|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
15.9.2008 9:11:50   
Felicity
Evo, tudi Ema je prehlajena.
Danes je doma, ker je ful zabasana, vročine še ni, čakamo...

Čimveč zdravja vsem!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
   [Brisano sporočilo]
19.9.2008 0:21:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.9.2008 18:22:29   
Felicity
Ojej Nalin, vem kako je, sicer naša Ema ni imela tako hudo kot Jonas in je bila stara 1 leto in nekaj, ma že takrat mi je bilo grozno, kaj šele tebi. Ti bronhitisi se ful radi ponavljajo.

Upam da bo kmalu bolje, vse dobro vam želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.9.2008 21:49:30   
MojcaG
ojej, Nalin, držim pesti, da bo kmalu ozdravel!

Felicity, kaj pa Ema? kako je?

pri nas pa sta se oba noska pozdravila, edino Hanin spet nekaj toči. pa upam, da samo tako ostane. NJEJ je pa misija nemogoče spucat nos. nisem vedela, da so 9 mesečni otroci tako hitri, močni in spretni pri izmikanju. user posted image

kje ste ostale???? a je kdo že našel KBM??

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
22.9.2008 9:36:29   
Felicity
Naša Ema je v redu, samo 1 dan je imela 37,6, drugače vedno brez.
Prejšnji teden je bila doma, danes pa je šla v vrtec. Malo se ji še pocedi iz nosa, ma je super, upam da bo zdržala.  user posted image user posted image user posted image Čeprav so imeli v vrtcu vodene koze, tako da čakamo tudi to pošiljko! Saj je bolje da dajo te otr.bolezni čimprej skozi, da je potem mir.

Še malo, pa bo imela naša Ema RD. user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 13:14:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
22.9.2008 18:31:15   
MojcaG
user posted image  user posted image  user posted image  Nalin...  res ni druge možnosti? Resnično je za njegove bronhiolitise kriv vrtec? Jaz te razumem, kajti Liu se spipa, če ne bi mogla hodit v vrtec. Kaj pa kakšno privat varstvo, kjer je bolj malo otrok?

Felicity, super, da je Ema ok!user posted image  Vodene koze smo pa mi že preboleli lani poleti, v bistvu se jim nalašč nismo izognili, ko jih je imela sestrična od Liu, z razlogom, da jih čimprej preboli oz dojenčico smo pričakovali decembra in nisem hotela takrat trepetati še za kozami. Pravijo, da jih otrok lažje preboli, ko je še majhen, absolutno pa ni fajn, da jih dobita kot odrasli babnciuser posted image , po možnosti noseči.

Kdaj ima Ema rd? In ostali? Udb, a nisi ti imela nekoč en seznamček?

Kje je KBM???

in Nana???? juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu?

Neposredna povezava do sporočila: 4432
23.9.2008 9:16:20   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Evo, punce. Iz ene prazgodovine sem našla en seznam:

OKTOBER 2005:
1. gozdna jagoda in hčerkica Žana, 49,5 cm in 2800g

7. Bena in sinko Lan, 2810 g in 48 cm

10. Katja 6 in Gašper, 53 cm in 4350 g

12. urbancek in sinko Nejc, 55 cm in 3710g; rumena in hčerkica Lina, 48cm in 2960g
13. MusiMarusi in sinko Dan, 53 cm in 3280g

15. Eja_1 in hčerkica Mia, 54cm in 3650g;maja in hcerkica Lana, 53cm, 3460g; Mami od Filipa s Filipom, 54cm in 3910g
16. Thunder in sinek Bor, 51 cm in 3520 g
17. Boris in hčerkica Karin, 51cm in 3000g

19. Snobra in hčerkica Neli, 50cm in 3180g; Anja** in Vid 51 cm, 3850g
20. ivana25 in hčerkica Žana 50cm in 3270g
21. soncek&luna in sinko Aljaž, 50cm in 3520g; Cmokec in hčerkica Pia, 49cm in 2970g
22. Nana in sinko Miha, 50cm in 3160g, nalin in sinek Žan 53cm in 3730g
23. Udb in sinko Marcel, 54cm in 3600g; BAGI in Svit, 47cm in 2990g
24. Sabinke in hčerkica Melita, 53cm in 3755g; Tejcika in sinček Tine, 51cm in 3430g, Mayy in sinko Nik, 52cm in 3360g
25. žlička in sinko Žiga, 52cm in 3750g

