|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
8.3.2006 21:54:49   
Anja**
Prijavljam še enega manekena user posted image  moj  sine (19. oktober) ima 6600g. Cepljenje pa so nama prestavili za en teden zaradi antibiotika user posted image  

Se pa strinjam, da so oktobrcki najlepsi user posted image  user posted image

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 526
8.3.2006 21:56:44   
nana 27
Danes pa nič ne bo bla bla user posted image  Mi imamo pa jutri cepljenje in me malo skrbi, kako bo. Upam, da so vaši sončki OK in da ni bilo posebnih reakcij po cepljenju.  Jaz sem bila pa danes grozna mamica in sem ga pustila jokcat. Niti ni hudo jokal. Dala sem ga spat v posteljico, ker se ni hotel uspavati v naročju (kljub božanju, petju), mu dala lubčka, ga pobožala in šla iz sobe. Začel je jokat, nato godrnjat, spet jokat z malo manj energije, pa spet brundanje in na koncu je sladko pančkal. Vse "uspavanje" je trajalo dvajset minut. Zbudil se je zelo dobre volje in spočit. Mogoče je pač otrok, ki za uspavanje potrebuje malo joka.  No, zdaj pa grem tudi jaz spat. Končno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.3.2006 22:49:24   
urbancek
Mi bi tudi morali imeti jutri cepljenje, pa sem poklicala in prestavila, ker je nekaj bolan. Mislim, da je virozica, saj smo razen atija že vsi pocepali. Kar po vrsti se nas loteva. Sedaj sva tista midva z Nejcem. Danes sicer nima vročine, kašlja pa še vedno, pa nekaj smrka. Upam, da bomo danes ponoči kaj spali, ker smo prejšnjo bolj slabo. Stalni je imel zamašen nosek in ga je to zelo motilo, tako, da se je stalno nekaj zbujal.
Drugače pa je v redu. Slini se kot polžek, vsak dan bolj, samo zobka pa še nobenega ni videti. Vsak dan pogrunta kaj novega. Pravi mali sonček je.

Lp

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 528
9.3.2006 8:02:24   
rumena
Mi smo pa včeraj imeli cepljenje, malo sicer smrka , ampak jo je kjub temu cepila. Težka je 7320g in velika 67cm. Vse je bilo ok, edino drla se je tok, pa ne zato ker bi jo zabolelo od injekcije, ampak ker je zagledala sestro in potem še zdravnico, ki ju ne pozna. Opažam, da ene 2 tedna, ko zagleda nepoznan obraz ali pa nekoga, ki ga malokrat vidi se začne res ful histerično jokat, dokler jo ne obrnem proti sebi in jo potolažim. Ali se vaši tudi tako bojijo? Ponoči ni bilo nobene reakcije, tako da smo lepo spančkali.
lp

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.3.2006 9:00:11   
thunder
Rumena tudi jaz opažam zadnji teden pri Boru da plane v jok ko vidi nepoznane ljudi - npr. če pridejo k nam na obisk taki, ki so bolj redko pri nas (drugače je skos gužva u naši bajtiuser posted image ). Najprej jih ful čudno gleda, potem naredi eno tako čudno štruliko z usti in potem joooooook da se ga sliši po celi uliciuser posted image . Ampak se hitro umiri ko ga k sebi stisnem in čez minutko se že smeji in začne komunicirat z novimi ljudmi. Res so posrečeni ja.
Drugače pa smo danes imeli katastrofalno noč. Mislim da se je zbudil ene 10 krat ziher. No zdej pa spi, mami pa je tok utrujena, da ne more spat (no pa mal sem obsedena z RR - stalno morem čekirat kaj se dogajauser posted image .

