|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
22.12.2006 23:38:50   
KBM
Aja 32,jaz držim pesti ,da virozo odženete stran!!user posted image
Mi smo še zaenkrat zdravi,samo mene nekaj grlo boli,upam ,da ne bo kaj večuser posted image

Lp Mojca

< Sporočilo je popravil Boris -- 22.12.2006 23:39:09 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.12.2006 10:42:09   
Aja32
Hojla,

noč smo kar dobro preživeli, seveda, če ne upoštevam mojega stanja - 3 x WC, pa ne zaradi mehuja...

No, tudi ati se že malo čudno počuti - ga zvija po trebuhu, tako da bomo za božič izgleda izolirana familija... Don't come near us... Better for you... Bomo napisali na vhodna vrata... user posted image user posted image user posted image

No, šalo na stran... Luka je malo boljši - celo eno plenico imamo v uporabi cca. uro in pol... Prej smo jih menjali na pol ure... Pa tudi malo zajtrka je pojedel in celo ni šlo iz njega...

Lep pozdrav od driskolino familije...

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.12.2006 16:58:22   
KBM
Aja 32,full sem se nasmejala (driskolina familijauser posted image ),no upam,da vas bo kmalu zapustila driska!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
25.12.2006 0:13:05   
urbancek
Vsem želim vesel Božič,
tisti, ki ste bolani, da bi se čim prej pozdravili,
tisti, ki ste žalostni, da bi se potolažili,
tisti, ki ste veseli, pa taki ostanite še naprej
lepo praznujte in radi se imejte

user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
25.12.2006 13:48:59   
Aja32
No, pri nas se situacija še vedno ni izboljšala.... Danes ponoči sem bila jaz najbolj boga in je WC postal "moj najboljši prijatelj".... user posted image user posted image user posted image
Luka je ponoči imel povišano temperaturo in začelo mu je iz noska teči...
Tako, da imamo poleg tete driske na obisku tudi strica smrkolina... Torej nismo osamljena familija...

Se ne bomo pritoževali preveč...
Upam, da se vi imate lepše in bolj zdravo..

Vsem skupaj želimo, da bi se vam izpolnile še tako skrite želje...

Lep božič....

Vam želi "sralček" familija"

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
   [Brisano sporočilo]
25.12.2006 13:58:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
   [Brisano sporočilo]
25.12.2006 14:00:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
25.12.2006 18:39:05   
KBM
Lep pozdrav!!

Prvo vsem vesele praznike!!

Za Božička je pa Karin dobila valj od Cootons,kmetijo Little people,pa za oblečt in sladkarije!!

No,malo prej smo se vrnili iz Mojstrane!Smo šli gledat žive jaslice!
In moram rečt,da je bilo super,prav zanimivo tudi za Karin!!Zeblo nas ni nič ,smo bili oblečeni kot medvedkiuser posted image
Najbolj zanimivi so bili angelčki,ki so bili na skalah in potem še eden,ki je priletel z lučko,res lepo in zanimivo!!
Vstopnica je bila 1.500 sit!!
Potem,ko smo se pa vračali,me je pa vstavila Maja Roš in sem dala par besed za Pop tv!!user posted image Sem bila čist presenečenauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.12.2006 8:55:23   
soncek&luna
ojla punce....

ojej aja, imate pa pestro... upam, da ste danes ze bolje... kolikor berem tle na rr-ju razsaja rota virus... tole so vsi znaki za to...

moj skrat ima je "na srečo" v soboto dobil samo visoko temperaturo in tudi vceraj jo je imel... zdajle pa se spi zaspancek... jaz to sicer pripisujem zobkom, ker drugega ni nic narobe z njim... pije normalno, je sicer malce manj, dobrovoljcek je pa se vedno kljub 39,5 stopinjami vrocine.. kr verjet ne morem.. edino kar je bilo, ni in ni hotel v soboto zaspati brez mene in sicer dobesedno na meni je zaspal... tudi vceraj popoldan sem morala z njim spat, kar mi je zelooo pasal... no, zvecer je bilo ze normalno... sicer pa se spi zdajle, kar je zanj zelo nenavadno... je bolj zgodnje sorte...

zelim vsem bolnikom cimhitrejso ozdravitev

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.12.2006 13:31:07   
KBM
Hello....