27. sonček*, hčerkica Ema 50cm in3440 g
28. AKŠ in hčerkica Lea, 54cm in 3250g
29. uma in sinko Žak, 55cm in 4080g

31. MojcaG in hčerkica Liu, 53 cm in 4120g 

Evo sem šla prav iskat seznam. Če se da kateri ažurirat ...

dodajam Emo - RD 30.09.2005  (PDP je imela 31.10., ampak se ji je ful mudilo)
Pa Aje tudi ni. user posted image

Nalin, upam da boste rešili problem, je pa res huda dilema, mogoče kakšno privat varstvo za par ur na danuser posted image Ne vem, res ne vem?
Je pa res, da je v takšnih situacijah najpomembnejše zdravje.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.9.2008 9:52:24   
MojcaG
jaz pa popravljam: Liu je rojena 30. oktobra.user posted image

uf, Emi se je pa res mudilo... a je bila nedonošenček?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
23.9.2008 11:09:41   
Aja32
Hojla vsem skupaj.

Po dolgem času se spet oglašam.

Nalin - sploh ne vem kaj naj ti rečem. Sicer je Naja tudi potem še trikrat fasala bronhiolitis, pa ventolin smo tudi dobili, potem se je pa zadeva počasi začela umirjati. A ti je mogoče zdravnica kaj omenila Bronhomunal. Mi smo Naji lani naredili prvo kuro in se mi zdi, da je potem bilo veliko boljše. Vprašaj jo kaj meni o tem.
Mogoče privatno varstvo ni slaba ideja. Jaz si tudi ne predstavljam, da bi imela Lukca doma - glede na to, da je čisto nor na družbo in da mu je Naja premalo. user posted image user posted image user posted image No, hvala bogu sta oba rada v vrtcu, uživata maksimalno, nora sta oba na svoje vzgojiteljice, itd. Sem resnično vesela zaradi tega, ker si ne predstavljam, da bi se mi jokala v vrtcu - bi se mi strlo srce.

Drugače smo OK. Malo smo čez vikend smrkali, ampak smo vneto čistili nosek in je že veliko boljše.

Luka ima rojstni dan 4. oktobra. Sploh si ne morem zamisliti, da bo že 3 leta.

Toliko na kratko, pa se še kaj pišemo...

pa, pa A

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.9.2008 11:27:57   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

jaz pa popravljam: Liu je rojena 30. oktobra.user posted image

uf, Emi se je pa res mudilo... a je bila nedonošenček?

Ja, v 35.tednu in 4 dni, je bila rojena

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 15:01:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.9.2008 22:29:48   
soncek&luna
ojla
no pri nama sva oba mal zbolela... jaz za virozo prebavnih motenj z visoko temeperaturo, aljaz pa spet grdo kaslja... tale kaselj se mu tut skoz ponavlja... jutri greva k zdravniku , ker je mal prevec spet...na sreco se palcek moje viroze ni nalezel.... tako, da zdaj "uzivava" doma....

nalin, tole ni nic kaj fajn spet pri vas... privat varstvo zna bit drago ja, ceprav mene vrtec ne bo nic kej prevec cenejs prisel user posted image .... mogoce bi si umislila samo nekajurno varstvo na dan.... kot so ti ze ene predlagale, da ga vsaj odpelje ven za nekaj uric... upam, da stanje cimprej popravi

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 4438
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 23:59:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
24.9.2008 8:18:44   
AKŠ
ojla punce,

da se malo javim.

Ja Nalin, upam da se bo tole izboljšalo. Mi je pa res žal za Žana, ker ne bo med vrstniki, ampak žal je na prvem mestu vedno zdravje.

No drugače pa imamo tudi mi virozo in včeraj nismo šli v vrtec. Lea je bila tako žalostna da je skor eno uro jokala, ko sem ji povedala, da v vrtec ne bo šla. Ko se je umirila mi je pa skoz govorila kolk pogreša Maksa - ja to je njen najboljši prijatu pravi....

tko da upam da se kmal pozdravi in da gremo nazaj v vrtec, ker blazno pogreša družbo, čeprav doma delava skupaj milijon stvari....figurice iz moke in soli, barcamo z vodenkami,....ampak pravi da je v vrtcu tko fajn...

kaj čmo...

ja kje je res KBM??? kje si?????

