SNOBRA
|
Ja, ne moremo iz svoje kože, z možem sva strastna popotnika, ki sva se prelevila v popotniško družino; - pri 2 mesecih (Neli) smo šli na Dunaj in Prago,
- pri 2,5 mesecih v Egipt,
- pri 4 mesecih pa v Dominakansko.
Kot sem že nekje napisala, "Vse se da, samo na pravi način in s pravo mero odgovornosti!", pod predpostavko, da je otrok zdrav, seveda. Sedaj ko smo prišli nazaj imamo mal težave z spanjem, se zbuja že ob 6 ih zjutraj (no jaz jih imam, k moram prej vstat, Neli gre seveda tolk prej spat, jaz pa ne)- zaradi časovne razlike 5 ur. Kar se barve oči tiče, ima Neli še vedno modre, laski pa so ji kar malo posvetleli, mogoče tudi od sončka malo. Tujih obrazov se naša ne boji in se pusti prijeti tudi tujcem (tako belcem kot črncem - domenikancem), seveda sva z očkom zakon, ampak ni problema tudi če naju ni zraven. Pri nas ji iz lupinice že kar precej nogice ven binglajo tako, da razmišljamo o nakupu. A ima katera kakšne teste o kakovosti avto sedežev? Na stajco pa še pomislila nisem, vendar bo treba, saj že sedaj ko se je začela prevračati (včeraj) samo še to počne in se hitro skotali na drugo stran sobe iz blazine na mrzla tla. Danes se je še ponoči kar nekajkrat skotalila iz hrbta na trebuh, pol ji pa ni bilo dobro na trebuhu pa cviljenje. Sva bila z očkom full vesela da se je začela prevračat, Neli pa tudi, k obvladuje svoje telo. Stajce so malo večje kot tiste prenostne posteljice, kajne? A v tisto prenosno posteljico moraš dat še jogi na tla? Tudi mi imamo jutri posvetovalnico in 2. cepljenje. Po prvem cepljenju smo imeli malo reakcije in sicer zvečer vročino 39 stopinj.Čez en teden bomo stari 5 mesecev in me prav zanima koliko smo se poredili od zadnjega obiska pri treh mesecih. Drugače pa sem že nekaj časa nazaj opazila, da so se Neli na obeh rokicah nad komolčki naredili nekakšni flekci suhe kože (na otip hrapava koža), ki so rahlo obarvani. Mažem jih z bepanthenom, pa ni nič bolje. Jutri bom vprašala pediatrinjo kaj bi to lahko bilo. Ima katera od vas iste ali podobne težave? Poiskusili smo LIBERO pleničke, sedaj k smo že tolk veliki (za majhne ritke jih nimajo) in smo za enkrat kar zadovoljni. Ali ste na ležalničku in vozičku že kaj zvišale naklon naslonjala?
|