puncica
|
Ojla punce Evo birmo smo dali skoz, noge so me mal bolele, kakšnih večjih težav ni bilo, prišli v enem kosu nazaj domov in spet čakamo na popadke in rok poroda Ja pa torbe tud nisem jemala s sabo, je rekel moj raj ne vzem, da res kej pol ne bo Moj dragi je pa še zbolel, pa me je ful strah da bi se tud sama nalezla, ker je včeri imel vročine 38,4, tako da sem kr v računalniški sobi spala, tamala pa upam da tud kej ne dobi. Zdej na konc mi pa res ni da bi se še s kakšnimi prehladi ubadala, je rekel da ga vse boli še jajce pa dans šel na šiht, ker je sam, ker je njegov sodelavc na porodniškem, ko je njegova rodila prej 1 tednom. Ja no upam da bo tud takrat ko bom jaz rodila lahko skoz doma, ne da bo na šiht laufal. Ja pa včeri mi je skor zagrozil da slučajn ne bi to noč si kej zmišlevala pa hotla rodit, ker ni sposobn nič pikicaa a ti si pa zarad antibiotika dobila glivice, ja sej ne vem kaj si nej mislim, no skratka jaz imam ta izcedek že od začetka, pa je rekla da če mi tam spodi popuca, da se mal dotakne MV, pa da kr zakrvavi in da je ful občutljiv al kaj pa vem mah sej ne vem kaj si nej mislim , te kapsule bom pojedla do konca potem pa bomo vidl kako pa kaj. lenikaOjla punce Evo birmo smo dali skoz, noge so me mal bolele, kakšnih večjih težav ni bilo, prišli v enem kosu nazaj domov in spet čakamo na popadke in rok poroda Moj dragi je pa še zbolel, pa me je ful strah da bi se tud sama nalezla, ker je včeri imel vročine 38,4, tako da sem kr v računalniški sobi spala, tamala pa upam da tud kej ne dobi. Zdej na konc mi pa res ni da bi se še s kakšnimi prehladi ubadala, je rekel da ga vse boli še jajce pa dans šel na šiht, ker je sam, ker je njegov sodelavc na porodniškem, ko je njegova rodila prej 1 tednom. Ja no upam da bo tud takrat ko bom jaz rodila lahko skoz doma, ne da bo na šiht laufal. pikicaa a ti si pa zarad antibiotika dobila glivice, ja sej ne vem kaj si nej mislim, no skratka jaz imam ta izcedek že od začetka, pa je rekla da če mi tam spodi popuca, da se mal dotakne MV, pa da kr zakrvavi in da je ful občutljiv al kaj pa vem mah sej ne vem kaj si nej mislim , te kapsule bom pojedla do konca potem pa bomo vidl kako pa kaj. lenika ja mislim da se trebušček spusti, ni pa nujno, sej mogoče sploh opazila ne boš, no men ni bilo nič drugače pri prvem porodu, so mi pa vsi govoril da imam trebušček že nizko. Barbs ma jst bom imela verjtno kr nosečniške hlače, sej tistih nekaj kilometrov od porodnišnice do doma bo že, al pa mogoč trenerko, pri punčici sem imela trenerko, pa me ni čist nič brigal, tako se pač najboljš počutim. obiski: ja tud jaz sem mojmu že povedala da se slučajn en bo spet nacrtal njegov brat s punco in bil cel popoldne pri nas, pa bosta oba bulila kako dojim, pa kako ležimo v postli, skratka men je bilo grozno ko se je punčica rodila, pa kr nista hotla it domov Mah jst bom zdej kr rekla če lahko gresta ven al pa v kuhno, da se mal nahranmo, pa pocartamo, da dojenček hoče mir, pa nej moj dragi pol pedena ona dva. ja zalit dojenčka pri nas pa pravjo da je treba to naredit zato da bo imel al pa mela ravne noge Ja nič zdej pa grem mal na sončka. Uživajte pa se pišemo. Pa še naš popravljen seznamček: MAJČICI ŽE MAMICI 15.4. TAJA - žmož (PDP 21.5) 17.4. ROK - Panda1406 (PDP 14.5.) MAJČICE NOSEČKE 01. maya2, Trbovlje 02. LARA, Jesenice 04. petka, Ljubljana 05. Mari71, Postojna 06. DeVilla, Ljubljana 07. lenika, Novo mesto 07. Linča, Ptuj ali Maribor 08. puncica, Ljubljana 08. Shesha, Ljubljana 10. Barbs, Ljubljana 10. mojsoncek, Ljubljana 12. bajko 12. lana, Trbovlje 13. MiaSophia 14. majamo, Maribor 15. auroraa, Trbovlje 16. cofek, Trbovlje 17. sonca, Maribor 22. mammika, Jesenice 22. MarijaPo, Postojna 23. aljča, Trbovlje 23. tt79 25. Nataša31, Jesenice 29. pikicaa, Trbovlje 29. Lara28, Maribor 29. TiaSara, Ljubljana Če sem še katero spustla naj pove.