Lp

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.3.2006 10:41:26   
Udb
Uf, tudi pri nas je tak jok!!! Prej sem ga brez problema pustila v varstvu, da sem skočila v trgovino, zdaj ga pa ne morem! Tuli pri vseh po vrsti - ko me ne vidi 5 min je že hudo. No, tudi oči je dober. Ostali pa odpadejo! Upam da to obdobje kmalu mine!!!!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.3.2006 11:10:54   
soncek&luna
jaz pa glede joka ne morem nic rect... lahko ga ima kdorkoli in kolikor casa je potrebno... pa tudi , ce ne pozna osebe, se mu lepo nasmehne...

drugace z jokom imava probleme, ko podnevi spi in se kar v spanju zacne neusmiljeno jokat, skor histericno... ga moram pomirit pol pa spi se mal naprej... joj, kaj vedno tolk grozn sanja ???

imava pa jutri spet rtg, 2. ker v prvo ni ratal... upam, da tokrat bo, ker se enkrat ga ne mislim matrat.... no sej naslednji teden imava pol kontrolo pa bodo povedal al bo potrebno al ne (ce zdaj spet ne bo uspelo).... trapast se mi zdi, ker mora antibiotike jest uboscek, da ne bi dobil kaksne reakcije zaradi katetra....

lep dan punce

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.3.2006 14:50:19   
nana 27
Pri nas ima zaenkrat vse rad user posted image   Bil je cepljen. Težek je 8.600g in dolg je 70cm. Ker smo imeli prejšnjič reakcijo, je najprej dobil še pol žličke sirupa proti alergiji. Jutri zjutraj mu moram dati še pol žličke. Upam, da bo vse v redu. Še zmeraj moramo piti mleko in samo mleko. Zvečer mu lahko dam rižka in to je to. No, saj nimam nič proti, je z mlekom veliko manj dela user posted image  Zdaj pa držim pesti, da bo z njim vse v redu. Sem kar ponosna nanj, da se ni na pregledu nič jokcal user posted image  Se slišimo zvečer.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.3.2006 19:48:27   
uma
Vidim da vas je kar nekja že dobilo svojo 2. pikico. Mi imamo pikico v ponedeljek. Bomo videli če bo tako pogumen kot je bil prvič. Rastejo tudi in se pridno redijo. user posted image user posted image

Naš Žak je pa kar se tilče drugih ljudi kar ok. Kar rečem zato, ker pravzaprav ne morem nikoli vedet kako bo odreagiral. Vedno je drugače.  Včasih na neznance nič ne joče in joče npr. na mojega očeta, al pa na taščo (babico)... Nimam pa še problema, če grem kam v trgovino, da bi se jokal ko ga čuvata moja mami al pa svakinja. Je vedno priden.

Midva se tudi samo dojiva. Bomo videli kaj bo rekla pediatrinja. Ga je kar težko gledat ko je z vsako mojo žlico, vilico....tako debelo gleda in ma kar usta odprta zraven. On bi tudi, čeprav še ne ve kaj je.user posted image

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.3.2006 22:24:36   
MusiMarusi
Uma: mi se tudi samo še dojimo in ko smo imeli 2.cepljenje sem vprašala pediatrinjo za uvajanje hrane (ker naš si skoraj rokice poje, ko mene gleda pri kosilu), pa je rekla, da še ni čas za uvajanje hrane. Naj začnem šele pri 6.mesecih, da pri 5. pride patronažna in bo vse razložila. In me prav zanima če bo tebi jutri povedala isto. Ker se mi zdi da se mnenja pediatrinj full razlikujejo, ko berem tu.

lp

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 535
   [Brisano sporočilo]
9.3.2006 23:33:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MusiMarusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
10.3.2006 15:44:51   
nana 27
Hojla! Tole vreme je pa za user posted image  Miha se je danes odločil, da ne bo jedel in pil. Verjetno je to del reakcije na cepljenje. vročine nima in tudi drugače je kar dobre volje. Upam, da me bo kmalu razveselil še z apetitom user posted image   So bile pri vaših kakšne reakcije po cepljenju? Nalin, tudi jaz sem se odločila, da še počakam. Mislim, da jim nič ne bo škodilo pa nam tudi ne. Drugače pa tudi naš cmoka, ko nas gleda in je prav hecen. Če mu pa dam kaj za poskusit - npr. obliznit kos jabolčka, pa se skisa in me gleda, kot da bi hotel reči:"A tako neokusno hrano vi jeste?" user posted image       

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.3.2006 16:05:27   
žlička
Hoj! Ja nana, tole vreme je res za user posted image . Sem mislila, da bo ze konec s tem snegom, pa zopetuser posted image . Upam da pa bo se zdej ze pocasi pripravilo na pomlad, al bomo kar s poletje zaceliuser posted image

Mi dobimo drugo pikico v sredo! Porocam kako bo!

