pa drugače? Vas kej boli? Mene ja - zobuser posted image !
Danes se grem pokazat zobozdravnici...user posted image , če me bo vzela?
Moj buši je ok.user posted image  je malo bolj mirna kot ponavadi... mogoče jo pa burja uspavauser posted image ?
Lepo se imejte in čuvajte svoje sončke! Zima je pred vrati user posted image .
Lp cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 10:48:34   
XXYY
Živjo decemberke!

No en lep, zelo mrzel pozdrav iz Ljubljane vsem user posted image , ki še čakate na prelepi december.

A se ga že kaj veselite, da bo tudi vsega že konec? Jaz že komaj čakam, da bo res vsega konec s to nosečnostjo in da bom svoj stručko že kaj kmalu držala v naročju.

Ali vas kaj zebe v teh mrzlih novemberskih dnevih? Mene full, ampak grem vseeno vsako jutro okrog 9-ih na sprehod za eno uro. Zelo paše sprehod. Si vsaj malo nos spucam, k mi ga tako prepiha. Res, da je zelo mrzlo in piha grdo, ampak moram iti ven vsaj za pol ure, ki se potem zavleče za eno uro. Tako sem se navadila že od začetka nosečnosti, da hodim ven.

Kaj pa ve počnete doma? Ali hodite kaj na sprehode? ITD...

Čuvajte nase in na svoje sončke, posebej zdaj, ko je zunaj že pravo drsališče. Najbolje je da si kupimo drsalke za naše pločnike. Bomo že, a ne.

Se opravičujem vsem, ker vam toliko težim s tem. ČAO.






(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 14:35:41   
Pajaca
HOJ!!!

Joj jaz sem pa bolj lena in se mi ne da vsak dan na sprehod.... običajno mamo jutranje vstajanje, da napravim tamalo za vrtec in pol nazaj v šokco pa spat.... dokler se mi da. Pa če je lepo vreme gremo po vrtcu na hitro na en sprehod.... ki se razvleče na uro ali dve... mi paše ko voziček pred sabo porivam, ker drgač se komi premikam....

Drgač pa vse po starem, trebuha sem že sita in samo še čakam kdaj bo konec.... upam da čimprej.... sam po moje bo kar treba počakat do PDP.....

Zdaj pa že slišim tamalo, pa raj končam pisat....

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 15:13:27   
mml
Jaz tudi nisem nevem kako pridna, kar se sprehodov tiče user posted image , sploh nikoli nisem bila tip za sprehode in to se ni spremenilo niti sedaj. Sploh je problem ,da ne znam hodit počasi in potem vedno nekam šibam...Se pa potrudim in grem 2x tedensko na aerobiko in če je za vikend lepo vreme, potem greva z user posted image  na kakšen sprehod, najprej malo v klanec, da se prediham, potem pa počasi naprej, pa še tu kar naprej slišim, da naj malo upočasnim...
Sploh imam občutek, da bom res morala malo preklopit v nižjo prestavo, sicer si bo naša user posted image  mislila, da še ni čas zanjo in bo še kar naprej ždela v trebuhu user posted image .
Sicer bo pa počasi že res december in čas, da se z našimi user posted image  spoznamo tudi tako bolj zares in predvsem z dodatkom zvoka user posted image .
Sicer pa moja pekarska dejavnost napreduje...dve vrsti piškotov sta sepčeni, eni v postopku izdelave...mogoče se odločim še za kakšne, odvisno od počutja user posted image  in stopnje lenobe.
Pozdravček vsem user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 15:26:05   
kofetek2010
jaz sem pa čist adijo, mi je uspelo spat nekje od 6h do 7:45 user posted image  s popadki se pač ne da spatuser posted image  tko, da sem imela celo noč čas, da sem si spakirala in dopoldan, ko sem že imela namen, da grem v porodnišnico je vse prenehalo user posted image
torba me torej čaka v avtu
 
se bom šla zdej pokazat in na CTG, da vidimo kaj bodo rekli user posted image  upam, da me ne bodo kar notr zadržali oz. upam, da še ne bom rodilauser posted image mi ni, me je preveč strahuser posted image
 
ja nč, lepo se mejte, se kaj javim! user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 15:44:06   
tinkamiška
O, Jana, a se je začelo?  Ti se nč ne boj, bo vse vredu, boš vidla! Drži se in javi kako in kaj!

