sabinke -> RE: oktober 2005 (8.5.2006 22:23:08)
|
Hej, punce, kakšne velike fante imate, bravo, bravo! Jaz pa vam moram povedati, da sva včeraj prvič pustila Melito v čisto pravem varstvu moji mami in očetu. Sem si načrpala mleko, tako da je mama popolnoma izpeljala "obred pred spanjem". Ves čas najine odsotnosti sem bila na trnih, kako se bo obneslo, prepričana, da brez zize in mojega crkljanja ne bo zaspala, ampak ... ko sem prišla domov je že blaženo spančkala [sm=9nebesa.gif] . Priznam, da sem bila vesela, da starša nista imela težav, a po drugi strani sem bila prav razočarana, ker me ni nič "pogrešala". Udb, kako Marcelu znese biti pokonci do tako pozne ure? Melita ob pol osmih sitnari in si mane očke od utrujenosti. AKŠ, nekje sem prebrala, da otroci natrenirajo zbujanje. Se kot pijanec plota oprimejo neke ure in se takrat pač zbujajo. Baje da pomaga, če jo zbudiš pol ure prej in potem to zbujanje počasi premikaš ... Trenutno pa so oktobrčki verjetno v fazi, ko preverjajo, če je mamica še tam, zato se lahko tudi pogosteje zbujajo. Sonćek, jaz še vedno v torbi prenašam recept za fluorove tablete, se še nisem odločila ... Jutri pa baje dež ... Mogoče pa so se zmotili.
|
|
|
|