Karin je šla spat,drugače pa moram potrkati je zdrava,upam,da tako tudi ostane!
Vsem tistim,ki so pa bolani pa želim,da se kmalu pozdravijo!!

Pa še to nekaj slikc sem dala v album!!

Lp Mojca

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
27.12.2006 8:23:49   
AKŠ
dobro jutro dekleta....naj se samo malo javim.....

ja tud pri nas smo bolni - Lea sicer ne - je pa mami zakuhala....

glas mam tko fino hripav.....grlo me boli.....nos je zabit...ampak sem šla v službo...zdaj mi je pa žal....

ampak kaj čmo...bom vidla če bom zdržala, drugač bom šla pa prej domov....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
27.12.2006 12:56:46   
Felicity
Vsem "bolankotom" želim čimhitrejše okrevanje in da bi nam zdravje dobro služilo v naslednjem letu.user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.12.2006 9:00:30   
Aja32
Hojla punce...

No, mi smo danes malo boljše... Driska je počasi izginila... Ima samo še mehkejše blato... Še vedno malo smrkamo in kašljamo, ampak upam, da smo iz tahudega ven... Porabili smo ogromno fiziološke in seveda Bepantena...
So bili pa res mizerni prazniki za nas... Tudi potice nismo poskusili...

Drugače se pa jaz prav veselim, da bo tadruga pikica/pikec izgleda izdržal/a do januarja, kar pomeni, da bom dopolnila 36 tednov... user posted image user posted image user posted image In sem res happy zaradi tega... Počutim se OK, veliko boljše kot pri prvi nosečnosti, pa še tista ni bila ne vem kako težka... Spim še vedno kot ubita... Brez problema...

Lp A

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.12.2006 9:27:50   
Aja32
Aja, pozabila sem povedati, da nam je božiček prinesel še en zobek (štirico).... user posted image user posted image user posted image

Lp A

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.12.2006 9:40:09   
Udb
Jutro!
Mene pa zdaj zanima koliko zob imajo naši oktobrčki. Ker ko vas takole berem imam občutek, da smo na zadnjem mestu! user posted image user posted image

Torej:

- Marcel = 6 zob

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.12.2006 10:11:44   
Aja32
9 - štiri zgoraj in pet spodaj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.12.2006 10:27:56   
Felicity
Aja32 - lepo da ste boljši, me prav veseli.
Spremljam vas oktoberke 05, ker bi se morala Ema roditi 31 oktobra. Presenetila pa nas je kar mesec prej in smo v bistvu septembrke (30), tako, da se nisem mogla opredelit kam spadam. In posledično tudi nisem sodelovala na teh forumih. Rodila sem v 35t in 4 dni.

Tako, da če me ne izločite, bi prav rada, kaj dodala tukaj.

Imamo pa 8 zobkov. 4/4 Čakamo štirice, ker ima kar male hribčke spodaj.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.12.2006 13:56:08   
MojcaG
pozdravljena felicity - welcome!! user posted image user posted image user posted image

mi tudi imamo 8 zobkov - 4/4, in je deveti že na pohodu!

mi smo zdravi, razen smrkanja in kašljanja, upam da še to kmalu izgine.

jelko smo postavili in okrasili, sicer je na mali mizici, še vedno na dosegu njenih rok, vendar je kaj preveč ne zanima. tu in tam prime kak okrasek - najraje račko, ampak jo tudi tam pusti. božiček ji je prinesel precej daril, med drugim je dobila dva vlaka - trenutni hit pri nas, pa domine, pa oblačila, pa knjigice, ...