Srečno!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 15:52:09   
mujcek
Jana ne mi pobegniti...user posted image

Tudi jaz sem spet slabo spala in sem popoldan še potegnila eno urico, ampak sem vseeno tako utrujena! Tudi jaz ne hodim na sprehode, ker nisem človek za te stvari-vedno samo nekam hitim; sem pa šla malo po trgovinah danes....

Jutri me spet čaka ctg in upam, da me bodo zadržali oz. mi sprožili porod, ker ne vem kako bom zdržala še nekaj dni!  Ne morem več sedeti, ne stati, ne ležati, ves čas me nekaj špika... Popadkov pa se mi zdi, da še ni-razen če so slabi in jih ne čutim user posted image user posted image

Če bo vse po sreči se torej jutri več ne beremo...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 16:06:28   
BlankaT
Kr ne morem verjeti, da je že skoraj december pred vrati. Jana73 in M
ujcek tako kako lepo pišeta, da odhajate v porodnišnice, da vama kr malo zavidam user posted image user posted image user posted image . Meni je že tudi ta trebušček napoti, predvsem ponoči in seveda, ko se je treba obuti user posted image .

Na sprehode pa jaz tudi ne hodim, me potem pruh preveč boli. Poskusim pa večkrat iti po kakšnih nakupih po trgovinah, kjer se lahko vsedem ali pa je blizu kak kafič user posted image user posted image .

Katere kekse pa kaj pečete? Se spravljam peči, pa ne vem katere bi. TAko, da bom zelo vesela kakšnega nasveta.

Lp, Blanka.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 19:29:05   
Yasminka
Ola!
Vidim, da ste nekatere že v nizkem štartu user posted image . Ja, res bo kmalu december user posted image .
Pri nas ni nič novega. Mal sem padla v božično-novoletno navdušenje. Priznam, da me to vsako leto zagrabi, ampak letos je res nekaj posebnega. Začela sem že pečt piškotke (medenjake - da bodo mehki do božiča).
user posted image user posted image se v zadnjem času umirja z brcami. Prej me je zelooo rada brcala pod rebra, zdej pa mojstrsko usmeri ročice v mehur. V lego se je obrnila že kakšna dva tedna nazaj. Se mi je pa v tem tednu nenavadno spustil trebuhuser posted image . Saj mi se ni treba skrbet, a ne?!
Pozdravček
Y

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 19:35:10   
kofetek2010
sem že nazaj user posted image  
popadki sicer na 6 minut (a ne dovolj močni oz. v primerjavi s tistimi ob rojstvu sina so ti mačji kašelj user posted image ), odprta nisem, tako, da čakam, čakam user posted image
 
v petek, če ne prej, se moram prit pokazat user posted image  
 
lep večer v upanju, da bom to noč kaj spala user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 21:10:04   
Anonimen
Hojla, decembrke!

Da se vam na hitro javim, jutri bom odprla nov post - jaz sem danes končno doma, v rokah držim prekrasnega sinčka Primoža.

Več jutri, v glavnem punce, ne se bat, čaka vas najlepše darilo!!!!!

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 21:17:49   
NRMM
Jana so te poslali domu, kdo bo pa mel tako lapiko, že toliko prej tam user posted image user posted image .

Drži se, predvsem pa mirno noč današnjo.


(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 21:32:41   
NRMM
OOOOOOOOO SOMEONE user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč cartanja user posted image user posted image !

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 21:39:06   
arielca
someone, sem že spraševala po tebi. Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa hvala za vzpodbudne besede!!!!!!
jana73, mirno noč in upam, da se ti vseeno uresniči 13.12.. Če boš pa user posted image  že prej cartala, pa tut ne bo take panike, a ne????? Držim pesti, da bo vse OK!
mujcek, seveda držim pesti tudi za tvoja srčka! Upam, da kaj kmalu slišim veselo novico.
mml, a piškotki uspevajo?

Jaz sem danes z user posted image  pospravljala stanovanje, postavila sva košek, malo morava preurediti še kopalnico, potem pa počasi bo...
Božično-novoletna darila so kupljena, nabavila sem nekaj novih okraskov za stanovanje, nekaj jih bom izdelala še sama. Me že grabi predpraznična mrzlica in komaj čakam, da pride user posted image  na svet, da bo užival v tem krasnem času.

Drage moje decembrke, naš čas se približuje. Pazite nase!!!!!


