puncica
|
Evo mojca sem popravla, vidiš dobr da majo majčice svojo moderatorko No sicer sem pa jst kr boljše volje zdjle sem šla mal na sprehod, res da sem komii prisopihala do hribčka kjer potem mal počivam in mal ležim pa ptičke poslušam in sem mal Kerensine osnutke brala pa mal dremala, skratka super, pa tako si na nogah zaviham hlače in gledam moje dlakce, si mislim joj podepilirat se bo treba, pa gledam še te lepotne pikice in se mi je zdel da imam nekam velik čist majhnih pikc, pa pogledam bol od blizu in kaj vidim čisto male KLOPE!!!!!!! , me je skor kap trofla začnem skakat jih dol pucat, pa bilo jih je tam okol 50, pa po supergah, pa po hlačah, pa povsod, sem se kr spokala domov, cote dala prat in se urnk stuširala upam da se kak ta bejbi klopek ni prijel moje kože, ker zdejle se mi pa res ne da še s klopi ubadat. Pa mater aprila smo, pa so že klopi, res da so bili veliki ene 2 mm a vseeno me je ful panika zagrabila. Zdejle pa grem še mal cote na teraso peglat, ko je tak lep sonček, pa kaj a niso napovedal dežja , no sej men je bolj všeč tako a vseeno, da ne bo pol za prvega, pa drugega dež ko se glih spravljamo v živalski vrt. Barbs a ti maš pa kr trakce gor zdej narisane JAZ BI TUD SLADOLED!!!!!!!! mater si mi lušte naredila, čakam do treh pa grem v naš lokalni center, mogoče pa bo imela eno lučko zame razen če bo začela ja da je ta pa ta glih kar kupila , ker ta lastnica nabavlja vsako stvar po 1 al pa 2 izvoda MarijaPo nič sekirat, sej nekaterim so se zadnji teden preobrnili na glavo, mogoče se bo pa evica sama spomnla da bi pa le lahko šla na glavico, držim pesti. Kaj pa neko ležanje na boku al neki, da se ga spodbudi, se mi zdi da sem nekje brala da jih lahko to spodbudi da se preobrnejo, dej probi mal z iskalnikom pobrskat tle na RR al pa na MONU. Ja za vašega nečakca pa upam da se čim prej porajta in da bo lučka pomagala. mojsonček ti pa kr čvekce udarjaš, fajn to, men se pa nikamor ne da, pa še avta nimam, ko mi ga je moj odpeljal, ker je brat vzel njegovga, ker ima svojga neregistriranga, ja cela kolobocija Ja nič uživajte in kotalite se še naprej.