Sem se prijavila za plavanje. Komaj cakam in upam da bo user posted image  uzival.

Kupujem stajico, pa me zanima ali jih ze imate in kaksne imate? Mrezaste, lesene?

Lep vikend vsem vam in vasim user posted image .

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.3.2006 17:23:32   
MusiMarusi
Punce, kaj res počnete ko je tako vremeuser posted image ? Midva za malim že oba pogrešava sprehode...to vreme je tko bedno, pa pločniki so neočiščeni in nikamor ne moreš. Kam se ve odpravite v takem vremenu ali ste kar domauser posted image ? Midva sva zadnjič sicer šla malce okoli BTC-ja na sprehod in po City-u, sam se mi zdi, da mu je v lupinici tko vroče, tudi če ga slečem (če greva po pleničke ali H&M)...da se mi potem kar smili in spokava domov.
Lep vikend!user posted image

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.3.2006 17:34:16   
nana 27
Mi smo doma in se okrog nosimo pa z vozičkom po stanovanju vozimo formulo user posted image  in upamo na lepo vreme. Verjetno bomo res kar s poletjem začeli. Končno sem ga dala spat user posted image  Nalin, jaz bom namesto stajice imela kar prenosno posteljo. Če bi pa že zbirala, bi pa leseno. ravno včeraj sem gledala luštno leseno  http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/5438/0231_Lesena_stajica_Eddi_Ele_/-/ Jaz pa ne vem, MusiMarusi, ko omenjaš lupinico. Mi bomo morali večji avtosedež kupiti pa ne vem, katerega bi. Mali je čisto nesrečen v lupinici. Čisto je stisnjen pa še dvigovat se je začel. Verjento bomo kupili od 0-18kg. se že oglaša..  

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.3.2006 17:35:35   
nana 27
sem napisala nalin..oprosti žlička.sem tud ena zmeda

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.3.2006 20:09:25   
soncek&luna
vecer punce,
mi2 sva vceraj ravno ujela malce soncka in sla na sprehod....

danes pa sva se potepala po BTC, sem ga kar v rokah nosila...ga moram pohvalit: je bil tak priden, k je imel zadost, je kar zaspal, jaz ga pa matrala iz ene trgovine v drugo... full zapravla - madonca...tele kartice so user posted image  user posted image , sam nic zase kupila user posted image

tudi moj se v lupinci ze matra.... sem ravno danes narocila avtosedez prek ebaya - roemerja king ts (9-18kg) cena 145 EUR + cca 20 EUR postnina ... pa se vedno cenejs kot pri nas (soncek cca.54t, BC cca.57t sit)

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.3.2006 14:45:38   
bena
Naš ta mali pa je ravno pred 3 dnevi vzljubil sadne kašice. Pred tem sem se skoraj 14 dni matrala in mu jih ponujala, pa je skoraj vse izpljunil. Sedaj pa na široko odpre usteca, ko mu približaš žličko in zraven prav veselo mljaska. Naslednji teden pričnemo še z zelenjavnimi kašicami. Problem je samo v tem, da je pozimi na voljo tako malo svežega sadja, zato sem mu prisiljena dajati tudi Frutekove in Hippove kašice, da spozna različne okuse. Meni bi bilo ljubše, da bi mu lahko dajala kašice samo iz svežega sadja, se pa na žalost vse konča pri bananah in jabolkih. Zadnjič sem mu zraven banan dodala še malo kivija, pa ga je zvijalo.
Sicer pa tudi mi vse bolj razmišljamo o nakupu avtosedeža. Lupinica ga ful utesnjuje. Ko bi le bilo kmalu topljeje, da ne bo več rabil zimskega pajaca.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.3.2006 15:02:45   
SNOBRA
Mi pa še vedno smo na maminem mleku, sem vam kr mal fouš, ker že sprobavate, ....po drugi strani pa je z dojenjem enostavneje, nič priprave, nič dela, vedno sveže in vedno pri roki....