(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
23.11.2005 23:50:32   
XXYY
Someone tudi od mene iskrene čestitke ob rojstvu sinka Primoža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte srečna družinica.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
24.11.2005 3:03:02   
Anonimen
Jana73, a zdaj boš pa novembrka postala al' kaj?
Sicer pa tudi mene vsake toliko časa tako zašraufa in zvije, da imam res feeling, da rojevam. No, pa je po nekaj sekundah mir. Tako, da o kakšnih popadkih verjetno ni govora. Je pa res, da me desna stran trtice tako boli (leva pa nič), da študiram, kaj bi to bilo. Sedeti sploh ne morem več normalno dlje kakor 15 minut. Kar naprej se nekaj prekladam naokrog. Sama sebi grem že na živce in ja, priznam, trebuh me že pošteno moti. Veliko rajši bi Robija v naročju kakor v trebuhu.
Drugače pa nič novega. Vse po starem. Še 4x grem v službo, če mi bo zneslo, drugače pa naj dela, kdor hoče. Genialci na CSD so mi pozabili nakazati denar namesto paketa in jim zdaj že cel teden težim na MDDSZ zaradi tega. Tistemu gospodu sem že zrasla čez glavo in je rekel, da bo do petka uredil, da bo nakazano iz rezervnega fonda, za katerega je bilo najprej rečeno, da sploh ne obstaja. No, pa sem malo pop******, pa so ga očitno kar naredili.

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
24.11.2005 8:16:28   
cuma
Najprej iskrene čestitke someone in Primožu!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ostale?
user posted image Vas kej šraufa?
Meni otrdi, me čez nekaj sekund neprijetno zaboli, traja kratek čas (15s) pa neha in se potem počasi sprosti.
user posted image Štejete gibe?
Do sedaj jih nisem ,ker je naša mala skozi razgrajala, zdaj pa sem že bolj pozorna, ker se pošteno umirja.
user posted image Koliko vas je prvič nosečih?
jaz semuser posted image

Da vam še to poročam: včeraj sem bila pri zobozrd. in je ugotovila, da me sploh ne boli zob - ampak me boli dlesenuser posted image !
Tako da ni bilo treba nič vrtat, ker so zobki zdravi!!!user posted image
Svetovala mi je mehkejšo ščetko in medzobno ščetkouser posted image namesto nitke-z njo si namreč vedno poškodujem dlesni.
user posted image A imate ali ste imele med nosečnostjo kakšne težave/spremembe na zobeh/dlesnih?

V glavnem, burja se je pri nas malo umirila (včeraj je trgala ulične luči, veje in prevračala kante...) , jaz pa grem ne izlet v Ljubljano user posted image . Najprej na faks, potem pa še malo pohajat, pa za kako darilce pogledat!user posted image
Vsem želim lep četrtek in en pobožek bušijem!user posted image
Lp cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
24.11.2005 9:18:32   
BlankaT
Someon čestitke ob rojstvu sina Primoža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , seveda čestitke tudi atiju. Tako sedaj pa veliko cartanja.
 
Pri nas na štajerskem ponovno sneži in je kr prijetno pogledati skozi okno. Praznična mrzlica me tudi obdaja, vendar pa še nimam nobenega darila, tako, da me to še vse čaka, sicer pa upam, da bom hitro rodila, da bom lahko še to opravilo opravila kasneje, ko bo naš-a user posted image  že dovolj velik korenjak. Bomo videli. Drugače bo pač to opravil mož.

Ponoči sem ponovno zelo slabo spala, če me ne zbudi mehur me pa bolečina v medenici user posted image user posted image . Trebuh mi vedno pogosteje otrdeva, user posted image  se umirja. Jutri grem še na CTG in upam, da bo zadnji, čeprav nimam preveč velikega upanja, imam že od vsega občutka, da bom rodila okoli 6.12. in ne 1.12.
Potovalka je tudi že skoraj spakirana do konca, samo nekaj malih stvari še manjka, te pa bom dala notri, preden bova odšla user posted image .

Torej, user posted image  uživajte še zadnje tedne oz. dni v tej zimski idili in pazite nase in svoje user posted image .

