|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
5.3.2006 21:22:56   
soncek&luna
ej nana, full dobra stran.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.3.2006 21:31:30   
AKŠ
evo punce...dodala sem še nekaj slikic moje male punčke.....

nana tale stran je pa full dobra...

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
5.3.2006 23:28:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
6.3.2006 11:40:16   
uma
AKŠ tvoja punčkica je pa res luškana, pa takeeee lepe okice ima.

Tud sama sem končno dala nekaj slikic v album. In mi je ratalo.

Nana ja stran je dobra sem vse prečekiralauser posted image .

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   [Brisano sporočilo]
6.3.2006 12:22:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
6.3.2006 12:51:53   
Udb
Evo, še par sličic našega Marcela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
6.3.2006 13:24:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
6.3.2006 13:32:53   
AKŠ
joj kolk so lušni tile vaši fantki.....

ja nimamo kaj-oktoberski otroci so najlepši....

Neposredna povezava do sporočila: 508
6.3.2006 17:19:22   
mayy
oj,nalin sem zasledila da imaš razvojno pa me zanima kam hodiš,kajti tudi Nik se je zategoval v levo stran prav tako pa tudi glavo drži nekoliko v levo.Sedaj je že nekoliko bolje ker hodi na fiz.Zanima me namreč zaradi airex blazine,ker jo midva lahko dobiva samo na izposojo.Malo me zanima komu ta blazina pripada.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   [Brisano sporočilo]
6.3.2006 18:42:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayy)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
   [Brisano sporočilo]
6.3.2006 18:44:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
6.3.2006 18:59:29   
nana 27
Punčke tudi user posted image  Se bomo kaj zmenili he he..saj se hecam. Danes je pa bil en lep dan. Še malo pa bomo dobili novo pikico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 512
6.3.2006 19:46:06   
uma
Ja, res so luškani ti oktobrčki in -čke. Oktobra je bla dobra "bera".user posted image user posted image

Udb, je pa res že dolgo časa minilo in kako hitro. Ful so ti lasje zrasli. user posted image user posted image Ko se bo začelo lepo vreme vas zagotovo obiščemo. Zdaj sem namreč tud jaz mobilna in ne bo problema.
Enkrat bi blo pa res fajn da bi se nekako in nekje tud vse oktobrčke dobile z našimi sončki seveda.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.3.2006 21:04:55   
Aleksandrin
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ

joj kolk so lušni tile vaši fantki.....

ja nimamo kaj-oktoberski otroci so najlepši....

Saj so oktoberske punčke tud najlepšeuser posted image

Sem že mislila, da ste na pupice potabile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
6.3.2006 21:47:42   
rumena
Naši otročki so pa res cortki.
Kaj ste zdaj dorekle glede plavanja za naše cortke? Tudi jaz sem imela že v mislih. Glede okužb pa mislim da imajo npr. na Soči kjer imajo prav organizirano plavanje, vodo čisto, saj ni treba voziti v kakšne toplice, kjer se res vsi namakajo notr. Kolegica hodi in je res navdušena.  

lp

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.3.2006 22:09:44   
mayy
Midva hodiva na RA v Šiško,na fizioterapijo pa na metelkovo.Očitno bomo kratko potegnili.

Neposredna povezava do sporočila: 516
   [Brisano sporočilo]
6.3.2006 23:14:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayy)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
7.3.2006 8:37:52   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: uma
Udb, je pa res že dolgo časa minilo in kako hitro. Ful so ti lasje zrasli. user posted image user posted image Ko se bo začelo lepo vreme vas zagotovo obiščemo. Zdaj sem namreč tud jaz mobilna in ne bo problema.
Enkrat bi blo pa res fajn da bi se nekako in nekje tud vse oktobrčke dobile z našimi sončki seveda.

Ja, Uma, se nisva vidle od oktobra!!user posted image  Lasje pa rastejo... Sem za da se kej vidmo!! A maš nov avto??

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 518
7.3.2006 10:56:41   
uma
Ja, končno sem prišla do avta. Ampak mi vreme nič ne prizanaša, tako da se bolj malo prevažam (imam letne gume). Ampak saj bo snega kmalu konec, kajne?! Pol pa pridem, zagotovo.

Kar se tiče plavanja z otročki, sem se jaz prijavila v Dol. toplice. Zaenkrat se ni še nobena pritoževala. Bomo pa videli. Tud sama sem po eni strani skeptična (glivice,...) ampak pol smo pa lahko samo doma in nikamor  ne hodimo. Začnemo pa aprila. Se že veselim.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 519
7.3.2006 11:24:26   
Udb
uma, mene v dolenjskih ne skrbijo glivice, ampak to, da je mrzlo!! Res! Ko prideš iz bazena te zebe!! Že mene - kaj šele dojenčka, ki ga pol itak gleda ven iz vode- zato sem mal skeptična!

Drugače pa javljam, da smo se 2.cepili!! Marcel še porajtal ni da ga je pičla, se je pogovarjal z mano! user posted image  Ima pa 8600g!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Me je skoraj kap! Pa okrog 68cm - ne vem točno, ker mi ga niso zmerili!!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 520
7.3.2006 14:22:13   
Eja_1
Se vam še jaz oglašam.
Mi smo danes dobili 2. pikico.user posted image Nič nismo jokali ali vsaj registrirali.user posted image
Imamo 7.400 guser posted image in smo veliki 69 cm.user posted image

Glede plavanja za dojenčke v DT sem tudi jaz skeptična user posted image in sem se odločila, da nas ne prijavim, ker so sedaj sama cepljenja na vrsti pa ni priporočljivo, da se takrat preveč izpostavljaš. Pa še prevoza nimam zagarantiranega, ker imamo samo 1 avto, dedi pa ni vedno na razpolago. Bomo raje prvič na morju čofotali (od julija naprej) in se prijavili na plavanje v bazenu v jesenskem terminu.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 521
7.3.2006 15:17:09   
thunder
Pozdrav še od mene.