Smo se ravno vrnili iz tropskih počitnic (Domenikanska republika), tako da nam je dojenje prav prišlo, ker bi mogla drugače še en kufer hrane za dojenčke sabo vzet. Se je Neli že v morju kopala in je bila  prav zadovoljna in brez strahu.

Drugače pa se je naša Neli ravno danes prvič čisto samostojno prekotalila iz hrbta na trebušček, sedaj ko vidi kaj lahko naredi, pa to   nonstop ponavlja, tako da mi kar iz igralne blazin uide...

A se vaši otročkom že kaj barva oči spreminja?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.3.2006 17:39:03   
soncek&luna
bena, saj itak priporocajo, da se otrocek navadi tako na doma pripravljeno hrano kot tudi kupljeno...

snobra... o kar v tropih ste bli, super, da se soncica ni nic bala in se kopala v morju user posted image

barva oci mojemu malcke se mislim, da ne bo nic kaj dosti spreminjala... jaz imam modro sive oci, ati pa zelene... ze zdaj ima eno mesanico barv user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.3.2006 19:22:59   
nana 27
Snobra, dobri ste, da greste tako daleč.Koliko je že stara tvoja punčka? Mora biti zelo pridna, da lahko z njo takole naokrog potuješ. Midva sva pa danes šla gledat avtosedeže. Mihca je pa moja mami pazila. Najbolj nama je bil všeč Brevi od 0-18kilogramov. Tudi cena nama je všeč.   http://www.pikapolonica.com/shop/ Je zelo enostaven za uporabljat, tako da bo tudi mami obvladala cel postopek. Sva se odločila, da bo Miha še nekaj časa obrnjen nazaj. Poleti bova pa kupila "profi" sedež, ki bo samo naprej obrnjen.  Sonček, imaš prav, da samo za naše sončke nakupujemo. Jaz pri tem tako uživam, ampak se mi zdi, da bo treba reči stop in še sebi kaj privoščiti. Lepo nočko vsem!

(odgovor članu SNOBRA)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   [Brisano sporočilo]
12.3.2006 0:05:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
12.3.2006 8:28:30   
uma
Snobra waw  Dominikanska -the best počitnice. Jaz bi tudi user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče stajice, bi jaz ( če bi jo kupila) kupila leseno. Še razmišljam o tem. Nekaj si bo treba umisliti saj včasih ni nikogar ki bi ga popazil, jaz pa bi kam dol skočila,...Zdaj še ni tak problem, ko se bo pa plazil bo pa že težje.
Za avtosedeže še ne vem katerega bi in kdaj bi ga sploh kupila.
Kako se ve odločate kdaj z avtosedežem?

Očke se pa tud spreminjajo pri nas. Nekje je imel modro sive, ampak zdaj se mi zdi da nima več...vsega po malo. Pa pod vsako svetlobo je videti drugače.

Drugače pa se ima Žak kar zamašen nosek, tako da je bila današnja noč bolj boga za oba. Revež prav težko diha. Pa pucam, pa dajem fiziološko,..... ampak pomaga bolj malo. Jutri pa imamo pikico, ampak zdaj res ne vem če jo bo sploh dobil. No bomo videli kaj bo rekla pediatrinja.

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.3.2006 13:29:53   
SNOBRA
Ja, ne moremo iz svoje kože, z možem sva strastna popotnika, ki sva se prelevila v  popotniško družino;
  • pri 2 mesecih (Neli) smo šli na Dunaj in Prago,
  • pri 2,5 mesecih v Egipt,
  • pri 4 mesecih pa v Dominakansko.

Kot sem že nekje napisala, "Vse se da, samo na pravi način in s pravo mero odgovornosti!", pod predpostavko, da je otrok zdrav, seveda.