jo pa moram pohvaliti, res je pridna, vesela in radovedna punca, zabava nas kar naprej, pravi cuker je. ko se pa razjezi pa jaomeni. temparamentna je ful! trmarit še sicer poskuša, ampak ni ravno naletela na kak uspeh, tako da bolj malo probuje. ima že tudi nekaj novih besed, sebi pravi iu, črko l izpusti, ko pa kliče svojo sestrično lano, pa lepo reče lana.

vsem želim predvsem zdraaavja, da bodo tile prazniki res ta pravi!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.12.2006 19:15:59   
urbancek
Mi imamo 11 zobkov - eden je šele polovička.
tudi mi smo smrekico že postavili. Prvi dan je malo prijemal bunkice, sedaj pa jih le gleda. Lučke so mu tudi zelo zanimive. Na štefana smo bili tudi na žegnanju konj, jih je kar z zanimanjem opazoval. Božiček je letos tudi pri nas nosil (izjemoma). V DM sem dobila ob nakupu dvojnih robčkov za brisat ritko eno škatlo z igračami (farma - ravno prav za naša dva traktorista). Sem bila prav presenečena. Pa smo postavili kar pod drevešček, pa je bili. Bila sta zelo navdušena.
Ali ve svoje malčke še kaj dojite. Naš ta mal se še kar crklja. Še najbolj je aktualno zvečer in ponoči (vsaj enkrat se še vedno priklopi).

Je pa prava mala ropotulja. Edino problem pa je, da ga je pričel oponašati ta večji. Sploh noče več lepo govoriti, ko sliši kako ta mali po svoje oblikuje besedice. Najbolj pogosti sta "ka to" in "ke to". To sprašuje tudi po desetkrat za eno in isto stvar v petih minutah.

Toliko za sedaj.

Lp

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
28.12.2006 20:51:58   
nana 27
Miha je pred enim tednom dobil 7. zobek...kaže pa se že 8. Je zadnje dneve malo bolj siten in slinast. Si da prst v usta in tako dolgo mrcvari dlesen, da mu že s komolca slina teče user posted image  Drugače pa... dobrodošla Felicity user posted image user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
28.12.2006 21:16:05   
soncek&luna
 Felicity dobrodošla user posted image

moj skrat ima 8 zobkov 4/4...so pa novi na pohodu, samo ne morem ugotovit kateri in koliko, ker ne pusti user posted image ... pa se vrocino je imel, slini se spet pa sitko je v glavnem, posebno ponoci, ko se zbudi tam okoli 2-zjutraj in hoce k men spat...

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
29.12.2006 22:50:17   
frka
6 zobkov
4zgoraj in 2 spodaj

2 na pohodu spodaj se ne vidita se pa občutita

Neposredna povezava do sporočila: 2372
30.12.2006 20:36:59   
Aja32
Hojla

no, mi smo končno prišli do normalnega blata....user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem verjeti, da se je poraba plenic kar naenkrat zmanjšala za več kot polovico...
Smrkamo tudi še čisto malo, smo bili pridni in non-stop pucali s fiziološko... Je šlo kar veliko ven, tako da se je zgleda sčistilo...Kašelj nas pa tudi počasi zapušča...
Torej, izgleda, da bomo novo leto preživeli normalno... user posted image user posted image user posted image

Lp A

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
31.12.2006 22:31:48   
soncek&luna
bravo aja, za normalno srackanje user posted image ....

vsem zelim skupaj z mojim skratkom... lepo leto 2007, naj bo se boljse kot to, katero se poslavlja user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
1.1.2007 0:32:39   
Aja32
Vsem skupaj želimo vse naj, naj 2007 leto - pa seveda tako, kot si ga vi najbolj želite...

A&G& Luka - spi kot top, kljub neznosnemu pokanju....

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?