Lp, Blanka.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
24.11.2005 10:06:50   
mml
Lep zasnežen dan vsem user posted image ,

ja tudi v Ljubljani sneži in vzdušje je prav zimsko. Samo škoda, da moram z avtom ven...sicer pa sneži tako po malem, da ni panike kar se cest tiče.
Someone vse čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , me vesli, da je s tabo in Primožem vse OK, seveda kot vse ostale nestrpno čakam še kakšno podrobnejše poročilo, ko boš pri moči
Arielca piškoti ratujejo, tri vrste so pečene, no ja ene moram zdejle še namazat in sestavit, danes je piškotna pavza, jutri in v soboto pa še kakšna vrsta ali dve. Tudi meni se po glavi sprehajajo še medenjaki
Jana73 upam, da je bila noč kaj bolj mirna kot prejšna. Jaz sem spala kot polh, če odštejem, da me pa sedaj počasi res zbada v križu
Cuma gibov ne štejem, ker user posted image  še vedno veselo rogovili, pa tudi G ni nič rekla, da bi bilo potrebno, sem pa tudi jaz prvič noseča...po kar nekaj letih čakanja in obupavanja in mogoče zato sedaj toliko bolj uživam v vsakem dnevu posebaj, čeprav bi po svoje že rada držala tole razgrajačko v naročju
Ali katera ve kaj je z Mujcek? V zadnjih dveh dnevih nobenega glasu od nje...mogoče sta pa njena dva user posted image  le pohitela za kakšen dan...
No to je to...grem se ukvarjat s piškoti user posted image , potem pa malo okoli po zdravstvenih ustanovah (zadnjič sem imela kup bakterij in levkocitov v urinu... user posted image , upam, da jih sedaj ne bo...imam na sumu, da je bilo bolj povezano z masažo presredka user posted image , tako da sem jo danes izpustila...). Jutri imam pa spet pregeld pri G, si moram vzet s sabo kakšno dobro branje, da mi bo čas hitreje minil...
Ufff...če ne bi bila user posted image , bi trenutno razmišljala in načrtovala dopust v kakšni zelo oddaljeni državi, kjer je toplo in sončno, pa bel pesek in palme...user posted image , ampak sem zelo srečna, da semuser posted image , ker tile tropski otočki bodo že počakali kakšno leto, potem pa pridemo vsi trije...user posted image
Lep zasnežen pozdravček in uživajte karkoli že počnete user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
24.11.2005 10:39:39   
Pajaca
O kok lepo, pa mamo že dojenčke..... čestitke!!!!

Pa zvija vas pa to... jaz pa komi čakam da me začne, a kaj ko mam še 3 tedne do pdp, tko da.... komaj čakam da bo konec.

Piškote pri nas peče tašča.... ha ha jaz se pa pizdim, ker jih premalo pomoči v čokolado.... a imam doma kozarec nutele, pa jih bom mal popravla..... da bodo boljši.

Drgač me pa zanima kaj bo rekla moja g drug teden, ker na uz mi je g rekel, da se boji, da bi se otrok čez rame zataknu in bi bila ****rija..... ja ja to so pa rokometaši in njihovi potomci.... tko da upam da uz malo laže..... no ja sem kar prepričana da laže. Drgač je pa mel v pondelk mulc že 3200g..... velikan ni kaj....

Torbo grem pa jaz tud naštimat.... da ne bo kaj vmes pršlo, pa ker se jaz dost potepam, se bojim da me bo kje na poti ulovilo in bo mogel moj pol brskat okoli kaj vse naj mi še prnese....

Drgač pa pri nas ravno par hiš naprej gori ena avtoličarska delavnica, pa sem ful firbec in me matra kaj nekaj se je zgodilo.... no ja pa to je še dosti blizu vrtca tko da jupi!!!!

Uživajte punce, jaz grem danes mal domov k mami da me mal razvaja.... kok bo fino.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
24.11.2005 11:06:01   
kofetek2010
daaaaan,
 
noč minila mirno, spala brez popadkov 6 ur v enem kosu; mulca in dedca zbudila, da sta šla najprej avto spucat (matr je snega v LJ) in potem v šolo, jaz pa še za 3 urce spančkat, kolk je pasal user posted image
 
popadkov torej ni več (zaenkrat), a mislim, da se vseeno nekaj pripravlja, imam občutek, da mi počasi čep popušča user posted image
 
sem se odločila, da sedaj pa res ne grem več pri vratih kam ven, tako, da bom res še samo ležala, ležala in ležala ter čakala na 13. december  user posted image  matr sem trmasta user posted image  kozorog pač user posted image
 
lepo se imejte in pazite nase! user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?