Sedaj ko smo prišli nazaj imamo mal težave z spanjem, se zbuja že ob 6 ih zjutraj (no jaz jih imam, k moram prej vstat, Neli gre seveda tolk prej spat, jaz pa ne)- zaradi časovne razlike 5 ur.

Kar se barve oči tiče, ima Neli še vedno modre, laski pa so ji kar malo posvetleli, mogoče tudi od sončka malo.

Tujih obrazov se naša ne boji in se pusti prijeti tudi tujcem (tako belcem kot črncem - domenikancem), seveda sva z očkom zakon, ampak ni problema tudi če naju ni zraven.

Pri nas ji iz lupinice že kar precej nogice ven binglajo tako, da razmišljamo o nakupu. 
A ima katera kakšne teste o kakovosti avto sedežev?

Na stajco pa še pomislila nisem, vendar bo treba, saj že sedaj ko se je začela prevračati (včeraj) samo še to počne in se hitro skotali na drugo stran sobe iz blazine na mrzla tla. Danes se je še ponoči kar nekajkrat skotalila iz hrbta na trebuh, pol ji pa ni bilo dobro na trebuhu pa cviljenje. Sva bila z očkom full vesela da se je začela prevračat, Neli pa tudi, k obvladuje svoje telo.
Stajce so malo večje kot tiste prenostne posteljice, kajne?
A v tisto prenosno posteljico moraš dat še jogi na tla?

Tudi mi imamo jutri posvetovalnico in 2. cepljenje. Po prvem cepljenju smo imeli malo reakcije in sicer zvečer vročino 39 stopinj.Čez en teden bomo stari 5 mesecev in me prav zanima koliko smo se poredili od zadnjega obiska pri treh mesecih.

Drugače pa sem že nekaj časa nazaj opazila, da so se Neli na obeh rokicah nad komolčki naredili nekakšni flekci suhe kože (na otip hrapava koža), ki so rahlo obarvani. Mažem jih z bepanthenom, pa ni nič bolje. Jutri bom vprašala pediatrinjo kaj bi to lahko bilo.
Ima katera od vas iste ali podobne težave?

Poiskusili smo LIBERO pleničke, sedaj k smo že tolk veliki (za majhne ritke jih nimajo) in smo za enkrat kar zadovoljni.

Ali ste na ležalničku in vozičku že kaj zvišale naklon naslonjala?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.3.2006 14:24:09   
nana 27
Snobra, res ste super - cela družinica, da takole potujete. Sta potovala tudi prej sama, kljub službenim obveznostim? Miha ima še vedno modrosive učke in mislim, da bo pri tem ostalo, ker imava tudi midva take brave učk. Prevalit se pa še ne zna. Samo z mojo pomočjo se malo kotaliva. Drugače je pa precejšnja tečka te dni. Kot da bi tudi on komaj čakal pomlad. Testi za avtosedeže: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi.gif http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp?ComponentID=116291&SourcePageID=116434%230 http://www.babyworld.co.uk/information/products/product_tests/2ndcar/2ndcarseats_full.asp Midva sva jih včeraj veliko pogledala. Njaprej sem mislila kupiti Maxi Cosi XP-ja, ampak mi ni bil tako všeč. Dobra sta se mi zdela Roemer in in Bebe Confort Iseos.  Ja, v prenosno posteljico moraš dati malo trše dno, da jo lahko uporabljaš kot stajico. Naklon v vozičku in na ležalniku sem že malo zvišala, ker preveč pokonci sili. Glede flekcov pa nimam pojma, kaj bi to bilo. Mogoče je na kaj alergična. Vsekakor pokaži pediatrinji. Mogoče pa ima le suho kožo pa jo malo več z oljem maži. Tudi Bepanthen se mi zdi super kremca. Tudi mi imamo Libero pleničke in so nam zelo všeč user posted image  (vpojnost, material in cena) Samo za ponoči dam gor Pampers Active fit iz Mullerja. Lepo se imejte!!! 

< Sporočilo je popravil nalin -- 12.3.2006 18:27:01 >

(odgovor članu SNOBRA)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......