puncica
|
Ojla punce Danes sam na kratko, ker ni časa kej velik pisat, mene ful matra, mah kr neke popadke imam res da čist neredno a vseeno nič kaj fajn , nazadnje bomo šli pa še čez rok. Pa preselil smo malo punčico v sobo in je danes spala tukaj, ati pa na kavču, sicer ni bilo nobenih sprememb, po moje še opazila ni da je drugje, isto se je ponoč zbudila in hopla k atiju, mami pa je kraljevala v zakonski postli in sem ugotovila da je naš jogi totalno zanič, enih petkrat me je tako zategnil in bolel tam okol jajčnikov, da sem misla da bom kr umrla, pa skoz sem se neki premetavala, pa na moji strani je še ok, na sredini je kr ena bunka na strani mojga dragega so pa kr neke jame , tako da bo treba očitno kupit lateks oz. dormeo al neki, ker to s temi fedri je čist za en k Sicer pa je danes moj dragi delal, tako da sva bile s punčico same doma, tako da je ona bol računalnik okupirala za risanke, jaz pa bol bila opazovalec, pa še kej je treba skuhat, ko pa ne gleda risank pa se je treba z njo ukvarjat, ker tako razlaga kako stvar, da prav ne morem verjet, pa skoz govori ko raztrgan dohtar najbolj mi je smešna s tistim ko pri 23 mescih reče ko dvigne dojenčka u jenček si težek , pa prejle mi je rekla da leze po oknu BEJBI MUHA (očitno je to mušica) sem se režala ko zmešana, od kot ji to, pa še to zadnja pogruntavščina mami bo dobija otročička (ne več dojenčka), janja jada otročička. klici: mah men pa kr ne težijo samo tast kr naprej sprašuje kako si kaj kako se počutiš a bo že kaj, on mi gre še najbolj na živce pa nič slabga noče TiaSara mi bomo imel kr banco, jst si sploh ne prestavljam umivat tako malega v čebričku, sploh ne vem kako bi mi to ratal, še v banci sem bila tako nerodna, pa lepo leži na roki, tukaj pa sploh ne vem kako glavco držat. Ene pa ful čebričke hvalijo, tako da morjo bit tud za kej vredu, po moje se moraš samo navadit, pa sej na začetku ga ne umivaš tako ful, bol ga namakaš se mi zdi. Patronažna pri punčici je kr noter v banco dala mal kopeli pa jo mal s krpico umila in to je bilo to, nič nismo kej preveč milili. pikicaa uživa na morju, to smo ji fouš a ne lenika spodnje hlačke jaz ne bom jemala ker so mi bile prvič tiste v porodnišnici Ljubljana ful dobre, ker so ful luftale, so bile pa take mrežaste, ko sem si dala za enkratno uporabo gor, me je vse vezalo, pa nič ni tako fajn dihalo, kot pri tistih mrežastih, tako da sem jih po hitrem postopku dala dol in spet nazaj une gor mrežaste, res da je ful čudno a men so bile všeč. Sicer pa jih lahko kupiš v Emporijumu na oddelku za nosečnice al otročke tam nekje se mi zdi da so jih imel take za enkratno uporabo, no vsaj pred 2 letoma. petka a kr huda luna je, o groza me bo spet matral, potem pa spet potihnal vse skupaj Barbs pa sej imaš še cajt no, dej ne bit tako nepotrpežljiva se bo že "odhrčkal" ta vaš malček mammika a ti si pa kr vse ideje pobrala, pa še zgago po vrhu MiaSophia stekleničk še nisem kupovala, verjetno pa ne bodo Avent, ker smo me totalno razočarale, cucli pušajo, nastavki tud, pa smo novga kupl, ko me je ena napizdila da kako imamo tako starga (1 leto), pa spet pušča vse skup, tako da verjetno Nuk al pa kej podobnega, ne vem še točno, sigurno pa ne Avent. Samo jaz računam da bom dojila, če ne bo pa itak ati šel po flaške pa hrano, tako da kej prej ne bom kupovala, no mogoče za čajčka. tt79 glavn da miga če jo je podrmal, mogoče se je pa že umirila pa bo kmalu ven prišla, kaj pa veš. Men se tud zdi, da me ne tišči več toliko kot prej, mah kaj pa vem, potem pa kako čokolado pojem al pa kej sladkega pa se kar začne premikat cofek kozmetika, jaz nimam še nič, bom pa imela samo tisto osnovno za kopanje milo pa alkohol, pa fiziološko, sicer imamo večino že od punčice, ja pa hladilno mazilo, kremica za obraz, jaz sem imela uno od aventa, pa mal po ličekih mazala, sam ne vsak dan, raje sem jo zaščitila pred soncem s strehco al pa marelo. Kozmetika je pa tako tako, enim paše bubhen, enim penaten, enim niveja, sej boš potem vidla, je pa baje najbolj fajn na začetku vse v nevtralnih vonjih, ja ritko bomo pa verjetno pri nas na začetku z vodo umival pa potem prešaltal na robčke, za punčico uporabljam kr nivejine senzitiva al pa navadne, ker pampers in lumpi mi obupno smrdijo. Ja nč uživajte, seznamček pa popravim pozneje.