Tudi mi smo prejeli 2. pikico (včeraj). Še trznal ni, kot da ga sploh nebi pičla - nisem mogla verjet. U glavnem je bil pa potem še 2 uri čist koma (ko bi bil zadet), ponoč je pa dobil vročino - ampak glih tolk da še ni blo za svečko in tako sem dežurala od dveh do petih zjutraj in preverjala temperaturo, no potem se je pa končno začel sam ohlajat in sem lahk zaspala za eno urco.

Kar se hrane tiče smo počasi že začeli z jabolko, banano, korenčkom in baby rižem (hippova kašica). Za enkrat je to samo okušanje (poje cca. 3 žličke) a vsak dan poje malo več - no saj če bi mu dala bi pojedel še več, ker odpira usta ko tak ptiček. Res je posrečen.

Začel mi je zavračat dudo. Itak je nikol ni maral, razen ko je bil full zaspan, zdaj pa še to ne velja več. Hoče zizo, drugače sledi zeloooo užaljen jokuser posted image user posted image user posted image .
Ima očitno neke čudne faze. Pred 14 dnevi se ni hotel dojit oz. se je samo par minut potem pa konstantno jok zdaj po 14 dneh krize pa čist kontra - samo na meni bi visel. Kdo bi razumel te naše otroke...

Sem prečekirala vaše albumčke in priznam, da so tile naši oktoberčk-i/e res fullll luškani. Tudi jaz sem končno imela mal časa in sem dodala nekaj slikic, sam jih morem še mal uredit...ko bo čas seveda.

Vaši otroci so pa pravi korenjaki - kar se kg tiče. Bor se je odločil da bo manekenuser posted image user posted image user posted image . Ima točno 7 kg.

Evo, zdaj pa me že spet hoče samo zase... UŽIVAJTE kolikor se le da!

Čau bau!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 522
7.3.2006 17:35:54   
AKŠ
mi pa dobimo drugo pikico čez teden dni.....vam sporočim kako je bilo....

sem pa pri Lei opazila, da se ji je ta teden uredil termin za spanje....zvečer jo vedno zmatra ob 21h in potem zaspi kot ubita - spi pa brez bujenja do 8h. Pa še nekaj je - preden zaspi, mi grozno joka - ker je očitno tolk zaspana - ko pa jo položim v posteljico, naštimam glasbo, potem pa se lepo pomiri in zapanča....

full so mi zanimive tele spremembe pr naših ta micenih...

(odgovor članu Eja_1)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.3.2006 18:35:50   
nana 27
AKŠ, tudi naš je ves nemiren pred spanjem in joka. Zdaj se je začel ponoči zbujati, zjutraj ob šestih pa že rogovili v posteljici. Nogice gledajo kar skozi prečke posteljice user posted image  Mene pa skrbi, da je z našim kaj narobe - spet panična mami, ni kaj. Zdi se mi, da ga cel dan uspavam oz. poskušam uspavati. Zjutraj se pol ure igra, poje, se še malo igra in nato se začne z rokicami praskat po obrazu in zehat. Igrat se noče več, ves čas siten, nosit ne, spat tudi ne in tako ga pol ure do uro poskušam uspavat, on pa se dere kot zmešan. No, potem malo zaspi (za 20 minut), nato zopet hranjenje in tako ves dan, da konec dneva komaj čakam, da ga prevzame mož in da končno normalno zaspi. Je to normalno? Kako dneve preživite ve? Deluje mi pa tako, kot da mora prejšnje mesece nespanja noter prinest. To počne že dva tedna in res ne vem, kaj naj si mislim. Prebrala sem že knjigo od Pentleyeve, ampak to pa res presega vse meje. Meni ni nič več jasno. Je to samo faza? Mu da mleko premalo energije? Tisti čas, ko se igra res miga in brca kot nor, grize in prijemelje ropotuljice in jih krega. Če bi jaz tako brcala pol ure, bi bila tudi čisto utrujena in bi dol padla user posted image  So tudi vaši taki? Jst bi rada dobrovoljčka. Ne samo za nekaj minut, ampak vsaj za del dneva. Ne bo te slabe volje in joka nikoli konec? Najprej krči. Zdaj zobki oz. "bogsigavedi kaj" pa še cepljenje...mama pa v sedmih nebesih user posted image  Sem morala malo iz sebe dat..

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.3.2006 21:24:50   
AKŠ
Nana - moja punčka je čisto ista, kot opisuješ svojega fantiča. Mislim da ni nič narobe - le sedaj so že toliko stari da se njihovo obnašanje malo spreminja..tudi moja se zjutraj zbudi vsa nasmejana, se igra kakšno urico, pol si pa že mane očke in zeha - nato sledi neznosen jok in dretje - nobeno uspavanje ne pomaga - zaspi sama od sebe, ko jo jok zmatra. In tako je vsako jutro.....

drugale pa nimam kaj -  mislim da je kar pridna...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......