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 4440
24.9.2008 20:58:54   
urbancek
Evo še mene po dolgem času - tudi nas je že drugič v septembru obiskala bolezen. Najprej smo imeli prebavne motnje (vsi razen atija), sedaj pa sta tamala dva prehlajena.  Sem pa hotela Nejca dati na športne urice, pa v našem kraju ni skupine za tako majhne, tako da bo zaenkrat spet samo tavečji hodil in pa na ure pravljic. Za te pa se bom zmenila po novem letu, da jih bo še tamal začel obiskovati (najprej samo za probo, če mu bo sploh zanimivo.
Drugače pa smo vredu. Pleničke smo čez dan opustili (razen za kakanje jo počaka), jesti je tudi pričel več stvari -še vedno pa premalo različnih stvari, edino so sem vesela, da mu do bombonov ni nič. Kakšen košček čokolade včasih.  V vrtec ne hodi, iščem družvo na drugačen način - igrala in srečanja s kakšnimi mamicami z otroci podobne starosti, da se zabavajo.

Bolančki - čim prej se pozdravite

Ja, KBM pa tudi jaz že pogrešam

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
25.9.2008 7:32:07   
Udb
Ojla bejbe!

Midva sva pa danes tudi doma - včeraj je namreč popoldne dobil vročino, tako da se bova zdaj mal več crkljala. Drugače pa že tudi 14 dni kašlja in šmrka, ampak lih ko sem razlagala, da je bolje, je pa zakuhal. Ni kaj. Saj sem pričakovala, da bo tako, ko začne z vrtcem.

Drugače je pa tudi on po novem čisto navdušen nad vrtcem, rad gre, iskat ga moram pridt PO spanju (čeprav bi ga lahko že po kosilu), v glavnem uživa in sem zelo zadovoljna.

No, pozdravite se vsi.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 23:10:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
27.9.2008 7:52:32   
urbancek
Bogi Jonas. Upam, da se bo čim prej pozdravil.

Neposredna povezava do sporočila: 4444
   [Brisano sporočilo]
27.9.2008 8:45:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 13:12:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4446
29.9.2008 19:05:40   
soncek&luna
mmmm nalin, se ne bi branila take torte (sadne)

upam, da bo jonas cimprej boljsi... ne vem kaj bi bilo pametno delat.... aljaz tut tko grdo kaslja, samo na sreco (trkam) se ne razvija nikamor naprej...
se pa pri meni vlece nekaksna viroza al kaj ze ene 3 tedne sploh se ne morem pozdravit... zacelo se je pred 3 tedni, ko me je bolelo uho (ne vem kdaj me je nazadnje) potem je bil prehlad pa trebusna viroza in spet prehlad in danes spet vrocina... kasljam tut jaz, me ze glava danes boli od tega....

uhhh sem morala mal pojamrat, pravjo, da je cloveku prec boljs ;)

pa za vrtec ze vem, da sem padla v 4 razred (za misji repek sem ga se ujela) torej tam okol 130 eur na mesec ("dobr" da kaksne prezivnine ne dobivam, bi blo verjetn se vec)...pa naj se kdo rece, da imamo samohranilke kaksne ugodnosti....ga direkt na njusko usekam

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 4447
29.9.2008 21:27:00   
AKŠ
hja - naj te potolažim....

jaz sem tud samohranilka  - prejemam preživnino - in to me stane 6 plačilni razred - za kozlat!!!

torej vrtec me pride 194 €

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 4448
30.9.2008 18:11:59   
soncek&luna
no sej to sem hotla povedat, ce bi dobivala prezivnino bi tut jaz bla v 6. razredu.... 

Mami, pika moja!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
30.9.2008 18:25:11   
KBM
Hello

Evo, mene po dolgem časuuser posted image
Mi sm ok, bili smo na morju, uživali full, samo hitro je minilouser posted image
Hodimo v vrtec, zaenkrat nismo bili še nič bolani, upam, da tako tudi ostaneuser posted image
14.10 imamo sistematskega - ali ste ga imeli že vsi?

Nekaj slikc sem dodala v albumuser posted image

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?