cofek
|
jutro! ste bila pa včeraj tudi ve zelooo pridne - sem rabila kar nekaj časa, da sem prebrala vse vaše dogodivščine ... včeraj je bilo pa res fajn - kot sem pričakovala. Sem se sicer dobila samo z dvemi, ampak z vsako po 4-5 ur. Smo se načvekale... me danes zafrkava, če imam kaj "muskelfibra" v čeljusti . Sem bila 12 ur na terenu in sem prišla čisto zmahana domov in sem komaj čakala, da se uležem - ja, mi malo primankuje kondicije. V glavnem smo rešile Svet in ugotovile da je s temi "deci" res križ (sta obe predkratkim končali več let trajajoča razmerja). ne moreš z njimi, brez njih pa tudi ne!!! Barbs, tudi mene bolijo kolena in vsaka koščica v podplatu - predvsem zjutraj, ko vstanem in se zvlečem do kopalnice, potem pa se zadeve počasi umirijo. Mojsoncek - tudi jaz mislim, da ni nobene panike glede lege in velikosti - samo da je zdrav. Kolikor vem, pa ti ni treba imet CR samo v splošni anasteziji, ampak ti lahko dajo tudi epiduralno, ker pomeni da boš lahko slišala prvi jok in malega tudi malo popestovala. Malo se pozanimaj v porodnišnici.. majamo ti pa da boš že kar rodila?! pa samo 1 dan si pred mano?! A prehitevali da bomo?! no, ja saj ti izračuni res niso najbolj točni, pa še imajo eno svojo pamet in ko se odločijo da imajo dovolj, da zdaj bi pa radi končno videli kaj se dogaja zunaj, to tudi jasno pokažejo. Držim pesti, pa kakor koli se boste že odločili! MarijaPo -je že kaj novic? Zdaj sem pa tudi jaz kar malo panična. Kar dve, ki imasta rok dan pred mano, sta že skoraj na finišu (ena je po moje že sfiniširala), jaz pa kot da ni nič sama potujem po Slo (in to brez napotnic, ker jih še nisem dobila) ?! Pa še danes se mi je sanjalo, da sem dobila "fešto" (tista rdeča zadeva, ki smo je prenašale 1x mesečno pred nosečnostjo) in sem najprej mislila OK in sem poiskala vložke, nato pa mi je kapnilo, da ni glih OK in sem zapaničarila in začela budit , pa se kar ni hotel zbudit,...pa sem ugotovila, da nimam še nič pripravljeno za v porodnišnico (ne zase ne za - kar je seveda tudi res),.. cela štala v glavnem. Vam moram povedat, da se mi je sanjalo o "fešti" precej pogosto 1 teden predno sem jo dejansko dobila. Upam, da tokrat nič ne pomeni . Mislim, da sem včeraj tudi jaz zaključila s samostojnostjo pred porodom . Barbs glede na to, kaj se dogaja tu gor in kakšne težave imaš z bušijem (čeprav po moje ni glih kake hude panike), tudi tebi ne priporočam, da greš sama na Primorsko. Je po moje vseeno fajn, če imaš še koga s sabo (recimo , da te priprelje do porodnišnice). puncica res ne vem zakaj tvoja G komplicira - moj je ful panik, pa zaradi izcedka še ni nič paničaril - ga imam fuuul že od začetka nosečnosti in ker me nič ne srbi in je brez kakega vonja ga tudi zdravimo ne. Moraš pa zdaj, ko ješ Hiconcil res pazit, da ne boš ZDAJ staknila kakih glivic!!! lenika tudi mene je včeraj prešinilo, da kako dober termin sem "izbrala" za bit noseča. Tudi jaz sem namreč pri "ta zmrznjenih", zdaj pa kar konkuriram glede plasti oblačil, ki jih nosim. Drugače sem pa ravno prejšnjo soboto govorila s sošolko, ki je rodila konec marca in se njej buši ni nič spustil - ji je voda odtekla, pa se je še peljala 1,5 h v Postojno, ni imela nič popadkov, mali je bil še kar z glavico pod rebri, "umetni" popadki niso prijeli,... rodila je s CR (epiduralna a.) po 18 urah. A bi me lahko še bolj "potolažila"? Tko da je res VSE odvisno od posameznice.... tt79 vesel vikend!!! uf, sem se razpisala... upam, da boste preživele lep konec tedna, pa se "slišimo" lp, t
|