SNOBRA -> RE: oktober 2005 (23.5.2006 9:32:17)
|
Ja bliža se poletje in manj časa za računalnik...... sem rabila en dan da sem prebrala vse za nazaj..... in dva dni (z presledki), da sem napisala tole sporočilo, hahahaha....... Da najprej odgovorim na vprašanja: - stara sem 31 (no koga farbam, naslednji mesec bom 32)
- Neli je moje prvo dete, ki smo ga naredili po načrtu in zelo hitro (zanosila sem že prvi mesec)
- fizično se kar dobro počutim, fleksibilnost moževe službe in to, da je Neli zelo nezahteven otrok je verjetno velik razlog za to. Lasje mi ne odpadajo več, kile (med nosečnostjo sem se zredila 11 kg) so šle same dol, no z mojo pomočjo (laufanje, hoja v hrib, vozičkanje.....) Je pa tko, da se po kosilu moj trebuh poveča tko kot bi za kosilo pojedla še krožnike in sklede... je verjetno koža raztegnjena in mišice mal bolj sproščene... nekaj časa sem nosila elastični pas in se mi zdi, da takrat ko ga nosiš še podzavestno treniraš - stiskaš in s tem krepiš trebušne mišice......
- menstruacije še nimam in si jo ne boste verjele želim, da bi že enkrat prišla..... z možem sva se odločila, da imava takoj še enega otročka, sedaj pa čakam in čakam........ enkrat mi je bilo že pošteno slabo, no pa je bil lažni alarm...
- tudi meni je tako kot Udb stoz vroče, to se mi je dogajalo že med nosečnostjo, sedaj pa je še hujše, predvsem ponoči, moža zebe jaz pa švicam in odpiram okna, čeprav sem jaz v kratkih rokavih pokrita z rjuho on pa za dvema kovtroma.....
- to da bo treba v službo mene nič ne preganja (sem prov zadovoljna), ker trenutno nisem zaposlena, pa tako in tako mamo še enga takoj v mislih (deteta), sam da rdečga hudiča dobim...
- glede varstva, pa bo Neli prvo leto doma pri meni, potem pa bo šla v vrtec....
- Neli se še ne kobaca, postavi se na kolena in na rokice, pol se pa gor pa dol ziba k en psiček, zraven pa še razne zvoke spušča, včasih pa jo to vse zelo zjezi, k ne more naprej (rata ji samo rikverc) spušča tudi zelo jezne zvoke..... Se pa že kar nekaj časa zna sama vsest iz ležečega položaja....
- Kar se tiče hrane ni zbirčna in ima rada vse po vrsti, imamo pa tri obroke, a za zdaj je smo sadje, zelenjavo in riževe kosmiče, pije nesladkan čaj in največkrat samo vodo......
Dojimo se samo še zjutraj in zvečer, pa ponoči, čeprav se moram pohvalit, da je danes prvič prespala noč brez dojenja... Pred tednom se poiskusila in ji ko se je zbudila nisem hotla ponudit joškice, sem jo nosila in nosila, ponujala dudo..... pa se ni nič obneslo, ker se je potem zbujala vsake pol ure in tako nismo nič spali..... hitro sem opustila to tehniko (prestavila na pozneje) in nehala mučit njo in sebe. Od takrat je šlo vsak dan na bolje, no danes pa je še brez hrane zdržala in spala vso noč, upam, da bo takih noči vse več. Drugače pa imamo tudi mi namen Neli prestaviti v svojo sobico. No sedaj pa se začenja sezona morja in mi smo tisti srečniki, ki še kar nekaj let preživljamo skoraj vse poletne mesece (z posamičnimi obiski Ljubljane) na morju - Rovinj in tako bo tudi letos......jupi........ Pa še eno vprašanje: Kako oblačite svoje sončke v tem sončku? [sm=kuza.gif] [sm=kuza.gif] [sm=kuza.gif]
|
|
|
|