urbancek -> RE: oktober 2005 (28.8.2010 19:13:38)
|
živa groza - da sem našla to temo, sem si morala pomagati z iskalnikom. Pri nas se tudi ful dogaja. Mulca imata ušesa za okras. Mislim, da bo treba cd posneti z enimi in istimi zapovedmi - ne smeš tega, pospravi igrače, pojdi se umit, obleci pižamo, daj že enkrat pojej,......... raje je naštevam, ker me že od vsega boli glava. Moram vam povedati, da smo se vmes tudi preselili. Nam je končno počil film in smo šli stran od tastarih - preprosto ni več šlo. 18 let je bilo dovolj. Sedaj smo v Radovljici - imamo polovico hiše v najemu. Zaenkrat upamo, da bomo lahko ostali tukaj, potem pa razmišljamo, da bi nekaj manjšega kupili,ker je isto sranje ali daš za najemnino ali za obrok, samo zenkrat nimamo dovolj za polog. Ja ta šola - pri nas gre letos tavečji poba v prvi razred, naslednje leto pa ponovimo vajo. Letos imam dva "prvčka" - eden oš, starejša pa fakulteta, vmes pa še srednješolko. Nejc zaenkrat v vrtec še ne hodi - ga imam na čakalni listi - so ga mislili dati v Kropo - ja pa ja, kdo ga bo pa pozimi tja vozil. To pa je zato, ker nimamo urejenega stalnega bivališča - še nismo dorekli pri njih kako in kaj mislijo naprej - jaz vem, da nazaj ne grem več - se raje ločim in živim sama s tamalima pod smreko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sicer smo pa kar vredu.Pri Nejcu je bila letos zelo izrazita alergija na travo - je bil prav revček, vmes je še čelo prebil - bo imel kar nekaj spominkov, ko bo odrasel. Drugače smo pa hvala bogu kar zdravi. Se še kaj javim, pa upam, da ne bo toliko časa trajalo, kot je sedaj. Lepo se imejte
|
|
|
|